3
dec
Seneste opdatering: 3/12-12 kl. 1826
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Heinrich Himmler, Hermann Göring, Amon Goeth, Hans Frank og Rudolf Höss – disse navne huskes for evigt for deres umenneskelige forbrydelser i nazitiden. En byrde deres efterkommere lever med endnu i dag. Hvordan lever børn og børnebørn til Hitlers nærmeste fortrolige med deres arv i dag? I instruktøren Chanoch Ze’evi s dokumentar bearbejder de deres personlige arv på vidt forskellige måder. Dokumentarfilm in der “Das Erste Mediathek”, 21. Juni 2012 “Meine Familie, die Nazis und Ich,” – Ein Film von Chanoch Ze’evi tysk, utekstet.(Snaphanens oversættelse)

“Hvordan er det med eder, at I bruge dette Ordsprog udi Israels Land og sig: Fædrene æde sure Druer, men Børnenes Tænder bleve Ømme?” På videoens screenshot ses Katrin Himmler, født 1967, forfatter til Die Brüder Himmler: Eine deutsche Familiengeschichte En smuk, forsonlig film.

Nedtælling for Malmøs jøder

Naturligvis kommer de til at flytte, ‘flygte’ er et bedre ord, og det er Riksdagen, der driver dem på flugt. Mere indviklet er det ikke. Det er ikke kun jøder, Riksdagen fordriver fra Malmø, jeg kender adskillige andre, der ikke ser nogen fremtid i byen.

Hakkors på dörrarna tre nätter i rad, sopor kastade på ytterdörren och ett inbrott där chanukkaljusstaken, Davidsstjärnan i guld och flera andra judiska föremål stals. I helgen drabbades två judiska kvinnor på Rosengård av upprepade antisemitiska hatbrott. I tio respektive tolv år har de två väninnorna bott i Rosengårdsdelen Törnrosen. De har vant sig vid att få “judehora”, “judesvin”, “synd att ni inte alla dog i andra världskriget” och andra glåpord kastade efter sig. En gång fick en av dem en sten kastad i huvudet.

– Antisemitismen har eskalerat här år efter år. Jag har aldrig polisanmält det vi råkat ut för tidigare men från och med nu tänker jag alltid göra det, säger en av dem. Hon vet att boende i kvarteret vet att hon är judinna. Några gånger har hon haft hamnat i häftiga diskussioner om judar och Israel. De båda väninnorna har inga planer på att flytta men om de skulle flytta någon gång, blir det till Israel: – Att flytta till en annan del av Malmö skulle inte hjälpa. Jag har en bekant i Limhamn som blivit misshandlad för att hon är judinna. Dessutom tycker jag att vi har rätt att bo var jag vill, säger en av dem.Hakkors målades på judars dörr

Våldet i Malmö. Sammanfattning* för november 2012.

Verkligheten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

Interessant dokumentar om topnazisters efterkommere. Og synd for efterkommerne. Et navn some Himmler eller Goering er en ordenlig saek lort at lande paa Jorden med. MEN, Europa og ikke mindst Tyskland er ogsaa noedt til at komme videre. Det er netop IKKE det samme som at glemme nazisternes forbrydelser men tyskere og andre europaere skaber hele tiden denne ramme hvor “vi skal ogsaa huske paa hvor slemme vi var” og det er simpelthen ikke en maade at leve livet paa. Det er KLART at den tanke kronisk koerende rundt i baghovedet goer Europa til et trist, uinspireret og naermest deprimerende… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Var det ikke Lars Hedegaard, der sagde: “muslimerne kunne da aldrig finde på, at voldtage deres børn,,(?). Men så se lige her: Pedophilia & Islam: Allowed by Allah; Practised & Patronized by Prophet Muhammad by Ayesha Ahmed 12 Apr, 2008 Having sex with underage children is popular in sharia countries. Find out why? An old man with an underage bride in Afghanistan ALLAH APPROVES OF IT 65.4 “If you divorce your (child) wife before she reaches menstruation age her idda is three months”. According to this aya a muslim man can marry (and have sex with) even a one day… Read more »

Ven
Ven
10 years ago

Segrarna skriver historien. Därför har de flesta inte fått veta hela bilden av Europas historia. Kommunismen skördade ca 300 miljoner dödsoffer(inkl. Kina)…..här är en detalj i det stora skeendet:

http://www.youtube.com/watch?v=TuEEKI3i5a0

Förövarna och deras barn har väl aldrig ställts till svars???

Ven
Ven
10 years ago
Reply to  steen

Nej, barnen ska aldrig ställas till svars för vad föräldrarna gjort.

Efter WW2 har tyska folket anklagats in absurdum, ständigt och jämt, även oskyldiga, medan de ansvariga för alla andra krigsbrott under kriget inte.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Margrethe Vestagers radikale sekt 😀 http://denkorteavis.dk/lead/margrethe-vestagers-radikale-sekt/ …. Margrethe Vestager har således været stærkt medvirkende til, at Thorning-regeringens økonomiske politik ikke ligger langt fra de borgerlige. Hun har her kørt et parløb med den midtsøgende socialdemokrat Bjarne Corydon. Men når det gælder værdipolitikken, er De Radikale et yderligtgående parti, som kun finder opbakning i en snæver del af den danske befolkning. [!!!] Denne tendens bliver stadig mere udtalt. Værdipolitisk er De Radikale ved helt at slippe jordforbindelsen og udvikle sig til en sekt. [!!!] … Det såkaldte Akademiet for Utæmmet Kreativitet (AFUK) er uden enhver reel betydning for dansk kultur og… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x