1
dec
Seneste opdatering: 2/12-12 kl. 1025
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man må hvile ørerne. Vi lever i en opinionstid, selv på den klassiske kanal, hvor jeg flygter hen for at få fred for opinionstsunamien, knævrer de løs. Men så er der jazz-kanalen. Der er nok ikke så mange der husker trommeslageren Jørgen Elniff, hvis ikke de er så gamle så de kom på Montmartre i Stor Regnegade dengang. Efter min mening periodens største trommeslager, der også var efterspurgt af jazzens største navne. En glad dreng fra Nørrebro med et helt usædvanligt talent. Desværre “husker han ikke årene mellemn 1961 og 1970 på grund af alkohol.” Hvor god han var, kan man høre i udsendelsen Trommeslageren Jørn Elniff fortæller i en samtale med Roland Baggenæs fra 1974, ikke så meget i videoen ovenfor, men der findes ikke så mange You Tubes, hvor man ser ham. Til gengæld en usædvanlig virtuous ung NHØP. Klik også videre til andre af de mange Ben Webster optagelser der er. – Det er julefrokostid, det betyder fravær fra bloggen indtil jeg har slingret tilbage på cyklen. Der kommer måske en søndagskronik, men ikke til sædvanlig tid. A tout a l’heure, jeg har ikke planlagt at mene noget de næste 48 timer.

Svenske liberalister er i særklasse

WHY POVERTY? Det mest effektiva vapnet i kampen mot den globala fattigdomen är migration. Låt utsatta människor flytta till Sverige och leva på existensminimum – genomsnittsafrikanen skulle få det fem gånger bättre här, och samtidigt minska fattigdomen i hemlandet genom att skicka massor av pengar till nära och kära. Stängda gränser är de rika ländernas verkliga skuld till världens fattiga, skriver Fredrik Segerfeldt.[..]

Våra murar, vår taggtråd och våra beväpnade patruller håller miljarder människor i misär. Många människor i fattiga länder vill emigrera. De flesta kan det inte. Detta är de rika ländernas verkliga skuld till världens fattiga.
Öppna våra gränser för att minska världens fattigdom, Fredrik Segerfeldt, författare och liberal debattör

Sabatina James

Hun var med til konferencen i EU Parlamentet i sommer, og holdt en gribende tale. Ukuelig og modig. Hun måtte af sikkerhedsgrunde ikke fotograferes, hvad man kan forstå af videobillederne, voldte mig betydelig selvbeherskelse at lade være med. Når det kommer til sikkerhed, gør jeg, hvad jeg får besked på, ellers pirrer det forbudte mit fotograf-instinkt. Men da hun nu er her, kan man høre hende på tysk, utekstet. Om hendes dramatiske liv her: Sabatina James, also Sabatina (1982 in Dhedar, Pakistan) is an Austrian-Pakistani book author.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
9 years ago

Det är ju ingen nackdel för Sabatina James att hon är grymt sexig. Jag var bara tvungen att påpeka det. Och då snackar jag inte om porrfilmssnygg eller ens filmstjärnesnygg, utan mer än så.

Crass Børsting
9 years ago

Great performance, wish I’d been there.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

Har bara varit på Montmartre en gång om man inte räknar den gången jag följde med en bekant för att beställa biljetter men det pågick ju ingen aktivitet den gången. Vi såg fusion-bandet Anima. Har försökt att få tag i deras två album Kilgore och Songs på cd men det verkar som dom aldrig har getts ut i det formatet, trots att bandet bestod av prominenta musiker som Kenneth Knudsen och Mikkel Nordsö. Den senare har jag även haft lyckan att uppleva med Sneakers. Men det var på denna sidan sundet och som man säger, en annan historia. Måste ha… Read more »

carnosine eye drops
9 years ago

Bent Jædig kommer dumpende fra Tivoli, hvor han har set Sonny Rollins (”Uuuha, fantastisk sax, mand!”). Besiakov og Jædig swinger på den samme galakse, selv om Bent kunne være Bens far. Og gnisterne løber hurtigt gennem mit eget hoved: Barndommens skræmmehistorier om Jørgen Ryg, som min far kendte fra årene med trompeten og snapsen og de mange øller (”i længden slår det folk ihjel”). Mezz Mezzrows umulige univers af kompromisløshed, jazz, reefers, overskud og undergang. Mine egne stjernenætter fra rockens verden med hashen til at udvide begreberne, til at etablere sammenhængen mellem hoved og krop. Og jeg tænker: Jazz er… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Jeg har lige været i Danmark
for første gang i 10 år – fy for Hr. Sørensen
det var skide koldt men jeg mødte ca. 100
gamle venner på én uge – det var fedt.

Mvh. Allan Hansen

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Jamen dog Steen, der overraskede du mig!

Keep smiling. Allan Hansen.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Ja, den fede jazz er god medicin
jeg kom også på Montmartre i Stor Regnegade dengang
jeg var ung. Jeg har også spillet med Ben Webster
i Hillerød jazz klub.

Mvh. Allan Hansen.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x