14
nov
Seneste opdatering: 15/11-12 kl. 0040
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Scene from Lyon airport on a plane scheduled to land in Tunisia. A Tunisian illegal is being expelled from the country and forced on to the plane. He resists violently. Because of this, the flight has already been delayed for two hours. Some of the passengers (Tunisian Muslims) see what is happening and start screaming at the police, shouting “human rights” and supporting the illegal. L’expulsion brutale d’un Tunisien filmée par un passager à l’aéroport de Lyon, Muslim Mob Screams at French Police As They Try to Expel Tunisian Illegal

Det som är för länge sedan förbi

Af Katinka Glahd

Det som hänt i det förgångna kan alltid senare utnyttjas av personer var dunkla syften för detta, vi inte alltid förstår. Att Expressen igår och idag har slagit rekord i att föra fram en ”Nyhet” (2.5 år gammal) visar klart vad dessa journalister, som med all rätt en gång benämndes, “Andens tattarfölje”, av en svensk nationalskald, att deras ”dunkla syften”, och nu står det helt klart – är att rasera möjligheterna för ett nordiskt fritt folk att försöka förbli detta – genom att rösta fram ett Sverigevänligt och svenskvänligt parti som Sverigedemokraterna!

I över tjugo år har vi som sett hur förräderiets ansikte alltmer tagit över Medusans infernaliskt, förljugna argument, för att övertyga ett vrenskande folk om det mångkulurella samhällets(läs det monokulturella, teokratiska, Kalifatet) alla goda egenskaper!

Det faktum att 10% av den svenska väljarkåren i sann demokratisk anda, är beredda att ge Sd betydligt fler mandat i beslutande församlingar, hela vägen upp till Riksdagen, får tattarföljet att förlora sans och vett med att komma med något som länge sedan är förbi. Några unga män i partitoppen på väg hem på en gata, blir överfallna och trakasserade av personer som inte har samma politiska uppfattning och ett ordutbyte sker.

Vad som säges är relevant för vad svenskarna dagligdags får höra på gator ,bussar och offentliga platser,som tex. svennebög, horra, rasist, nazist och andra epitet. Men om detta skrives inte!

I ”stridens hetta” och som en kraftfull, ung man kan man kanske gå över gränsen i sin kränkthet och välja ord, som inte anses som politiskt korrekta får man ja förståelse för i en trängd situation.

Expressen tar dock till att girigt suga i sig en ”nyupptäckt videosnutt” och lägga ut den till allmän beskådan trots att detta hände innan Sd kom in i Riksdagen, just i de dagar Sd ligger som tredje parti i alla opinionsmätningar, är ett tillslag mot Sd och deras väljare, detta är helt uppenbart!

Det sk. dunkla syftet ligger avslöjat på bordet och visar på att dagens journalister inte tycker att sanningen är det viktigaste för dem som yrkesmän. De vältrar sig i den dy de själva åstadkommit genom att glömma bort det egentliga syftet VARFÖR de är, just där de är. Att skriva sanningen om vad som verkligen sker i vårt land och inte tro att de är där för att fostra det svenska folket till att unisont sjunga den politiska korrekthetens lov ,medan det snällt tågar fram emot avgrundens rand och sin egen förintelse.

Tattarföljet borde besinna sig och ifrågasätta vad de idag har gjort Sverige, svenskarna och deras möjligheter att kunna välja en framtid för sig och sina barn. Framför allt, VARFÖR de har gjort detta! Tydligen inser de inte att detta kommar att slå mot deras egna barn i en mycket snar framtid.

De borde gråta över att de med sitt missbruk av sin ställning i media och begrunda vad de gjort sitt land och dess befolkning, våra barn, sina egna barn, när de utan att tveka tagit sida för ett folkbrott, som i sitt vidriga utformning får Vidkun Quisling och hans gäng – på den tiden det begav sig för dem – att framstå som en skock förvirrade byfånar, som inte visste vad de gjorde, men gjorde fel, när det trodde sig ha rätten till detta på sin sida.

En spark i ilskan och ett ord som ‘Blattelover’ är vardagshändelse och petitesser om man jämför mot vad folket får utstå dagligen i tattarföljet lyckoland. Men att stödja en utveckling som frammanat en grotesk och urskiljningslös massinvandring är ett folkförräderi som aldrig kan försvaras.Aldrig någonsin!

”Den politiska korrekthetens värld, är en instängd, likriktad värld även om den definierar sig som mångkulturell. Det är en värld där demokratin är överflödig, eftersom alla sanna demokrater har samma ideer och resten per definition är antidemokrater som skall exkluderas”. Jonathan Friedman.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Set
Set
9 years ago

Paniken tycks närmast total i gammelmedia. När man på fullaste allvar tror sig i längden kunna triumfera med gammal bagatellartad skåpmat av det här slaget. Att man tror att detta nattliga gamla lintermezzo i den svenska krognatten på allvar ska kunna hota det nya växande folkrörelsepartiet. Man kan inte nog underskatta den svenska journalistkåren när man unisont tror sig kunna stoppa människors självbevarelsedrift med hjälp av bagateller. Det är en mänsklig drift att försvara sig och sitt mot yttre hot. Det är våra liv och vår vardag, våra barn och barnbarns framtid som står på spel. Med dessa blytunga faktorer… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

http://www.dn.se/debatt/sverigedemokraterna-ar-ett-fascistiskt-parti DN: Sverigedemokraterna är ett fascistiskt parti Så er kampen indledt! “Denna nya politik kallas av den internationella forskningen ”neofascism” och är resultatet av ett intellektuellt arbete som startade i Frankrike åren efter 1968. partiledaren pratade om ”judesvin”. I dag inkluderar SD svenska judar i ”nationen”, vilket kan förändras i morgon. Både det borgerliga blocket och det rödgröna blocket har en ny huvudfiende Fascismen delar inte på makt, fascismen vill ha makten själv. Fascismen har alltid underskattats, men fascismen får aldrig underskattas. Vi har gått in i en ny fascistisk era, men har hist­oriska erfarenheter att dra nytta av inför… Read more »

Bergfast
9 years ago
Reply to  Frank P

Jag läste artikeln om att Sverigedemokraterna är ett fascistiskt parti. Det är ändå mycket märkligt när man betänker hela problemformuleringarna och identifieringarna av denna påstådda fascism, och jämför med den internationella kommunismens/liberalismens ideologi, (och även islams ideologi), om en gränsöverskridande internationalism, med hur jordens alla olika befolkningar, folk och nationer både ser ut och lever sina vardagliga liv i verkligheten. De internationella maktsfärerna som t ex den internationella massmedieindustrin, det internationaliserade näringslivet och den internationella bankindustrin, stöder nog alla dessa internationella ideologier och religioner av olika slag, som inte vill att det ska finnas några olika folk, eller några olika… Read more »

Bergfast
9 years ago

…..Det som är för länge sedan förbi…. ..” Att skriva sanningen om vad som verkligen sker i vårt land och inte tro att de är där för att fostra det svenska folket till att unisont sjunga den politiska korrekthetens lov, medan det snällt tågar fram emot avgrundens rand och sin egen förintelse.”…. Oj det där lät som lite sorgsna, och kanske därför så pass dramatiska ord, som riktas till svensk massmedias förehavanden, och icke-förehavanden… Men, invandringspolitiken är nog dock understödd kanske inte enbart av en massmedieindustri, som är internationellt förankrad, utan också av ett lika internationellt förankrat näringsliv, inklusive en… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

I den Marxist-Leninistiska dekonstruktionen av Sverige har nu ett nytt fenomen visat sig – dekonstruktionen av Olof Palme: Palme uppträdde mycket obehagligt på 70-talet och jag har hittills trott att han öppnade dörren för den marxist.leninistiska infiltrationen av det socialdemokratiska partiet, men var det istället så att han insåg att flodvågen inte kunde hejdas utan att han såg som sin uppgift att bromsa och kanalisera om den? Var det rentav därför han mördades? Ja, det är faktiskt vad man kan frestas att tro om man ska döma av den kampanj som nu trummas igång mot Palmes påstådda inblandning i den… Read more »

trackback

[…] Läs hela inlägget här! GillaGillaBe the first to like this. Postat i Politik […]

Svend Christian Tychsen
Svend Christian Tychsen
9 years ago

Panik før lukketid!

Den svenske “elite”, i politik, medier og kultur, begynder så småt at forstå, dens tid er begyndt at løbe ud.

Heraf hysteriet over en begivenhed, som intet fornuftigt menneske ville tillægge betydning.

SvenP
SvenP
9 years ago

Hvilken “overkill”…

Uppenbart politiskt motiverade anti-SD skribenter…

Intressant att se deras desperation, för det är vad det är…panik, desperation…11%!!!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x