8
nov
Seneste opdatering: 8/11-12 kl. 2057
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Krigen i Europa er, – hvis man kan se bort fra den ikke uvæsentlige vold på gadeplan – endnu kun en kold propagandakrig. Teherans Press TV har deres særlige interesse i at destabilisere de europæiske samfund, udover dem er det stort set kun muslimske og venstreekstreme, engelske organisationer, der hopper på propaganda-tricket.

Arbeiderpartiets Ungdomsforbund: En psykologisk tilstand

Folk tror man har spist noget euforiserende, når man fortæller dem at norsk politi i anno 2012 ikke er bevæbnet. Det danske politi blev bevæbnet efter at Palle Sørensen i 1965 myrdede fire ubevæbnede betjente, jeg ved ikke hvornår det svenske blev, men i 1999 ved Malexandermordene i 1999 var de i al fald bevæbnede. Hvad mon ofrenes pårørende mener om Eskil Pedersens virkelighedsforankring? Her en mand man ikke kan nå:

69 mennesker døde på AUFs sommerleir 22. juli. Nå går de hardt ut mot generell bevæpning av norsk politi, og får støtte av KrF.- Jeg er for å gå gjennom rutinene for bevæpningsordre slik at politiet kan få tilgang til våpen når det er nødvendig. Men AUF er sterk motstander av generell bevæpning. “Det gjør oss ikke tryggere,” sier AUF-leder Eskil Pedersen til VG Nett.

“Jeg synes alltid det er ubehagelig i utlandet når jeg møter politi som bærer synlige våpen. Jeg vil ikke ha det slik i Norge. Vi har mindre kriminalitet i Norge enn de fleste andre land, og vi har ikke generell bevæpning av politiet. Det viser at vi ikke nødvendigvis blir tryggere med våpen overalt hele tiden,” sier Pedersen. AUF går hardt ut mot bevæpning av politiet

Mange asylsøgere søger ikke asyl

Asylsøkerne skulle enten ha vært satt på flyet hjem eller fått seg et sted å bo i en norsk kommune. Bare 17 prosent av beboere på norske asylmottak har saker til behandling. En tredjedel har fått avslag og resten venter på å få et sted å bo. Stadig flere av dem er personer med endelig avslag

Vi hadde store ankomster av asylsøkere for noen år siden. Det er en stor utfordring å klare å uttransportere alle de som har fått avslag, samt å motivere tilstrekkelig mange til frivillig retur. Han viser til at det er vanskelig å tvangssende asylsøkere tilbake til land som Etiopia, Eritrea og Iran. Og selv om det lar seg gjøre å tvangssende til Afghanistan og Irak, legger myndighetene der begrensinger på antallet.

Det er helt åpenbart et problem. Hvis man skal legge hovedansvaret hos noen, ligger det hos den enkelte. Så ligger det et tungt ansvar hos de landene som ikke tar i mot egne borgere. Så har man fra norsk side en stor jobb med å uttransportere alle. Det er riktignok ikke UDI som har ansvaret for dette, men vi samarbeider nært med politiet. Men husk, selv om asylsøkere kan smugles inn i Norge, kan ikke den norske stat smugle dem tilbake til hjemlandet. Det må skje på ordentlig måte, og det er krevende.Fire av fem på norske asylmottak er ikke asylsøkere , Beboere i mottak 2012 – fordelt på mottak. Venter fem ganger så mange asylsøkere til Sverige som til Norge.

Altså, der sidder 4.600 3. verdensborgere i Norge, som deres lande simpelthen har dumpet i håb om ikke at se dem mere.  I Migrationsverkets system befinder der sig pt. 41.850 personer, hvor mange er behandlede og afvist?  De støvsuger landet efter tusindvis af nye pladser “i varje övergiven stugby, kursgård, vårdinrättning och vandrarhem.

Flygtningekonventionen har uviklet sig til en farce, men selv ikke indvandringskritiske partier tør kræve den afskaffet eller genforhandlet. Jeg mener naturligvis, at mit land ikke bør være tilsluttet landsskadelige konventioner. Det er desuden allerede for længst blevet et spørgsmål om national sikkerhed: Stopp for ekstreme islamister i Norge, PST: – Frykter det er mørketall De politiske udeladelsessynder, der begås i disse år, får langtrækkende følger, også for politikerne og i sidste instans demokratiet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Hvad Westerberg ikke forstår, er at ‘vi och dom’ er Bengt Westerberg og en stor og voksende del af den svenske befolkning. Eller også forstår han det netop, men klynger sig til et halmstrå, han håber holder hans tid ud. “Lärdommen från Danmark,” lad os høre, men der kun sidder tre ludere og en lommetyv blandt tilhørerne, og man kan ikke bebrejde dem. Se hele anti-islamobobi-talen på SD utmålas som främlingsfientligt i Westerberg-utredning hvis du tør. Det er som at se Teherans Press TV. […]

Erling
Erling
9 years ago

Ubevæbnet politi er det ypperste tegn på civilisation og eksistensen af psykopater er ikke et argument for at bevæbne dem.

EH
EH
9 years ago

Vi skulle næsten alle lide af denne potentiel “dødelige” sygdom islamophobia. (har vist ikke noget legitimeret diagnosenr.) Vi lider skam ikke. Det er antistressende at have gjort sig sin stilling op. Behandlingen kan anbefales til en hel del af Europas politikere
Reaktion på videoen: Efterladt iskold. De er ikke kommende dialogpartnere, og har iøvrigt aldrig været det. De vil i en ikke fjern fremtid blive vore indædte fjender. Situationen er naturligvis på sigt uholdbar. Men hvad bliver løsningen?

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Steen, “Flygtningekonventionen har uviklet sig til en farce, men selv ikke indvandringskritiske partier tør kræve den afskaffet eller genforhandlet.” Flygtningekonventionen blev lavet paa baggrund af anden verdenskrig og det forklarer hvorfor den er et problem. Een maade at forstaa kernen i vores indvandrerproblemer er netop traumet fra den krig som Europa aldrig er kommet sig over. Dengang ville man ikke tage flygtninge. Idag goer politikere reflektorisk det modsatte af hvad nazisterne gjorde: man vil ikke tale om hvide europaeres interesser, man vil ikke afvise flygtninge, man maa ikke vaere stolt af sit land, man maa ikke tilskynde kvinder til at… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  steen

I starten ignoreres man, så afvises ens ængstelser, så er man skør, så er man racist, så er man opvigler, så er man islamofob. Pludselig en dag havde vi et fait accompli, og det kommer politik jo også an på. Sådan gik det til, at ingen blev til 350.000 med rødder i den 3. verden, hvoraf 250.000 er muslimer – (muslimerne som er fordoblet i antal på 13-14 år, fra 1998 hvor de kun udgjorde 125.000. Bemærk hvem der sad med de afgørende mandater 01-11. Nu venter vi på at de blir til 500.000 i 2025…. for det er en… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  Frank P

Globalisering har taget overhaand. “Globalt demokrati”?? Hvad vil det sige. Nu er det “ekstremt” at insistere paa assimilation til et modtager-land?? Det kan enhver med lidt gang i “almindeligt” hverdagsliv se er grotesk. Jeg tror der er en sammenhaeng mellem idiotismen der hersker idag og politikeres oegede distance til almindelige menneskers hverdag. MEGET faa af de radikale og socialdemokraterne bor selv i ghetto omraader. Derfor kan de nemt vaere “humanistiske” med andres hverdag. Parallelen til USAs humanistiske interventioner slog mig da jeg laeste dette. Eliten i USA betaler over skatten for at “goere det ‘gode'”. Men ikke med egen familie.… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x