4
dec
Seneste opdatering: 4/12-12 kl. 1833
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hur skall det gå för Thomas Nydahl? I sin nyutkomna bok Black Country har han tagit bladet från munnen och skrivit en välbalanserad bok om vår tids mångkulturism och islamisering. Utgångspunkten är engelska West Midlands vars historiska utveckling han följer fram till vår tids segregering och problemfyllda områden. Han jämför de brittiska städerna med situationen i Sydsverige. Och han är, som många andra, outsägligt trött på en debatt som till stor del består av tillmälen: När han har samtalat med tre trotskister i Wolverhampton kommenterar han:

”En annan tydlig likhet med vårt eget land framkom när de tre männen betecknade allt de ville bekämpa som ’fascism’. Begreppet har, liksom här, fått den svepande icke-betydelse, som gör att verklig fascism blir allt svårare att skilja från sådant som är allmänt reaktionärt eller missnöjesyttringar som inte ens formulerats politiskt. Begreppen ’fascism’ och ’rasism’ har, från att ha varit värdeladdade beskrivningar av faktiska omständigheter, gradvis förtunnats för att slutligen bli vår tids variant av svordomar, den man kastar efter människor och företeelser man ogillar.”

I denna, djupt pessimistiska bok, drar han sig inte för att ge sig på så känsliga saker som att fördöma vänsterns vänsterprassel: ”Idag går ’vänstern’ hand i hand med detta prästerskap från islams länder och miljöer”. Han försöker dessutom ge en mera nyanserad bild av Tommy Robinson och EDL. En häpnadsväckande djärvhet hos en författare som brukar mötas med respekt. Skall han för detta tilltag slaktas som ett lamm eller marginaliseras med tystnad? Hans bok kan beställas här. 1588: Black Country

Tre marokkanere sparker hollandsk linjedommer ihjel

De var utilfredse med hans off-side kendelser. I Laatste woorden grensrechter: “Wat een k**voetbal” kan man læse:

“Efter det sidste fløjt gav næsten alle spillere dommeren hånden som tak ham hans ledelse af kampen. Kun de tre marokkanske spillere fra Nieuw Sloten gik over til linjevogteren, væltede ham om på jorden og begyndte at sparke på hans hoved og hals”, rekonstruerer bestyrelsesformand Marcel Oost hændelsen.

Via Marokkaner schlagen Linienrichter in Holland tot Historien er stor set afetnificeret i alle større europæiske medier. Man forstår, de synes den er for slem. Se også Det var et racistisk mord – Het was een racistische moord

To arresteret for meddelagtighed i Mohamed Merahs terror-mord

French authorities reportedly have arrested a man and a woman in the Toulouse area on suspicion that they helped Mohammed Merah “commit crimes” that may have included the murder of four people at a Jewish school last year. According to L’Express, a French daily, the two were arrested Tuesday morning. The French news service AFP named one of the suspects as Charles Mencarelli and reported that he had been arrested in Albi, about 45 miles northeast of Toulouse. AFP described Mencarelli as not having a permanent address. His life partner also was arrested at her home in Toulouse, according to the report.

They will be brought for arraignment within 96 hours of their arrest, according to L’Express, during which time they will be interrogated about their links with Mohammed Merah. French police nab couple suspected of aiding Toulouse Jewish school killer

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Siden starten af sæsonen i Berlin er otte kampe blev aflyst på grund af overfald på dommere. Et lille antal sammenlignet med de 36 000 kampe, der hver sæson kører problemfrit. Ikke desto mindre er hver voldshandling er én for mange.Gewalt eskaliert: Auch in Berlin geht die Angst um. (Snaphanens oversættelse) Navnene på spillerne kan man se her, og et foto af holdet her. – Se også Tre marokkanere sparker hollandsk linjedommer ihjel. […]

PK
PK
9 years ago

Pyha pyha,,Lars Vilks anmelder Thomas Nydahl..
Nåede lige at tænke ;anmelde?? Hvad har Thomas Nydahl gjort?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  steen

Stackars dom svenskar som har problem med att vissa danska ord betyder något helt annat på danska. Som rolig och frokost bara för att ta ett par exempel. Fast en fördel som nordvästskåning är ändå att vi tidigt kunde få in både dansk tv och radio. Som ni vet så fanns det ju inte lika stort utbud på den gamla svart-vita tiden så lite omväxling blev det ändå. Samt att man tidigt vande sig vid sådana språkliga fällor. Det enda jag fortfarande är tycker är jobbigt är ert sätt att räkna. Men något irriterande för oss “asiater” kan ni ju… Read more »

trackback

[…] Tre marokkanere sparker hollandsk linjedommer ihjel, kan man läsa på Snaphanen: […]

Prudentius
9 years ago

“De var utilfredse med hans off-side kendelser.” Man mærker tydeligt dødsdunsten fra homo-islamicus perverse og livsfarlige opfattelse af hvad der udgør og etablere personlig ære. (Til dem der stadig ikke kender svaret: Vold og dominans!) Fodbold har ikke min interesse, men jeg ved at indvandrevold i forbindelse med klubkampe er et udbredt og voksende fænomen. Det siger sig selv, at det perverse islamiske æreskodeks og konkurrence-sport flyder sammen som olie og vand. I det hele taget er indvandres vold et udbredt og voksende problem. Og har været det stort set konstant lige siden den multikulturelle stat blev opført på liget… Read more »

Ven
Ven
9 years ago
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x