3
nov
Seneste opdatering: 3/11-12 kl. 2037
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A group of Swiss environmentalists has collected enough signatures to force a national referendum on immigration.The Ecopop group says natural resources are under increasing pressure from overpopulation.It wants annual population growth through immigration capped at 0.2% and a tenth of foreign aid to be used for birth control measures abroad. Switzerland now has a population of eight million people – almost a quarter of them foreigners. Ecopop gathered a petition with 120,700 certified signatures – easily passing the 100,000 threshold needed for a referendum on the proposed new law.Swiss Ecopop group forces immigration referendum, Mit Schlagbaum und Pille die Umwelt rettenStopp der Überbevölkerung – zur Sicherung der natürlichen Lebensgrundlagen (Initiativtext)

“Betale u-landshjælp til kontraception”, nu står verden ikke længere. Man ser jo lige de svenske miljømostre for sig: Alla människor skall ha rätt att leva och bo var de vill. Vi vill därför på sikt införa en helt fri in- och utvandring ur Sverige och övriga Europa. Människors livsval och liv skall inte styras av gränser mellan stater och staters administration.

Svenske syge huse

I Odense er du kun nået til at overveje at skaffe vagtpersonale. Danmark er et reaktionært, ‘främlingsfientligt’ lille land, der er langt bagud efter humaniteten og progressiviteten:

Våldet och hoten har ökat generellt vid sjukhusen i landet. “Fler än hälften av universitetssjukhusen som SVT har talat med vittnar om att antalet våldsincidenter har ökat. Enligt en rundringning säger sex av de stora sjukhusen att de våldsamma incidenterna verkar bli fler. På fyra sjukhus säger man att antalet incidenter ligger på en jämn nivå.”

Örebro Universitetssjukhus har nyligen fått beviljat att sätta upp 30 nya övervakningskameror, efter att hot och våld från kriminella ökat på senare tid. Men behovet är större än så.

I somras drabbade två muslimska kurdirakiska grupperingar samman i en våldsam konflikt utanför Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg, vilket slutade med mordförsök och skottlossning. Häromdagen var det dags igen när 15-30 personer, okänt vilka, slogs med knivar vid sjukhuset och några gav sig dessutom på polisen. I båda fallen handlade det om en avliden släkting.Ökad säkerhet på sjukhus efter våldsamma konflikter (flere videos)

Hvordan kan man vide, hvad Fanden der foregår ? Det kan man heller ikke i svensk presses virkelighedsfilter, man må søge ude i de mere folkelige kroge for at få bekræftet sine helt korrekte ‘fordomme’. Sverige er et land med parallelle virkeligheder, “and never the twain shall meet”:

I morgon är jag tillbaka på jobbet på Sahlgrenska. I närheten av akuten. Känns spännande. Hoppas ingen mer irakisk kurd avlider.

Du glömde Albanerna. Ta Landskrona tex. De har bråkat på Helsingborgs lasarett flera gånger. Fast det har Mena också. Ziggisarna bråkar inte så mkt. De ställer bara till oreda och snor det de kommer åt. För några år sedan dog en Ziggehövding i Helsingborg. Det kom 100 tals till dödsbädden på lasarettet. Det öppnades en tom avdelning där man tog bort allt löst och fastskruvat för att de skulle ha någonstans att vara. Albanerna har skjutit utanför akuten i Helsingborg vid två tillfällen. Mena och Albanerna har försökt att göra upp på avdelningen så att den fick låsas vid några tillfällen. Det är vardag. Men jag har aldrig sett svenska gäng göra upp på sjukhus. Inte ens HA och Bandidos när de bar i krig runt Helsingborg.Jag har aldrig hört om ett gängslagsmål på ett sjukhusområde där gärningsmännen haft svenska efternamn, men jag ser fram emot den dagen det händer.

Glædelig alkoholfri vinterfest på Systembolaget

Jeg ved ikke, hvad en ‘vinterfest’ er. Forleden måtte jeg slå ‘halloween’ op. Det er Allehelgensdag, som vi afskaffede med Helligdagsreformen af 1770 under oplysningstidens indflydelse, så hvad vi nu skal fejre den for efter 250 år… Men ‘vinterfest’ i stedet for jul? Ordet jul er førkristenst og fortaber sig i noget germansk i 5-700 tallet og indvandrede med vikingerne til England som ‘yule’. Det har ikke noget med Kristmesse af at gøre, og skulle ikke kunne fornærme nogens religiøse følelser, undtagen på Systembolaget der dyrker en præemptiv krænkningsstrategi, så giver det alkoholfri også bedre mening. Hvorfor ikke indføre ‘nul-tolerance’ for alkohol på Systemet også, det er så populært at være ‘nul-tolerant’? Helan går…sjung halalfalderahurrah-Allah…

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
7 years ago

Har den folkeafstemning i Schweiz fundet sted?

Eller er der nogen som ved hvornår den bliver afholdt?

Utlandssvensk
Utlandssvensk
7 years ago
Reply to  steen

@steen, Det är inte Ecopop som man kommer att rösta om nu nästa månad, utan ett annat initiativ från SVP. Ecopop omröstningen kommer att äga rum, men senare: “Three upcoming votes On February 9, Swiss voters will have their say on an initiative of the right-wing Swiss People’s Party called “Against Mass Immigration”. The initiative calls for the re-introduction of quotas for foreigners, cross-border workers and asylum-seekers. Two more public votes on immigration will take place before the next federal parliamentary elections in 2015. One will be on the question of whether to extend the free movement of persons to… Read more »

trackback

[…] bundkar. Der skal nok være dem, der tror at Odense sidste år var en enkelt episode. Ser man til alle større svenske sygehuse, er angrebet fremtiden. I Danmark er Erstatningsnævnet på forkant med fremtiden, som det hedder: […]

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Det må være første gang økologien er brugt effektivt MOD venstrefløjen , Genialt . Måske er tiden kommet til at erobre dette moralske højland , for heroppefra har man en god mulighhed for at ramme nogen af venstrefløjens mest dårligt forsvarede positioner. Dette vil imidlertidigt kræve at man fra vores side har styr også på de teknologiske argumenter og deres økonomiske konsekvenser. Det kan være temmelig tidskrævende helt at komme til bunds idet , men en god start er at vide at COMERCIEL atomkraft er en langt mere effektiv Co2 fordrivende faktor , end langt de fleste stastssubsidierede ”vedvarende energikilder”… Read more »

Endnu en vantro
Endnu en vantro
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Yup. Jeg er enig Ole Burde. Det er SATME et frisk pust der vil noget. Vender alle de kreative og manipulerende rødes argumenter helt på hovedet, og præsenterer dem for en virkelighed der ikke er utopi. Indvandring er selvfølgelig, med mindre den er ekstrem selektiv, og jeg mener ekstrem, uden tvivl et stort underskud på næsten alle parametre. Hvornår har indvandring i et hvilket som helst land, som udgangspunkt været godt eller produktivt eller fremmende for noget som helst? Det er ren galematias, og man kan bare håbe at alle de rødes kaprede mærkesager, bliver erobret af modstanderne af denne… Read more »

norge
norge
9 years ago

Sammenbrudd for rettstaten, lurer på hvordan situasjonen er i Sverige, dersom det er såpass ille i Norge:)

“Politiet fortviler over for lite ressurser til å spore opp etterlyste. I Oslo er over 3000 personer etterlyst, på landsbasis over 7000. Mange av dem er mistenkt, tiltalt eller dømt for grove forbrytelser (…) Ledelsen i politiet innrømmer at de ikke har kontroll. Jakten på etterlyste er nedprioritert.”

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8382538

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

Nedenstående er fornylig lagt på Ekstrabladets forum “Nationen”. Jeg ved ikke, om nogen her kender nærmere til de nævnte aftaler og om de skulle være den egentlige årsag til den islamiske invasion. Er det årsagen, så kan aftaler jo altid opsiges, når de findes skadelige for en af parterne. Ligeledes forbavsende, hvis politikerne kender aftalerne og stadig snakker udenom med andre totalt uvederhæftige forklaringer som brug for (ubrugelig) arbejdskraft osv. Ligeledes har Danmark været selvforsynende med egen olie de seneste mange år. Den klokkerene aftale Læs artiklen og se hvordan du og dit land er blevet solgt for billig olie… Read more »

Thomas Nydahl
9 years ago

“Vinterfesten”??? Som skåning (och som de säger, “svensk”) måste jag medge att jag, trots besök som är frekventa, aldrig på Bolaget sett begreppet. Vem som kommit på det vet jag inte heller. På det som förr hette julkort – som vi i vår familj sänder varje jul till alla vänner och släktingar – började man för flera år sedan införa – ja, också på “svenska” – begreppet “season greetings” (tror jag att det heter). Men “Vinterfesten”??? Om vi festar vintertid, och det gör vi ju, så inte fan köper vi alkoholfritt på Bolaget. Är det deras uppgift? Alkoholfritt – i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Det er formodentlig inspireret af det gyselige ny-engelske ord “Winterval” ( newspeak for viderekomne 🙂 )

http://en.wikipedia.org/wiki/Winterval

Frank P
Frank P
9 years ago

Expo blæser til kamp! Nu skal der angives racister. Tipsa oss! Bekämpa den organiserade intoleransen. Efter Granskning (i årevis), Utbildning (Journalistuddannelse lanceret i august), så kommer nu Engagemang, hvor man skal “möta intoleransen”, hvor den er. Nu står det afgørende slag!!! “Either you are with us or you are against us” og de kendte bakker op, alle til hobe… med små-militante udsagn som disse, tør man jo ikke at være “imod”…. “Rasism är som cancer på Jorden. Måste utrotas! Expo gör just det. ” Zsolt Czinkoczky “Frågan är inte varför jag stödjer Expo, utan varför alla inte gör det? ”… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Frank P

“Rasism är som cancer på Jorden. Måste utrotas! Expo gör just det. ” Denne man har fångat det ganska bra. En beskrivning av sin egen idioti och vansinne. De är så okunniga, så dumma (ointelligenta) så de är farliga. Mycket farliga för de känner inte till konsekvenserna av vad de gör och lyckas de driva igenom vad de håller på med så är det kört för hela mänskligheten och vår planet. Men det är de som sagt var alldeles för ointelligenta och obildade för att begripa. Utan kunskap förstår man inte vilken verkan orsaken får. Den mest grundläggande indelningen är… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Frank P

Man trodde människan lärt av historien men de här människorna slutar aldrig. Rått och cyniskt fortsätter man att experimentera med andra människor – biologiskt, socialt, kulturellt, psykologiskt, ekonomiskt. I Sovjetunionen försökte man skapa sovjetmänniskan. I Tyskland försökte man avla fram en arisk människoras. De flesta hade väl hoppats att dessa sjuka idéer förpassats till historiens skräphög. Men nu är man på gång igen med att avla fram den globala människan. En global mångkulturell mix. Låt människor själva bestämma över sina liv, vem de skall bilda familj med , vem de skall leva sitt liv i hop med. Som handelsvaror köps… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Frank P

Det är inte bara Expo som blåser upp till kamp mot protesterande. Spanien har infört hårda lagar mot folk som vågar protestera. Enligt den nya lagen kan böterna för vissa demonstrationer utan tillstånd uppgå till 600 000 euro, alltså över fem miljoner kronor. Att bränna Spaniens flagga offentligt eller ”förolämpa” staten kan ge böter på 30 000 euro och att förolämpa polisen under demonstrationer kan kosta 1000 euro. Att sprida fotografier av poliser som är i tjänst under exempelvis demonstrationer kan ge höga böter. Oppositionen och människorättsgrupper har reagerat starkt. De ser den nya lagen som ett angrepp på grundlägg­ande… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela
Frank P
Frank P
9 years ago

Oh oh… vi må snart have en valium-krimonolog på banen, så den ængstelige befolkning kan beroliges…. “volden har aldrig været lavere, Sverige har aldrig været fredligere…”

Sverige tager stormskridt mod de 10 mio. Og med MP som regeringsparti, så står den på 40 mio. i en nær fremtid.

Vi messer: ” alla människor lika vård, alla människor lika vård, alla människor lika vård”

Aglet Xander
Aglet Xander
9 years ago

Det har altid været mig en gåde hvorfor vi i Europa skulle havde brug for flere borger , vi er et af klodens absolut tættets befolkede områder.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/17/World_population_density_map.png

Men øko hippierne glemmer alt om resurser , overbefolkning og kultural beskyttelses lige så snart vi snakker om andre end regnskovs indianer og ørken negerer .

Det er alene rent had til de Europæiske kulturer og i særdeleshed Vesteuropas kapitalistiske succes der driver terroristernes “multikultur” !

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Aglet Xander

Jamen, multikulti-terroristerne har jo også børn og/eller børnebørn?

Pissenisse i Hökarängen
Pissenisse i Hökarängen
9 years ago
Reply to  Aglet Xander

Ännu mer obegripligt att miljöpartiet förespråkar att hela världen skall ha bostäder (som måste uppvärmas) i Sverige och till vilket frukt och grönsaker importeras större delen av året. Gösta Bohman fick mycket kritik för ett uttalande att det inte var så dyrt att bo i en hydda och äta bananer från träden. Han var en ärligare människa och större ekolog än hela det hycklande för skattepengar taxiåkande miljöpartipacket tillsammans!

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Til Cras Børsting.
Tak for rosen.
Med venlig hilsen

Crass Børsting
Crass Børsting
9 years ago

Smukt og klart udtrykt, Emeritus.

PK
PK
9 years ago

Svenske syge huse….. ak ja , selv husene er syge i Sverige.

Emeritus
Emeritus
9 years ago

‘…Danmark er et reaktionært, ‘främlingsfientligt’ lille land, der er langt bagud efter progressiviteten. Det vil ændre sig…’ Nå, er det nu mantraet. Hvis progressiviteten breder sig til hele verden, har hvert eneste menneske lært at kigge samme vej som svenskerne, der kun kigger en vej – fremad. Heureka. Er det nu gennem ensartethed eller ensretning, at vi når til Nirvana – eller tilbage til Babylon? Der er gjort mange, megalomane forsøg gennem historien på at samle mennesker, der ikke havde noget fælles at snakke om, i større enheder, der skulle give dem noget endnu mere fælles at snakke om. Det… Read more »

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x