23
nov
Seneste opdatering: 23/11-12 kl. 1630
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

sagde folketingsmanden Erhard Jakobsen, men før ham W.C.Fields. (Hele Fields citatet er: “If at first you don’t succeed, try, try again. Then quit. There’s no point in being a damn fool about it.”) Det generer dog ikke svensk journalistik, at paradere som forbandede fjolser. De synes de har momentum mod SD, og vil nødigt slippe dem af krogen nu. (Richard Jomshof i videoen er flere gange berufsverbotet for sin politiske holdninger, der er ikke engang løgn, men man vænner sig så småt til den slags.)

Partiet bekostar distributionen av Dispatch International, som har nära koppling till den islamfientliga föreningen Tryckfrihetssällskapet, till sina medlemmar i samband med ett utskick av partitidningen SD-kuriren, skriver ETC. Annika Hamrud har granskat Sverigedemokraterna och skrivit boken ”Svensk Svenskare. Ett reportage om Sverigedemokraterna”. – Tidningen har egentligen bara ett fokus, nämligen att utpeka islam som ett stort hot, säger Annika Hamrud till SVT Nyheter. – Organisationen är en del av Counterjihad-rörelsen. Man anser att muslimerna ska ta över, säger Hamrud.”Islam värre hot än nazismen”, SD samarbetar med antimuslimsk tidning

Det evige had

Following are excerpts from a TV report featuring the family of Hamas member Muhammad Al-Homs, who was killed alongside Ahmad Jaabari. The report aired on Al-Aqsa TV November 16, 2012.

Brother of Muhammad Al-Homs : Allah be praised, all the young Muslims in Gaza love martyrdom, just as our enemies, the infidel Jewish dogs, love life. We continue on the same path and pray to meet him in Paradise.

Mother of Al-Homs : This is the martyr’s youngest boy. His name is Mash’al. He named him after the great leader Khaled Mash’al. Allah willing, little Mash’al will become like the big Mash’al. We are all moving forward for the sake of Allah.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
nobody
nobody
9 years ago

SD är en röst i mörkret precis som D.A.D. – Jihad:

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  nobody

Meget mystisk at muslimerne ikke har beklaget sig over den sangtitel endnu –
men den er måske fra før, det blev trendy blandt muslimer at følge sig fornærmet
tre gange om ugen? 😉

anno
anno
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Saxon havde lidt problemer med nummeret “Crusader”, men de spiller den stadig. (måske har de ændret lidt i testen ..)

Saxon Barred From Dubai Because Of “Crusader” Song Lyrics
ht tp://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=18347

SAXON – Crusader
ht tp://www.youtube.com/watch?v=QF9pFks-ToY

SAXON – Crusader: lyrics
ht tp://lyrics.rockmagic.net/lyrics/saxon/crusader_1984.html

– den er svær den her:

“En manlig dramapedagog med homosexuell läggning fick inte jobb på Mötesplats Ljungdala.”
“– Edina hade en konstig inställning och verkade haka upp sig på min homosexualitet. Hon konstaterade att Ljungdala var invandrartätt och att det kunde bli jobbigt.”
ht tp://www.nsk.se/article/20121122/HASSLEHOLM/711229993/-/fragades-ut-om–sin-homosexualitet

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  anno

Tak 😉

Ja, (bråk)religion trumfer som sædvanligt sexuel orientering / lägning 😉

Skåning
Skåning
9 years ago

Lite kul att det är blonda ungar i memri-inslaget. Muhammad Al-Homs har antagligen en god portion korsfararblod. Tror inte att han vill kännas vid det. :o)

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

At bruge betegnelsen ”Gud” om muslimernes ”Allah” er blasfemi i ordets sande betydning . ”Allah” er en afspejling af Muhammads bestialske personlighed , og udviser derfor overvejende negative menneskelige karaktertræk såsom kompromisløs hævngerrighed og en periodisk tendens til sadisitiske masemord . Set i en teologisk sammenhæng kan ”Allah” derfor enten ses som en AFGUD ,og-eller som en repræsentant for Satan himself …

Michael Larsen
Michael Larsen
9 years ago

Erhard Jakobsen frihedskæmper ? Mon ikke der menes Mogens Glistrup.

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Michael Larsen

Jo, det var vist Mogens Glistrup der på lidt ubehjælpeligt engelsk udtalte de bevingede ord “try, try and try again”:

“Oprøret blev ved Glistrup til det sidste. Som det lød i et af hans berømte citater: »Try, try and try again«”

http://www.b.dk/politik/nul-skattens-far-er-doed

Prudentius
9 years ago

Det EVIGE had og det HELLIGE had! En god video, der så udmærket illustrere det vi i Vesten fortsat lyver om og tysser ned når det uundgåeligt alligevel plopper op på radaren. Nemlig islams dyrkelse af døden, som den sublime gudstjeneste. Volden i Allahs navn er hellig, fordi den er et helligt instrument for Allahs hellige vrede, rettet mod urene vantro, frafaldne og hyklere. Den første en kategori af erklærede ikke-muslimer, mens de sidste to er mere diffuse mærkater, der svinger som damoklessværd over hovedet på enhver muslim i personlig eller politisk-teologisk konflikt med sine brødre og søstre i troen.… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x