14
nov
Seneste opdatering: 14/11-12 kl. 2125
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når man går ind på Expressens forside, tror man 3 verdenskrig er brudt ud. Det er større end Zlatan, selveste alibiet for det nationale selvmord, og det siger ikke så lidt. Alene på Expressen ni (9) artikler om hvad sverigemokrat Almquist siger i en video optaget i en halvbrandert tredje juni 2010, tre måneder inden han er i Riksdagen og to år inden Åkessons nultolerance. Almquist var ikke ‘meget beruset’ og han taler som en gemen bølle i klippet, værre er det ikke, men han er en færdig mand.

Hvor har Expressen klippet fra, hvis de har haft det siden sommeren 2010, hvorfor publicerer de det først nu, er hele optrinnet fra starten en provokation, der med vilje skulle filmes? Den ubeherskede dækning af siger mere om svensk presse og den panik, der er udbrudt over de 11.2 % end om Erik Almqvist. En kilde siger:

Vänsterjournalisterna blev så upphetsade av SD:s 11,2 % i den senaste opinionsundersökningen att de i ren desperation kände sig tvungna att publicera filmsekvensen på Almqvist omedelbart. Naturligtvis var det tänkt att de skulle hålla på “godbiten” lagom till dagen innan valet 2014, det är så svartmålningen får bäst effekt.

At se den svenske presses nu kl. 15.50 over 60 online-artikler på en sådan ikke-historie, der er gravet ud af arkivet, fortæller ikke Sverigedemokrater noget de ikke vidste før, men selv for en dansker som undertegnede, er det faktisk lidt uhyggeligt at se. Dette er ikke en fri presse i et frit demokrati, det er statsansatte, politisk dirigerede, åndeligt prostituerede samlebåndarbejdere, der marcherer lidt ekstra i takt i dag. Man er ikke spor forundret over at statsministeren befandt sig til møde på Aftonbladets redaktion forleden, da en livvagt angiveligt begik selvmord i Rosenbad. Det er helt naturligt at han befinder sig der.

Historien om Almquist vil lande som en fuser om nogle uger, men først efter megen larm. Og så har Expressen brændt den “trumf” af i utide. Vil SD miste vælgere? Næppe, deres image er ikke mere ridset efter dette end efter utallige andre meiekampagner, i virkeligheden kan en politisk effekt slet ikke forudsiges. Kampagnen er ikke rekylsikker. Alt imens foregår den store, demografiske og kulturelle bevægelse med Sverige mens de fleste er optagede af småsten på vejen som en bil, der har kurs mod en bjergkant. I den sidder alle og skændes ivrigt og “mens græsset gror, dør horsemor.”

Flyt billigt i ghetto og bliv chikaneret ud igen

…af politikernes indforskaffede besættere og herrefolk, og hør politikerne hælde vand ud af ørerne om et problem, de hverken vil nævne ved navn eller kan løse. Et problem som bare vokser og som de kun har disse ideer om: flere penge, mere politi, spred og “fortynd” problemet i hidtil velfungerende områder og tag så endnu flere territoriebevidste besættere ind i Danmark. Hvis Aslan Rasmussen får sin vilje, vil han jage endnu flere velfungerende københavnere ud af byen i stedet. Valget er nemlig ikke mellem at redde hele byen helt eller ikke, det er om Aslan & co. vil ødelægge dele af byen helt, eller hele byen delvist. Nå ja, eller skifte politikerne helt ud. Hvilken uopnåelig drøm.

En lavere husleje skal sikre at beboersammensætningen i de forskellige kvarterer i København ikke bliver for ensidig, der skal være plads til både dem, der spiser spelt og dem, der spiser halal. Det siger socialordfører for Socialdemokraterne i København, Lars Aslan Rasmussen, ifølge dr.dk. Lars Aslan Rasmussen finder det problematisk, at Østerbro nu på tiende år er det brokvarter, der huser absolut færrest indvandrere. Lavere husleje skal forhindre ghettodannelser i København

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
hilmar
hilmar
10 years ago

Fin pointe med Zlatan som personificeret alibi for det nationale selvmord. Han har tilsyneladende nu også samme funktion her til lands, godt hjulpet af de altid pålidelige apparatjik-journalister.

HH
HH
10 years ago

Att vara ledamot i den svenska riksdagen har alltid ansetts som ett hedersuppdrag i vår demokrati. Även om media på något underligt vis fått tag i den här filmen och den är 2,5 år gammal kan man inte säga annat än att den ger en grov bild som inte hör hemma i en demokrati. Det är sorgligt att se och det är sorgligt att höra. Naturligtvis är detta ´gefundenes fressen´ för media, självklart! Men litet längre ned på Expressens förstasida ser man en annan rubrik: Expressens förre ansvarige utgivare åtalad. Jag läste det inte, men jag blir verkligen fundersam. I… Read more »

trackback

[…] Läs även detta! GillaGillaBe the first to like this. Postat i Politik […]

anno
anno
10 years ago

UKVEMSORD FÆLDER HØJTSTÅENDE SVERIGEDEMOKRAT
Debatten i Sverige kører derudaf, og spørgsmålet er, om det er skandalen som Sverige har ventet på?
Deadline DR2 kl. 22.30. i aften
ht tp://www.dr.dk/DR2/deadline2230/2012/10/28/155735_1_6_6_1_2_1.htm

Angela
Angela
10 years ago

Reepalu sa att SD infiltrerat judarna i Malmö men det är nog snarare tvärtom. Bilderbergarna har redan infiltrerat SD. Åkessons utrensningar bör nog gälla andra. Det är så uppenbart att det är SD:s höga opinionssiffror som orsakar panik hos medierna att man hoppas att svenska folket förstår det också. Dagligdags får skolbarn höra att de är svennehoror och trakasseras mycket värre än vad som denna video visade för att inte tala om hela folket som trakassreras i medierna dagligdags som rasister, främlingsfientliga, islamofober mm vilket överhuvudtaget inte nämns, inte anses vara något förskräckligt. DET skall bara så vara.Precis som att… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Hele medie-sverige har fråde om munden og twitter som skøre, skriver kronikker og jubler og danser: “Nu har vi set deres sande ansigt” og “Alle der stemmer SD er Almqvist” og “Hvorfor er han ikke anholdet endnu?” og “Nu dør SD”, imens fortsætter virkeligheden længere nede:

Fler knivrån mot barn- Polisen ser samband. Flera barn har det senaste dygnet blivit rånade på sina mobiltelefoner under knivhot.

32-åring häktad efter balkongfall

Den man som häktats för att ha hållit en nioårig flicka fången har tidigare hållit sig undan med en flicka under sex dagar.

Två män åtalas för grov misshandel

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

Almquist i ena vågskålen och Muhammed Merah och hans syster i den andra. Vad väger tyngst? Svaret tycks självklart för svensk “kvalitetspress”. Det är sådant som gör att man inser att de verkligen vill slakta oss allihop.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Prudentius : ”Vi kan stadig nå at foretage denne manøvre nogenlunde civiliseret. Om end tiden spurter fra os.”
Tror du selv på det ? Hvis du har en civiliseret manøvre som kan klare problemet , så vil jeg MEGET gerne høre mer om den !

JensH
JensH
10 years ago

Endnu et eksempel på hvor vanvittigt det står til i Danmark, hvor Danskerne skal kæmpe imod en fjendtsindet politisk elite, som bliver bakket fuldstændigt op af landets domstole.

http://www.bt.dk/krimi/17-aarig-tvang-lillesoester-til-samleje-slipper-for-udvisning

Det bliver en dyr omgang for de Danske skatteydere.

XXXXX
XXXXX
10 years ago

Lars Aslan Rasmussen er selv en del af problemet. Han er tyrker. Hans far er tyrker. Ja nu ved jeg godt at der er nogen af jer, som er blevet hjernevasket så meget, at I mener, at han er dansker. Så må jeg minde jer om de gamle Danske ord fædreland og forfader, og hvad ordene betyder. Fædreland er det land din far kommer fra. Aslans far er tyrker, derfor er Aslan tyrk. Nu tror nogen af jer på det feminiske sludder om, at barnet kommer fra moderen. Da hun føder det. Ja men hvis ikke faderen havde befrugtet kvinden… Read more »

Prudentius
10 years ago

Det er meget tydeligt at både politikerne og store dele af befolkningen bliver ved at tænke i tunge klodsede puritaner-marxistiske koncepter. (Plus selvfølgelig at den multikulturelle stat er hellig, dens åbne kasser og åbne grænser står mejslet i granit, kun ugudelige kættere tænker på at omstyrte den) Der er alt i alt alene tale om sociale problemer. Det er “Ghetto-dannelse” der skal afhjælpes med diverse “tiltag”, de unge “keder” sig og mangler “tilbud” osv. osv. osv. ad infinitum. Man kører håbløst rundt i det samme hak i pladen. Forveksler fortsat symptomer med årsager. At vi står med et etnisk-kulturelt-religiøst problem,… Read more »

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Politikernes fiasko synes uden ende!!!
Nu er tiden inde til at diskutere et helt nyt hold af politikere.
Ser man på de eksisterende, så er de kommet til, hvor de er,
ved en hel stribe af Grundlovs- og Fofatningsbrud.
Med den baggrund kan ingen fæste lid til dem mere.

falkeøje

Jernhesten
Jernhesten
10 years ago

For nogle år siden forsøgte man noget tilsvarende i Gellerupparken med huslejenedsættelse.

Jeg tror det er overflødigt at skrive om resultatet…

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Lars Aslan Rasmussen er endda en af de gode. Han har ved flere lejligheder kaldt en spade for en spade, men han er jo også socialdemokrat med alt hvad deraf følger. At sætte huslejen ned vil i højere grad tiltrække de ressourcesvage end de ressourcestærke og dermed have den modsatte effekt af den han ønsker. Det vil kun gøre springet ud af ghettoen endnu sværere…

Robert R
Robert R
10 years ago

Selvom huslejen blev sat ned til 1000 kr, kan jeg ikke forestille mig at vi flytter derud!
Hvis der er behov for en anden beboersammensætning kunne Lars Aslan Rasmussen selv flytte derud og lade sine børn gå i den lokale folkeskole!
Så er jeg helt sikker på, at han vil opleve at et er teori et andet praksis!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robert R

Han bor faktisk her på Nørrebro (tæt på mig), men jeg tvivler nu på, at hans eventuelle børn går i de lokale folkeskoler. Langt de fleste normale danskere heromkring sætter nemlig deres børn i privatskoler , hvis de på nogen måde har råd. Mange undværer endda hellere andre ting, luksus og eventuelle ekstra ferieture, hvis det kniber. Så slemt er det faktisk allerede nu – det har bare taget en flok tåbenaive og uvidende vatnissepolitikere 20-30 år at smadre – og lukke – engang velfungerende folkeskoler på Nørrebro totalt via masseimporten og højkoncentrationen af uintegrerbare “kulturberigere” og deres normløse afkom… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Gad vide, hvor mange af hans type, vi – eller rettere vore naive, uvidende og uansvarlige politikere – mon har været dumme nok til lukke ind i Danmark … Vi går i sandhed interessante tider i møde – endda med hovederne under armen. Studerende fik livstid: Ville bombe George W. Bush http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/article1864178.ece Saudiarabiske Khalid Aldawsari dømt til fængsel på livstid for terrorplaner i USA 22:19, 13. nov 2012 | Mikkel Selin Den saudiarabiske studerende Khalid Aldawsari, 22, er tirsdag blevet idømt fængsel på livstid for at have forberedt terror i USA, skriver Associated Press. Khalid Aldawsari var studerende på South… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x