22
okt
Seneste opdatering: 23/10-12 kl. 0635
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ole Nydahl er verdenskendt. Det interessante i denne forbindelse er, at han langt tidligere end næsten alle andre Danmark advarede mod islam i umisforståelige vendinger. Det har naturligvis givet ham prædikatet ‘hadefuld islamofob’, men det falder på sin egen urimelighed, når man ser denne venlige, milde mand, der synes at hvile fuldstændigt i sig selv og aldrig i den islamkritik jeg har hørt af ham, har været emotionel eller ubalanceret. I dette interview falder der kun to replikker om islam, min. 4:29 og 7:34, men man kan med fordel læse videre her i nogle åbenhjertige interviews og artikler: Buddha møder Holger Danske, Lama Ole Nydahl om forholdet til islam: “… dem de vil stille først mod muren, det er os.”, Buddhas kriger, DR P1: Lama Ole Nydahl: »De hader os, mange af dem. De kan virkelig ikke li’ os«

Tommy Robinson, Kevin Caroll og Paul Weston anholdt og fængslet

Det er meget forvirrende signaler der kommer fra England. Jeg får at vide, at Robinson skal være fængslet til januar. Der gættes på, at de skal have en ‘criminal record’, så de ikke kan stille op i valg. Robinson er anklaget for at have rejst ind i USA 9/11 på falske papirer, hvad der burde være amerikanernes hovedpine, hvis det har noget på sig. Også Kevin Caroll er fængslet. Det lugter af et velovervejet politisk raid mod EDL, British Freedom og lovlig politisk virksomhed.

Tommy Robinson has been remanded in prison for the alleged crime of entering America illegally, so extradition to the USA is very much a possibility.Tommy has been denied any help with legal aid, with Tommy having his accounts frozen he has no access to any monies for legal representation so we need your help! We need to try and raise enough funds to help Tommy legally as it would seem that those in charge of our judicial system are intent on removing any help he can call upon to help his defence. They want him removed from the United Kingdom Of Great Britain to face a court in America.Tommy Robinson On RemandEDL Leader Tommy Robinson Faces Trial for Passport Allegation after 9/11 US Speech , The Takedown of the EDL Make no mistake about it: there will be more arrests. The crackdown is just beginning.

I have just received an urgent telephone call from British Freedom leader Paul Weston who has been arrested outside Wormwood Scrubs Prison. Speaking from the back of a police van being driven to an unknown destination, Paul hurriedly informed me that he and a friend had travelled to the prison in West London this evening with the aim of visiting Tommy Robinson, or at least assuring themselves of his well-being.

Speaking through a glass panel they had asked officers at the prison to confirm that Tommy was being held there, but they refused to provide this information, citing the ‘Data Protection Act’. Paul and his friend again demanded to know where Tommy was being held, and at that point both were charged with breach of the peace, arrested and bundled into the police van. Our conversation was cut off with Paul loudly remonstrating to an unidentified individual, “take your hands off me!”We will update you on the situation as it unfolds. Paul Weston Arrested Outside Wormwood ScrubsStatement by the Met Police.

“Antiracisterne” i Hope Not Hate har lidt svært ved at styre deres begejstring: The leader of the EDL’s political wing, the British Freedom Party’s Paul Weston, has this evening been arrested outside of Wormwood Scrubs . We are amused. Lennon is being held in Wandsworth Prison!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
11 years ago

Fængslingen af Tommy Robinson vil give bagslag. Han vil få en masse omtale i medierne og ligesindede vil kun blive styrket af dette.

Måske er der en mening med alt dette.

Det virker ihvertfald alt for kluntet til at tage rigtig alvorligt. Men politiet skal jo gøre deres arbejde. Det siger deres multikulturelle magthavere jo…

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
11 years ago

Eller Kina….

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Måske bliver det nødendigt for Tommy og et par andre at søge om asyl i et andet land … der er ikke ret mange steder som kan komme i betragtning . Måske Rusland , Bulgarien , Uruguay eller Israel . Hvis Obama vinder , er det slut med at hygge sig i USA som engelsk ”legal alien”. Derfor var det nok , at systemet valgte nettop denne anklage mod Robinson .

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
11 years ago

Det er jo ogsaa en maade at slippe af med ham paa: Offentligoer hans navn og slip ham ud i samfundet. Hvor laenge overlever han mon?
Jeg er dybt, dybt rystet. Og endnu engang foragter jeg de europaeiske befolkninger for at stemme paa politikere der lader dette ske.

Michael Larsen
Michael Larsen
11 years ago

En ting har EDL’s fjender allerede opnået. Nu er Tommy Robinsons virkelige navn afsløret og han har lidt sværere ved at undgå de overfaldsmænd, der venter et eller andet sted ude i mørket.

T. Snorrason
T. Snorrason
11 years ago

Hvorfor ikke også sætte Donate Button’en for Robinson på denne site?
Alle bække små osv.
Jeg har doneret.

Santor
Santor
11 years ago

Enten løber de Engelske myndigheder en gigantisk risiko ved at tro at den menige Englænder finder sig i det eller også er har de allerede diskuteret indbyrdes at de vil slå enhver lovlog modstand ned med magt – megen magt.

Det se for mig ud til at være det største overgreb på retfærdigheden siden jeg ved ikke hvornår!

Man fattes ord når Europas, tidligere, beskytter står frem som den absolut mest fascistiske entitet siden hitler-tyskland.

ex-pat
ex-pat
11 years ago
Reply to  Santor

Enten løber de Engelske myndigheder en gigantisk risiko ved at tro at den menige Englænder finder sig i det eller også er har de allerede diskuteret indbyrdes at de vil slå enhver lovlog modstand ned med magt – megen magt. Myndighetene, ikke bare i England men i hele Vest-Europa, benytter i dag mer eller mindre totalitære metoder for å holde folks vrede over multikulturen i sjakk. Straff, yrkesforbud (forsøk og søk jobb i det offentlige som kritiker av multikultur!), sosial stigmatisering og, som nå i England, fengsling. Det kan godt hende at Tommy Robinson har brutt amerikanske innreiseregler, hva vet… Read more »

Prudentius
11 years ago

Det tør vist svagt antydes at Weston, Robinson osv. har et budskab der med rette betragtes som ren dynamit under den britiske multikulturalisme.

Det viser tydeligt at multikulturalisterne helst slår ned på dem der påtaler multikulturens katastrofer, istedet for på dem der skaber dem (hvilket selvfølgelig i sidste ende er multikulturalisterne selv).

Tolerancen og rummeligheden ofres gladeligt af de tolerante og rummelige, så snart deres utopi kommer i modvind.

Hvilket bragende og ydmygende nederlag for de multikulturelle, at de må (mis)bruge statens magtapparat, som krykke for deres haltende ideologi.

Balder
11 years ago

England er en politistat – ingen tvivl om det. Som RamZpaul siger: “You can either have diversity or you can have freedom, but you can’t have both”. To Briter blev forleden anholdt i Belfast, for at have uddelt flyveblade, hvor budskabet var at de indfødte (Irere & Briter) er truet af udryddelse; ‘Britain’s most endangered species’. Det er “racistisk” at påstå at de indfødte er udryddelsestruet. I øvrigt en venlig tanke til Ole Nydahl og hans nu afdøde kone Hanne, som jeg har mødt et par gange for næsten et liv siden, hvor han var “assistent Lama” for den levende… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
11 years ago

Re Tommy Robinson og Paul Weston, det er helt utroligt (og med vedvarende behov for dokumentation!!!) at se at England, der naermest opfandt baand paa staten og ret til at komme foran en domstol (Magna Carta), gradvist begaa politisk forfoelgelse af de der er uenige i det multikulturelle samfund, og saerligt i islamisering. Jeg har indtryk af at England er laengere hen ad vejen hvad det angaar i forhold til selv Sverige hvor det ser ud til at foregaa ved udelukkelse fra medier etc snarere end ved arrestationer. Men hvor utroligt hvis England, der for 70 aar siden forsvarede Europa… Read more »

Thomas Nydahl
11 years ago

Lustigt att ha en dansk namne som också han kallas “islamofob”!!! Jag bugar mig med en hälsning från den svenska Nydahl-släkten.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  steen

Eller tidligere i navnlig 1670erne og 1680erne hvorom jeg har set tal på titusinde, kilden her går ikke så højt:
http://e-tidsskrifter.dk/ojs/index.php/historisktidsskrift/article/view/31055/59838

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x