8
nov
Seneste opdatering: 9/11-12 kl. 1417
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

RT indslag om den fundamentalistiske, mega-moské i London, der kan blive til virkelighed. Nu bonner Tony Blairs arv til England for alvor ind på politikernes skriveborde. Jo længere tid de går baglæns, desto værre bliver konflikten, når den kommer, desto sværere bliver den at holde indefor demokratiets rammer og fredelig. Hvad nu, lille politikermand? Blair, Chamberlain eller Churchill? Man kan læse mere om den her: Gigant-moské på vej i London

Hverdagsracisme ?

Det er skrækkeligt så mange racister der er i Sverige. Hvad skulle de gøre uden Bengt Westerbergs ‘kundskabsløft’? Han var en af dem der åbnede sluserne for masseindvandringen til Sverige i 1992, nu vil han skyde sine selvskabte elefanter med elastikker for at redde sit skind:

Lärare behöver kunna mer om främlingsfientlighet för att ta diskussionen om rasism i klassrummet, anser regeringens utredare Bengt Westerberg. Han föreslår att lärare får ett femårigt kunskapslyft i mänskliga rättigheter för 650 miljoner kronor, skriver Svenska Dagbladet på fredagen. Tre lärare på varje skola, 20 000 i hela landet, ska erbjudas fortbildningen. Westerberg har utrett hur arbetet mot främlingsfientlighet kan bli effektivare. Lärare kan få plugga vardagsrasism, ”Vardagsrasism största hotet”

Etablissementet står og holder på en mur, der er ved at vælte ned over dem, men de er tilsyneladende i total vildrede med, hvad de skal gøre. Først baskede Reinfeldt Sverigedemokraterne forleden i en tale, i dag er det en lige så ‘clueless’ Carl Bildt, der gør sig ondt over en Demoskop, som giver SD 9 % af stemmerne. Det bliver meget ‘værre’, Fredrik og Carl. Selvom der ikke er nogen udsigt til, at SD får bare indirekte indflydelse på den masseinvasion der foregår lige i disse år, hvæsser den medie-politiske elite knivene og sidder meget uroligt på stolene. Af uransagelige grunde mener SvD kun SD får 7.7. %:

Sverigedemokraterna (9,0%) ökar med 1,9 procentenheter och når nu sin hittills högsta nivå i Demoskops mätningar. Förändringen är i förhållande till septembermätningen statistiskt signifikant. Utvecklingen har konstaterats i en rad mätningar.Demoskops väljarbarometer för november

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
9 years ago

I Bengt Westerbergs Sverige findes ordet FREMMEDFRYGT ikke.
Tænk sig lige det ! Et helt land uden frygt.
Måske det har noget at gøre med, at landet er så stort, og i alle de små
og store samfund lever man, som det eneste sted i hele verden, i fred.

Så er der bare det med alle racistene..
Ak ja, ak ja , man får aldrig det hele.

HH
HH
9 years ago

Men hallå! Julen med sin tindrande gran är vår NORDISKA TILLHÖRIGHET och inte någon annans! Jag blir helt enkelt häpen över tilltaget. Demokrati? Jo, pytt! Förresten köper vi danska granar här i Skåne, fina granar på alla sätt. Vi får se till att köpa många fler och sätta upp dem i rad på svenskt land så de lyser ut mot naboen Danmark. Kära vänner, vi ska se till att ni får en riktigt god NORDISK JUL ni också! Med skinka och allt… oops, där försa jag mig. ´schäkta!

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

En død af skud foran svensk statsministerbolig

http://www.bt.dk/udland/en-doed-af-skud-foran-svensk-statsministerbolig

Af Stine Kjærside, Thomas Stærmose
Fredag den 9. november 2012, 14:35 Updated: 15:07

En person er blevet skudt og dræbt i den svenske statsministerbolig i Stockholm, skriver svenske medier.

Ifølge det svenske Expressen drejer det sig om en af vagterne, ansat til at bevogte bygningen. Det bekræfter det svenske politis talsmand. Kl. 13.11 fik det svenske politi opringningen.

Frank P
Frank P
9 years ago

Nogensinde set http://www.youtube.com/watch?v=hG3WmgUfqrk&feature=related “AFA är inte välkomna i Rosengård!” De altid voldsparate AFA virker pludselig som små skolepiger over for de endnu mere voldsparate indvandrere, der virkelig forstår at tryksparke. Hvordan mon AFA-debriefingen lød bagefter? Når AFA og muslimer teamer up, så minder det om sneboldskamp i barndommen. En grupper af medløbere vælger automatisk side med nogle bøller, og de overfalder da også sammen nogle mindre børn… men da børnene er rendt væk og bøllerne ikke har fået nok endnu, så vender de sig pludseligt mod medløberne, det var jo bare en skin-alliance…. medløberne går hjem med blodige næser, men… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Frank P

Ja, en del af AFA’erne måtte ghm. søge tilflugt i en McDonald’s Restaurant –
af alle steder! 😀

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

P1-debat netop nu: http://www.dr.dk/P1/p1debat Er det demokrati, når juletræet nedstemmes? P1 Debat 09. november 2012 kl. 12:20 på P1 Er julen og de danske traditioner i fare? I Kokkedal i Nordsjælland kommer juletræ med lys ikke op at stå i år, for et lille muslimsk flertal i afdelingsbestyrelsen har afvist at bruge penge på juletræet efter en demokratisk afstemning. At den samme boligforening nu har brugt 60.000 kr. på en stor Eid-fest har vækket harme. Og nu kræver flere politikere, at kulturministeren blander sig. Men det vil Uffe Elbæk ikke: “Jeg vil bare sige, at traditioner jo hele tiden er… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf
JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Bjovulf

““Jeg vil bare sige, at traditioner jo hele tiden er til debat og forhandling. Det er det i det her lokale og på alle niveauer i det danske samfund.” Det får mig til at mindes et debat-møde i Trykkefrihedsselskabet for nogle år siden, (som Steen optog og lagde ud på nettet), hvor både Jørgen Bæk Simonsen (JBS) og Lars Hedegård (LH) deltog i debat-panelet, og hvor følgende ord-veksling fandt sted, (efter hukommelsen): LH: Vil du sige at Danmark er til forhandling mellem forskellige kulturer??? JBS: JA LH: Men vi har sgu da ikke bedt dem om komme herop og forhandle… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  JensH

Kulturministerens reaktion minder om, hvad en anden radikal minister sagde i begyndelsen af Anden Verdenskrig: “Ved de store, tyske Sejre, der har slaaet Verden med Forbavselse og Beundring, er en ny Tid oprundet i Europa, der vil medføre en ny Ordning i politiske-økonomisk Henseende under Tysklands Førerskab. Det vil være Danmarks Opgave herunder at finde sin Plads i et nødvendigt og gensidigt, aktivt Samarbejde med Stortyskland. Det danske Folk stoler paa, at det i den nye, europæiske Ordning vil kunne bevare sin Selvstændighed, og det haaber at finde Forstaaelse for sin Egenart og for sin traditionelle, fredelige, politiske og sociale… Read more »

HH
HH
9 years ago

I morse – läs fredagmorgon – vaknade jag tidigt av radion. Rakt igenom kom världens elände i mina öron. Kofi Annan kom med en kort utsaga och han manade de syriska kombattanterna till lugn och medmänsklighet. Därnäst kom två afghanska kvinnor som bjudits in till Sverige. De berättade att under de tio år som svenska styrkor agerat i landet ingenting positivt för kvinnor inträffat. INGENTING! Då kan man ju fråga sig varför vi överhuvudtaget varit där. Om inte engelsmännen eller ens ryssarna kunde pacificera folket, vem så? Och så här fortsätter det. Det kunde lika gärna handla om 30-åriga kriget… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  HH

Precis som jag och säkert många andra också har misstänkt i åratal. Detta så kallade “bistånd” som våra folkvalda i sin enorma godhet skänker till fattiga länder i världen, fastnar någon annanstans. Av kvinnans rädsla att döma så har det skett lokalt eller regionalt eller rent av nationellt. Men det kan lika gärna vara nån mer lokal “boss” som bestämmer över närområdet. Säkert har pengarna fått ben och kommer användas till vapen, narkotika och eventuell lyxkonsumtion för bossen. Rädsla har hon säkerligen all anledning att känna. Ett förfluget ord och blir mördad. Men vem vet, hon kanske också lider av… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ny spændende leg: Gæt en religion 😀

http://jyllands-posten.dk/international/usa/article4902700.ece

Bedende passager tvang fly til nødlanding
AF SØREN MUNCH

Amerikansk passagerflyvning fik eskorte af militærfly og måtte lande uventet hurtigt.

En bedende mand i midtergangen medførte torsdag lokal tid, at et passagerfly fra United Airlines måtte nødlande i Washington.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Flyet var undervejs fra Denver i Colorado til Washington D.C. og meldte kort før ankomsten til Dulles Washington International Airport, at en passager ignorede besætningens instruktioner. [!!!]

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Bjovulf

“Gæt en religion”

Amish???

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  JensH

Close, but no cigar 😀

De flyver vist i sagens natur ikke ret meget 😉

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

Vad som än händer så kommer britternas näsor att gnuggas i enfald.

EH
EH
9 years ago

Deres svar til et nej kan blive terror. Et ja vil øge deres appetit. Deres krav vil aldrig høre op, og prisen for “fred” vil efterhånden nærme sig den totale overgivelse. Intet mindre. Min 3. finger på højre hånd stritter voldsomt ud i luften. Tør de skræmte engelske politikere demonstrere dette symbol? Jeg tvivler.

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  EH

“You were given the choice between war and dishonor. You chose dishonor and you will have war.”

Churchill’s remark after Chamberlain returned from signing the Munich pact with Hitler in 1938. What will David Cameron chose in 2012??

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  Ellenbågen

Jo, bl.a. Lars Hedegaard har henledt opmærksomheden på det forhold. I flere hundrede år hærgede nordafrikanske sørøvere i de europæiske farvande og kystområder, især for at tage europæere som slaver.

Men det interesserer overhovedet ikke den vestlige offentlighed i dag. Den har travlt med at sige undskyld for, at vore forfædre købte de negerslaver, som araberne havde hentet inde i Afrika.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x