7
dec
Seneste opdatering: 7/12-12 kl. 2012
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nye detaljer er kommet frem om mordet på linjevogteren Richard Nieuwenhuizen

Hele Holland sørger over den døde linjevogter Richard Nieuwenhuizen († 41). Nu rapporterer »De Telegraaf« at Nieuwenhuizen blev overfaldet og mishandlet til døde af fem teenagere. Hidtil har der der kun været talt om tre gerningsmænd. Skønt Nieuwenhuizen kunne rejse sig og flygte, indhentede de 15-16 årige ham og tildelte ham flere slag og spark.

Nu kommer det frem, at gerningsmændene var kendt og frygtede for lignende voldshandlinger i forvejen! Frivillige fra andre amatørklubber har nu rejst alvorlige beskyldninger mod det hollandske fodboldforbund KNVB.

For få uger siden dødstruede spillere fra B1 i Nieuw Sloten en træner for FC Almere. “Hvis du ikke allerede var over 50, ville vi slå dig ihjel,” råbte de til træneren. Spillerne fra Almere stillede af frygt er derfor ikke op til returkampen.

Igen og igen har der været uroligheder og voldelige begivenheder i Hollandsk fodbold. 105 hold er på grund af vold allerede udelukket fra turneringerne, og 74 spillere er blevet udelukket for livstid. Også ungdomsholdet Nieuw Sloten er nu blevet udelukket fra turneringsfodbold. Neue Details zur Prügel-Attacke, Fünf Täter sollen Linienrichter totgeprügelt haben (Snaphanens oversættelse)

100 frivillige dommere og linjedommere trækker sig fra ungdomsfodbold

Efter en linjevogters voldelige død har omkring 100 frivillige dommere og liniedommere øjeblikkeligt trukket sig fra alle aktiviteter i amatør-og ungdomsfodbold, rapporterer De Telegraaf. Den dødelige angreb på den 41-årige Richard Nieuwenhuizen på søndag i Almere var den triste kulmination på en lang række voldelige excesser.

Avisen fortæller, at dommeren Jeroen Schouten oplevede, hvordan han for et par uger siden måtte han aflyse en kamp mod Sporting Almere, fordi der brød et masseslagsmål ud blandt spillerne “. Spillerne slog hinanden til blods og politiet måtte stoppe kampen. “Jeg løb til min bil og kørte væk af skræk for , at de skulle lade deres raseri gå ud over mig.” Min kone vil have, at jeg stopper øjeblikkeligt.” Desuden blev det afsløret, også Niels van Steen fra Buitenboys var offer for alvorlig vold. Målmanden måtte redde ham. 100 Ehrenamtliche hören auf – weiteres Prügelopfer. (Snaphanens oversættelse) “Det er et marokkanerproblem”.Navnene på spillerne kan man se her, og et foto af holdet her. De tre anholdte for mordet er marokkanerne Soufyan Babou og Yassin Dardak (“Yassin de mocro”) antilleren Daveryon Blasse.

– Se også Marokkanere sparker hollandsk linjedommer ihjel. Ifølge mine private kilder i Holland her til aften, er stemningen i endda særdeles ophidset, ikke bare blandt almindelige mennesker, men også mere moderate politiske aktører. Se citater i kommentar nedenfor. Mobilfoto af overfaldet:

Volden eskalerer også i Berlin

Den eskalerende vold i nabolandet er ikke længere et isoleret tilfælde. Også i Berlin er overfald på dommere den triste virkelighed.

Gerald Bothe, dommer for Hertha BSC, der blev overfaldet og kom på hospitalet for et år siden, fløjter nu igen. Skaderne er helet, men risikoen for at få nye er nærværende hele tiden. “Jeg har været angrebet voldeligt to gange siden dengang,” siger han. En hændelse som i Holland kan Bothe ikke udelukke for Berlin, “Det kan ske her når som helst. Det er ikke til at forudse. “

Siden starten af sæsonen i Berlin er otte kampe blev aflyst på grund af overfald på dommere. Et lille antal sammenlignet med de 36 000 kampe, der hver sæson kører problemfrit. Ikke desto mindre er hver voldshandling er én for mange.Gewalt eskaliert: Auch in Berlin geht die Angst um. (Snaphanens oversættelse)

Update: Sjakaler – videoreportage fra de anholdtes skole

En fjerde er fredag blevet anholdt og sigtet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] for at blive i filmens verden (Cassavetes) – disse marokkanske mordere og udyr får fra seks år til ingenting for overlagt mord på en fodbolddommer. Den europæiske straffepraksis, som endnu ikke efter 40 år har indrettet sig på multikulturens barbari, fungerer som en lang opfording til selvtægt. Tag jer i agt, for Helvede. Se detalerne fra december 2012 i Mordet på en hollandsk fodbolddommer. […]

trackback

[…] Aftenblad. Det andre tilsvaret nektet avisen Dagbladet i Norge å publisere fordi jeg refererte til drapet på en nederlandsk linjedommer av morokkanske muslimer under en fotballkamp i desember 2012 som et eksempel på rasistisk vold mot […]

trackback

[…] to Snaphanen, , the names of the 3 killers are, Soufyan Babou, Yassin Dardak (both moroccans) and Daveryon […]

jdm
jdm
9 years ago

I said it before: if this problem continues to be ignored, there comes a moment when the natives take matters into their own hands. If the law is unable to protect its own population from daily violence of a alien culture and minority, who may call themselves Dutch, then the bomb will explode. Sooner or later. And then it’s your own fault.

Ganske det nogen har sagt for de sidste ti, tyve, eller flere år. Skadefryden er bitter.

Breida Blikk
Breida Blikk
9 years ago

Franske Liberation.fr nevner de mulige straffene:
15 aar – 1 aar i fengsel for unge
16 aar – 2 aar i fengsel for unge, eller alternativ: at dommerne finner at vedkommende maa doemmes som voksen. Da strengere straff.

http://www.liberation.fr/depeches/2012/12/07/pays-bas-un-4e-adolescent-arrete-pour-la-mort-d-un-arbitre-de-touche_865862

“La peine maximale pouvant être infligée aux deux garçons de 15 ans est d’un an de détention dans une prison pour jeunes. Pour le garçon de 16 ans, elle est de deux ans de détention dans une prison pour jeunes, sauf si les juges estiment qu’il doit être jugé en tant qu’adulte. La peine pourrait alors être plus lourde”

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Utroligt tragisk sag. Men naar jeg ser billedet saa er mit foerste spoergsmaal hvorfor ingen greb ind. Ogsaa hvorfor liniedommeren ikke sloges som en vild rovkat? Mark Steyn fik oerene i maskinen da han for nogle aar siden, efter en masseskydning i USA, sagde at der var noget galt med amerikansk kultur naar de unge maend gemte sig sammen med de unge kvinder. Nu er det jo sin sag at gaa op mod en der har et skydevaaben naar man ikke selv har. Det slipper selv saadanne rigtige rovdyr som loever og tigre ofte ikke godt fra. Men i Holland… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Att fredlig samexistens med jihadisterna skulle vara omöjlig har vi ju vetat länge. Rovdjur är rovdjur och lamm är lamm, så är det ju bara. Egentligen har jag inga invändningar mot dem, så länge de håller sig utanför Europa.

De verkliga brottslingarna är de neobolsjeviker mitt ibland oss själva som i årtionden systematiskt har bekämpat vår självbevarelsedrift i syfte att få oss att släppa mördarna inpå livet för att slakta oss allihop.

HH
HH
9 years ago

Jag tror det gemensamma nordiska namnet är IDROTT, ett gammalt gemensamt namn. Ju mer jag ser och läser om det jag i min bleka ungdom kallade idrott desto mer fundersam blir jag idag. Som nu senast med blivande gymnastikflickor i Sverige som redan i 10-årsåldern inte får äta för mycket! Eller idrottsmän och -kvinnor som måste opereras för att de utsatt sina kroppar för alltför mycket belastning. Ta sen alla sporter för sig och se hur snett allting gått! Där pengar blivit huvudsaken och där drogerna blir en självklarhet! Den en gång hyllade cyklisten Armstrong t ex. När man hör… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
9 years ago

Nederlendere vet hvem de er – og utlendingene vet at de ikke er nederlendere. Slik er det ogsaa med andre eropeiske folkeslag. Det er paa tide at positiv rett for de enkelte nasjoner og for EU tilsvarer disse realiteter. Hvis man vil unngaa at situasjonen forverres og at folk tar skjeen i egen haand maa man endre positiv rett, og institusjonenes praksis. Foerste tiltak er aa oppheve Schengen, avskaffe de misbrukte asyl-institutt, frata reelle utlendinger pass/statsborgerskap (uansett hvor de er foedt) og aa gjenninnfoere strikt grensekontroll.

Lars
Lars
9 years ago

Hvorfor har der ikkeværet noget om det i tv avisen tv2 news

JensA
JensA
9 years ago

Her er et notat jeg lavede i 2009: Den 22.marts, 2009. Lørdag d. 21. marts havde dagbladet Politiken en artikel om vold og trusler om vold mod fodbolddommere i serier rækkerne med kilder i Sjællands Boldspils Union (SBU)og i Dansk Boldspils Union(DBU). Problemerne er alvorlige, fortalte Jørn Hedengran fra DBU, til avisen. Vold og trusler om vold kommer i høj grad fra fodboldspillere med anden etnisk baggrund end dansk (mon det er indianere, der er på krigsstien?). Søndag d. 22. marts kunne avisen (Politiken)så fortælle at problemerne med vold mod fodbolddommere, var aftagende, med en kilde, Kurt Bagge Hansen, i… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Jeg forstår stadig ikke venstrefløjen. Hvorfor vil de ikke være med til at udvise de kriminelle og voldelige elementer.

Vi ved at det er gengangere – vi ved at det er familiebetinget – vi ved hvem det er!

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago
Reply to  Santor

Se min kommentar nedan: Om du inte kan förstå, tyder det på att du har låst dig vid fel utgångshypotes, en som inte passar med alla empiriska fakta som du stoppar in i modellen. Du måste nog pröva en annan hypotes helt enkelt: Tänk om det verkligen låg någon sanning i det där talet om revolution 1968. Tänk om de faktiskt menade vad de sade, precis som Hitler. Tänk om de var smartare än Hitler och slutade skrika ut sina mål och medel. Tänk om de bestämde sig för att istället verka i det tysta. Tänk om de bestämde sig… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

Hvor meget mere blod vil europæerne se? Hvor meget mere blod skal der til, spørger jeg alle de anstændige og pæne, dem der ikke vil associeres med “højre”: de herrer Stjernfelt, Eriksen og andre, som altid er flittige i at opstille moralsk ækvivalens. Mon ikke denne nedslagtning bare bliver “glemt” i morgen, bliver til et tal i den snart uendelige statistik over multikulturens ofre? Europæerne er for opgivende og/eller skræmte, alt for dresserede til at tackle denne bestialske kraft. Læste at bødlerne kan slippe med 1-2 år på en ungdomsanstalt, for der er åbenbart – som i Tyskland – ungdomsdomstole… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  steen

Takker. Die officielle nieuws synes allerede at være kommet videre, kan knap finde noget på de store aviser længere. Wilders får dog lige hug for at have kaldt det et “marokkaner-problem”. Befolkningen nåede nok knap at opdage hvad der var sket, og hvor synes det hele dog op ad bakke til tider: de sidste 80 % er jo ligeglade og vil forblive uvidende om “virkeligheden” som den tager sig ud hver dag. Det er egentlig utroligt, for der er én sandhed og en virkelighed derude. Alle kan se det, hvis bare de ønsker. Virkeligheden er på gaden og den efterlader… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x