11
dec
Seneste opdatering: 13/6-14 kl. 1120
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Unreported World examines the increase in sexual assaults and harassment in Egypt.The programme reveals claims that young men are being paid to carry out horrendous mob attacks on women. It is claimed that this started under the Mubarak regime and it is suspected by some to still continue.

Women have been at the forefront of the Egyptian revolution but are now often fearful of taking part in the regular public demonstrations.Sexual harassment is not a new problem in Egypt. In a 2010 United Nations survey, more than 80 per cent of women surveyed said they’d been sexually harassed. Channel Four, Episode 14 | Egypt: Sex, Mobs and Revolution, sendt 7 december 2012.

Kvinder – det er nogle mærkelige, skræmmende dyr, man jager ned i flok og lemlæster så de får skader på de indre organer, lidt ligesom gammeldags engelsk fox-hunting. Det er 40 år siden, jeg har været i Mellemøsten, og det er fuldstændigt tilsigtet, men denne video er en opdatering på begrebet “muslimsk seksualmoral”, hvis ikke det er for meget af en contradictio in adjecto. Det skal siges, at da jeg var der i Tanger, Oran, Latakia og Beirut, gik den også ud over unge mænd.

Jeg var meget ung dengang, men ikke mere modtagelig for overgreb end i dag, og jeg fortetrækker stadig Manilla, Singapore, Shanghai, Yokohama og Hong Kong anytime. Preben Møller Hansen ( 1929 –2008), en anden gammel sømand, der var min nabo, gav heller ikke to potter pis for den muslimske verden. Det var erfaringsbaseret, det er det ikke for hans medløbere og efterfølgere, hverken på venstrefløjen eller blandt akademikere.

Jeg savner hans uforbeholdende åbenhjertighed. Ex-kommunisten Møller Hansen, der ikke gav en fløjtende fis for, hvad andre mente om ham, lagde lokaler til på sin Danske Kro i Nørre Farimagsgade til det første internationale Counterjihad-møde i nyere, europæisk tid i forsommeren 2007. Han sad ovre i hjørnet med en øl og hyggede sig til hele forestillingen. Lutter øren, men ikke en lyd før end til slut: “Godt, kammerater! Jeg gir’ en omgang.” Ja, vi var ikke just nogen folkebevægelse, selvom vi var internationale og berejste.

Lidet havde jeg troet i 1970, at nordiske røde, feminister og pseudo-kosmopolitter – og naturligvis svenske liberalister og ‘borgerlige’, – var så indtagede i den, at de ville masseimportere den. Men den sidste idiot og ignorant er aldrig født endnu, og nu har kvinder i civilliserede lande et alvorligt problem, de overvejende selv har stemt for. Jeg er kun et menneske, jeg føler med dem endda, selvforskyldte ofre lider også. Jeg deltager ikke i skadefryden, muligvis medmindre den mellemøstlige seksualmoral også rammer kvindelige, nordiske politikere og genusprofessorer. –

Og hvordan studsede Egypten ved Preben Møller Hansen? Stream of consciousness. I MSM tugter man sine associationer, på nettet får de friløb, det kan ikke være anderledes uden at det kan være ligegyldigt, hvis man skal leve med det hver dag i snart ti år. Men jeg er sikker på, at ‘Mølleren’ havde været i Egypten mange gange. – Hele reportagen fra Egypten min. 24:22 kan ses her.

Preben Møller Hansen (6. september 1929 i Brønshøj – 11. september 2008) var dansk fagforeningsmand, politiker og restauratør, mest kendt som tidligere landsformand for Sømændenes Forbund samt folketingsmedlem for partiet Fælles Kurs.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
Jernhesten
9 years ago

Flemming Steen Munch er det ikke ham som har en baggrund indenfor politiet?

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Jernhesten

Jo, og tidl. talsmand, så han burde vide hvad der rører sig. Det er KOMPLET hykleri fra hans side, det fortjener en begmand. Mage til idiot.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
9 years ago

Jyllands-Posten har en historie i dag om muslimsk jødehad i København. Citat:

“For Venstres gruppeformand i Københavns Borgerrepræsentation, Flemming Steen Munch, kommer dagens historie som en overraskelse.

“Det kan kun chokere, at vi er ved at have en situation, hvor man ikke kan færdes visse steder i København, uanset hvilken religion man har,” siger han.”

Der er tale om gruppeformanden i Hovedstaden for Danmarks største parti. Han er endnu i 2012 så uvidende. Så tror da pokker, at vi har problemer.

JensF
JensF
9 years ago

Jeg er bange for, at sådan er deres kultur. Der er ikke plads til både den kultur og kvinderne. Der må træffes et valg.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Norway is Judenrein, So Who Cares? Earlier this year, the Norwegian newspaper Aftenposten reported that the last Jews in Norway are leaving. (Judenrein is German for cleansed of Jews. Some debate whether there are a few hundred Jews are still remaining, but the problem is the same.) It does not stop with Norway. Jews are leaving England, and Jew hatred is on the rise in France, Italy and the Netherlands. This is a huge problem that has arrived with the Islamic invasion of immigrants. Who cares? Certainly not the Jews or the Christians of America. The progressives, secularists, the media… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x