14
dec
Seneste opdatering: 16/12-12 kl. 0650
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hundredetusinder af syrere vil komme til Sverige”, siger præsten i Södertälje. Nå, hvad, 449,964 km2 er masser af plads og det forpligter at have et godt rygte. Migrationsminister Tobias Billström ser bekymret ud i interviewet, det kunne han have gjort allerede i 1992, da var han 19 år gammel. Fra området er der allerede 120.000 ‘syrianer’ i Sverige. OECD fortæller at Sverige har 14 % udenrigsfødte, men tæller man indenrigsfødte efterkommere med, nærmer Sverige sig 25 % af befolkningen. Det er næsten altsammen sket på én generation. Den demografiske forandring er nu selvkørende, de afledte konflikter også. Sverige anno 2100 eller bare år 2050, kan jeg måske nok forestille mig, men jeg vil ikke deprimere nogen med det, det er slemt nok i år 2012.

Kriminelle asylansøgere – en tikkende bombe

Af Karen Jespersen, MF(V)

[..] Nogle af de narkosælgere og andre kriminelle udlændinge politiet anholder, har slet ikke ret til at være i Danmark. Det er asylansøgere, der hører hjemme i et andet EU-land. EU-reglerne siger, at man kun kan søge asyl i det EU-land, man først kommer til – det kan være Grækenland eller Italien. Men mange tager alligevel videre til eksempelvis Danmark. Og det er ikke kun en enkelt udlænding i ny og næ. Tværtimod siger politiet, at det i 46 procent af sagerne er asylansøgere, der ikke har ret til at opholde sig i Danmark, fordi de er asylansøgere i et andet land. Det svarer til 3.000 asylansøgere i år. Dertil kommer alle de andre udlændinge, der sælger narko og begår kriminalitet.

Myndighederne sover på trods af, at denne meget alvorlige situation hurtigt kan blive langt værre – af flere grunde.Der kommer lige nu ekstraordinært mange asylansøgere til Europa blandt andet fra Syrien. Og de kommer nemt over EUs ydre grænser. EU har fjernet kravet til flyselskaberne om at tjekke passagerernes papirer.Dertil kommer et langt større hul i systemet. De sydeuropæiske lande som Grækenland og Italien har svært ved at bevogte EUs ydre grænser effektivt. Derfor kommer mange illegalt ind i Europa over disse grænser.

De skal ifølge EUs regler blive i det land, de først kommer til, for at få deres ansøgning om asyl behandlet dér. Men mange af dem vil gerne videre til for eksempel Danmark, hvor forholdene er langt bedre. Og da der ingen grænsekontrol er mellem EU-landene, er det nemt at sætte sig i et tog og tage hvor- hen, man vil. Selv om det hurtigt bliver afsløret, tager det adskillige måneder at få vedkommende sendt fra Danmark tilbage til modtagerlandet. Og hvis det overhovedet sker, så kan de pågældende uden videre igen sætte sig i et tog og køre over de åbne grænser tilbage til Danmark og fortsætte de kriminelle aktiviteter. Myndighederne gør stort set ingenting. Og ikke nok med det: De er godt i gang med at lempe reglerne i EU, så de kriminelle asylansøgere får endnu lettere spil.

Asylansøgerne får næste år bedre klagemuligheder, der kan trække deres sager endnu mere i langdrag. Men det bliver værre endnu. EU har en femårsplan, det såkaldte Stockholm-program, der kan medføre, at asylansøgere – kriminelle eller ej – kan bevæge sig stort set frit omkring. [..] Kriminelle asylansøgere – en tikkende bombe

Midt i EU’s asylerispindelvæv sidder svenskeren Cecilia Malmstrøm, Geert Wilders specielle veninde. Om hendes tjenester er 40 millioner værd, må enhver afgøre med sig selv. Det er en årsløn på 217.662 Euro (1.6 mio DKK) efter skat:

Cecilia Malmströms samlade ersättning efter fem år som EU-kommissionär motsvarar i Sverige en ersättning på över 40 miljoner kronor före skatt. “Det är förmodligen inte rimliga villkor i tider av kris”, säger Cecilia Malmström till di.se.Tillbaka 40 miljoner kronor till Cecilia Malmström

I retten for religions-, regime og profetbespottelse

Blogger og kunstner Firoozeh Bazrafkan er blevet kendt skyldig i overtrædelse af §266b – den såkaldte racismeparagraf.Hun fik en bøde på 8000 kroner. Hun har anket.(Ukendt fotograf) – Med §266b i retten torsdag den 13 december af Henrik Ræder Clausen og Kunsthappening eller forhånelse af Uwe Max Jensen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…]   Bronnen:   http://frontpagemag.com/2012/dgreenfield/the-road-to-damascus/   http://snaphanen.dk/2012/12/14/kriminelle-asylansogere-en-tikkende-bombe/   Vertaling door Vederso. Laatste 5 artikelen door vedersoDe vrolijke doemdenker Mark Steyn – […]

Rune
Rune
9 years ago

Jag har precis igår läst ut en bok som heter: “Korset och halvmånen” av Ingemar Karlsson. Just i Syrien är det en väldig religiös röra. Ett tiotal kristna kyrkor som är blandat med fyra muslimska sekter. Alla dessa är också splittrade i diverse underavdelningar och på skilda folkslag. De styrande Alawiterna är både ett trossamfund och ett folkslag. Tron är muslimsk med kristna inslag. Alawiterna anser sig inte vara araber även om de använder sig av det arabiska språket. Ingemar Karlsson tror också att det är helt omöjligt att driva igenom demokrati i detta sammelsurium av folkslag, religioner och klaner.… Read more »

Peter Andersen
9 years ago

Spørgsmålet er, for så vidt, ikke om EU-systemet kører elendigt. Det gør det jo åbenlyst – og har gjort det i mange år. Spørgsmålet er hvornår nogen har tænkt sig, at gøre noget ved det – og hvad. Selvfølgelig kan de sydeuropæiske lande ikke klare byrden og selvfølgelig “lader” de blot folk rejse videre nordpå. Selvfølgelig kan vi heller ikke klare byrden og selvfølgelig “smutter” disse mennesker ikke bare hjem igen. Måske det var en idé at lave Sverige om til een stor flygtninge-lejr og så lade EU bevogte deres grænse mod Danmark, Finland, Polen og de baltiske lande. Norge… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

En jurist hos Århus Politi (DK’s værste dhimmi-politi ifølge en række kendere) besluttede at Firoozeh skulle straffes for en tankeforbrydelse.

Frank P
Frank P
9 years ago

Og hvad kommer der så for nogle syrere? Sunnier? Ja ik. Og hvor mange kristne, shiaer (alawitter) er der ikke i forvejen? Det er jo som at importere eller overtage en borgerkrig.

Det er som en 18-årig Brian der ikke tror at han kan dø, når han i kådhed kører derudaf med 200 km i t i sin toptunede Nissan.

Prudentius
9 years ago

“…men mange af dem vil gerne videre til for eksempel Danmark, hvor forholdene er langt bedre.” “…så kan de pågældende uden videre igen sætte sig i et tog og køre over de åbne grænser…” Det uendeligt farlige resultat af en kollektiv psykose i Folketinget, hvor højre og venstre hånd i hånd med fingrene flettet, har taget hul på den nye fagre multikulturelle verden… der ganske vist ikke eksistere… men selvfølgelig vil fødes i det øjeblik vi smider al sund fornuft og historisk erfaring overbord og erklære verden og menneskeheden for én. Ansvarsløshedens triumf støbt i cement, bøjet i stål og… Read more »

Skjoldungen
9 years ago

Steen, jeg ser du har haft Leica’en med i Cirkus Uffe, men hvornår? – Er Karen Jespersen stadig medlem af gøglertruppen dér? – Hendes indlæg her på siden tyder ikke på, at hun har de store karrieremuligheder som badutspringer i den flyvende trapez sammen med ham klovnen på billedet…

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x