20
nov
Seneste opdatering: 20/11-12 kl. 1717
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Per Svensson kommer på min 27:00, Ingrid Carlquist min 38:35 Svensson synes at tro, han kan klare Carlqvist med venstre hånd og sit godhedsforspring. Og se om ikke, der er en ‘højreekstremist’ der skriver på denne blog. Jeg troede det var mig, men der er dem, der er værre:

Per Svensson min, 1 t.:05: Når man ser igennem på nettet, så finder jeg blandt andet en skribent som hedder Julia Caesar, ganske velkendt i højrepopulistiske, skal jeg sige “højreekstreme kredse” i ganske lang tid, og jeg synes hun er ganske ekstrem. Hun siger at Sverige er DDR agtigt, dikaturagtigt, at radioen spreder kulturmarxisme, et meget ladet udtryk da Breivik brugte det, er det ikke lidt tungt at have disse personer med sig, når man er ude og slås for ytringsfriheden?”

Nej, overhovedet ikke. Jeg forstår ikke, jeg er så træt af disse ord: “racist”, “højreekstremist”, atlså svenske medier og journalister arbejder dagligt med at uddele etiketter, tænk i al den tid, hvor Sverigedemokaterne kæmpede sig op fra at være et lille parti, kunne man dårligt læse en artikel uden at der stod “främlingsfientlig”, det havde journalisterne bare besluttet, sådan var det. De skrev aldrig “de kapitalistiske Moderater” eller “de kommmunistiske Vänsterpartister”,…….. er det noget, som er farligt, er det disse ord, jeg ved, at jeg ikke er racist, jeg kan ikke tage det alvorligt med Julia Caesar. Jeg læser hendes kronikker hver søndag, jeg synes overhovedet ikke hun er ekstremist, jeg synes hun er typisk svensk, der er fortvivlet over en samfundsudvikling, som kør i grøften og som ingen svenske journalister dækker. I svigter folk fuldstændigt, ved ikke at beskrive de problemer, vi ser i samfundet.”

Paneldebat med Lars Vilks

Sveriges nye etniske underklasse

“Sverige udmærker sig stærkt negativt”, men blandt Politikens læsere vil myten leve videre: “Svenskere er meget tolerante og rigtig, rigtig gode til integration” af eksotiske tilvandrere i hundredetusindvis.

I en studie från Stockholms universitet jämförs sysselsättningen bland invandrare under de första tio åren i Sverige med motsvarande situation i en rad europeiska länder – bland annat Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Norge och Danmark. Resultatet är att Sverige utmärker sig starkt negativt, rapporterar Ekot.

De tio första åren i Sverige är arbetslöheten i genomsnitt 23 procent för män och 27 procent för kvinnor. För utomeuropeiska invandrare är siffrorna ännnu sämre. Sämre integration i Sverige

Mona Sahlin skaber den nye verdensborger

På en eller anden måde ender enhver diskussion om indvandringen i Sverige med at være en debat om debatten, det er netop meningen, så gør den ingen skade mens ‘eliten’ forærer landet væk i tykke lunser. Når ikke lige Sahlin shamer Ekeroth med hans ‘rasicme’ og hans ‘dårligtsiddende jakkesæt.’ Hun er altid god for et nyt lavpunkt:

Så när jag i dag läste om Kent Ekeroths förslag att undersöka vilka riksdagsledamöter som har dubbelt medborgarskap känner jag en sån vrede. Men också beslutsamhet. Kent Ekeroth visar återigen vad som döljer sig bakom hans illasittande kostym. En riktig rasist som inte har förändrat sig ett dugg. En företrädare för ett parti som ännu en gång visar att den egna historiken fortfarande är dess framtid. Rasister. Varken mer eller mindre.

Att inte förstå att man kan älska mer än ett land. Att inte begripa att ursprung och framtid hör ihop för oss alla. Att inte se hur flyktingar världen över förenar de länder de kom från med det land de lever i. Att nationaliteter blandas och blir den nya världens medborgare. Det är en ynklig, farlig, rasistisk och hopplöst föråldrad inställning som Kent Ekeroth ännu en gång ger uttryck för. Sverige är för alltid förändrat. Lojalitet och kärlek till ett land byggs på annat än “ren ras och äkta svensk”. Mona Sahlin: Vänj dig vid det moderna Sverige, Ekeroth

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johannes Brahe
Johannes Brahe
9 years ago

En bra intervju och ett utmärkt framträdande av Ingrid Carlqvist. Många viktiga saker blev sagda där.

Jakob Nguyen
Jakob Nguyen
9 years ago

Ja Sverige lyder som realisationen af en ægte fascistisk våd drøm…. Stakkels svenskere…

Skåning
Skåning
9 years ago

En sak som slog mig i “debatten” mellan Ingrid Carlquist och Per Svensson, var när han tog upp hur historien skulle döma henne. Det var ett öppet mål som hon missade. Varför inte vända på steken och fråga Per Svensson hur han kommer att dömas av kommande generationer som lever i ett inbördeskrigstillstånd i det som en gång var det Västerländska Europa? Dessa fähundar till journalister lever verkligen i tron att så länge de jamsar med i den politiskt korrekta melodin så har de gjort rätt. De har i alla fall förhindrat ett nazistiskt nyvaknande i Europa. Problemet är att… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Skåning

Just precis – det är PS & de andra PK-journalister, som absolut inget har fattat –
det är dom själva, som är nutidens facister och åsiktsförtryckare.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

OK 😀

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

Er du evt. interesseret i en redigeret version af videoen, Steen?
Der er ca. 47 minutter af interesse i alt.

Og skal den i så fald deles i 2 eller flere afsnit?

Manden (Per) får jo ikke et ben til jorden –
og langsomt opfattende og uvidende er han ghm. også 😉

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

OK 😉

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

Er du sikker på tidspunktet?

Ved 35:00 står Per S. stadig og ævler løs –
Ingrid og han er klar til samtalen omkring 38:40.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Har de mon hørt om videoredigering ovre i Sverige? 😉

Det var godt en lang optakt med ingenting.

LarsS
LarsS
9 years ago

Ingrid, det var en fornøjelse at se og høre dig argumentere tingene på plads.

Altid rart at se en rigtig journalist som dig, der har forkastet aksiomer som arbejdsgrundlag og i stedet fokuserer kritisk på virkeligheden og udfordrer hypoteserne.

Frank P
Frank P
9 years ago

Kan man ændre noget demokratisk i Sverige i spørgsmålet om indvandring? Bliver man shamet, spyttet på og hængt ud, hvis man står frem og siger sin mening om dagens Sverige? Er det den svenske elite der står i vejen? Hvis den svenske elite fortsat bevarer magten, så ender det med krig, er vi enige om det? Godt, hvis den svenske elite har sat sig for noget, så viger de aldrig? Så bliver de ved indtil det bitre. Godt, hvis krigen alligevel kommer i Sverige, hvorfor så ikke tage den allerede nu? Hvorfor i himlens navn griberne svenskerne da ikke selv… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

Hvis ikke lige det var fordi Mona Sahlin havde gjort ufatteligt meget skade på Sverige og landets fremtid, så ville man jo hyle af grin hvergang dette Social-akrobatiske strikketøj åbnede munden. Der er aldrig noget substans i det hun slynger ud. Det er udelukkende ligegyldig feel-good-pludren, tilsat sprogets værste gloser om folk der er uengie med hende. Med ledende politkere som Mona Sahlin ville det jo gå galt i selv det mest velfungrende land.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  JensH

Tak for et godt grin 😀

Lige på kornet!

Pissenisse i Hökarängen
Pissenisse i Hökarängen
9 years ago

Sahlin har som vanligt svårt att förstå. Visst kan man älska flera, men ibland måste man välja en. Det
är ju just därför det är intressant.

Bland exil-argentinare i Sverige var det ett stort antal som ville ta värvning och strida för Argentina i Falklandskriget. Alltså strida för samma diktatur som Sverige hade gett dem skydd ifrån. Märk väl att dessa ofta var alldeles äkta flyktingar som hade förföljts i Argentina. Trots detta to kärleken till det gamla landet över.

Frank P
Frank P
9 years ago

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/samre-integration-i-sverige_7680330.svd

Link til nyheden

kan helelr ik finde rapport

Og så lige en stemme fra graven(mona sahlin):
http://www.aftonbladet.se/debatt/article15806256.ab

En nederdrægtig replik til Ekeroth “kortlægning”: ” Lojalitet och kärlek till ett land byggs på annat än “ren ras och äkta svensk”.”

Hvorfor er det lige at det er så kontroversielt?

Stor boykot-kampagne under opsejling:
http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/

Hvad kan vi gøre fra DK?

Den svenske presser er så svinsk… bag tag denne klassiker:

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article12049791.ab

Hvorfor det billede? De kan ikke engang skjule det…

Henrik Ræder Clausen
9 years ago
Reply to  Frank P

Hvad kan vi gøre fra DK?

Den svenske presser er så svinsk…

Abonnere på Ingrids avis, Dispatch International 🙂

Thomas Bolding Hansen
9 years ago

“I en studie från Stockholms universitet jämförs sysselsättningen bland invandrare under de första tio åren i Sverige med motsvarande situation i en rad europeiska länder – bland annat Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Norge och Danmark. Resultatet är att Sverige utmärker sig starkt negativt, rapporterar Ekot.
De tio första åren i Sverige är arbetslöheten i genomsnitt 23 procent för män och 27 procent för kvinnor.”

Jamen hvilken overraskelse, Sverige kan ikke fremtrylle 100.000 nye arbejdspladser om året.

Henrik Ræder Clausen
9 years ago

“Højreekstremist” – betyder det “Ron Paul tilhænger”, altså en tilhænger af ærlige penge og guldstandard – elller betyder det en person, der tror på borgeres ret til at være herre i eget hus, bestemme over eget land?

Det kan vel ikke betyde “Socialist” eller noget i den retning?

Thomas Bolding Hansen
9 years ago

“Højreekstremist” – betyder det “Ron Paul tilhænger”, altså en tilhænger af ærlige penge og guldstandard” Nej Mitt Romney er højreektremist, kun 4 procent af den danske befolkning kunne finde på at stemme på den herre. Han var ellers ret venstreorienteret af en Republikaner, og i øvrigt indførte han medicare i den stat, han var guvenør i længe før Obama blev aktuel. Men lad det ligge, han er jo et dumt højreorienteret svin – dog et dumt svin, der kunne have løst USAs gældsproblemer på en fornuftig måde, og med nosser nok til at løse dem på en midtsøgende måde, der… Read more »

mrBobben
mrBobben
9 years ago

Det var en oförglömlig debatt.´Din prestation var i Zlatan-klass. Per Svensson var ju rentav patetisk med sina Guilt-by-association-argument. De flosklerna plockade du isär och pulveriserade på ett helt övertygande sätt.

Victoria
9 years ago

– Enastående insats, Ingrid. Jag är verkligen stolt.

Cavatus
9 years ago

Det gjorde du bra, Ingrid! Synd att man inte hörde frågeställarnas röster på slutet. Per framstår allteftersom som den fördomsfulle bakåtsträvaren som inte kan lyssna på någon annan för han anser sig vara så god. De är för lustiga, de här självuppfyllda propagandisterna! De är verkliga flockdjur.

Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  Cavatus

Man borde rikta in sig på att ta reda på vem som är journalist-flockens alfahanne och lägga all krut på att sänka denna person. Detta kommer leda till splittring inom gruppen och maktkamp när den gamle alfahannen går under. När det gäller flockdjur är det alltid ledaren som gäller. Det är bortkastad tid och energi att tjafsa med andra inom flocken.

Frank P
Frank P
9 years ago

Efter et par populære tjej-bloggar har bakket op om svensk-venligheden, så bliver de hængt ud: Detta fick Alex Bengtsson att gå i taket på Expos dåligt förtäckta propagandamegafon “Nyheter24″, där man som grundstrategi lockar till sig läsare med nakenbilder och kändisskvaller för att sedan regelbundet publicera vänsterextrem propaganda däremellan. Alex skriver bland annat att tidningen Dispatch International skulle vara “människor som har samrörelse [sic!] med folkmordsförnekare”, vilket självklart är ungefär så långt från sanningen man kan komma. Hvor er det nederdrægtigt… hvor er det usselt.. denne Bengtsson… mit blodtryk… kan ikke klare det mere… må lægge alt med sverige på… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15715816.ab?teaser=true En stor oversigt over svenske mordere… lutter hvide ansigter… er det led i svensk fascisme-journalistik? at give indtryk af at mordere er hvide? og kampagnen kører stadig… expressen har været de mest nederdrægtige og ubehagelige svin overhovedet og de bliver bare ved: http://www.expressen.se/nyheter/sd-begarde-kartlagg-riksdagsmannen/ bare se hvordan artiklen indledes: ,””Svenskfientlig”, “håll inte på och jävlas med svenskarna”, “det är inte ditt land, det är mitt land!” Så angrep SD-riksdagsmannen Erik Almqvist komikern Soran Ismails svenskhet och medborgarskap. Expressen kan nu avslöja att Sverigedemokraterna krävt en hemlig kartläggning från riksdagens utredningstjänst av vilka riksdagsledamöter som har dubbla medborgarskap. Målet: att porta… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

“kulturmarxisme, et meget ladet udtryk da Breivik brugte det” Han brugte også liberal, kapitalistisk, socialistisk, … så alt hvad breivik har brugt af ord er meget ladet? Svenske journalister er nogle forbandede svin og fortjener det værste… Kampagnen fortsætter: ttp://www.aftonbladet.se/nyheter/article15715816.ab?teaser=true En stor oversigt over svenske mordere… lutter hvide ansigter… er det led i svensk fascisme-journalistik? at give indtryk af at mordere er hvide? og kampagnen kører stadig… expressen har været de mest nederdrægtige og ubehagelige svin overhovedet og de bliver bare ved: http://www.expressen.se/nyheter/sd-begarde-kartlagg-riksdagsmannen/ bare se hvordan artiklen indledes: ,””Svenskfientlig”, “håll inte på och jävlas med svenskarna”, “det är inte ditt… Read more »

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x