18
sep
Seneste opdatering: 19/9-12 kl. 2200
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hey, Salman Rushdie, if Barack Obama had been your prime minister, you would be dead now.” That’s the difference. Thatcher loathed Salman Rushdie, he was a big left-winger, he called her mrs. Torcher, he hated her, and in the end, she stood by his right to publish this novel. But this guy….

Mark Steyn beskriver på 6 minutter præsident Obamas svigt overfor forfatningen, sin døde ambassadør og udenrigstjenesten i muslimske lande, der nu er i større fare. Steyn: “Disgraceful” That Filmmaker Had More Armed Security Than Ambassador To Libya

Annoncer på bloggen fra i dag

Langt om længe skulle der nu være en mulighed for, at bloggen hviler økonomisk i sig selv. Nu må vi se hvordan det fungerer. Muligvis laver vi lay-outet lidt om, hvis det passer bedre til annoncerne. I år har været lidt dyrere end normalt: Luksusdomænet, rejse til Bryssel og Køln, ny laptop, nyt objektiv og flash, samt et par mindre poster. Fremtidige indsamlinger skulle derfor ikke være nødvendige – eller rettere, fremtidige indsamlinger kan gå til andre værdigt trængende mennesker eller løbende sager. Det ville være en stor tilfredsstillelse at kunne. Man skulle nu kunne støtte bloggen alene ved at klikke på annoncerne.

Hvis det beløb, der kommer ind, svarer til hvad jeg forventer, bliver det måske endda muligt at betale skribenter mindre beløb. Det er også en hemmelig drøm, at have en lille fasttømret redaktion som vennerne på Document.no, men den er sværere at komponere end lay outet. Man kalder det ‘kemi.’ Er der nogle skrivekugler derude, der kan noget andet end og mere end jeg selv, – det kan jo ikke helt udelukkes – kan vi måske finde ud af noget. Jeg er let at arbejde sammen med, hvis jeg bare får min vilje. Forandre for at bevare. Bloggens fremtid ser lysere ud. På niende år er læsertallet stort, ikke meget mindre end Den Korte Avis, der består af mange bidragydere. NB: Det er automatisk genererede annoncer, der relaterer sig til ord i teksten, jeg har altså intet at gøre med f.eks. annoncer for Stockholms Asylbyrå, Støt Brysterne 2012 og den slags.

Charlie Hebdo publicerer en række nye Muhammed-tegninger

“Der er altid en video eller en tegning” – så længe friheden eksisterer.

The French Magazine Firebombed Last Year Is Planning To Anger Hardline Islamists Again Tomorrow. Charlie Hebdo, a long-running French satirical magazine, angered hardline Islamic groups last year with a magazine guest-edited by “Mohammad”, the Islamic prophet. For their efforts, the magazine eventually found that their offices firebombed.

Now, according to Le Monde , the editors of Charlie Hebdo are preparing to cause controversy again with a issue released tomorrow. The cover shows a Muslim man in a wheelchair pushed by an Orthodox Jew with foil cap and under the title “Untouchables 2”, an imaginary sequel to a recent French film . The pair are saying (rough translation) “You must not mock us!” According to Le Monde , there are more shocking cartoons of the Prophet Mohammad inside the magazine “in daring positions”…..France’s Foreign Minister, Laurent Fabius, is currently in Cairo and has condemned the cartoons , saying “I am against provocations“. The French Magazine Firebombed Last Year Is Planning To Anger Hardline Islamists Again Tomorrow, French magazine Charlie Hebdo to publish Mohammed cartoons.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
9 years ago

At der er interesse for at annoncere på Snaphanen hænger naturligvis sammen med bloggens kvalitetsniveau, og ingen er vel i tvivl om, hvilket kæmpe arbejde, der kvit og frit er blevet lagt i den i årenes løb. Det er for mig at se en ganske naturlig udvikling, at annoncører ønsker at hægte sig på en sådan succes, der oven i købet dag for dag dokumenterer behovet for sin eksistens.

Jeg glæder mig på dine vegne, Steen, og på “sagens”. 🙂

Maria
Maria
9 years ago

Bravo Mark Steyn + Charlie Hebdo!

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Bravo Mark Steyn + Charlie Hebdo!

Jernhesten
9 years ago

Super god nyhed mht annoncer på bloggen.

Håber du får bygget et stærkt hold op. Det er jo rimelig hårdt at blogge dagligt hvis man også har andre gøremål, men med et hold kan man jo aflaste og supplere hinanden.

Santor
Santor
9 years ago

Steyn nailed it again 🙂

JensH
JensH
9 years ago

Jeg skal love for, at det franske satiriske blad “Charlie Hebdo” har ‘nosser’. Charlie Hebdo” vil i sit næste nummer i denne uge trykke adskillige karikaturtegninger, der skal forestiller islams profet Muhammed:

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2012/09/18/0918192613.htm

Mon ikke ‘The islamic rage boy’ for alvor går amok når det sker??? Såvidt jeg huske er bladets redaktionslokaler i Frankrig allerede en gang blevet udsat for et bombeattentat, så forhåbentlig er deres bygning under skarp bevogtning af de Franske myndigheder.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x