14
dec
Seneste opdatering: 14/12-12 kl. 2235
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Hans Rustad

Tysk politi offentliggjorde onsdag et fantombilde av en mann som ble sett bærende på bombebagen som ble funnet på sentralbanestasjonen i Bonn mandag. Etterforskere sier den kunne potensielt vært like ødeleggende som Madrid-bombene i 2004. Da ble 191 mennesker drept og 2050 såret.To kjente islamister ble først arrestert, men så løslatt.

(De seneste tyske overskifter kl 19: Bonner Bombe wurde ferngezündet, Radikale Islamisten unter Verdacht, Bonn entging nur knapp der Terror-Katastrophe, Bundesanwaltschaft: Terroristischer Hintergrund!)

CCTV footage taken from a McDonalds restaurant near the station appears to show the bag being carried by a white man before being taken away by a black man. Investigators are unsure whether this was an intended “drop” or a theft.… Bonn bomb was ‘as big as Madrid bombs’

Antiislamister demonstrerer i flerkulturelt nabolag i Oslo lørdag
I morgen er autodidakte ekspertkommentator Øjvind Strømmens store dag. En slags norsk Daniel Poohl. De vil flokkes om hans læber. Han vil muligvis forlade sit fjerne fylke i den sørgeligt monokulturelle provins og rejse helt til hovedstaden for at beskue en håndfuld forfrosne repræsentanter for vor tids fascisme:

Norwegian Defense League (NDL) skal sammen med den islamkritiske organisasjonen SIOE Norge demonstrere mot det de kaller islamisering av Norge. For første gang skal den norske anti-islam-bevegelsen gjøre som English Defense League har gjort mange ganger før dem – demonstrere i bydeler der det bor mange innvandrere med muslimsk bakgrunn. Norwegian Defense League er også med som arrangør, og flere utenlandske toppledere i bevegelsen står på listen over appellanter, melder NRK. Lederen for Stop Islamisation of Europe (SIOE), danske Anders Gravers Pedersen, er en av hovedaktørene som skal delta. TV 2,Dette er mannen som trekker i trådene i islamhatbevegelsen, Antiislamsk demonstrasjon i Gamlebyen i Oslo

Samme dag vil den norske regering “kriminalisere nethad” og gjøre det lettere for politiet å påtale norske islamisters ytringer i sosiale medier. Det allerede overbebyrdede norske politi og retsvæsen får meget, meget travlt.

Konservativ kulturkamp: Mark Steyn – Making Spirits Bright

CD fås på Amazon, I Tunes hos Steyn selv 12 numre – og han synger bedre end Erhard Jakobsen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Anonymous
10 years ago

[…] Historie fundet via Snaphanen: […]

Lightmann
Lightmann
10 years ago

Den historie må da være fup. Jeg har da ikke hørt om den på hverken DR nyhederne eller TV2News. 🙂

Nils
Nils
10 years ago
Reply to  steen

Ja, hier irrt die Welt. Der var 10 sprængladninger i Madrid som gik af samtidig, hvorved 191 mennesker blev dræbt. Det er en helt anden målestok. At fremkalde forestillingen om terrorangrebet i Madrid i forbindelse med dette bombefund er ikke hæderligt. Die Welt citerer Faz for at grunden til, at der ikke er konstateret nogen detonator er, at den er blevet pulveriseret (til atomer?) af en vandkanon. Den eneste grund til at tro på så usandsynlig en historie er, at det er to af Tysklands mest troværdige medier, der kolporterer den. Dog er det nok mere nærliggende at gå ud… Read more »

Nils
Nils
10 years ago

Så var den bombe vist heller ikke større.

Prudentius
10 years ago

Og lad os aldrig glemme, at de vestlige magteliters sikring imod jihadismens blodbad alene består i tiltro til de forskellige efterretningstjenesters dygtighed og fortsatte held, plus diverse fjollede “integrationstiltag” i de evigt svulmende muslimske enklaver. Samt dertil at sørge for der bliver talt pænt om islam og at islamiske grupper og organisationer fortsat kan udbygge deres infrastruktur uden alt for mange forhindringer.

Hovedet dybt i sandet og røven bar i strid kuling.

Det er en sikker vinder!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x