27
okt
Seneste opdatering: 22/11-23 kl. 2156
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dear friends, I am very happy to be in your midst today. Thank you, Ingrid, for inviting me to address the Swedish Free Press Society. No demonstrator will prevent me to speak in Sweden.I love Sweden and its people. One of my great heroes, Raoul Wallenberg, was a compatriot of yours. Wallenberg embodies all that is good and generous in the Swedish people. He defended the freedom and dignity of others. He protected those who had been marked for death by an evil ideology. And he gave his own life for it. Læs videre.

(klik fotos f. helskærm) – Jeg skal lade det lille foto-essay tale indtil videre. Video af Wilders’ tale bliver tilgængelig i løbet af nogle dage på Dispatch International. Wilders har star quality, og jeg indser først nu tredje gang jeg møder ham med en vis overvindelse, at de kønne kvinder er vilde med ham. Unge kvinder, ikke midaldrende eller gamle, der efter Aftonbladets mening åbenbart ikke skal gå til politiske møder. En svensk fyrs kæreste ville tale med ham længe over sin vens mobiltelefon, jeg har samtalen på video, og jeg håber jeg får lov at lægge den op på You Tube.

Norsk TV 2 præsterede at være der i timer, ja sidde på Kockums Fritid Café & Restaurang fem meter fra Fjordman uden at opdage det (!) Det bliver de ikke glade for at høre hjemme på redaktionen i Oslo. TV 2 har i lange tider insiteret på et interview med ham, og så kører de 570 kilometer til Malmø og sidder og stirrer ned i deres kaffekop…..

To og tre fra neden viser en af Expoerne og Aftonbladets Oisin Cantwell, der meget godt for begge parter ikke opdagede han sad ved siden af mig, i betragning af hvad jeg skrev i går aftes (se nedenfor), og nederst Wilders’ nære medarbejder flamlænderen Paul Belien, tidligere redaktør af The Brussels Journal.

Æg, skub, slag og ukvemsord mødte medlemmer fra Trykkefrihedsselskabet bestyrelse, da de lørdag gik til møde i det svenske Trykkefrihedsselskab i Malmø. “Efter mødet, var der en svensk journalist, der spurgte mig, om jeg selv havde provokeret før der blev kastet æg på mig.” .


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] fandt et miljø, der ikke findes i Norge. Stort set ikke andre end nordmænd genkendte ham. I 2012 var vi i Malmø for at møde Geert Wilders. Vi kom i god tid inden de svenske AFA’er, vi fik nogle kopper […]

trackback

[…] debate.  Se også Video: Geert Wilders’ speech in Malmoe og Stills, Wilders in Malmoe. Geert Wilders er i København på Christiansborg om en […]

trackback

[…] var mange flere, men jeg skal spare på pladsen. Der er flere fotos fra lejligheden (more photos) her. Det er en hollandsk TV kanal, med et seertal på lidt over en […]

trackback

[…] Wilders blandt veninder i Malmø og der var mange flere, men jeg skal spare på pladsen. Der er flere fotos fra lejligheden her. […]

trackback

[…] andet eksempel: Geert Wilders besøg i Sverige for nylig. Hvorfor skrive 25 smædeartikler af Cantwell-typen om ham i ugen inden, i setdet for at være […]

trackback

[…] DA den officielle version nu endelig er tilgængelig, viser jeg min egen når jeg nu engang har optaget den. (Wilders still-photos here) […]

trackback

[…] Jeg optog ved et tilfælde tre et halvt minut af interviewet med min mobil. Det giver om ikke andet et indblik i SR’s klippeteknik at sammenligne de to optagelser. Emnet ‘andel islam i Malmø’ bliver ultra-kort berørt minut 3:02. (Se også Geert Wilders’ speech in Malmø.) […]

trackback

[…] Min tommefingerregel er, at lidt over 40 % i Malmø har indvandrerbaggrund, af dem er hovedparten muslimer, dvs. over 20 % af byens befolkning. For de under 18-årige er indvandrere og efterkommere i flertal. Det er ikke noget godt polemik-grundlag at vælge for Sveriges Radio, når de ikke selv ved bedre. Hvornår er man da svensk? Hvis man ikke skal blive for filosofisk, kan man vælge det tidpunkt, hvor man er blevet upåfaldende i statistikken sammenlignet med baggrundsbefolkningen, og dertil er der meget, meget langt for Malmøs vedkommende. Jeg forestiller mig ikke, det nogensinde vil ske. Jeg optog ved… Read more »

trackback

[…] Sweden on October 27, 2012. The occasion was a visit to Malmö by a fellow notorious Islamophobe, the Dutch politician Geert Wilders. He had been invited there to speak by Ingrid Carlqvist, the leader of the newly established Swedish […]

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til HH.
Om det frastødende:
‘…De skrikande öppna munnar…’ så jeg med vantro og væmmelse første gang fjernsynet viste dem i de hæslige billeder fra Mellemøsten af demonstrerende folkemasser, som protesterede mod Muhamedtegningerne i den første Muhamed-krise. Men jeg er meget enig med dig og takker for din støtte.

Med venlig hilsen.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Det kan godt være, at disse yderligtgående demonstranter fra Sverige og Danmark i Malmø i deres egen opfattelse er de sande forsvarere af det rigtige – jeg tror det gerne – og jeg tror slet ikke på dem. Mænd kan ikke på den ene side kalde sig sådan noget som antifascister og på samme tid kaste æg og skældsord mod pæne mennesker og bygninger samt true og fysisk forulempe kvinder på vej til et lovligt møde. Hvem gør sådan noget? Jeg kan komme i tanke om Taleben i Aghanistan, hvor de gør det samme og det, der er værre? Sådan… Read more »

JensA
JensA
11 years ago
Reply to  steen

“Publiken, en samling människor som inte verkar vara sorten som anfäktas av teologisk ångest över att bo i ett land där den dominerande religionen bygger på en bibel vars gud befaller att barn ska mördas som ett bevis på vördnad, fick ställa fyra frågor.”
Ha, ha. Meget morsomt at manden ikke ved at Det Gamle Testamente ikke er kristendom, og at Abraham er en af de helt store helte i Koranen (og blandt muslimer).
Men det er chokerende at den slags er gangbar i en stor svensk avis.

Leif Knudsen
Leif Knudsen
11 years ago

Hvis mødet havde været holdt af venstreorienterede eller muslimer og borgerlige ville holde en mod-demonstration, så havde politiet anvist de borgerlige til en græsmark 100 km væk fra mødet. Politiet er pot og pande med de rød-muslimske fascister, guderne må vide hvorfor.
De voldelige, råbende, hadende, kastende røde fascister provokerer ikke, mener politiet eller medierne. Men en ældre fredelig borger, som spørger, hvorfor de ikke må holde et demokratisk møde – dem betegner politiet og medierne som provokerende. Verden vendes på hovedet, så det råber til himlen.

Johan
Johan
11 years ago

Allt du skriver är mycket bra H H, särskilt det där om ungrare och europeiska flyktinga.
🙂
Håller med i det mesta.

HH
HH
11 years ago

Ja, Emeritus, jag har samma tankegång, tack för det du skrev! Och de här skrikande människorna – skulle de vara demokratins förkämpar? Kan man inte lugnt lyssna på en talare och sedan ställa frågor till honom/henne? Och säga vad man själv tycker är fel eller rätt? Jag förstår mig, med stigande ålder, allt mindre på den pöbel som finns överallt, som inte låter någon tala till punkt, som kallar sig själva de som har rätten på sin sida. Dessa skrikande, öppna munnar, denna mat som slängs (äggen!) och de fördelar som de EGENTLIGEN, när det kommer till kritan, inte vill… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Om trykkefrihedsselskabers arrangementer. Det er en gylden regel her til lands, at politiet under politisk følsomme arrangementer sørger for med passende mandskabsopbud at holde grupper med temmeligt forskellige synspunkter forsvarligt adskilte fra hinanden. Jeg har personligt oplevet, at det forholder sig sådan. Malmø politi har derimod slet ikke vist sig opgaven voksen. Enten ville de ikke, eller også kunne de ikke forhindre, at deltagere, som var mødt op for at lytte til en tale af Geert Wilders ‘i regi af Tryckfrihetsselskapet’, måtte finde sig i at løbe spidsrod og blive forulempet korporligt, før de kunne komme i sikkerhed i Kockums… Read more »

HH
HH
11 years ago

DN:s ledarskribent hade på lördagen ett fullkomligt utbrott över Gert Wilders närvaro i Sverige. Jag satt mer och mer förundrad över det jag läste och beslöt mig för att skicka ett svar. Man får aldrig igång ett genmäle, men förhoppningsvis ger det man skriver en annan tankeform. Jag frågade enkelt varför DN och andra medier i Sverige ALDRIG har några reportage om flyktingarna. Vore inte det intressant? Under min avlägsna journalisttid minns jag intervjuerna med inkommande ungrare, ibland hela familjer. Många kunde tyska riktigt bra och det var ingen svårighet att få veta hur de levat i det då totalitära… Read more »

Johan
Johan
11 years ago

Islam är öken som krossar allt gott.
Därför behövs såna godhetskämpar i frihetens namn som Geert Wilders, och många fler.

vederso
vederso
11 years ago

Agree with Frank P. We have to learn from it.

trackback

[…] thanks to The International Free Press Society and Snaphanen for the beautiful […]

Leif Knudsen
Leif Knudsen
11 years ago

When North Korea kollapses, Sweden will be the last stalinistic country in the world.

Hiram Li
11 years ago

Inom vissa kretsar anses Geert Wilders vara en förkämpe för yttrandefrihet och demokrati, en hjälte som försvarar det fria ordet. Denna bild av Wilders kan knappast vara längre från verkligheten, tvärtom så arbetar Wilders och hans parti PVV aktivt för att inskränka yttrandefriheten, för att skapa ett samhälle där inte alla har rätt till sina grundläggande mänskliga rättigheter. Ett samhälle där bara de som har rätt religion, rätt bakrund får tycka fritt. Läs mer här: http://envitros.wordpress.com/

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Hiram Li

Var demonstrationen i Malmø uden for mødet for ytringsfrihed?

Eva-Marie
Eva-Marie
11 years ago
Reply to  Hiram Li

Hiram Li du var inte där inne på föredraget men kanske var du en av de som stod utanför och kränkte vår lagstadgade rätt att ta del av politik. Du är en muslim och de flesta vet nuförtiden vad din och dina gelikars agenda är för västvärlden. Det är därför det behövs politiker av Geert Wilders kaliber 🙂

Frank P
Frank P
11 years ago

Cantwell er ren ondskab. Har læst nok af hans perfide anklager og insinuationer. Ikke godt for mit blodtryk. Aldrig mere Cantwell! Men han er jo bare én af de mange hundrede svenske åsiktskommissærer… Sverige er mental stalinisme og det borgerkrigslignende scenarie bliver mere virkelig dag for dag. Og svenskerne kan kun takke sig selv, de er feje hunde hele bundtet, hvis du spørger mig. Men sådan kender vi den svenske folkesjæl: en ussel ynkelig køter, der fortjener den jernkæde den lænkes med og så må dø i smat og mudder. Jeg håber endda processen speeder op, så vi kan nå… Read more »

Johan
Johan
11 years ago

He´s the greatest for freedom in Europe.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x