25
nov
Seneste opdatering: 26/11-12 kl. 0918
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Former Commander of British Forces in Afghanistan: Hamas is running for its life, but primary target is Iran.

Danmark støtter Israel

En tapper skare på et par hundrede i øsregn på Kogens Nytorv søndag kl. 16. Som altid: gode taler, god musik og skønne kvinder. Det enorme politiopbud minder en om, at en jødisk-israelsk demonstration i Danmark i dag, lige så meget drejer sig om at vise, at danske jøder overhovedet stadig kan gennemføre en demonstration. En politisk bedrift at fremkalde sådanne tilstande, der kun kvantitativt står tilbage for Malmøs borgmester Reepalus. (klik fotos f. helskærm. fotos © Snaphanen.dk)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Det er herligt at se danskere stoette op om Israel. Danskere og joeder er to smaa folkefaerd der har et ret usandsynligt venskab der gaar ca. 200 aar tilbage og blev cementeret af redningsaktionen i 1943. Og igen har vi faelles fjender. Forestil jer at der blev sendt hundredevis af raketter fra Vollsmose, Gellerup og Tingbjerg ned over Danmark. Og at Sverige (“Syrien”) og Tyskland (“Aegypten”) var blevet islamiseret fuldstaendig og sendte diplomatisk hjaelp til dem mens Rusland (guess who) leverede raketterne…. Welcome to Israel….or Denmark in 30 years… 🙂

JensH
JensH
9 years ago

Denne politiske lære fra Californien burde enhver Dansk borgerlig politiker notere sig. Den viser med al tydelighed hvad der sker, når man tillader en massiv ikke-vestlig indvandring, som transformerer vælgerkorpset fra et vestligt til et ‘benefit’-hungrende 3. verdens vælgerkorps:

http://www.americanthinker.com/2012/11/the_gops_california_lesson.html

HH
HH
9 years ago

En tanke slog mig – Expressen vevar ju historien om SD:s fryntliga gossar dygnet runt. Meeeen, kan det faktiskt vara så att denne välnärde (av bilder att döma, just saying) chefredaktör Mattsson HELT ENKELT VURMAR FÖR SD! Fast han egentligen inte kan säga det… Kan det vara så? Och nu ger han partiet solkiga rubriker för att egentligen (ejenklen som det sägs däruppe) mena tvärtom. Han tycker alltså att partiet har rätt, men med de politiska anknytningar han har, ägarna också, måste han vara med i fulspelet. Men på ett så listigt sätt att han skriver motsatsen. Ejenklen. För han… Read more »

Bergfast
9 years ago
Reply to  HH

Det kan nog ligga någonting i vad HH säger… Kanske kan det i så fall handla om någon slags – lag – om att om man pressar någonting åt ett visst håll, så sker det en motreaktion åt det motsatta hållet.?..Vem vet. Det kan ibland onekligen verka som om s.k. etablerad media verkligen vill skapa – reaktioner -, i samhällskroppen… Som nu senast med karikatyren av Jimmy Åkesson som en kackerlacka, där s.k. etablerad media (på låtsas?) ser ut att vilja försöka utrota SD? Där då i själva verket media genom detta – tilltag -, kanske försöker skapa en –… Read more »

HH
HH
9 years ago

Om det finns någon bok jag vill rekommendera så är det Elaine Pagels “Adam, Eva och Ormen” där man på ett mycket intelligent och grundläggande sätt får ta del av de första kyrkofädernas proklamationer. Det var efter den romerske kejsaren Konstantins omvändelse som kristendomen blev romersk statsreligion och det var nu som den västerländska kulturen och därmed dess syn på sexualiteten grundlades. Så här skriver Pagels bl a : “Förmår människan styra sig själv? Trotsiga kristna, jagade som brottslingar av den romerska regeringen, svarade med eftertryck JA. På 300- och 400-talen, när kejsarna själva blev kristendomens beskyddare, övergick de flesta… Read more »

trackback

[…] Snaphanen har nogle billeder derfra. Like this:LikeBe the first to like this. […]

Bergfast
9 years ago

Om olika religioner som används som verktyg och som slagträ i olika debatter om vilka människor som har rätt, och om vilka människor som har fel i olika territoriella, och nationella, strider av olika slag…. Egentligen föreligger en märklighet i olika diskussioner och debatter om religioners vara eller icke vara i offentliga samhälleliga rum. Kanske vissa debatter också är inriktade på att vissa religioner inte skall vara över huvud taget, men det är en annan fråga…. Religion kan vara mycket olika saker för olika människor. De stora och erkända religionerna anses väl vara kristendom, judendom och islam, samt också hinduism… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Bergfast

Ja Religion skal ikke prædikes i skolen! Men man ser nu, at lærerproletariatet er gået aktivt ind i kampen. Nu prædikes der menneskesyn i skolen! Man har jo bemærket den “uhyrlige” opbakning SD nyder blandt unge (som le Pen i Frankrig), og så bliver det jo farligt, for i vesten hvor man dyrker ungdommen som ingen andre steder, så lytter man til de unge. Men nu nøjes man med at hjernevaske først. En lærer udtaler: – Får man eleverna intresserade av vad som händer i världen så spiller det över på andra ämnen. Det är bra att de vet var… Read more »

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
9 years ago
Reply to  Frank P

“Då är det bra om de vet vad som händer i världen, annars röstar de fram Sverigedemokraterna.”

Jo mere de lærer om hvad der hænder i Verden, jo større sandsynlighed for at de stemmer på SD 🙂

Bergfast
9 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Religion anses ju av många kunna förvilla, förföra, förleda och också förblinda människor, samt att religion också därmed anses kunna vara farlig. Religion i form av tankebyggnader, anses också av vissa vara rena och skära lögner, byggda på tomma intet. Religioner finns dock, och har alltid funnits i de flesta samhällen. Religioner kan innehålla både goda och onda sidor, precis som människan själv kan innehålla både goda och onda sidor. Människor har i alla tider kunnat tillgripa olika slags verktyg, inklusive vapen, för att kunna driva igenom sina viljor i olika sammanhang. Ideologier och läror, samt religioner, har också… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  steen

Ja, ok… den er godt nok far out… Men jeg læser lige igennem det, jeg kommer ik rigtigt i kontakt med mine følelser som jeg gør når Baas har skrevet noget eller Mattson… kan man virkelig tage sådan noget seriøst? Meget af det han beskriver er jo faktisk positivt, altså hvem kan have noget i mod: Gränskontroll och isolering Svenska trupper deltar inte i några utländska äventyr, inte ens som FN-soldater. Vi värnar fosterjorden, om Västafrika eller Bosnien brinner, ja det får de lösa själva. Sedan man har infört bokstavlig livstid och skruvat upp straffen sitter folk inne i årtionden.… Read more »

Anonymous
9 years ago

Igen igen igen… Expressen tager SD-skandalerne op igen… der er ikke noget egentlig nyt… men forsien lige nu: Skandalpolitikern Almqvist vägrar svara Det er hovedhistorien. En politiker der ikke vil svar. Wauw… og nedenunder SD-toppen mörkar om riksdagen Expressen spårade Almqvist i Ungern. Expressen Dokumentär: Se hela SD-filmen här Og så det dumme dumme svin, Mattson, overskurken over dem alle: THOMAS MATTSSON: Reaktionerna på Expressens rapportering om Sverigedemo­kraterna har varit överväldigande. Der på baggrund af læserrekord og mobilweb-rekord konkluderer at svenskerne vil have en UNDERSØGELSE af SD og mange med rette er skeptiske og slet ikke ønsker sig dette parti… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Anonymous

Det er mig oven over… Aftonbladet i dag: Våldtogs – nekas hjälp av Folksam Louise, 25: ”Det känns som en käftsmäll” Voldtægtsofrene lades i stikken. Der er simpelthen så mange og for lidt pææænge. Man fornemmer undergangsstemning. Men det er jo Aftonbladet så der relativiseres lidt nedenunder: Carola: Trodde jag skulle bli våldtagen Berättar om skräckupplevelsen när hon hämtade dottern i Sydafrika Man kan bli voldtaget hvor som helst i verden. Og så lige lidt SD-bashing: http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/anderswestgardh/article15834021.ab Jeg talte 15 SD-bashings artikler over weekenden i under 10 aviser… Sverige har noget nær 1000 aviser, alle massivt understøttede af staten til… Read more »

Skåning
Skåning
9 years ago

Nja, den tjejen jag hade i åtanke är svensk, men jag kan ha fel.

Skjoldungen
9 years ago

Var Einhetzliztens afatiske Sturm-Abteilung helt fraværende p.g.a. regnvejret?

Skåning
Skåning
9 years ago

Vem är tjejen på bil 2 och 3? Jag tycker jag känner igen henne. I övrigt är det väl bara att stämma in i kören med Pat Condell. Mitt i prick, som vanligt. Fast för att vara lite djävulens advokat så måste jag ändå påpeka att han har lite fel över vad Hamas partiprogram säger. Jag vill minnas att inte varenda jude ska dödas eller drivas ut i havet. De som inte har tagit upp vapnen har rätt att välja att stanna och de underkastar islamsk överhöghet och blir dhimmis.

Michael
Michael
9 years ago
Reply to  Skåning

Nr. 2 kunne godt ligne Dansk Folkepartis Rachel Adelberg. Hende som voldsmanden Carsten Halvorsen, der er vild med at melde anti-islamister for racisme, engang kaldte en “jødisk kælling”…

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
9 years ago
Reply to  Michael
20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x