29
sep
Seneste opdatering: 29/9-12 kl. 0636
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det kommer i lidt omvendt rækkefølge, men når man læser bloggen ovenfra, kan de fire minutter tjene som introduktion til hele dokumentaren, der ligger nedenfor.

Først skulle der bygges en moské uden minaret………….

Först skulle det byggas en moské fast utan minaret. Sen kom det krav på en minaret, fast den skulle inte få användas för böneutrop. Nu blir det visst böneutrop i alla fall, fast bara på fredagar. Vem tror att det stannar här? För att få den rätta muslimska identiteten ska det faktiskt göras böneutrop fem gånger varje dag. Idag skulle böneutropen ha ekat över Botkyrka enligt följande. Fajr – 04:30, Zuhr – 12:39, Asr – 15:35, Maghrib – 18:29 och Isha – 20:39. Första svenska kommunen kapitulerar för islam?

Moskén i Fittja söder om Stockholm kan få börja med böneutrop från minareten. Det är är i så fall första gången det sker i Sverige, skriver tidningen Dagen.Böneutrop i Fittja kan snart bli verklighet

Böneutrop från minaret kan bli godkänt i Sverige, Böneutrop även i Göteborg?

Internationale reaktioner på angrebet på Malmøs jøder

Vi får inte låta några enstaka förövare förstöra Malmös varumärke, siger en dialogfætter, Björn Lagerbäck. Det ‘varemærke’ er vist allerede tilstrækkeligt ramponeret. Jeg husker hvordan det var elendigt for over ti år siden, fraflyttede malmøboer sagde, ‘Malmö är forlorad’, men nu er elendigheden nået ud i verden og den vil føre Malmø ind i en alvorlig, nedadgående spiral hvad angår turister, investeringer og virksomhedsetableringer.

Selvom attentatet var amatøragtigt og ikke særligt alvorligt, er det bare endnu en terrorisering af Malmøs jøder i en uendelig lang række, der vil gøre byens jøder yderligere modløse og angste. Sammen med kriminaliteten, de mange mord, der lige nu holodes nede af en ekstraordinær politistyrke, er alle trætte af flere dårlige nyheder af den slags, og de er endnu mere trætte de der indser, at der næppe er meget at gøre ved det. Den muslimske monokultur har sat sit uafvaskelige aftryk på byen, og det forsvinder aldrig. Det vil jøderne gøre. Her er nogle af de mere læsværdige udenlandske kommentarer: WJC: Time for Swedish gov’t to defend its Jewish citizens, Jewish Center in Epicenter of Muslim Anti-Semitism Bombed, European Jewish Conference statement on Malmo, Attack on Jewish community in Sweden follows surge of hate crimes

Arabisk chikane mod danske jøder øger støt

Det Mosaiske Troessamfund melder om et voksende problem i Danmark, hvor jøder alene i september har oplevet talrige overfald og verbale trusler. I hovedstadsområdet tørner det jødiske fodboldhold Hakoah ud mod skiftende modstandere i løbet af foråret. Både ungdomsholdet og seniorholdet oplever flere gange, at modstanderne råber ”jødesvin” efter dem.En israelsk mand har været i København i et ærinde. På Hovedbanegården overfaldes han uden varsel af tre arabisk-udseende mænd.

Ovenstående er et udpluk af de antisemitiske episoder, som Det Mosaiske Troessamfund har registreret i år. Og den seneste måned er situationen eskaleret. September alene har haft otte antisemitiske episoder ud af de mindst 23, som trossamfundet har oplevet i år. Hvorfor september har været særligt slem, ved trossamfundet ikke, men det ved, at hadforbrydelser, de såkaldte hate crimes, mod jøder i Danmark er taget til de seneste år.

Finn Schwarz fortæller, at de antisemitiske hændelser på dansk jord ofte udføres af arabiske drenge, men han pointerer, at man ”absolut ikke skal tage flerheden til skyld.” Sådanne episoder har Bent Blüdnikow, forfatter, debattør og jøde, oplevet. Han er far til to sønner, som begge spiller på fodboldholdet Hakoah, og han oplever tilråbene mod sine sønner som ”fuldkommen utilstedelige”.

”Jeg kan dårligt huske, at jeg selv har oplevet noget ubehageligt, men inden for de seneste 5-10 år er situationen i Danmark ændret. Fordomme og chikane er en latent trussel mod jøder, hvor unge mennesker overfaldes. Det er udtryk for ikke bare et Israel-had, men for et jødehad, som vi må tage i opløbet med dialog og oplysningskampagner i muslimske kredse,” siger han. Vreden mod danske jøder fra danske arabere kan tilskrives opdragelse og medier, vurderer Helle Lykke Nielsen, lektor på Syddansk Universitet med speciale i Mellemøsten og arabiske indvandrere i Danmark. Danske jøder udsættes for stadig mere vold og chikane

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Velkommen i klubben, Behrang 😉 http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1767659/svensk-tintin-udsmider-toer-ikke-bo-i-sit-eget-hjem/ Svensk ‘Tintin-udsmider’ tør ikke bo i sit eget hjem Den svenske leder af børnebiblioteket ‘TioTretton’ i Kulturhuset i Stockholm, Behrang Miri, er blevet bange for at opholde sig i sit eget hjem, efter at vrede Tintin-fans har lagt hans adresse på nettet. Det skriver regionalavisen Östran. … ————————————————————————————————————————————— Tintin-gate -Om morgenen 25. september meldte Behrang Miri, leder af børne- og ungdomsbiblioteket ‘TioTretton’ ud, at han ville fjerne Tintin fra bibliotekets hylder, fordi det var utidssvarende, agrofobisk [ !!! 😀 ] og gav de unge biblioteksbrugere et forkert billede af andre kulturet. … ————————————————————————————————————————————— Racistiske… Read more »

Johan
Johan
9 years ago

Nu gäller det att ta ställning, och välja sida. Nu finns inte längre “mellanmjölkens land” Ordet lagom har förlorat sin relevans. Det är nu det gäller om vi ska behålla något bra, och inte falla ihop som nation och land.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Nogle folk bliver bare aldrig klogere 😀 http://www.bt.dk/politik/omstridt-s-politiker-genopstiller-i-valby Socialdemokraterne i København mistede tilliden til Muhammad Aslam. Nu genopstiller den omdiskuterede lokalpolitiker hos partifællerne i Valby. Og de har ‘fuld tillid til ham’ [ Ja, naivismen længe leve 😀 – det bliver de samme uvidende tåber, der vil komme til at gå allerforrest, når muslimerne begynder at kræve ret til deres uudholdelige bønneskrål – om ikke andet så for at få deres stemmer, som vi allerede har set det andre steder ] Den omdiskuterede lokalpolitiker og beboer-formand fra Mjølnerparken, Muhammad Aslam, får nyt politisk liv, efter at Socialdemokraternes kreds 3 i… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Muhammad Aslam kan som enhver rigtig homo-islamicus ikke få tildelt magt uden at misbruge den i stumper og stykker på kort tid. Han demonstrere så udmærket hvordan en islamisk psyke udmønter sig i det daglige liv og hvorfor livet i islamiske samfund er så gennemgribende rædselsfuldt, da både top og bund er præget af denne dysfunktionelle mentalitet-livsstil. Dernæst er han et levende bevis på den uendeligt kyniske og forræderiske klientdyrkelse især venstrefløjen har begivet sig ud i. Der hentes stemmekvæg i de varme lande, som derefter installeres i de svulmende enklaver og valg efter valg købes via sociale ydelser og… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Prudentius

Man skulle ellers tro, at S-naivisterne snart ville begynde at se skriften på væggen og begynde at forstå bare lidt af, hvor mange ulykker deres uansvarlige import af fuldstændigt uintegrerbare og genstridige personer fra Mellemøsten med vanvittige religiøse særkrav, had, intolerance, kvindeundertrykkelse og barbariske klannormer og æresbegreber fra den allermørkeste middelalder har ført til i Danmark – endda især for deres egne naturlige, men meget snart forhenværende vælgere. S’es naturlige leje vil inden for en ikke al for fjern fremtid ligge nede omkring de 10-15 % af stemmerne, men selv til den tid vil de nægte at fatte, hvad der… Read more »

anonymus
anonymus
9 years ago

Nu har jøderne i Danmark jo været blandt de største fortalere for masseindvandring af muhammedanere til Danmark, og dette forræderi mod det land, de har taget ophold i, nemlig Danmark, rammer nu dem selv hårdt. Er det ufortjent? Jøderne går jo ellers med rette for at være en velbegavet folkestamme, men peger deres støtte til indvandringen ikke i retning enten af politisk naivitet grænsende til idioti eller måske i retning af politisk kynisme? Men en selvmorderisk kurs for jøderne i Danmark.

anonymus
anonymus
9 years ago
Reply to  steen

Jeg er bange for, at den tid slet ikke er forbi endnu. Bag os ligger 40 år med massiv hetz mod modstanderne af indvandring, hetz udført ikke mindst af de jøder, som nu mærker konsekvenserne af, at Danmark er afviklet som nation.

Prudentius
9 years ago

“…ikke bare et Israelhad, men for et jødehad, som vi må tage i opløbet med dialog og oplysningskampagner i muslimske kredse.” Den bliver svær Bent. Muslimerne skal dialoges og oplyses til at forkaste koranen, hadith og sira, med andre ord almægtige Allah og hans bedste buddy, profeternes segl, det perfekte menneske og rollemodellen for al gudfrygtig-from-forpligtigende adfærd; Muhammed ibn Abdullah, der på toppen af sin karriere nød synet af halshugningen af imellem 600 til 900 jødiske mænd og derefter fordelte deres koner og børn imellem sine tilhængere. Bent kan måske ikke sige meget andet i disse tider. Og det er… Read more »

Endnu en vantro
Endnu en vantro
9 years ago
Reply to  Prudentius

Godt indlæg Prudentius. Det er logik for burhøns, deres opførsel og adfærd, tankesæt, og at de bliver flere og flere og dermed bliver problemerne også flere og flere. Og alligevel så er der så mange “tumper” som feks Bent Lexner, der dybest set ikke gør det mindste modstand, men tror at dialog er vejen frem. Araberne stopper sgu ikke vha dialog, men kun hvis man sætter hårdt imod hårdt.

World Traveller
World Traveller
9 years ago

Jag ser pa nyheterna att en av de storsta kritikerna mot EU, Theckiens President Vaclav Klaus, har blivit beskjuten. Jag haller ocksa pa att laesa en bok jag kan rekommendera till alla. ”Stasiland’ av Anna Funder. Nagra klipp: In East Germany, information ran in a closed circuit between the government and its press outlets. As the government controlled the newspapers, magazines and television, training as a journalist was effectively training as a government spokesperson. Access to books was restricted. Censorship was a constant pressure on writers, and a given for readers, who learnt to read between the lines. Sverige i… Read more »

hansL
hansL
9 years ago

mon vores politikkere og domstole mon ser dette program. nej det bliver bare chokerede den dag krigen bryder ud

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x