28
okt
Seneste opdatering: 29/10-12 kl. 0049
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ilias Panagiotaros taler åbent om revolution og borgerkrig. BBC reportage om et land, hvor staten har abdikeret og hvor en million, næsten hver 10. indbygger er illegal immigrant.

Tredobling af indvandringen til Sverige

Hvor lenge kommer Sverige til å klare den eksplosive innvandringen? En kunnig svenske skriver på sin facebookside:

Enligt Migrationsverkets GD kommer nu 5 000 asylsökande i månaden till Sverige. Plus den stora anhöriginvandringen som just påbörjats. Tillsammans kommer cirka 200 000 asylsökande och anhöriga att söka sig hit under 2012+2013. Enligt Agenda ikväll rör det sig om en tredubblad asylinvandring nästa år jämfört med 2011. Sverige har beviljat en miljon uppehållstillstånd under 2000-talet! Det handlar om en demografisk förändring som pågår utan att den får diskuteras.

Finland tar emot mindre än 2 000 asylansökningar på ett år, en tämligen konstant siffra. På en och en halv vecka tar Sverige emot fler asylsökande än vad Finland gör på ett helt år! Sverige har OECD:s största sysselsättningsglapp mellan utrikes och inrikes födda (27 procent mellan 25-64 år). Ingen politiker i regering eller opposition verkar se att detta kan ha någonting med SD:s framgångar att göra. Även journalisterna gör vad de kan för att inte rapportera relevanta fakta och ge analyser. Document.no – Til tallene nedenfor skal tillæggges 21.000 bevilligede familiesammenføringer indtil 1.9 i år.

»Man skal ikke urinere på et kunstværk«

Siger kommissæren….kuratoren fra Aros i Århus. Ikke? Kunsten fortolker virkeligheden, journalistikken beskriver den….ideelt set. Brugere af især svenske medier ved, at der kan tænkes andre formål.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
11 years ago

Vi måste bli klara över vad vi håller på att förlora. En god vän hade bandat ett program som handlade om Greklands kris. Redan ordet kris är grekiskt; kri´sis=avsöndring, avgörande, dom. Jag kommer till det senare, först måste jag peka på en sak jag hittade i en ruta i ett uppslagsverk, så här stod det: “Av alla de kulturer som skapades i östra Medelhavsområdet och Mellersta Östern är grekernas den utan jämförelse mest betydande och den som fått de största verknngarna på eftervärlden. Alla västerländska förhållanden inom samhälle, vetenskap och kultur leder sitt ursprung till grekerna med undantag av religionen… Read more »

Prudentius
11 years ago

Mit kendskab til “Golden Dawn” er dårligt og dermed har jeg svært ved at vurdere deres fulde ideologiske platform, men, og det er et stort men, eurokratiets og de venstre-ekstremes (igen-igen ser vi de store drenge i Bryssel og de såkaldt “autonome” være på samme hold, underligt?) planer for Grækenlands totale destabilisering via fortsat multikultur er fuldstændig uspiselig. Grækenland står simpelthen til at ophøre som nation, hvis den nuværende blanding af EU-diktatur og hæmningsløs masseindvandring fortsætter. Ergo må grækerne forsvare sig selv mod den katastrofe de er blevet påduttet af tåbelige udenlandske eurokrater og en sjofel nihilistisk hjemlig venstrefløj. Det… Read more »

Peter Andreas Fog
Peter Andreas Fog
11 years ago

Jeg kan se at det græske politi er at foretrække for det svenske.

Jernhesten
11 years ago

Græske politibetjente arbejder under helt umulige vilkår.

Deres løn er blevet reduceret til omkring 700 euro, hvilket heller ikke i Grækenland er ret meget..

Almindelig politiudstyr kan de enten ikke få eller også skal de selv betale for det.

Det er endog kommet så vidt at politiets benzinforbrug er blevet rationaliseret, så de kan heller ikke patroliere som de har lyst til.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Weimar i Athen? ‘…Ilias Panagiotaros taler åbent om revolution og borgerkrig. BBC reportage om et land, hvor staten har abdikeret og hvor en million, næsten hver 10. indbygger er illegal immigrant…’ Ja, Ilias prøver at udfylde det politiske tomrum i sit land. Han er den begyndelse i syd, som venter på sine uimodståelige forløsere i nord senere i århundredet. Politikerne i deres elfenbenstårne klamrer sig til den mutikulturelle EU-gryderet, som de opfandt engang i firserne og de sidder stadig og bilder sig ind, at de trods alt har fingeren på aftrækkeren, hvis det skulle gå galt, og de tror stadig… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
11 years ago
Reply to  Emeritus

Alt vil bryde sammen … Vi kan allerede ikke ‘vækste’ mere.

Vigtig pointe, som ingen politiker tør forholde sig til. Keynesiansk økonomisk politik er allerede brudt sammen, og selvom seddelpresserne kører i døgndrift, er sammenbruddet uundgåeligt. Se venligst denne info-graphic, som Zerohedge passende har døbt “Europe’s Three Year Insolvency Anniversary – The Definitive Interactive Infographic”: http://www.guardian.co.uk/business/interactive/2012/oct/17/eurozone-crisis-interactive-timeline-three-years

Eyvind Dk
Eyvind Dk
11 years ago

Det ser voldsomt ud med Golden Dawn.
Håber at der er nogle politikere herhjemme der vågner op!

Polka Charlie
Polka Charlie
11 years ago

Uwe Max Jensen er en usleben diamant.

Han giver hele den velpolerede, kirsebærspisende kulturelite langefingeren iført sine hullede gummisko, bar røv og cowboyhat – og det er fedt!

Uanset om han skider i en kaffekande (og sætter den på en radiator…) eller tisser i Olafur Eliassons vandfald, så er det performancekunst der holder 100%

Pissenisse i Hökarängen
Pissenisse i Hökarängen
11 years ago

Om inte det isländska vattenfallet tål tillskottet av en liten golden shower, känns det inte som något självsäkert eller stabilt bygge. Hade jag själv fått äran att installera ett vattenfall som sedan dessutom visade sig tåla Jensens droppar (och den extra gratispubliciteten!) skulle jag nog vara mer nöjd än kränkt 🙂

XXXXX
XXXXX
11 years ago

Jeg syntes ikke, at kunst nødvendigvis skal provokere.
Hoved formålet med kunst er, at forskønne en væg, et rum eller en plads.

Jeg ville ikke forskønne mit eget hjem med pis eller lort.
Men kunst er også at søge og udvide grænser. Kunst må gerne have en mening.
Kunst skal have vidde rammer. Kunst er et flydende begreb, som kommer an på
Smag og behag.

Desvære er der mange kunstnere som tror de er den nye Picasso.
Men ivirkeligheden er de talentløse nuller.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x