5
nov
Seneste opdatering: 30/10-19 kl. 1723
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

DA den officielle version nu endelig er tilgængelig, viser jeg min egen når jeg nu engang har optaget den. Der er adskillige, specifikke henvisninger til Sverige og svenskere: Rosengård, Botkyrka, Erik Ullenhag, Cecila Malmström, Taimour Abdulwahab, Lars Vilks, Raoul Wallenberg og forskeren Petra Åkesson og hendes sociologiske rapport fra 2006 Invandrare “krigar” mot svenskar med rån. (Watch in 1080 p HD. – Wilders still-photos here)

Kirkestrid over islam i Norwich
Islam er havkatten i hyttefadet, her på grund af sine kristenforfølgelser.Ikke alle præster er karklude, vatnisser og SF’ere:

Leaders of all the main Christian denominations in Norwich have spoken out against a march by the English Defence League in Norwich organized because a city church has been barred by Norwich City Council for anti-Islam material.

The English Defence League is planning its first ever march through Norwich on Saturday 10 November and whilst no route is yet planned, EDL organisers have told Norfolk police of their intention. The EDL say that the march is to show support for Norwich Reformed Church which was banned from its bookstall site on Hay Hill and from using Norwich City Council premises for its main Sunday services after its leader, Rev Alan Clifford, promoted his own leaflets against Islam on the bookstall. The EDL say their march is to protest against the Council’s action and everyone else’s freedom of speech.Norwich churches speak out against EDL march, Norwich Reformed Church banned for Islam ‘hate’ leaflet – Se også Muslim Persecution of Christians: September 2012

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] debate.  Se også Video: Geert Wilders’ speech in Malmoe og Stills, Wilders in […]

trackback

[…] H/T: Steen @ Snaphanen […]

trackback

[…] H/T: Steen @ Snaphanen […]

Frank P
Frank P
9 years ago

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2228270/Gavin-Kirkham-Monkey-gesture-fan-arrested-suspicion-racially-abusing-black-player-Chelsea-match.html Gavin Kirkham, 28, is accused of making the gestures at Stamford Bridge during Wednesday night’s game, yards from England striker Danny Welbeck. He was arrested today after attending a West London police station by appointment. http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-lancashire-19869710 Minder mig om en tysk ungdoms-dommer (jugend richter) der blev politiker og siden fortalte, at for nogen dommere var det en sport at ‘forarge’ offentligheden ved at dømme mildt i brutale voldssager, men usandsynligt hårdt når det var bagateller. Ungdoms-dommere har væsentligt mere råderum til selv at sætte straffene i Tyskland: således kunne en dobbeltmorder, en ung tyrk på 18 eller 19, gå… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

Så er der ny racismesag i england. 28årig buret ind fordi han gestikulerede som en abe.

Lyt i øvrigt til Tom Carstensen i p1 weekend (d.5/11), hvor der fortælles om englands “hemmelige retssager” der aldrig når ud til offentligheden. Og inden for et par uger, så strammer de lovgivningsskruen endnu mere, da der skal slås hårdt ned på racisme. Man kan komme i fængsel i op til flere år.

trackback

[…] Many thanks to Dispatch International en Snaphanen […]

Eyvind Dk
Eyvind Dk
9 years ago

Flot video – god lyd!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x