19
sep
Seneste opdatering: 22/5-14 kl. 1732
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dutch MP may be blocked, Controversial Dutch MP’s visa bid stalls, Wilders’ Visit Leaves Australia in Dilemma Hizb ut-Tahrir talsmand Taji Mustafa havde ikke noget problem med at få visum for få dage siden:

In response to Opposition questions about why a controversial British Islamic cleric Taji Mustafa was allowed into Australia, Immigration Minister Chris Bowen said all proper processes were followed and the organisation that invited Mr Mustafa is not proscribed in Australia.

Det står tilbage at se, om svenske myndigheder vil lade ham rejse ind i Sverige. Ingen andre har hidtil ytret sig om det, end de sædvanlige västerpartistiske madammer. En svensk madamme kan også være en ‘hen’ eller en forklædt, forhenværende mand. Mine svenske kernekvinde-veninder vil have mig undskyldt, de danske har nok lidt svært ved at følge med. Jeg er forberedt på bebrejdende mails. Skal jeg nu også bruge ‘kælling’ og ‘madamme’ som beskrivende ord? Det kan diskuteres.

Da jeg gik i skole, kaldte lærerne en en ‘kagekone’, hvis man ikke kunne tåle en på hovedet. Det kunne man så – lære. Den tids skole var brutal, set med dagens øjne. Den var fagligt langt bedre end dagens, og den lærte også en ubehagelige ting, jeg har haft brug for i tilbageblik: at udholde smerte. Man kan ikke leve, uden at få brug for den evne. Senere som lærer opdagede jeg, at jeg ikke var god til at påføre børn smerte. Jeg skriver det på min plus-konto, der er smerte nok i verden. Schopenhauer, der så livet som en lang bestræbelse for at undslippe af smerte, helt fra insektplanet, siger også, at

“Den lidelse der er tilfældig og skyldes naturen, er aldrig er så smertelig, som den lidelse der påføres en med en andens bevidste fortsæt.”

Det er altså en opgave i sig selv, ikke at bidrage yderligere til verdens samlede sum af smerte. Livet selv sørger for, at vi ikke løber tør. Det var en digression, men jeg anbefaler enhver at læse Schopenhauer, der foruden at være morsom, er moderne og 100 år forud for sin tid. Kierkegaard, der blev født senere og døde tidligere, var meget optaget af ham. Det var gennem ham, han lærte islam at kende. Schopenhauer havde studeret koranen og buddhismen. Kierkegaard kogte forskellen mellem islam og kristendommen ind til dette billede, der spiller på islams symbol, halvmånen:

“Muhammedanismen forholder sig til Kristendommen, som Månen forholder sig til Solen: Den får sit lys derfra”

For at vende tilbage til Wilders. Hvordan kan en muslimsk, erklæret revolutionær antidemokrat rejse frit ind i Australien, mens en liberal politiker i et demokrati, Wilders, ikke kan ? Fordi islam i Australien truer med opstand, blod og vold, og fordi demokratiske politkeres instinkt er at undgå problemer for enhver pris, selv når vitale, demokratiske rettigheder krænkes. Appeasement er deres instinkt, ikke mindst når det er af dem selv installerede, voldelige personer, der skal holdes i skak. Det er grunden til i en nøddeskal, at vælge nogle andre politikere. Nogle med ryggrad og demokratiske principper. Nogle der står på den rigtige side i kampen mellem barbari og civillisation, nogle der ikke lader sig intimidere af lomme-mafiosoer med en politisk-religiøs dagsorden. Vi har så rigeligt af de skvadronører i Europa: Tyskland vil forbyde fremvisning af Muhammed-film. De vil sætte os på udsalg, hvis de selv kan undslippe lidt billigere.

Frankrig: 5000-7000 gruppevoldtægter om året

I flere måneder blev Nina og Stephanie på 15 og 16 år gruppevoldtaget i en kælder i Paris-forstaden Fontenay-sous-Bois. På tirsdag står de 13 år efter hændelserne overfor deres plageånder. Femten mænd i alderen fra 29 til 33 år er anklaget for voldtægter mellem 1999 og 2001 på de to piger, Nina og Stephanie, der dengang var 15 og 16.

Nina var 16 år gammel, da hun første gang hun blev voldtaget. Det var i 1999. Da hun kommer fra en biograf, bliver hun kontaktet af drenge, der ikke meget ældre end hun selv: de begynder at slå og misbruge hende. Hendes mareridt kommer til at vare i seks måneder. Nina bliver slået og voldtaget af ‘unge’ i bebyggelsen flere gange om dagen, tit mens andre ser på. De truer hende med at brænde hendes lejlighed og overfalde hendes lillebror, hvis hun sladrer.

Mahamadou Doucouré, der er central i sagen, var ikke bare lederen af gruppevoldtægterne (Les tournantes) men han er også mistænkt for at myrde sin kæreste og kidnappe hendes søn.Tretten år efter begivenhederne, skal Nina og Stephanie stå over for deres plageånder. De titlalte indrømmer sex med pigerne, men benægter at det var ufrivilligt. Piger var med på det.

Mellem 5000 og 7000 gruppevoldtægter skønnes af de involverede organisationer at blive begået i Frankrig hvert år. De begås hovedsageligt i forstæderne, men i virkeligheden overalt.

Nina var en smuk pige, slank med langt brunt hår. Hun kan ikke sige, hvor mange der voldtog hende. Retsvæsnet har bedømt, at der var 18. 15 af dem står for retten, der begynder på tirsdag. Nina husker aftener i kælderen i Fontenay-sous-Bois , hvor der var mindst 25. Vidner siger der var 50, der dannede en kø. Tournantes: le calvaire de Nina et Stéphanie, Tournantes : treize ans après, peu de choses ont changé (Snaphanens oversættelse)

Gruppevoldtægter regnes for ret sjældne i Europa – cirka 2-5 %. Jeg er ikke meget hjemme i fransk statistik, men hvis de er så mange i Frankrig må antallet almindelige, anmeldte voldtægter være forfærdende, oppe omkring en halv million. Plus mørketallet der mangedobler antallet. Man må håber, at Frankrig agter sine kvinder højere end de pseudofeministiske hyklere i Sverige: Det är för jävligt att man ska behöva ta ord som svennehora, fitta och slampa,Tjejerna anklagar pojkar på Allbo lärcenter bland annat för att kalla dem hora och att knuffa och psyka dem. Hvis ikke, ville jeg få mig en kønsskifteoperation og/eller et effektivt våben. Når staten ikke kan beskytte en, må man selv gøre det og på lidt længere sigt, tilvejebringe en stat, der kan og vil.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
offshore bank account
9 years ago

Svenske politikere tager ikke grundloven alvorligt, mener politologen Bo Rothstein. I november 2010 blev den svenske grundlov ændret. Uden at befolkningen var blevet informeret, rottede rigsdagen sig sammen om en ny tekst, der betyder, at Sverige ikke kan forlade EU uden at overtræde sin egen forfatning, og at alle etniske grupper får ret til at beholde deres egen kultur og deres eget samfundsliv. Det sidste medfører, at Sverige ikke længere er svensk, men multikulturelt, og det vil tage mange år at ændre på den beslutning.

las artes
9 years ago

Østerrike er et velegnet land til studier av avvikene i befolkningsvekst mellom innfødte og nykommere. Innvandringen til landet har overveiende vært ikke-europeisk, og det er et av de få landene som registrerer religion ved folketellinger. Den totale fertilitetsraten hos katolikker dertillands er 1,32 barn pr. kvinne. For protestanter er den 1,21 og for ikke-religiøse 0,86. Den totale fertilitetsraten hos muslimer er 2,34. Dette avviket høres kanskje ikke så dramatisk ut. Amerikanske kvinner hadde når alt kommer til alt høyere fertilitetsrate enn det så sent som under babyboomen, men virkningene av en slik forskjell øker raskt. Ifølge fire demografer ved Wiens… Read more »

norge
norge
9 years ago

Takk for den oppdateringen fra Frankrikes forsteder, dette er ikke noe man leser om i norske aviser for å si det sånn. Sist gang gjengvoldtekter var oppe dreide det seg om en “bekymringsmelding” fra politiet over at et tosifret antall jenter var blitt voldtatt og gjengvoldtatt i byen Drammen (like ved Oslo, høy andel innvandrere), dette var for 2 år siden og fikk en liten notis i avisen.

Poul Højlund
Poul Højlund
9 years ago

Kirkegaard-citatet rummer i en enkelt sætning og med et smukt billede det hele. Kendte det ikke – tak for det.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Men hvorfor græd han? Over at være blevet afsløret eller over sine handlinger? Svensk tog-røver græd da han så sig selv på video http://www.bt.dk/udland/svensk-tog-roever-graed-da-han-saa-sig-selv-paa-video Af Berit Hartung Mandag den 17. september 2012, 10:43 Updated: 13:04 Svensk politi har fanget den mand, der sidste weekend stjal fra en fuld mand, som lå hjælpeløs på togskinnerne. Efter at have taget alt, hvad manden havde på sig af værdier, efterlod gerningsmanden den berusede mand på skinnerne, og kort efter blev han kørt over af toget. Gerningsmanden blev lagt for had i hele Sverige i sidste uge efter, at overvågningsvideoen blev vist i tv-programmet… Read more »

nobody
nobody
9 years ago

Lyssna på Leonard Cohen – The Future: http://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

Profeterna förvann tydligen inte helt!

Johansen
Johansen
9 years ago

Sikken en uhyrlig voldtægtskultur som er vandret til Europas hjerte fra en kvindehadsk kulturkreds. Er der mon noget håb om, at denne voldtægtsbølge, som er skyllet ind over Europas kyster, kan drives ud igen?

Samira Bellil om gruppevoldtægt
Samira Bellil om gruppevoldtægt
9 years ago
Reply to  Johansen

Tal om voldtægterne. Det er vigtigt, at de eksponeres. Skriv om Samira Bellils historie og fortsæt hendes mission. Læs hendes bog. Hun var den første, der brød tavsheden om gruppevoldtægterne i de franske ghettoer: http://www.guardian.co.uk/news/2004/sep/13/guardianobituaries.france Fra artiklen “Samira Bellil. Courageous writer who forced France to confront the outrage of gang rape”: “I first met Samira Bellil, who has died aged 31 from stomach cancer, at a grimy community centre in Marseille on Valentine’s Day last year. She was small, with eyes that were surprisingly blue for a young French woman of Algerian origin, and corkscrew curls that I recognised from… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x