4
okt
Seneste opdatering: 4/10-12 kl. 1130
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Will God do something to someone who mocks the Prophet, or not? Children: He will. Saad Arafat: What will He do to him? Children: He will kill him. Saad Arafat: He will torment him. Children: Right.

(Transkription: Egyptian Cleric Arafat to Children: We Don’t Need to Burn Embassies, God Will Torment Offenders). Her er et af disse børn, efter yderligere nogle års kærlig hjernevask: Child Preacher Calls for Jihad and Quotes: Jerusalem Is Held Captive by the Brothers of Apes and Pigs Jeg vil tro, der var større chancer for at komme gennem Det 3 Riges skole med forstanden i behold, end denne. En tidligere Hitler Jugend officer har sagt: ‘You must learn from Nazi Germany to grasp the true danger of Islam today.’ — , Former Hitler Youth Officer Alfons Heck. Man kan høre ham fortælle på film her. Den egyptiske blogger Kareem Amer nedenfor, er et utroligt eksempel på, at man faktisk kan komme intakt igennem det. – Således opdraget kommer “vores EU udenrigsminsters” opfordring her som sendt fra himlen til den rare egyptiske ‘lærde’:

Lady Pooh Bah: “Det er vigtigt at respektere alle profeter”

Ja, for ellers kommer der en to-årig jihadist med ble, og river struben ud på én. Samtidigt med at baronesse Ashton kalder de profetrespektløse for “ekstremister”. Det er en pressemeddelelse, der i høj grad kan opmuntre OIC og Den Arabiske Liga til at forsætte deres forsøg på at knægte det frie ord, som Jakob Mchangama i dag skriver i Wall Street Journal: The Folly of Appeasement. Det ender med, man ligefrem skal til at respektere Catherine Margaret Ashton. Bevar mig vel!

As representatives of four regional organizations, we want to send a message today of peace and tolerance. We share a profound respect for all religions. We are united in our belief in the fundamental importance of religious freedom and tolerance. We condemn any advocacy of religious hatred that constitutes incitement to hostility and violence. While fully recognizing freedom of expression, we believe in the importance of respecting all prophets, regardless of which religion they belong to.

The anguish of Muslims at the production of the film insulting Islam, posting of its trailer on the internet and other similar acts, is shared by all individuals and communities who refuse to allow religion to be used to fuel provocation, confrontation and extremism. We condemn any message of hatred and intolerance….The international community cannot be held hostage to the acts of extremists on either side. Joint Statement: by the European Union High Representative for Foreign Affairs and Security Policy, OIC Secretary General, Arab League Secretary General, and Chairperson of the Commission of the African Union, Brussels, 20 September 2012

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Onkel Bub
Onkel Bub
10 years ago

Jag gjorde en försvenskad variant på Muhammed filmen
http://youtu.be/hQKOu2IVpFY

sprid den till så många som möjligt!

Pelle
Pelle
10 years ago

Hoppas inte tjejerna har fyllt nio år för då ligger de risigt till.

trackback

[…] EU’s udenrigsminister nedenfor: Scottish Politicians Love the Prophet. I New York blev det for meget for senator i New York, Tony […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

Jakob Mchangama tjener landet til aere med sit indlaeg i Wall Street Journal. Godt gaaet!!

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Problemet med Muhammed er jo at han var en bedrager. Han var ikke profet; blot en sårbar sjæl der blev lokket i fordærv af Satan med løfter om sex og magt.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

” Den egyptiske blogger Kareem Amer nedenfor, er et utroligt eksempel på, at man faktisk kan komme intakt igennem det” Muligvis , men et alternativt synspunkt er , at HVIS han var kommet intakt igennem det , havde han i en tidlig alder sluttet sig til Mubarak-styrets politiske parti hvor han så kunne have prøvet at reformere dette MEGET langsomt indefra . I Jordan , Algeriet og Marokko har islamisterne ikke vundet enddnu . Hvis Mubaraks søn var komet til magten , er det langt fra umuligt at en slags ”dynasti” var oprettet . Hvis man antager at den arabisk-muslimske… Read more »

Prudentius
10 years ago

Der er noget uendeligt skørhjernet over den europæiske elite. Tror de virkelig selv på at endeløse undskyldninger til galninge der føler sig forpligtiget på hellig krig til dommens dag, hjælper? Har de ikke bemærket hvordan muslimer skånselsløst slagter hinanden? Når vi taler muslimer der slagter hinanden, taler vi om folk for hvem Muhammed reelt er Gud, men som alligevel ikke kan standse den dødsmekanisme der ligger i koranens udlovning af eksklusiv frelsesgaranti til dem der dræber og bliver dræbt i krigen mod de vantro, hyklerne og de frafaldne. Når selv total-tilbedelse af pædofeten ikke forhindrer dig i at blive gennemhullet,… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x