15
nov
Seneste opdatering: 16/11-12 kl. 1422
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Från det uppmärksammade reportaget i Uppdrag Granskning inför valet 2002. Sändes 10 september i SVT1 det året.” Jeg ved ikke hvilken avis, der er værst i dag. DN, måske? ”Sverigedemokraterna är ett fascistiskt parti” ‘Borgerlige’ SvD ? Analys: SD:s nya bild en förfalskning og SD-toppar beväpnade sig med järnrör. Ellers er der altid AB: Ekeroth gör hatet möjligt, han samlar in pengar till sajten Avpixlat som sprider rasism och muslimhat på internet. Eller hvad med denne her: JUST NU: Åkesson: “Jag har ett brännbollsträ vid min säng”. Det har enhver gammel dame ude på landet i Sverige nu om stunder takket være ‘mångfalden’. – Måske man skulle tage en time-out et par år. Pause hedder ‘time out’ på svensk, mærkeligt nok.

He used to have 3 wives – now he has 72

IDF offentliggør “dødsannonce” over dræbt terrorist på Twitter

Fanatikerne svinger taktstokken i Gaza, som så mange andre steder. Uskyldige, moderate og børn skal lide under dem. De gemmer deres våben blandt civile for at lure verdens tosser til at hade Israel, når de langt om længe slår tilbage mod deres agression. Det er det samme hver gang. Enhver diskussion havner i skrig og hyl og 1948 inden der er gået et minut. Vi der sjældent ser den samme teaterforestilling hver gang, er fristet til at springe de psykotiske islamister i Gaza over, og lide med dem, der skal lide under dem. Ny generationer kommer til hele tiden, de kæmper den samme gamle strid, som vi andre er i færd med at stå helt af. Årtierne har kogt én sætning ind hos mig: Jeg støtter israelerne, anytime.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] till Snaphanen för att de uppmärksammade klippet. Share this:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like this. […]

Frank P
Frank P
9 years ago

Tror det er slut for SD. Der bliver debat hertil aften, måske i morgen og så var det det. Alt skal ses fremover ses igennem de her dage. Man er kommet systemet Sverige for nær, og det har bidt fra sig, det tolererer ikke mere. Det er alt alt for magtfuldt, du kan ikke rokke ved Sverige. Det blir 2-3 % i 2014, og Sverige er tilbage i 1994.

Problemer er midlertidig ikke ovre. Sverige vil blive ædt op af småkonflikter frem mod 2030. Landet vil spaltes i 4-5 nye lande, hvor man prøver at bygge noget nyt op.

Frank P
Frank P
9 years ago

Og så angribes Avpixlat igen. Det dummeste svin af dem alle Cantwell: http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article15783107.ab At svenskerne finder sig i det her??? Det er jo journalisterne der tryner den lille mand her??? “Ekeroth bär ett betydande moraliskt ansvar för den rädsla som därmed sprids (via avpixlat), för detta uppenbara försök att tysta dem som vägrar dela deras främlingsfientliga ideologi. Avpixlat har på bara ett år blivit rasisternas viktigaste forum. Engagemanget i hatsajten säger nämligen allt vi behöver veta om Ekeroths och Sverigedemokraternas egentliga agenda. En agenda som är oerhört mycket farligare än ett aldrig så hårt järnrör” Sort=hvid, sandt=falsk, op=ned Alt vendes… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

Der var den:

Ulla Ekström von Essen tror inte att SD kommer att lyckas städa upp i leden och bli ett rumsrent [Stuerent] parti, för då måste en närmast total ideologiförändring genomföras.

– Bara för att man skaffar sig en riksdagsplats så får man inte en ny världsbild.

Og så lige et sidste søm i Ekeroths kiste:

I ett islamkritikiskt sammanhang länkade också Ekeroth för några år sedan till signaturen Fjordman, som i sin tur hyllats av norske massmördaren Anders Behring Breivik.

Guily-of-2-degrees-of-separation!!!!

Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago

Er det kun mig, der ikke kan afspille filmklipsene?

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Jørgen Duus

Har du den nyeste version af Flash Player?

Det plejer gerne at være der, problemet ligger i den situation.

http://get.adobe.com/flashplayer/

Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago
Reply to  Bjovulf

@ Bjovulf og Steen.

Jeg kan se videoerne over youtube. Det klarer jeg mig med.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Jørgen Duus

OK 😉 – eller prøv evt. om det virker i en anden browser.

Og det er jo heller ikke alle videoerne, der linker til YT.

Robin Shadowes
9 years ago

SD är slut som parti nu. Dom kröker rygg för dom sanna makthavarna, Sveriges MSM. I nästa undersökning kommer dom ha rasat från 11% tillbaka till kamrat-4%. Sedan 2014 – ut! Ordningen är sedan återställd i banan-monarkin.

Frank P
Frank P
9 years ago

Nu begynder det bæst til Cantwell igen på sine “jøder stjæler organer”-historier. Jeg væmmes over Sverige idag. Hvordan kan Sverige være så ekstremt???

Svensk integration var i orientering dagen før sd-skandal:
http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2012/11/13/153907.htm

Egentlig ret hæderlig gennemgang. Danske medier er blevet ok på det seneste. De virker neutrale, man fornemmer ikke klam propaganda nedenunder.

PK
PK
9 years ago

P.S. OG den meget unge pige som blev gruppe-voldtaget af indvandrere.
Hun gik ud foran et tog, hun gjorde Mona,,,Hun gjorde, .
Hvorfor skrive det her , Mona er ligeglad, hun er feminist med ædle tanker.

Mona hvorfor forlod du menneskeheden?

PK
PK
9 years ago

Ja, Mona Sahlin og journalisternes Sverige dette! Daniel , en ung svensk dreng står ved et bus stoppested. Her overfaldes han af unge invandrere, som gennemtæsker ham. Han falder om,de unge ringer til en ung muslim ,og han kommer med en kniv og skærer halsen om på Daniel. OG HVAD SAGDE SÅ MONA SAHLIN OG HENDES SVERIGE? Ingenting…..Totalt tystnad.. Daniel var en svensk dreng og derfor en ikke.person for Mona . Mona er socialist,humanist og feminist,derfor kan hun ikke føle nogen menneskelig følelse for Daniel. Den unge muslim fik en dom med samtale på et hjem, for 3 mdr. OG… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ha, altid god underholdning med ham moderaten og hans S-kolleger i valstugarna – bare at se dem side der og spille helt uskyldige og helt uforstående, når de konfronteres med deres tidligere meget politisk ukorrekte udtalelser foran et skjult kamera – totalt modstrid med den officielle partilinje og med hvad man overhovedet har lov til at sige i PK-Sverige som en “pæn” politiker. Vakte dette lige så stor skandale i de svenske medier dengang som i Almqvist-sagen nu? Eller blev det bare lynhurtigt fejet ind under gulvtæppet af de altid systemtro svenske medier? Man skulle jo egentlig tro, at der… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, det er vel også det, der er planen, AH – eller hur? 😉

Statsvetare: ”Allvarligt för SD”

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/statsvetare-allvarligt-for-sd_7668492.svd

– Jag tror att det är allvarligt för SD eftersom de väldigt mycket vill vara så rumsrena som möjligt – alla andra är extrema, de är normala. Med tanke på det som sker i Europa har de ganska mycket på fötterna så länge de inte gör så här, säger Anders Hellström.

– Det här borde [!!!] leda till att de går ner i opinonsmätningar. [ !!! ]

….

Frank P
Frank P
9 years ago

Niklas Orrenius: Värsta krisen för Jimmie Åkesson Det er virkelig grotesk at lade Orrenius udtale sig som var han objektiv. Han er leder af den nye anti-SD-uddannelse. Men ok, pressen giver ham den værste krise. Der findes flere videoer der vil blive uploadet, åbenbart en specialitet at fremprovokere ballade med SD’ere. http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ny-image-vallar-problem-for-sd_7670690.svd Sverige går amok i SD-hadet. Det er slut for SD, de er færdige, de første analyser viser at det vil skade SD hårdt og der kommer flere afsløringer. Aviser gør fælles front og vil i den næste tid optrevle ‘netværket’ bag HADET I SVERIGE, dag for dag nye… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x