9
nov
Seneste opdatering: 9/11-12 kl. 2341
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Thousands of supporters of various Egyptian Salafi groups gathered in Cairo’s Tahrir Square on Friday calling for the immediate implementation of Islamic law. Before midday prayers, speakers called on the government of President Mohamed Morsy to move quickly to implement Sharia. Morsy won the office as the candidate for the Muslim Brotherhood-affiliated Freedom and Justice Party. About 10,000 demonstrators advocating for Sharia filled the square, chanting in unison, “The people want God’s law applied.”Salafist protesters sign petition for Sharia-based constitution

Jøder 500 gange mere udsatte for hate-crimes end andre

En fremragende politisk bedrift, som politikerstanden ikke har fået nær nok kredit for. Man må håbe, det kan nås endnu. Man forestiller sig hvad Malmøs jøder er oppe imod: Ikke bare en langt højere koncentration af arabiske plageånder, men også et etablissement der blankt nægter at se årsagen til forfølgelsen i øjnene. De er på godt nydansk ‘fucked’, og de befinder sig i den situation, jøderne gjorde i Europa i 1933. “Drømmer vi, eller er det nu vi skal vi flygte?”. I Lund fejrede den yderste venstrefløj “Krystalnat mod racisme og for en ikke-racistisk asylpolitik”, ikke noget under byens jøder blev væk. Kristallnatt utan judar

“Om Danmark er ved at udvikle sig til et antisemitisk land, eller i hvert fald et land, der accepterer antisemitisme, behøver man ikke at lede efter bevis for længe for at finde ud af. Man kan bare åbne PET’s rapporter om hadforbrydelser.

Ifølge PET blev jøder i både 2009 og 2010 angrebet i cirka 33 procent af tilfældene, hvor der har været en religiøs motivering bag overgrebet. De resterende 66 procent fordelte sig ligeligt på kristne og muslimer. Med andre ord så har man som jøde i Danmark en 500 gange så stor risiko som gennemsnittet af kristne og muslimer for at blive udsat for alt fra grov vold og dødstrusler til vandalisme. [der er kun 6000 jøder i Danmark – min anmærkning]

Jødernes egne tal er meget højere, og de ville formentlig være endnu højere, hvis ikke samtlige jødiske institutioner lignede Horsens Statsfængsel. Vær ikke i tvivl om, at tallet ville være endnu højere, hvis ikke det var, fordi jøder allerede har fundet ud af, at det er livsfarligt at gå ud med en kippa, og derfor vælger kasketten, og vælger et diskret smykke gemt væk under trøjen. Der er nemlig ikke plads til jødiske symboler af nogen art i det danske samfund.

Hvad kan man så gøre ved situationen? Det er heldigvis ikke lykkedes politikerne at smide jøderne ud igennem lovgivning, men så er det jo, vi har et andet mindretal, der bekvemt kan gøre arbejdet for dem. I alle tilfælde hvor en eller flere gerningsmænd i en anmeldt sag er blevet identificeret, har det været (muslimske) arabere.“ Lidt fra et læserbrev af Magnus Frank i seneste udgave af Weekendavisen – Kig på tallene (ikke online). (Jødeforfølgelser – nu også i Finland)

Massemorder uden fugtighedscreme

Massemorderen, mandslingen, operettefucket Breivik, mener at hans afsoningsforhold er ‘sadisme sat i system,´’ og han må om nogen vide, hvad sadisme er. Jeg mener stadig, at norsk (eller dansk for den sags skyld) retsvæsen ikke har nogen sanktion, der var forberedt på en forbryder som Breivik, og jeg mener stadig at Norge burde have aflivet ham. Det ville Norge også have gjort, hvis han var mere almindeligt forekommende. Nu skal de først lige have bevæbnet norsk politi. Bevægelsen fra et psykologisk matriarkat til et land der forsvarer sig er lang, men den foregår.

1. Han sliter med å få de ansette i fengselet til å hente de riktige genserne når han fryser. Han får ofte tildelt det han kaller “lacostepyntegenser”, men disse vil Breivik ikke slite for mye ut.

2. Han klager over at han flere ganger har fått friksjonskutt på håndleddet som følge av håndjernene han til stadighet må ha på seg.

3. Breivik liker ikke å bli overvåket og syns det er en psykisk belastning hvis det kommer en såkalt lukekontroll i det han benytter toalettet på cellen. Lyden fra luken oppleves i tillegg ofte som et “mentalt sjokk”.

4. Terroristen får for lite smør i fengsel, mener han, og mottar kun nok til 2-3 skiver selv om han spiser 4. Dette mener han skaper unødvendig irritasjon.

5. Fellesmeldinger på fengselets callinganlegg oppleves av Breivik som “svært irriterende og forstyrrende”.

6. Breivik liker ikke lydkvaliteten på fengselets TV, da denne er plassert i et sikkerhetsskap av stål og pleksiglass.

7. Breivik er irritert fordi han ikke får ha termos med kaffe på cellen, og dermed må drikke kaffe som ikke har den temperaturen han ønsker.

8. Pennen Breivik bruker i fengselet, som er av gummi, er for dårlig og gjør at terroristen ikke får skrevet så mye som han ønsker

9. Andre medfanger provoserer Breivik ved å øke volumet på musikkanlegget de har fått tilgang til. De mangler rett og slett folkeskikk.

10. Breivik syns det er ille at han ikke får ha egen beholder med fuktighetskrem på cellen, men at han får krem i en kopp, noe som gjør at kremen etter sigende blir ødelagt i løpet av det kommende døgnet.

Anders Behring Breivik slaktet ned 69 personer på Utøya og drepte 8 personer med en bombe i Oslo sentrum den 22. juli 2011.

Dette klager massemorden Breivik på bak lås og slåHar stanset 150 brev fra Breivik, Breivik vil donere ridderuniformen sin til Hjemmefrontmuseet-

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] er han f.eks. heller ikke “kristen”, som nogle har yndet at kalde ham. (Se f.eks. Massemorder uden fugtighedscreme.) Hvis ondskaben er banal, skal man betragte ABB uden uniform og skønhedskirugi: En menneskelig og […]

Prudentius
9 years ago

Med billederne fra Libyen til Syrien til Tahrir, er det meget tydeligt at vi nu har passeret grænsen fra den “ny-islamiske” vækkelse, til den “ny-islamiske” kulmination.

Enorme sociale-religiøse-politiske kræfter har endeligt brudt overfladen og nået den ilt der skal til for at brænde op.

Når afmatningen og energitabet kommer, givetvis ovenpå på hundredtusinder hvis ikke millioner af døde, er det slut med islam.

Slut (prut, finale), med stort S.

Oh, hvilken glædens dag!

Charles Nielsen
Charles Nielsen
9 years ago

forsat:
Dette lever samfundet ikke op til.!!

Det er så sandelig ikke rart for den Ægyptiske urbefolkning, Kopterne. Gad vide om Muslimen Obama vil hjælpe dem.
Jøderforfølgelsen breder sig i hele Europa. Man kan rolig sige: Pesten er nu kommet. !!

Charles Nielsen
Charles Nielsen
9 years ago

Ja der er jo meget nemmere at aflive een, end 1000 islamteorister.
Så på der punkt er jeg ikke enig med dig.

Vi som en person har et ansvar over for samfundet
Samfundet har også et ansvar for os.
ELLERS ER DET JO ANSVARSLØS IKKE. ??.

Dette lever samfundet ikke op til.!!

Det er så sandelig ikke rart for den Ægyptiske urbefolkning, Kopterne. Gad vide om Muslimen Obama vil hjælpe dem.
Jøderforfølgelsen breder sig i hele Europa. Man kan rolig sige: Pesten er nu kommet. !!

Thomas Nydahl
9 years ago

Att den mannen alls tycker sig ha rätt att “klaga” blir ytterligare ett av många tecken på att han saknar varje form av kontakt med verkligheten. Jag har ända sedan allra första början delat åsikten att dödsstraff vore det enda rimliga, samtidigt som det skulle en alltför smärtfri väg för massmördaren. Låt honom klaga! Låt honom klaga för döva öron! Ju mindre han “trivs”, desto bättre. Om det inte vore för de rent komiska inslagen (Terroristen får for lite smør i fengsel) skulle man bara vilja fnysa argt. Breiviks verklighet är inte vår. Han lever i föreställningen att han, efter… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
9 years ago

Hvabehager? Vi gaar jo i rose- og fakkeltog. Vi synger sanger om “barn av regnbuen”. Vi er verdens beste land! Ingen pistoler, bare roser. Ingen forbrytelser, bare lys og varme. Og hvis noen stakkars utenlandske “ofre” for vaar “rasisme” skulle rane vaare stolte menn og voldta vaare vakre kvinner, da vil vi ikke vite hvem som har gjort det. For vi vil ikke “stigmatisere grupper”. Vi klipper vi bare hekker og soerger for belysning, og gaar en straalende framtid i moete. Foroevrig: vi er ingen nasjon og intet land lenger. Det fins ikke lenger noe aa forsvare. Det fins ikke… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Bevægelsen fra et psykologisk matriarkat til et land der forsvarer sig, er lang.”

Helt enig. Det er ikke givet at vi naar at lave den bevaegelse i tide. Den kommer ioevrigt til at goere ondt. Hvad er bedst. risiko for borgerkrig eller “reverse assimilation to Islam?” (Jeg vil under ingen omstaendigheder det sidste. Men kujoner skal der nok vaere mange af.) Der er en grotesk naivitet hos “eliten” og ogsaa en arrogant tro paa at de “forstaar” andre kulturer naar det tydeligvis ikke er tilfaeldet.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x