28
nov
Seneste opdatering: 28/11-12 kl. 1311
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Vilks: Gränsmarkörer för yttrandefriheten på besök i konsthistorien, olja, 2012

Sverige ifølge Hanne Fokdal-Barnekow

Folk falder jo i søvn til deres tændte TV for et godt ord, det vidner om deres gode smag, men i mangel af TV kan man udmærket falde i søvn til radioen, og jeg var godt og vel nået ned i REM søvnen i forgårs og travlt optaget af den heftige muskelkontraktioner, da en bekendt radiostemme fra Stockholm blandede sig i mine aktiviteter. “Gå væk,” drømte jeg, men hun blev ved. Hvor mange politiserende tilsnigelser kunne P 1 ´s Hanne Fokdal Barnekow nå at sige på godt otte minutter? Ville der være lodrette usandheder som da jeg senest, for gudskelov hele to år siden, hørte hende om SD og Udvandringen fra Storkyrkan den 7 november 2010, eller ville det bare være den sædvanlige skævvredne reportage, der falder ud til samme venstreside hver gang? Jeg blev i min REM søvn i forgårs og genhørte P 1 i vågen tilstand i dag:

Det gik ellers lige så godt for SD, partiet er efter de seneste målinger Sveriges 3 største parti med en opbakning på 8.5 %.

I november var SD´s middelværdi 9.3 %, i AB United Minds den 11 november var SD på 11.2 %

“Det er især unge mænd uden uddannelse i små og middelstore byer i det sydlige Sverige, der har været SD’s tilhængere.”

Populær myte blandt journalister, jeg aldrig har set belagt med tal.

“Et par partititoppers grumme og racistiske udgydelser en sommernat i Stockholm en sommernat “for et par år siden….filmet på en meget uhyggelig lille film.”

Hvor grumt, uhyggeligt og racistisk de udtalte sig om, kan smagsdommere jo diskutere indbyrdes, men hvilken sommernat i 2010 ? Jo, en nat fire måneder inden SD kom i Riksdagen i oktober. Videre:

“Hvorfor blev det lige i oktober 2012, at SD fandt en plads som Sveriges 3. største parti?”

I den aktuelle anledning synes jeg det er interessantere at SD den 11 nov. får en topnotering på 11.2 %, og at Expressen allerede den 13 nov. slipper en film, de givetvis har haft på lager længe, og som sikkert helt rigtigt har vurderet, vil være for bedaget at fyre af i valgkampen 2014 i den helt rutinemæssige mediebias overfor Sverigedemokraterne. Oven i de små 100 artikler indtil dato, at deres kampagne er kun stilnet lidt af.

Hvorfor blev det altså lige den 13 november og hvad er Expressens bevæggrund for en kampagne, der ligner alletiders kraftigste tæppebombardement af et parti i Sverige nogensinde? Interesserer ikke Fokdal Barnekow, hvis budskab falder sammen med svensk journalistiks og EXPOS, at SD er ‘racister i habitter’, der nu viser deres ‘sande jeg’. Mange har antydet en orkestreret mediekampagne, P 1 s lyttere hører ikke et ord om det. Uvildige har været imponerede af Åkessons krisestyring, og kaldt ham Sverige bedst begavede partileder, selv Jan Guillou, der er en politisk modstander om nogen, kaldte ham ‘den cooleste kat i landet, uhyre smart.” Hos Barnekow hedder det: “Åkesson tager tilsyneladende stormen med ro.”

“Om dette kommer til at sætte sit præg på næste måling, diskuteres. Flere iagttagere mener partiet er rykket tilbage til start.”

Dette siger Fokdal Barnkow den 26 november. Fire dag inden – den 22 november – øgede SD til 12.3 % i Sentio. Fokdal Barnekows flere gange citerede hovedkilde ? Daniel Poohl og EXPO, såmænd. Man skal være DR ansat eller sidde i EXPOS bestyrelse som Mona Sahlin, for at kalde dem for sandhedsvidner.

Fokdal Barnekow er for det meste ikke nogen lodret løgnhals, mens hendes stærkt beskårede Sverigesbillede har bare intet at bestille på en public service kanal. Hun skulle tage og flytte til Malmø udenfor Slottsstaden og Rörsjöstaden, hendes mand er jo skåning. Komme lidt ud i det virkelige, farlige liv så hun igen fik noget af interesse på hjerte. Jeg er desværre nødt til at betale radiolicens, men jeg har absolut intet behov for at blive informeret om den mediemæssige in-crowd i “Stockholm-indenfor-tullarne” ‘s verdensbillede og ideologi udover hvad jeg nødtvungent læser i DN og SvD. Jeg vil vide noget, og da er der heldigvis andre i Danmark at vende sig til. Uro blandt Sverigedemokraterna, Orientering 26. november 2012 kl. 17:28 på P1 Hør indslag (08:26) – Vil man have en kilde til SD’s opinionsmæssige bevægelser uge for uge, der er ganske fri for P 1 agtige fortolkninger, skal man se Status.se,Väljarsympatier för Sverigedemokraterna.. Her er ingen kreativ monkey-business. Klik for større billede.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
Jernhesten
10 years ago

HALLÅ!!!!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Flertallet skiftede i Kokkedals ‘juletræs-forening’ http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1873956.ece En velbesøgt generalforsamling i Danmarks-berømte Egedalsvænges beboerforening blev langvarigt og dramatisk 22:21, 28. nov 2012 (Opdateret tid: 22:45, 28. nov 2012) | Anne-Marie Madsen, Rene Simmel Et tidligere bestyrelsesmedlem i Egedalsvænges beboerforening, Anders Brøgger, blev i aften med 257 stemmer ny formand for bestyrelsen. Det var et af resultaterne af en langvarigt og velbesøgt generalforsamling, indkaldt på baggrund af ‘juletræs-dramaet’. … Flere af deltagerne fortalte til ekstrabladet.dk under en pause, at stemningen i starten var ganske aggressiv [!!!], men langt de fleste klappede med, da den nye formand var valgt. … Juletræssagen: 400 beboere… Read more »

Jernhesten
Jernhesten
10 years ago

HALLÅ!!!!!!

Jernhesten
Jernhesten
10 years ago

Snaphanen har problem
adressen går till fel personer!

Jernhesten
Jernhesten
10 years ago

Something is wrong here…i have tried to warn you!!!!!

Eyvind Dk
10 years ago

Something is wrong in here!
Hmmm……

Jernhesten
Jernhesten
10 years ago

Dise, disse, disse…..
muust be funny…
in this world!!!!!!

Jernhesten
Jernhesten
10 years ago
Reply to  Jernhesten

@Admin

Det er heller ikke mig som skriver her.

Gider du slette det indlæg og gerne sende mig en mail med vedkommendes IP-adresse?

Den har din mail og dit link . ?????? Kontakter teknikken

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Vilks er herlig. Pinligt i Sverige: Åklagaren lägger ner utredningen – Förundersökningen om hets mot folkgrupp mot SD-trion Almqvist, Ekeroth och Westling läggs ned. – Gärningen är inte hets mot folkgrupp då utredningen visar att de missaktande uttalandena vid gärningstillfället. Twittervänstern med mange prominente kändisser og journalister raser! De vil have lynjustits. Det virkelig skræmmende, frådende vrede og galde, only in Sweden. De er virkelig gale og vilde og nærmest klar til selve at tage automatvåben i hænderne och bedrive lynjustits: #svpol eller Sundströms hashtag. En SD’er bliver snart dræbt. Det er min profeti. For debatten er så syg, så… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  Anonymous

Det er mig ovenfor… ved ikke hvad der går galt…

Lindberg i AP, virkelig nederdrægtig: Det banala hatet

Om jødehetzen i Sverige… der ta-da bliver til højreekstreme kræfters skyld… den svenske medieelite lyver bevidst… det er kvalmende

Jernhesten
Jernhesten
10 years ago
Reply to  steen

Nej bloggen opfører sig mystisk.

For et par timer siden skrev jeg en kommentar under navnet “Fredrik_H”. (Havde ikke lige lagt mærke til at mit navn og e-mail adresse af mystiske årsager havde ændret sig til noget som jeg aldrig har indtastet. Og det så jeg først efterfølgende).

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Ofentligt ansatte, incl. Danmarks Radio, har udviklet den fejlagtige antagelse,
at deres arbejdssted er deres personlige ejendom.
Her mener de, at de frit kan distribuere deres personlige meninger og skælde
andre, der ikke deler dem, ud for både det ene og det andet.
Løsningen er privatisering!!!
Lad os dog få en fri kanal, som alle kan høre uden at blive indvendigt stødt og
rasende.
Det er så moderne at sige: Jeg er krænket – og så får de medhold.
Vi er mange, der er krænket!!!

falkeøje

Ven
Ven
10 years ago

“Gränsmarkörer för yttrandefriheten….” Brilliant!

JensF
JensF
10 years ago

“… unge mænd uden uddannelse i små og middelstore byer …” er en meget sigende beskrivelse. Hvorfor? Det specifiseres ikke, for vi ved alle, at de mænd dér er nogle tabere, dumme og usexede som de er. Faktisk er kun én slags mennesker værre, og det er gamle mænd, som jo er forstokkede og bitre. Kvinderne gider dem ikke, og dét er en endegyldig dom. Sådan kan man diskvalificere en politisk holdning ved at hævde, at den oftest findes hos bestemte typer mennesker. Disse menneskers vrede kommer af deres egne nederlag i livet: Den er selvpåført og derfor uden ydre… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x