11
nov
Seneste opdatering: 11/11-12 kl. 2042
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hundreds of French nationalists have demonstrated in Paris against Islamist extremism, chanting the French anthem and saying the religion has no place in the country. Protester Romain Cyiril says, “France was always a welcoming country, but for the first time we have to deal with a religion which can’t and doesn’t want to integrate itself.”Saturday’s protest was organized by a nationalist group called the Republican Resistance. French nationalists protest in Paris against radical Islam, allege Muslims won’t integratePREMIERE MANIFESTATION ANTI ISLAMISME A PARIS

Franske kilder siger der var 1500-2000 i demonstrationen.Se også fra 9 november: “Sharia Versus Freedom” author Andrew Bostom on how Sharia law impacts U.S. policy in the Middle East.

Fredrik skal gnide Svenssons næse i ‘mĂĄngfald’

Hvis han stemmer mere pĂĄ Sverigedemokraterne. Det var essencen af en tale Reinfeldt holdt for nylig pĂĄ Stockholms Universitet. Svenske politikere ræsonnerer modsat af alle andre. De har – som man forleden kunne høre hos Bengt Westerberg – den noget ønsketænkende teori, at DF og ikke virkeligheden i Danmark har inficeret hele det politiske liv. Den er nogenlunde lige sĂĄ holdbar som i sin tid Dominoteorien. Man mĂĄ forstĂĄ at den narcissistiske Reinfeldt betragter det som en personlig fornærmelse, at 9 % af svenskere vil stemme pĂĄ SD. Det kan nemt blive bĂĄde 15 og 20 % inden næste valg i 2014, og hvad vil han sĂĄ true med? Efter 2014 er han ivørigt ikke statsminister mere, som opinionen stĂĄr nu.

– De är början pĂĄ den nedgĂĄng vi redan har i andra länder, därför ska vi isolera dem frĂĄn inflytande, sade statsministern och hävdade att det var just det han hade gjort när regeringen slöt en överenskommelse kort efter valet med Miljöpartiet om asyl- och migrationspolitiken. – Effekten av SD var att vi fick en politik i motsatt riktning, sade Reinfeldt. Det är bra att svenska folket fĂĄr veta hur statsministern tänker, ”Effekten av SD var att vi fick en politik i motsatt riktning”, sade Reinfeldt.

100.000 danskere flytter pĂĄ grund af utryghed

Langt størsteparten af danskerne føler sig trygge i nærområdet, hvor de bor. Men for nogle er situationen en helt anden. For dem bliver følelsen af utryghed som følge af bl.a. indbrud og tyverier så stor, at de simpelthen vælger at rive teltpælene op og flytte. Tre procent af alle danskere mellem 18 og 75 år er inden for bare det sidste år flyttet pga. utryghed forbundet med indbrud, tyveri, hærværk og/eller anden kriminalitet i nærområdet, viser en ny analyse fra Forsikring & Pension.

Det svarer omregnet til, at lidt mere end 100.000 danskere flytter i løbet af et ĂĄr pga. kriminalitet i næromrĂĄdet.- At flytte mĂĄ siges at være den ultimative forholdsregel, og for de fleste skal der nok meget til, før den løsning bliver aktuel. Men hvis et boligkvarter gentagne gange rammes af indbrud eller hærværk, sĂĄ pĂĄvirker det trygheden, siger Riccardo Krogh Pescatori fra Forsikringsoplysningen. Utryghed fĂĄr danskere til at flytte100.000 danskar fördrivs frĂĄn sina hem – varje ĂĄr

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PH
PH
10 years ago

December bliver en spændende mĂĄned med premieren pĂĄ “The Innocent Prophet” film af ex-muslim Imran Firasat samt Dr. Terry Jones.

http://mundosinislam.com/the-innocent-prophet/

Der er ikke linket til traileren endnu, men den er lige blevet lagt pĂĄ YouTube.

http://www.youtube.com/watch?v=q_FWONoY2S0

Enjoy

Nemo
Nemo
10 years ago

Det er jo fordi, de er glade der, hvor de er rige. De tror bare, at sammenfaldet mellem frihed og rigdom i vesten er tilfældigt eller i hvert fald uretfærdigt. De tror, de kan skabe det perfekte land ved at indføre sharia i en i forvejen rig velfærdsstat. De aner ikke, og vil ikke anerkende, at det er islam, der gør deres egne lande fattige, og at det vil have den samme effekt her.

Elefanten
Elefanten
10 years ago

Juletræet i Kokkedal har sat sindene i bevægelse. Ismail Meslasi udtalerer: Vi er blevet valgt til at bidrage med vores holdninger til bestyrelsen. Og det gør vi så.
Der er måske andre, der kan være bekymrede, hvis muslimske holdninger opnår udbredelse. Hvordan vil det gå støtten til Det Kongelige Teater, mediestøtten og licensen til DR, hvis den muslimske udgave af rindalismen vinder frem?

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  steen

Men det samme kan siges om latinoerne i USA!

De vil ikke blive i deres egne lande, for der er kun latinoer/landene fungerer ikke godt!

De vil til de lande, hvor der er flest europæere!

Og nĂĄr de har fĂĄet etableret sig, vil de fylde de nye lande med latinoer, med hjælp fra Democrats og liberale! Og hvad sĂĄ…

Jeg regner ikke med, at de selv kan se tragikomikken. Men det burde vi kunne…

Prudentius
10 years ago
Reply to  steen

“…at islam handler om magt, kontrol og dominans.” Og vold! Det forbliver for mig lidt af et mysterium hvordan de vestlige eliter fortsat overser den mest konkrete ĂĄrsag til at deres utopi aldrig kommer til at fungere efter hensigten. Nemlig islams opfattelse af dødbringende vold, som den herligste, helligste, mest gudsvelhagelige gerning den troende kan udføre. (En voldsdyrkelse med ĂĄbenlyse og vidtrækkende konsekvenser for muslimers kulturelle-sociale-politiske habitus) Jeg er klar over eliternes selvopfattelse er uendeligt forskruet og dermed ligesĂĄ deres virkelighedsopfattelse, men come on, tror de vitterligt pĂĄ de kan ride tigeren succesfuldt i mĂĄl, nĂĄr selv deres 100% islamiske… Read more »

Prudentius
10 years ago

Fordrevet i vores eget land? For meget berigelse? For mange berigere?

Og multikulturalisterne mener de kan fortsætte butikken som om intet er galt?

Udover at vidne om multikulturens tiltagende uholdbarhed socialt-økonomisk-politisk, vidner det især om endnu en indfødt europæisk befolkning, der er ladt forsvarløs tilbage efter dens valgte repræsentanter nægter, at varetage dens interesser.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x