12
dec
Seneste opdatering: 12/12-12 kl. 2010
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

White British people are now in a minority in London for the first time, it emerged today as census data revealed that the immigrant population of England and Wales went up by 3million over the past decade.Just 3.7million Londoners described their ethnicity as ‘White British’ in 2011 – down from 4.3million in 2001, and making up 44.9 per cent of the city’s population.

It is believed to be the first time that British whites have become a minority in any region of the UK.Another major change to the nation came in the decreasing number of Christians – 4million fewer people claimed to belong to the faith as a quarter of Britons said they had no religion.‘British whites’ are the minority in London for the first time as census shows number of UK immigrants has jumped by 3million in 10 years, SOARING IMMIGRATION IS UNSUSTAINABLE, SLAMS MIGRATIONWATCH UK.

Englændere og svenskere har det til fælles, at med mindre der sker en yderst radikal ændring af politikken, og den ses hverken i England eller Sverige, bliver de i mindretal i deres eget land i omkring 2050. Gør det noget, kan det spille nogen rolle, at have det samme land med en anden befolkning? Det kan jo være, at terningen falder ned på den rigtige side. Vi kan jo vente et årti eller to og se, længere tid får I ikke.

“Islam er en kollektiv psykose uden skyldbevidsthed”

Religionen mangler arvesynd. Uten samvittighet og skyld kan folk holde voldelige konflikter i gang til evig tid, sier afghansk-franske Atiq Rahimi.

Det som slo meg da jeg i 2002, etter Talibans fall, reiste rundt i Afghanistan, er at ingen av dem som har begått de verste krigshandlinger, på den ene eller den andre siden av de mange konfliktene, har dårlig samvittighet. Ingen skyldfølelse. Islam har et stort problem. Nemlig mangelen på skyldfølelse. Fraværet av arvesynd. Det er en abrahamsk religion, på linje med jødedom og kristendom, men skiller seg fra de to på dette punktet. Er man født muslim, er man allerede tilgitt arvesynden, sier han til Dagsavisen.

– Det er opphavet til en svært negativ spiral. Alle er i fornektelse, ingen vender blikket mot seg selv og sine. Ifølge psykiateren Jacques Lacan gir skyldspørsmål to sykdomsbilder: Nevrose, der man stenger seg inne i følelsen av skyld, eller psykose, der man nekter å gå inn i skylden. Det afghanske samfunnet lever i en kollektiv psykose, sier forfatteren.Skyldfri islam skaper krig

“Islam har et stort problem. Nemlig mangelen på skyldfølelse.” Problemet er vel større for de stakler, der skal omgås de kronisk uskyldige, skulle man mene. I vores retssale ser vi det hver dag: Fire bandemedlemmer skyldige i drabsforsøg i bageri. Alle nægter skyld.

12,000 i sørgemarch for myrdet fodboldommer

Some 12,000 people gathered in Almere on Sunday for a silent march to commemorate the amateur football linesman who died after being attacked by a group of teenagers a week ago. The crowd carried torches and banners and some wore armbands featuring ladybirds, the symbol of the Dutch campaign against senseless violence. The crowd fell silent as it was addressed by Alain, son of Richard Nieuwenhuizen who was kicked and punched by players after a match.

‘Dear Papa, we will miss you,’ his son said in a short but emotional speech. ‘But let us remember, in the Netherlands senseless violence never has the last word.’Thousands take part in silent march in protest at football violence, video Stile tocht Richard nieuwenhuizen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] majority ‘white British’ is a remarkable development. A couple of weeks ago it was announced that London no longer contained a majority from the UK’s main ethnic group, known in the demographers’ jargon as the “White British”. London is arguably the first great […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

“Just 3.7million Londoners described their ethnicity as ‘White British’ in 2011 – down from 4.3million in 2001”

London har mistet over en halv million hvide, ca. Goeteborgs befolkning paa 10 aar? Hvor er de henne?????

Jakob N.-Ø.
Jakob N.-Ø.
10 years ago

Tankerne er hermed sendt, ven

Ven
Ven
10 years ago
Reply to  Jakob N.-Ø.

TACK!

Hiram Li
10 years ago

Ni som röstar på SD har nu en möjlighet att förklara för oss andra varför ni röstar på dem. Genom att svara på Siekas enkät (http://motargument.se/enkat/) på motargument.se kan ni hjälpa oss att öka förståelsen för varför man väljer SD. Förhoppningen är att det ska kunna leda till en mer nyanserad bild av SD väljaren.

Alla svar uppskattas och en sammanställning av svaren i enkäten kommer att publiceras på motargument.se

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  Hiram Li

Totalt underlødigt indlæg af dig.

“Argumentere mod fremmedfjendtlighed”

Rend og hop! Håber ikke nogen hopper på din limpind- din satan.

Ven
Ven
10 years ago
Reply to  steen

Sänd en medlidsam tanke till oss stackars svenskar som har en vidrig maktelit och en befolkning som till stor del består av självgoda, dresserade papegojor som t.ex. Hiram Li.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  steen

Dom sparar säkert på IP-adresser och skickar vidare till Expo. Om dom nu inte redan är Expo under ny förklädnad förstås. Hoppas ingen går på det. Om ni inte vill bli åsiktsregistrerade.

Høgsbro
Høgsbro
10 years ago

Fascinerende interview af Atiq Rahimi. Stimulerende for mit i forvejen gode humør i dag. Tillad mig at fremhæve en af mine kæpheste. Han kalder islam for en abrahamsk religion. Han har mere ret end han sikker aner. Abraham var en skriftlærd fra Ur i det sydlige mesopotamien, hvorfra han valgte at emigrere til Harran i Syrien. Ur var hovedsædet for månekulten i det sydlige mesopotamien, Harran var center for samme i det nordlige. Kendetegnene for den mesopotamiske tempelkultur var en total fraskrivelse af synd og ansvar. Talemåden “Om Gud vil” som vi kender fra den islamiske verden var også gangbar… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Høgsbro

Stjernen over halvmånen er velsagtens et af de ældste hedenske symboler fra Mellemøsten.

Dertil den islamiske dragt af kropslang kjortel, henna-farvet fuldskæg og enten kalot eller cylinder-formet hat, der er som taget ud af et assyrisk-babylonisk-persisk kultrelief.

Der er med islams selvproklamerede “abrahamiske” rødder, tale om et yderst tyndt lag “bibel-sminke” på et oldtusse gammelt mesopotamisk vortesvin.

Frank P
Frank P
10 years ago

Lige nu: Muligt bombefund kbh hovedbanegård.

Danske aviser samstemmende: “Arabisk udseende par.”

Sydsvenskanog andre: “En man och en kvinna”

Og så var der også lige en omgang hvid-pixlering (svensk specialitet) i expressen af billedet af to unge gerningsmænd med arabiske rødder: “Även hovrätten dömer de två 16-åriga pojkar som misshandlade Carl-Eric Cedvander, 62, på Kortedala torg till ungdomsvård med ungdomskontrakt och ungdomstjänst.”

Sverige er på vej mod afgrunden. Spørgsmålet er hvornår kællingesvensken slår igen – denne er som sagt så feminiseret at det er pinligt.

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  steen

Der har næsten intet været om bonn-bomben i danske medier.

Frank P
Frank P
10 years ago

Snaphanen

Ofrer du et par ord på pro-kölns Jörg Uckermann ? Han har siddet indespærret i over en måned snart, isolation, og ingen ved hvad der sker med ham. Tyskland goes stasi.Sturzenegger står også over for at skulle anholdes, han frygter selvsagt også “isolationen” som de tyske myndigheder bruger til at knække folk.

Jeg spurgte en gang en såkaldt retsøkonom på handelshøjskolen om hvad det kostede når folk nægtede sig skyldige. Jeg nævnte intet om muslimer, da han tilhører de anstændige.
Næste gang jeg mødte ham havde han forhørt sig: det 10-dobbelte af tilståelsessager såfremt der også blev anket!

Prudentius
10 years ago

Islams fundament som “din wa dawla”, det vil sige tro og stat uløseligt forbundet, er vel netop en af hovedårsagerne til dens ikke-spirituelle, ikke-moralske karakter.

Herliggørelsen af magten og viljen til den, samt friheden til/retfærdigheden i at myrde for at opnå og beholde den, så længe det er for Allah, må knuse skyldbevistheden i alle dens meningsfulde former. Mennesket eksistere alene for islam, ikke omvendt.

Konsekvensen bliver en evig blodig fromhedskonkurrence og dermed samfund gennemsyret af fornærmet hjerteløshed.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x