16
nov
Seneste opdatering: 16/11-12 kl. 2028
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

This is the final installment of a four-part Israeli documentary by Zvi Yehezkeli and David Deryi about the Islamization of Europe. It has been translated from the Hebrew and subtitled in English. The filmmaker is an Arabic-speaking Israeli whose appearance and flawless Arabic accent were sufficient to allow him to mingle freely with the Muslims in several “no-go zones” in Britain, Belgium, Sweden, and France, and to get an inside look at the Islamic mindset within the greater European community.

Også denne gang begynder den i Malmø, kanariefuglen i kulminen. Byens jøder, kanariefuglene i kanariefuglen. Derefter London, så Antwerpen, Paris, Bryssel, Berlin og Stockholm. Jødernes situation under Operation Cast Lead i 2009 berøres. I disse døgn er vi måske på vej ind i et nyt 2009 i Europa, afhængigt af hvad Hamas tvinger Israel til, denne gang givetvis værre. “Slaget var tabt fra starten,” siger en professor fra Belgien om muligheden for en jødisk fremtid i det ‘multikulturelle’ Europa. “Vi er ikke mange nok.” Det var slaget desværre nok.

Del I, II og III findes her. – 16 november: The Pictures Coming Out of Israel Are Chilling — See Our Collection Showing the Aftermath. – Air Force hits 70 Gaza Strip targets in an hour.

“This land is your land”

Sverige er folkebevægelsernes land. De bliver igangsat ovenfra. Dem nedefra – kældermenneskerne – skal bare knytte sylten. Det vil vise sig om generations tid, om man kan have folkebevægelser uden at have et folk. Elva svenskar: Det här är mitt land.

Det immigrations-industriella komplexet slår till

Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt avslöjar strategin: Massinvandringen är ett redskap i en politisk maktkamp, som ska säkra den härskande elitens eviga kontroll. Lars Hedegaard, Dispatches

Artiklen findes på dansk, tysk og engelsk også. Når man ser svenske medier i dag, er man ikke i tvivl om, at svenske medier og journalister skal tælles med til det indvandrings-industrielle kompleks. Expressen har idag alene 12 nye artikler øverst på online udgaven. Dette er ikke en normal svensk mediekampagne, det er langt sværere skyts end SD historien kan bære. Intet jeg har set i nyere tid, har set sådan ud, dette er ude af proportion, men det drejer sig om at smide opkomlinge tilbage hvor de kom fra, det drejer sig magten over fremtiden og fortolkningen af 35 års masseindvandring. Og her ved svensk journalistik godt hvis side de er på: dem der allerede har magten. Vil Expressen kunne kvæle SD for Reinfeldt og Socialdemokraterne? Jeg tvivler stærkt, selvom det stormer hårdt nu.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Min påstand er, at det er der ingen der kan forhindre, og den er også, at hendes importerede klienter bare forsætter den etniske udrensning de næsten havde fuldført, da de forlod Mellemøsten. Det lange sejge træk i Mellemøsten – det tog kun 60 år at gøre den Judenrein. Nu er det så Europas tur. Det vil tage længere tid her, men da vi ikke har nogen der for alvor vil gøre noget for Europas jøder, vil det ske. “Slaget var tabt fra starten,” sagde en jødisk, belgisk professor om muligheden for en jødisk …. […]

Bergfast
9 years ago

“Det immigrations-industriella komplexet slår till.” Det var en träffande formulering. Det är nog verkligen ett mycket stort och – komplext – företagande som pågår, där alltfler både medborgare, journalister och politiker blir alltmer en slags – rollbesättning – i ett slags gigantiskt samhällsprojekt, som samtidigt blir som en slags – konstnärlig happening – , eller en slags – film – produktion -?…. Alla kategorier, både de röstberättigade medborgarna, politikerna samt journalisterna blir alltmer som några slags statister av något slag, som blir dirigerade och regisserade med hjälp av en hord av kontrakterade aktörer, förvaltare, springpojkar, sergeanter, kaptener och generaler, som… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

I øvrigt: Kan bomber springe ved højlys dag med tilskadekommende uden at svenske medier beretter om det?

Ja…
http://www.friatider.se/media-tysta-nar-ranare-nastan-dodade-spadbarn

Frank P
Frank P
9 years ago

Nogen der har hørt/læst mere om, at de skulle have Åkesson (skjult optagelse,begået af en journalist før skandalen), hvor han erkender at han kendte til jernrørs-episoden? Har set det fremgå af 2 blogs indtil videre i aften. Expressen vil åbenbart lade eksplodere i morgen tidlig eller søndag.

Yngvar
Yngvar
9 years ago

Man trenger ingen kanariefugle i en guldmine. Men i en kulmine derimot, og Malmö for stadig nye innbyggere som ser ut som de jobber i en…

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ve den, der kommer til at sige noget “upassende” i det multi-/ monokulturelle engelske “paradis” … Two Fat Ladies chef embroiled in race row after claiming visit to Muslim area of Leicester was ‘the most frightening experience of her life’ http://www.dailymail.co.uk/news/article-2233958/Clarissa-Dickson-Wright-race-row-Two-Fat-Ladies- chef-claims-visit-Muslim-area-Leicester-frightening-experience-life.html Celebrity chef Clarissa Dickson Wright has caused outrage after claiming that visiting a Muslim area of Leicester was ‘the most frightening experience of her life’. Writing in her new book, Clarissa’s England, she said visiting the city — which has a large Asian population — made her feel like a ‘pariah and an outcast in the middle of… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

http://www.expressen.se/ Og det blir bare ved og ved og ved… Nu er der politianmeldelser, hetz mot folkgrupp… Nye afsløringer venter… På nettet gennemgår man aftonbladets og expresses fejl, hvorledes de twister og fordrejer, men der tromles igennem, intet hænger ved… det er en totalisme der uhyggelig her, de svenske medier er langt langt langt værre end jeg nogensinde havde frygtet. Det er en sekterisk tankegang, der er ingen pluralisme, det er så væmmeligt det vi ser… det er et system, at fjerne en person vil intet for andre, at fjerne 10 eller 100 lige så lidt… det er en stalin-kultur,… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

Det Reinfeldt siger om “Men andre ord: Hvis svenskere ikke holder op med at stemme på Sverigedemokraterna, vil regeringen straffe dem med “en politik i modsat retning” – altså mere indvandring.” Hvor er det jeg har hørt det før? Der er en politiker der hører at folk stemmer SD eller folk er stadig indvandringskritiske, og konkluderer “jamen, så er det fordi vi ikke har fået indvandring nok, vi skal have 100.000 flere herop”. Om jeg forstår at medel-svensson ikke snart griber til våben. De har jo våben nok. “Fremmedfjenderne udfolder sig fortrinsvis i “de nye medier”, altså på nettet. Det… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
9 years ago

For mig at se, ud fra filmen ender det i et opgør med muslimerne. Ganske enkelt.
Det vil sikkert udmunde i en WW3.
Når det sker vil der ikke blive givet ved dørene, ikke bare jøderne vil blive forfulgt, men også os vandtro.
Der skulle have været handlet langt tidligere, allerede i 90érne. Nu bliver det svært.!!

XXXXX
XXXXX
9 years ago
Reply to  steen

Gad vide om Bay bondegaard mener det samme, når de muslimske kommende flertal.
Lokalt begynder at stene utro kvinder og voldtage vantro kvinder.
Der er flertal for det. Demokratiet virker. Sikke et fjols.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

Ja, men de kan være styret eller inspireret af nogle, som er – det er jo ret påfaldende, at det er de samme mønstre man ser overalt, hvor der flytter relativt mange muslimer ind i et område. Sådan her har det fået lov at køre gennem flere årtier ovre i England – juletræer, sparegrise, plakater etc.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Når radikale muslimer får magt http://www.b.dk/kommentarer/naar-radikale-muslimer-faar-magt Karen Jespersen: Egedalsvænge illustrerer, at politiske korrekte typer som Uffe Elbæk og Manu Sareen har fået det med det multikulturelle samfund fuldstændig galt i halsen. 10 Kommentarer Af Karen Jespersen, MF (V) 15. november 2012, 22:30 Et flertal i boligbestyrelsen Egedalsvænge i Kokkedal i Nordsjælland har sagt nej til at bevillige 7.000 kroner til et juletræ og en julefest. Det er en 40 år gammel tradition, at området har et juletræ. Nogle påstår, at dette blot er en banal uenighed om to holdninger til en lille sag i en bestyrelse. Men sagen har større… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

Kan man virkelig sidde med en fornemmelse at, at det der skal ske måske i virkeligheden er godt? Bedre nu end senere? Lad det komme. For hvor du end kigger, hver én ekspert, der sidder og kigger på sin egne begrænsede variable synes at kunne se noget og siger noget: om økonomien, aktiemarkedet, det geopolitiske, forbrugerne, producenterne, meteorologerne, terror, krig, hvem er glemt? Og hvem har det store overblik, hvem skaber sammenhæng og forbereder os? Når en terrorekspert siger man ikke har kontrollen længere over terrorsympatisører, når krigen rykker nærmere, når vejret går amok, når producenter og forbruger ikke finder… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x