30
nov
Seneste opdatering: 30/11-12 kl. 2055
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Free Tommy Robinson, End the political imprisonment of the EDL leader! inkl. Alain Wagners tekst på engelsk holdt ved Churchill-statuen ved Grand Palais i Paris. Lignende demonstrationer har været holdt i Berlin, Düsseldorf, Hamborg, Wien og flere steder i England. – Alain Wagner kan også høres her med engelske underterkster: France supports Tommy Robinson.

Blot et juletræ

Venstrefløjen og den kreative klasse har hånet affæren, for man betragter her et juletræ som en latterlig ting. Kulturministeren fandt det tilsvarende naturligt, at traditioner således skiftes ud. Bag begge reaktioner ligger en slet skjult foragt for den almindelige dansker. På den anden fløj førte Dansk Folkeparti sagen helt op på øverste niveau, Folketinget. Det lille folkekære træ affødte altså en principiel debat om demokrati, islam og dansk kultur. En af dem, der gav sin mening til bedste, var filosofiprofessor Ole Thyssen, der skrev et indlæg i Information med overskriften »Multikulturalismen beriger samfundet«.

Disse normer kendetegner danskernes tillidskultur og deres lange tradition for samarbejde og kompromisdannelse. Centrum-venstres fejl er, at den tror, at landets muslimer generelt er assimileret ind i denne kultur. Juletræsaffæren viser noget andet. Når den kulturelle homogenitet svækkes, bliver det sværere at opnå enighed. Konsekvensen bliver et samfund, hvor konflikter er noget, der skal håndteres af retssystemet snarere end af civilsamfundet. Jura kommer til at dominere. For i det multikulturelle samfund pukker borgerne konstant på deres egne – eller gruppens – særrettigheder. Det fordragelige løfte: »Det finder vi ud af«, der er normalt i et samfund præget af sammenhængskraft, afløses af det fragmenterede samfunds aggressive trussel: »Vi ses i retten!« Kasper Støvring:Et juletræ, dansk kultur – og demokrati

Det vi har set i Kokkedal, vil blive stadigt hyppigere tilbagevendende. Det er en diminutiv forsmag på et fænomen, der vil vende stadig alvorligere tilbage i de kommende år, og jeg kan forsikre enhver højrøvet ‘elite’: det kommer til at dreje sig om langt vigtigere emner end juletræer. Hvad de pludrende klasser ikke forstår, er at den viser noget meget symbolsk og vigtigt: Der befinder sig alt, alt for mange mennesker i Danmark, der betragter demokrati, som vi ser det betragtes i Mellemøsten: En stige man klatrer op af, og smider vælk, når man har nået toppen, ikke som et middel til at tilfredstille så mange som muligt i mindelighed, men som et magtmiddel udelukkende i egen interesse. Som en psykopat ser andre mennesker – udelukkende som instrumenter for sig selv og sin kamp mod omverdenen.

Bare vent, til underklassen i de sociale boligbyggerier ikke må drikke alkohol på fællesarealerne, ikke må holde hund, kvinderne ikke må vise sig i korte ærmer og shorts, og alle de andre endnu værre reaktionære dogmer, den hovne overklasse har importeret uden nogensinde selv at skulle lide under dem. Ironien er, at mange af dem selv har stemt på de partier, der har forrådt dem så det driver. Det var næsten alle, men de røde var værst.

Der synes at være én evig sandhed om den såkaldte multikultur: den rammer de svageste først og hårdest. For enden af den udvikling, venter der os blodige konflikter, og lige så slemt: ingen i Folketinget synes at have indset rækkevidden af juletræsaffæren. Det er ganske muligt, det bliver den samme underklasse, som stemmer politikere i Folketinget, der er villige til at iværksætte storstilet repatriering af mennesker, der aldrig skulle have befundet sig i Danmark, statborgerskab eller ej. Det er at foretrække fremfor borgerkrig, og jeg mener at borgerkrig i Europa har en tidshorisont på 20-40 år (dette henvendt til de unge.) Selv skal jeg bare gøre opmærksom på, at jo tidligere en fare erkendes, desto heldige kan man slippe fra den.

Slut med laksefarvede franskmænd

Den franske ambassade på Kongens Nytorv havde farve som et vist lingeri, der vist heller ikke er så moderne mere, men nu skal man smide rødvin på den, for at få den til at fremstå som før. “Har spillet en rolle i forhold til at komme frem til facadens endelige tone” – hvordan er det, de trykker sig ud på Bygningskultur?

Thotts Palæ blev anlagt af Niels Juel i 1670’erne i hollandsk barokstil. Palæet blev i 1760 købt af Otto Thott, der umiddelbart efter lod Nicolas-Henri Jardin nydesigne facaden i en mere monumental nyklassicistisk stil.

Ved en restaurering i 1980’erne fik facaden en lys rød, laksefarvet tone. Frédéric Didier, som til daglig er chefarkitekt ved Versailles, er ikke i tvivl om, at den farve havde meget lidt med Jardins oprindelig facade at gøre. Grundige undersøgelser og besøg hos Reedtz-Thott familien på Gavnø Gods har ført til den konklusion. Familien er i besiddelse af både et oliemaleri og en gouache af palæet, og særligt gouachen har spillet en rolle i forhold til at komme frem til facadens endelige tone, som er en sart grå i to nuancer. Thotts Palæ i ny forklædning, Det Thottske Palæ på Kongens Nytorv i nye klæder, Anmelder: Det er velgørende med lidt fransk orden på byens fineste plads

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
8 years ago

I forgårs var navn- og email-felterne forhåndsudfyldt med en anden mands data – meget underligt idet jeg troede at den slags blev gemt i en cookie. Det er kun sket een gang.

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
8 years ago

Er Snaphanen også under en form for angreb?
Selv oplever jeg ikke, at der opstår problemer med mine kommentarer.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago

OK, nu verkar jag vara tillbaks? 🙂

Ser att Sydsvenskan nu anklagar Dispatch för falska anklagelser:

http://www.sydsvenskan.se/sverige/falsk-anklagelse-mot-sydsvenskan/

Frank P
Frank P
8 years ago

..och nu är jag Frank P? Är bloggen komprometterad på något sätt? / PisseNisse i Hökarängen

Frank P
Frank P
8 years ago

Expressen igen igen på krigsstien mod SD

Ifølge Mattson så er det hærdede kriminelle og moralsk anløbne personager SD nu sætter deres lid til. Den ene har haft en promille på 0,4 bag rattet og en anden har været anmeldt for hæleri, men man måtte frafalde sigtelse pga. mangel på beviser. En tredje er hidsig får man at vide.

Den pis-avis gør selv en dansker gal!

Robin Shadowes
8 years ago

Hmm..detta var egendomligt..varför är “Robin Shadowes” namn och (värre) epostadress förifylld?

Detta är PisseNisse i Hökarängen..(Hej Robin, kommer ihåg dig från Exilen)

Jernhesten
8 years ago

Pressemeddelelse fra SIAD omkring juletræet i Kokkedal: PRESSEMEDDELELSE Det forlyder nu at juletræet kommer op imorgen i Egedalsvænge i Kokkedal. SIAD aflyser derfor demonstrationen imorgen, af hensyn til de folk der kommer langvejs fra bl.a. Bornholm, Skagen og Sønderjylland for vi må stole på hvad aviserne og TV2 nyhederne siger, da vi ikke ønsker nogen til at rejse forgæves. Skulle der imod hvad medierne siger ikke blive et juletræ sætter vi en ny dato for en demonstration. Vi er overbeviste om at der er blevet lagt stor pres på bestyrelsen idet det halve af Sjællands politistyrker ville have været nødvendigt… Read more »

Prudentius
8 years ago

Jeg håber, at muslimerne får så meget svinegylle, at de vil soppe rundt i det,
såfremt de begynder at lave hærværk mod træet!!!

falkeøje

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

Der er godt gammeldavs flimmer på Snaphanen i disse dage.

Jeg gætter ligeledes på en utålmodig grødløs julenisse i maskineriet.

(Det er falkeøje der håber på mere gylle i Kokkedal, om end han delvist figurere under mit navn)

Skjoldungen
8 years ago

OT: der er julenisse-kuk i siden. Fjern venligst den ene af mine ens kommentarer.

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  Skjoldungen

Du vet vad det uttrycket betyder på svenska va? 🙂

Skjoldungen
9 years ago

Ifølge Samarbejds-Politiken kommer juletræet op i morgen: “Borgmester i Fredensborg Kommune Thomas Lykke Pedersen (S) synes dog også at tro på, at træet kommer op. Til sn.dk siger han: »Det glæder mig utrolig meget, at der endelig kommer et juletræ op i Egedalsvænge. Nu skal vi fokusere på alle de store og positive ting, der skal ske i Kokkedal. Vi lægger nu den kedelige sag om juletræet bag os«. Jeg tør godt vædde en juleskinke på, at den gode borgmester højest bliver i troen en times tid. Julekalenderen “Jul i Kokkedal” vil få åbnet nye låger dagligt, og afsløre de… Read more »

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Danskernes forsvar mod dette tyranni skal være svinegylle!!!
Lider juletræet i Kokkedal hærværk, så skal svaret være svinegylle på muslimernes vinduer og indgangsportaler, samt postkasser.
Svinegylle slår ingen ruder itu!!!
Det koster ingenting, landmændene vil hellere end gerne af med det, og det kan sprøjtes ud
med alle former for tryksprøjter.
Dette er Danmark, og muslimerne skal føle og opføre sig som kultiverede gæster!!!

falkeøje

Prudentius
9 years ago
Reply to  falkeøje

Fuldstændigt meningsløst falkeøje!

Det er multikulturalisterne og multikulturalismen der er sagens kerne her.

Ingen tåbelige, voldelige og kronisk kriminelle teokrater uden multikulturalisterne og multikulturalismen.

Muslimerne er helt og aldeles uden for pædagogisk rækkevidde any how, så dit foreslåede stunt scorer dobbelt på absurditet.

I virkeligheden er det du foreslår endnu et multikulturalistisk “integrations-tiltag”, bare i den mere håndfaste/utraditionelle ende!

Du burde måske i virkeligheden søge ansættelse som “integrations-konsulent”, man søger i den multikulturelle stat evigt efter ildsjæle der virkelig går op i om samlivet og berigelsen lykkes, og kan give nye friske input i en svær tid.

🙂 🙂

Prudentius
9 years ago

Den danske “tillidskultur” kan vist roligt erklæres død og borte. Død og borte fordi den er opsagt af herskerne til fordel for bogstaveligt talt grænseløs “solidaritet” med “menneskeheden”, en abstraktion der tillader magthaverne at knuse deres nationer og de indfødte befolkninger via masseindvandring og stadig lade som om de har en samvittighed. Multikulturalisterne er imperialister og bygger på et globalt ideologisk imperium. Et hovmodigt taberprojekt jovist, men deres blodige alvor nonetheless. At forvente deres ynk eller forståelse for de ødelæggelser og lidelser deres ideologi påføre andre er det samme som at forvente ynk og forståelse fra en ræv på rov… Read more »

Thomas Bolding Hansen
8 years ago
Reply to  Prudentius

“Multikulturalisterne er imperialister og bygger på et globalt ideologisk imperium.”

EU forsøger at sidde på så mange heste som praktisk talt muligt. Det gamle kompleks over at være en økonomisk gigant, men en politisk og militær dværg, fylder våde drømme i øjnene på de specielt de to forsmåede tidligere stormagter, Frankrig og Tyskland. En drøm om noget stadig større med åbne arme strakt ud i øst og syd.

http://www.eppgroup.eu/policies/sede/archive/kn_01_en.asp

Det sjove er, at de samme folk, der foragter USA for at være en stormagt i både ord og gerning, ønsker at EU skal være større og stærkere end USA.

Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Prudentius

Och det är precis där som akronymen NWO kommer in. Fordom kallat en galen konspirationsteori men nu ser vi ju det hela ske inför våra ögon. Att förneka att det inte händer är däremot ren dårskap. För det är precis det som är deras mål. En global polisstat med en valuta, en regering och en religion. Bara i USA finns det 800 koncentrationsläger kallade för FEMA camps. Dom har även 100000-tals likkistor i plast. Så dom tänker tydligen släppa lös någon form av farsot mot oss. Tror att dom bara väntar på att få kontroll över internet först innan dom… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x