5
nov
Seneste opdatering: 5/11-12 kl. 1641
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Programmet vil hænge Wilders op på, “at 25 % af Malmøs beboere er fra muslimske lande” er forkert. Det er rigtigt nok, at der ikke må føres statistik over religiøst tilhørsforhold, men meget tyder på, at Wilders’ tal er nogenlunde korrekte. På kommunens Statistik om Malmö kan man danne sig et vist begreb om befolkningssammensætningen, men kun et ufuldstændigt for masser af efterkommere figurerer som rene svenskere, selvom de langtfra opfører sig svensk statistisk set.

Min tommefingerregel er, at lidt over 40 % i Malmø har indvandrerbaggrund, af dem er hovedparten muslimer, dvs. over 20 % af byens befolkning. For de under 18-årige er indvandrere og efterkommere i flertal. Det er ikke noget godt polemik-grundlag at vælge for Sveriges Radio, når de ikke selv ved bedre.

Hvornår er man da svensk? Hvis man ikke skal blive for filosofisk, kan man vælge det tidpunkt, hvor man er blevet upåfaldende i statistikken sammenlignet med baggrundsbefolkningen, og dertil er der meget, meget langt for Malmøs vedkommende. Den dag ses ikke i horisonten.

Jeg optog ved et tilfælde tre et halvt minut af interviewet med min mobil. Det giver om ikke andet et indblik i SR’s redigeringspræferencer at sammenligne de to optagelser. Emnet ‘andel islam i Malmø’ bliver ultra-kort berørt minut 3:02. (Se også Geert Wilders’ speech in Malmø.) Se i 720 p HD.

klik. f. helskærm

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Høgsbro
Høgsbro
9 years ago

Jeg orker ikke at lytte, men bemærker at han kaldes populisten, i stedet for det mere korrekte politikeren. Der er mange måde at shame og nedvurdere på.

Frank P
Frank P
9 years ago

Hvordan kan man være svensk, når svenskheden, Sverige og svenskere ikke findes?

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Der er mange måder, hvorpå ‘fortolkningseliten’ ikke kun i Norge, men også i Sverige og Danmark forsøger at gøre Norden globaliseringsparat. Nedtoning af antallet af kontroversielle indvandrergrupper, som fylder vore ghettoer, og optoningen af de positive effekter, som indvandringen af dem har, er kun en side af sagen. Da vi er genstridige, er vi fremmedfjendske, fordi vi ikke synes, det er nogen særlig god idé at pumpe 7.-800.000 fremmede (herfødte medregnet) ind landet siden 1983 – altså på kun 30 år. De politiske angreb mod vor identitet har i mange år været målrettede, udspekulerede og skånselsløse. Siden 1983 har man… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x