2
nov
Seneste opdatering: 2/11-12 kl. 1030
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Heldigvis ønsker kun 12 % af Amerikas muslimer dødsstraf for forseelsen, og kun 32 % vil have sharia i stedet for USA’s forfatning. I Europa er vi nærmere kalifat-tilstande: Belgian Muslim State? Islamists vow campaign after election win

Islam and America are fundamentally and totally incompatible: As Andrew Bostom writes , polling data from Wenzel Strategies reveals that 58% of Muslims in the United States do not believe “that criticism of Islam or Muhammad should be permitted” — IN AMERICA. In other words, they flatly reject the First Amendment of our Constitution. Which means they reject America. Additionally, 45% of Muslims in America believe that those who do criticize Islam or Muhammad should face “criminal charges,” and 12% of Muslims in America believe that anyone who criticizes Islam should be put to death.

Think about that. Almost half of the Muslims in America would throw Christians in prison if they could, simply for telling them the truth about Islam, and 1 out of every 8 Muslims you meet in America think you should have your head cut off for doing such a thing…..And 43% believe it should be illegal IN THE UNITED STATES for a Christian to share his faith with a Muslim, while 32% firmly believe that Sharia — not our Constitution — should be “the supreme law of the land in the US.”Sobering: 45% of Muslims in America want to throw you in prison, Poll finds what they really think about Constitution, Shariah.

Välkommen till Malmö – hatets stad

Deltagarna i svenska Tryckfrihetssällskapets möte med Geert Wilders i Malmö förra lördagen kommer aldrig att glömma hatet. Det vitglödgade, gränslösa hatet i ögonen på de så kallade demonstranterna som fick lov att omringa, skrämma och fysiskt angripa mötesdeltagarna som hade kommit för att höra vad den utskällde holländske politikern hade på hjärtat. De möttes med rop – “Ingrid (ordförande för svenska Tryckfrihetssällskapet och chefredaktör för Dispatch International) är rasist, inte journalist!” “Inga rasister på våra gator!” och något om polisen som skyddade blivande breivikare.

Den stora polisstyrkan med hästar, hundar och en helikopter gjorde emellertid ytterst lite för att erbjuda något skydd. Polisen tillät de självutnämnda “antifascisterna” att tränga sig ända in på mötesdeltagarna, som tvingades löpa gatlopp för att komma in i möteslokalen. Med likgiltiga miner såg de på när svartuniformerade våldsmän omringade mötesdeltagarna, överöste dem med ägg och rutten frukt och i vissa fall till och med slag. Om AFA:s (Antifascistisk Aktion) stormtrupper hade fått möjligheter till det, hade de inte tvekat att slå ihjäl sina hatobjekt. Många av de anmälda kom aldrig fram till entrén, eftersom de av lättförståeliga skäl inte vågade utsätta sig för verbala eller fysiska angrepp.

Om polisen hade velat, kunde de enkelt ha trängt undan våldsmännen och våldskvinnorna och om nödvändigt gripit dem alla för störande av den allmänna ordningen, våld och hot. Jag gick bort och frågade polisens “kommunikationsansvariga”, Ewa-Gun Westford, hur polisen kunde tillåta bråkstakarna att kasta ägg i huvudet på medborgare som hade anmält sig till ett fredligt och demokratiskt möte. “Vi tillåter det inte”‘, svarade hon, “men vi måste välja våra strider”……se videre Lars Hedegaard på Dispatches(findes også på dansk, tysk og engelsk)

Nicolai Sennels har klaget til Skånepolisen:

“Jeg klager hermed over politiets indsats, da Geert Wilders talte i Kockums Fritid i Malmø d. 27. oktober 2012. Politiet så passivt til, mens truende og voldelige mænd slog og skubbede forsvarsløse kvinder på vej til Wilders’ foredrag. Det er krysteragtigt og en direkte trussel mod ytringsfriheden, at politiet ikke gjorde mere for at beskytte gæsterne til foredraget. Vi er mange der, ikke mindst efter Ewa-Gun Westfords (informatör polisen Skåne) politiske udtalelser så som “Det är ju en person med väldigt extrema åsikter”, frygter, at politiets håndtering af sagen har til formål at skræmme folk fra at deltage i islam-kritiske arrangementer.
Nicolai Sennels”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
9 years ago

@Frank P

“MSM vægrer sig mod at bringe ‘Benghazi gate’ på dgasordnen. Mon ikke sagen eksploderer i ugerne og månederne efter Obama er valgt om 48 timer”

Skulle ‘The One’ -gud forbyde- blive genvalgt, aå er jeg sikker på, at både ‘Benghazi-gate’ og/eller “Operation fast and furious” nok skal indhente ham og hans medskyldige i administrationen. Kon gressen under søger begge disse skandaler, som begge i modsætning til Watergate-skandalen rent faktisk har kostet menneskeliv. I længden kan alle disse ‘Obots’ i MSM ikke dække over denne adminsitrations forbrydelser.

Hanzi
Hanzi
9 years ago

Det svenske politi er lort, der ikke engang kan forsvare deres egne børn og udviklingshæmmede kvinder.

Griffin11
Griffin11
9 years ago

Jag vill kriminalisera izlam…

norge
norge
9 years ago

Ewa-Gun Westford minner litt om Norge før 22/7, da alt skulle være veldig politisk korrekt, og Norges f.eks rikspolitisjef var en homofil psykolog (ja, uten politibakgrunn).

Høgsbro
Høgsbro
9 years ago

Sennels email skyder sig selv i foden. Enhver kan sige sig selv at politiets undfaldenhed ikke har noget formål, men netop er undfaldenhed. De blevet foræret en tilbagevisning. Det havde været bedre at påpege at deres pligt er at sørge for borgernes sikkerhed uanset politiske holdninger, og at deres fokus åbenbart var forkert. Problemet var ikke kun knyttet til Wilders sikkerhed, men også publikums. Gad vide hvordan deres mandat egentlig så ud…?

anno
anno
9 years ago

‘Omtale’ bliver måske også forbudt, utroligt..

Millioner af netsider bliver ulovlige med ny datalov – 28. oktober 2012
‘Privatpersoner, myndigheder, virksomheder og organisationer må ikke omtale menneskers helbred, etniske bagrund, religion eller politiske holdninger, uden deres udtrykkelige samtykke. Journalister, kunstnere og forfattere skal dog have lov uden at spørge.’
ht tp://www.aabenhedstinget.dk/millioner-af-netsider-bliver-ulovlige-med-ny-datalov/

JensH
JensH
9 years ago

Giv Obama 4 år mere, og så vil disse 45 procent af de Amerikanske muslimer få deres vilje. USA har allerede under Obama-administrationen bøjet af i FN mht. forbud mod ‘kritiske ytringer’ om islam, selvom om dette er i lodret modstrid med “The first ammendemt”. Men Obama har det i det hele taget lidt svært med den Amerikanske forfatning, som han finder ‘utidssvarende’, da den blokerer for den ‘change of America’ han ønsker at gennemføre.

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  JensH

Ikke at glemmer at Det Hvide Hus faktisk lagde pres på Google (ejer af Youtube).

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Frank P

Ja, men Google afviste gudskelov Det Hvide Hus i den sag. Iøvrigt vokser “Benghazi-gate” dag for dag, og er virkelig ved at udvikle sig til et gigant-problem for Obama-administration. Ingen undenfor MSM (og dårligt nok der længere) tror længere på historien om, at denne amatør-video på YouTube udløste voldlighederne. Dette var et velplanlagt islamisk terror-angreb på årsdagen for 9/11, og der var -viser det sig nu- masser af advarsler i månederne op til angrebet, og selve angrebet varede i over 7 timer, og forskellige indsats-styrker USA havde iden for rækkevide, kunne sagtens have kommet de angrebne på ‘konsulatet’ i Benghazi… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  JensH

MSM vægrer sig mod at bringe ‘Benghazi gate’ på dgasordnen. Mon ikke sagen eksploderer i ugerne og månederne efter Obama er valgt om 48 timer.

Jernhesten
9 years ago

Da jeg læste overskriften troede jeg et kort øjeblik af det var 45% af den amerikanske befolkning.

45% af de amerikanere som er muslimer giver heldigvis et lidt andet billede.

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Under krigen var danskerne virtuoser og utrættelige til
at kritisere Bsættelsesmagten.
Revyerne skrev sange, der behandlede alle andre emner, men
ingen var i tvivl om den egentlige adresse.
Besættelsesmagten måtte pænt finde sig i det, for de
kunne ikke sætte fingre på noget som helst, og bag
deres ryg frydede danskerne sig skadefrogt.

falkeøje

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x