16
nov
Seneste opdatering: 19/11-12 kl. 0039
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The operative metaphor is often described as “cutting the grass,” meaning a task that must be performed regularly and has no end. There is no solution to security challenges, officials here say, only delays and deterrence. That is why the idea of one day attacking Iranian nuclear facilities, even though such an attack would set the nuclear program back only two years, is widely discussed as a reasonable option. That is why frequent raids in the West Bank and surveillance flights over Lebanon never stop.

And that is why this week’s operation in Gaza is widely viewed as having been inevitable, another painful but necessary maintenance operation that, officials here say, will doubtless not be the last. Israelis Will Do What They Must To Defend Themselves, Whatever The Muslim Arabs Think

Når man har levet gennem et dusin større og mindre krige mellem Israel og araberne, ved man næste hvad de forskellige parter kommer til at sige. Hamas vil ikke have fred med Israel, de vil have krig. De vil gemme sig selv, våben og ammunition blandt civile. You Tuberne vil vise resultatet, døde børn vil blive paraderet for mobiltelefonvideos. 55 % af Gazas befolkning er børn, de indgår i Hamas’ medie-strategi. At så få hidtil er døde, viser i hvilen grad Israel forsøger at undgå at civile dør i Gaza, ikke noget nemt job. Venner af palæstinenserne i Gaza burde først og fremmest bede Hamas om at holde op med at plage deres befolkning, og palæstinenserne selv burde revoltere mod deres plageånder.

Meget af teaterstykket er skrevet på forhånd, der er selvfølgelig variationer for hver gang. Vil Israel benytte lejligheden til at afvæbne Hamas’ terrorister ekstra grundigt for raketter, så de ikke er nogen faktor i en evt. atom-konflikt med Iran? Syrien er ude af billedet, Egypten rasler med en sløv sabel. Det efterlader Hizbollah. Man kan ikke rive Hamas op med rode, men man kan skære græsset så tæt, at ingen andre end vestlige skattebetalere hører noget til Hamas foreløbig. Måske er det en sådan rundbarbering, der forestår. Det er en tragedie, og der er ingen ende på den. – Og Europa: Vil denne Hamas-angrebskrig ræsonnere endnu kraftigere på Europas gader end i 2009? Skal europæiske jøder dø denne gang, skal synagoger gå op i røg takket være ‘multikulturen’? SE også HamaSS og En meddelelse fra Den Israelske Hær.

Før verden bryder sammen

Svensken Thomas Nydahl har klare synspunkter på multikultur, islamisme og vigtigheten av å forsvare frihesverdiene. Det kommer til udtrykk i hans aktuelle lavmælte og glimrende bok Black Country. Bokens styrke er ikke minst dens blanding av fakta og egne refleksjoner [..]

Nydahl minder læseren om, at der var mennesker, der før de fleste så, hvad der lå forude for Storbritannien. Han citerer fra politikeren Enoch Powells berømte og berygtede tale ”Rivers of Blood”, som Powell holdt i april 1968 for en konservativ forening i Birmingham. I talen, der kostede Powell hans politiske liv, siger han blandt andet, at ”Statsmandens vigtigste funktion er at forhindre, hvad der er muligt at forhindre”. Powell talte videre om de tre og en halv million indvandrere fra udviklingslandene, der, hvis tendensen holdt, ville være i Storbritannien om 15-20 år, altså i midten af eller slutningen af 1980erne. Powell og understregede, at det ikke var tal, han havde fundet på men officielle tal. Han sagde videre, at selvom der var i tusindvis af indvandrere fra den del af verden, der var kommet med ønsket om at integrere sig, var det farligt at forestille sig, at majoriteten af indvandrere fra dette kontinent eller deres efterkommere havde dette ønske. ”Vi befinder os på grænsen til forandring”, som Powell udtrykte det.

Islamismens fremvækst. Der var også andre og mere dramatiske elementer i Powells tale, der gjorde folk oprørte. Interesserede læsere kan finde hele talen her. Nydahl skriver, at når Powell i sin tale bruger ordet ”neger”, er det jo ikke et udtryk, man ville bruge i dag. Powells tale handler om noget helt andet end hudfarve. Nydahl, der i bogen fortæller, at han holder lige så meget af England som af Sverige, konstaterer at ”ingen svenske forstæder har lykkedes med at håndtere befolkningsændringen. Hver dag bærer vidnesbyrd om konsekvenserne”. Nydahl fastslår, at ”det er vigtigt for mig at pointere, at et begreb som race er utænkeligt og uanvendeligt. Der findes en menneskelig race”….Videre forklarer forfatteren: ”Vi lever i forskellige kulturer, afhængig af, hvor vi er født. Vi kan vokse op i samme verdensdel, til og med i samme land og ikke dele kultur”. .Helle Merete Brix på HRS.NO

Thomas Nydahl: Black Country. 266 sider. Er udkommet. Se forfatterens blog her http://nydahlsoccident.blogspot.dk/

Det politiske galehus

Hvis man vil følge Sverige i de næste par uger, henviser jeg til Avpixlad og Thoralf Alfsson, der dækker kampagnen mod SD rigtig fint. Jeg gætter stadig den vil lande nogenlunde neutralt, og skade avisen mindst lige så meget som SD. De er begyndt at 266 b (HMF) anmelde hinanden, selvom der ikke kan være tale om hate-speech, og hvis der kunne, ville det være forældet. En kort tur på svenske medier får en til at længes til Gaza, eller blot tilbage til noget almindeligt hverdagspsykotisk. Kampagnen idag den 17.11 er så overdimensioneret, at det stinker langt væk af politik bestillingsarbejde. New York Times havde for fire dage siden en stor reportage fra den hvide overklassbørnahave Nicolaigården i Gamla Staden i Stockholm: Swedish School’s Big Lesson Begins With Dropping Personal Pronouns. Det skaber sådan nogle børn, som skuespilleren og kommunisten Svend Wolthers datter her skriver om med fryd. Nu har jeg det allerede helt normalt igen:

Stina Wollter, konstnär:
“I mitt Sverige kommer min son hem från dagis klädd i prinsessklänning o kan nya ord på teckenspråk fastän han inte är döv.” ”Det här är mitt land”

Det er ikke hendes land længere

HELSINGBORG. Misshandeln av den nästan 90-åriga kvinnan skedde den 12 november, men det var först vid 20-tiden på fredagskvällen som händelsen kom till polisens kännedom.-Den här damen var ute i Helsingborg, vid korsningen Mullegränden och Södra Strandgatan vid 18-tiden den 12 november, när hon såg ett gäng bestående av fem unga killar som stod och sparkade på en liten hund som var fastknuten utanför en butik, berättar Nils-Erik Svensson.Kvinnan försökte få de unga männen att sluta, men när hon ropade åt dem fick hon ett hårt knytnävsslag rakt i ansiktet. -Hon föll handlöst till marken, och då gav sig de här killarna på henne med sparkar. Det är en väldigt makaber historia, säger Nils-Erik Svensson.

-Hon berättar att det var totalt fem personer. Fyra av dem var delaktiga i misshandeln, och de pratade på ett språk hon inte kände igen. En femte person, som inte deltog, hörde hon säga några ord på danska. Samtliga ska ha varit i 17, 18-årsåldern, runt 170 centimeter långa och alla var klädda i mörka kläder, säger Nils-Erik Svensson.Polisen är ytterst måna att få in uppgifter från allmänheten gällande den fega misshandeln. 90-årig kvinna brutalt nedsparkad av gäng

Sveriges Radio: 87-åriga Helsingborgskvinnan berättar om misshandeln

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
norge
norge
9 years ago

And deterrence works.

“Overfor trusler satt i scene av Hamas og Hizbolla, vil Israel igjen bruke
sin knusende overlegenhet slik de gjorde i Gaza i 2009. I Israel er nemlig
lærdommen at avskrekking virker.”
http://www.forsvarsforening.no/images/blader/2012-5/nf2012-5_avskrekking.pdf

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Når Israel tilsyneladende tøver med at rulle ind i Gaza , er det fordi der er en helt ny spiller med , Tyrkiet . Ægypten i sig selv er ikke nogen større militær trussel for Israel , men KOMBINATIONEN af Ægypten og Tyrkiet er et problem . Ganske vidst har Tyrkiet meget at tabe ved opmuntre til storkrig i Mellemøsten , men hvem kan være sikker på at Erdogan ikke har et par skruer løs ? Erdogan har allerede lovet miliarder i støtte til ægypten , og det lader til at han planlægger at erstatte USA som Ægyptens sponsor .… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

Den 87-årige kvinde der blev mishandlet i et voldsorgie d. 12/11-2012 – vi skriver d. 17/11 i dag! Det er politiets nye strategi. Forhal nyhederne, så de ikke gør så voldsomt et impact længere. Men tvivl ikke, det er slet og ret censur i dagens Sverige. Et sygt sygt land.

Flere døde efter skudattentat i Finland… at det ikke er foregået på et svensk redaktionslokale endnu er mig en gåde, med tanke på de 2 mio. våben i omløb. Svenskerne er stadig utroligt civiliserede, også selvom hver 9. åbenbart er “fascist” iflg. “borgerlige” DN.se.

Frank P
Frank P
9 years ago

Nej nej nej nej…

På S-bloggar.se påstår en sosser, at Åkesson er den svenske Hitler og at han skal stoppas for enhver pris. Han foreslår at virksomheder vender sig imod SD, så Åkesson ikke kan nå ud til folk – de kan lukke ham ned via nettet. Han foreslår registrering af kendte SD’er og folk som agiterer. SD’er er nazier i forklædning og vil lave en koncentrationslejr i Nordsverige. HVOR PERVERTERET MÅ DET BLIVE?

Og mere, hvor er de syge i hovedet: http://www.s-bloggar.se/p/3eb93/israels-fiende-aer-ett-11-maanaders-spaedbarn

Det ekstreme kender jo ingen grænser længere

Frank P
Frank P
9 years ago

Reinfeldt har jo erklæret: Stemmer I fortsat på SD, så åbner vi bare sluserne endnu mere!

Husk barbariet er svensk.

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Ja, hvad skal vi dog med de personlige stedord når vi har både “den” og “det”?

Steinadler
Steinadler
9 years ago

Nydahl fastslår, at ”det er vigtigt for mig at pointere, at et begreb som race er utænkeligt og uanvendeligt. Der findes en menneskelig race” Mennesket er en art. Innenfor arter kan der finnes undergrupper som over tid har vokst frem pga relativ isolasjon i forhold til arten som helhet. At det fant sted en slik utvikling også for mennesket finnes der ingen tvil om. Mener man det motsatte så har man faktisk ikke bruk for ordet ‘race’. Men å kollapse begrepene ‘race’ og ‘art’ inn i hverandre fører neppe til noen bedre forståelse av den konkrete situasjonen – om det… Read more »

PK
PK
9 years ago

Ved I hvorfor de 5 indvandrere sparker , så ufatteligt brutalt, den stakkels 90-årig dame ned, og
forstsætter med at sparke???

Jo, ,i Sverige må de godt. De er på livslang løn for at ødelægge landet for svenskerne.
Det er holdningen hos politikere og pressen.
Noget håb om sympati for den gamle dame ? NEJ , ikke hos magthaverne.

trackback

[…] “I mitt Sverige kommer min son hem från dagis klädd i prinsessklänning o kan nya ord på teckenspråk fastän han inte är döv.” Mer här […]

Pissenisse i Hökarängen
Pissenisse i Hökarängen
9 years ago

“I mitt Sverige kommer min son hem från dagis klädd i prinsessklänning o kan nya ord på teckenspråk fastän han inte är döv.”

Sa hon “döv”. Det var ju ganska icke-PK, “hörselskadad” heter det ju. Liksom blinda blivit synskadade och så vidare..

Teckenspråk används väl dessutom allt mindre i takt med att fler barn får cochlear-implantat? Trots att äldre döva ser allvarligt på att många tidigare döva barn blivit hörande, lämnar gruppen och inte behöver lära sig det gamla gardets språk..

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x