28
sep
Seneste opdatering: 28/9-12 kl. 2238
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I månederne efter Breiviks terrorhandling i Norge, blev det almindeligt i navnlig norsk og svensk mainstream presse, og naturligvis blandt de svenske propagandister i EXPO og Øjvind Strømmen, at omtale ‘konspirationsteoretikerne’ Bat Ye Or, Fjordman, Spencer, Bawer, Hedegaard og mange andre som ‘islamofober, der tror på en muslimsk (master) plan om at overtage Vesten via indvandring og infiltration.’ Det har ingen af disse nogensinde påstået, men de nævnte medier gider ikke sætte sig ind i, hvad der egentlig findes af sådanne planer tilgængelige. Enkelte kan kende dem, men have en egen interesse i at ignorere dem.

Der findes ikke “en plan”, der findes derimod en vifte af andre fanatikeres planer, hvoraf Det Muslimske Broderskabs La conquête de l’Occident: Le projet secret des Islamistes (The Conquest of the West: The Islamists’ Secret Project), der blev opdaget af Schweiziske myndigheder lige efter 9/11 i 2001, er langt den mest magtfulde og efterhånden succesrige, og som et forsvar i første omgang må rettes imod. (Der er en anden overtagelsestrategi her, blot for at nævne den: “The Problems of Muslim Minorities and their Solutions” in Muslim Communities in Non-Muslim States (London: Islamic Council of Europe, 1980.) Andre mellemøstlige ledere har haft samme fantasier, Gaddafi og Algiers president Houari Boumedienne.

Først lægger man altså sludder i munden på sine politiske modstandere, og så udstiller man dem som tåber, selvom man selv er ganske uvidende og for doven til at blive klogere. Det er ikke politisk debat, det er vulgær-propaganda og misinformation.

Vestlige og navnlig amerikanske politikere, har meget svært ved at tage til sig, at der både er almindelige, ikke særlig koran-tro, ufanatiske muslimer, og veluddannede, fanatiske, religiøse imperialister, der er parate til at skade vores lande for enhver pris. Derfor støtter de stadig Broderskabet i Egypten, jihadister i Syrien og andre økonomisk og logistisk, og derfor kender amerikanske soldater ikke den ideologi, de står overfor på slagmarken, derfor forstår amerikanerne heller ikke Broderskabets infiltration af amerikanske moskéer. “Det svarer til at kalde Pearl Harbor en arbejdsulykke”, som en medvirkende siger og ‘green on blue-morderne på allierede soldater i Afghanistan (41 i år) for værtshusslagsmål, der sporede ud, hvad en amerikansk general næsten gør i filmen. Major Hassan og Fort Hood er endnu et et eksempel på, hvordan amerikanske politikere svigter de soldater, der skulle beskytte dem og befolkningen.

Første del af dokumentaren her har selvfølgelig medvirkende og afsendere, som man skal kende for at kunne tage selvstændigt stilling til den: Erick Stakelbeck, CBN, Diana West, tidligere CIA folk som James Woolsey og Andy Mc Carthy og mange andre, som gerne kan kaldes ‘højreorienterede’, ligesom TV Stationen The Blaze. Om de endog er konspirationsteoretikere, overlader jeg trygt til den informerede seer at bedømme uden min eller venstrepressens indblanding. Anden del beskæftiger sig især med “The Project” og Broderskabets opfindelse “islamofobi”, som de har haft stort held med at drive igennem.

Man skal ikke tro på mig, på venstrefløjen, på filmen, man skal først og fremmest tage de religiøse terrorister, mordere og fanatikere på ordet, så ville meget allerede være vundet. Det er kun netop kommet i disse år, derfor taber vi stadig terræn over for dem hver dag til akkompagnement af ‘Peace in our time.’

Første del blev sendt 26 september. Andet afsnit, er kommet online idag, fredag kl. 15.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Koranen. Man ska först och främst ta de religiösa terroristerna, mördarna och fanatikerna på orden, och inte våra politikers och journalisters önsketänkande, så skulle mycket vara […]

trackback

[…] Koranen. Man ska först och främst ta de religiösa terroristerna, mördarna och fanatikerna på orden, och inte våra politikers och journalisters önsketänkande, så skulle mycket vara […]

Nils
Nils
9 years ago

“Breiviks terrorhandling”… Anders Bering Breivik er lige så lidt terrorist, som han er børnebogsforfatter eller også er alle øksemordere, skoleskydere og hjemmemordere terrorister OG DESUDEN børnebogsforfattere.

For i egentlig forstand at være terrorist må man handle politisk på vegne af en nogenlunde defineret gruppe eller i det mindste en ide, som findes i virkeligheden, men ABB (undskyld Asea Brown Boveri) handlede udelukkende på vegne af sine egne syge fantasier og han er stadigvæk politisk set helt alene i verden ergo ingen terrorist.

JensH
JensH
9 years ago

Angående sprængattentat mod Judiska Församlingen i Malmø, så udtaler overrabbiner Bent Lexner, at “angreb kunne også være sket i København”, hvor Danske jøder også har oplevet at blive angrebet. Bent Lexner udtaler endvidere: “Nogle grupper vil ikke jøder det særlig godt – deriblandt enkelte af de unge muslimske grupper. De er opdraget med et had til Israel og til jøder og føler derfor en religiøs forpligtelse til at slå jøder ihjel. Hadet ligger indgroet hos nogle af dem, siger han” http://jyllands-posten.dk/international/europa/article4855761.ece Gad vide hvad overrabbineren mener med “deriblandt enkelte af de unge muslimske grupper”??? Min første tanke var: Findes der… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x