19
dec
Seneste opdatering: 20/12-12 kl. 1054
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Spørgsmålet stilles, som om svenskerne stadig havde et valg, som om det multikonfliktuelle samfund var en julegave, man kunne bytte. Deres manøvrerum er voldsomt indsnævret. Ikke at vælge i 40 år, eller overlade valget til andre, er også et valg når facit gøres op.Fakta om invandringen till Sverige under 2011

Framtidens Sverige

genpostering

“Jeg debatterer ikke med religiøse fascister, jeg bekæmper dem”

Har den franske journalist Mohamed Sifaoui, der ikke er ukendt i Danmark sagt. Det var ham der måtte vise danske journalister, at Islamisk Trossamfund var fulde af løgn og voldstrusler, selv var de blanke på området. Det blev til dokumentaren Caricatures : les dessous de la colère / Vredens tegninger. Sifaoui ved hvad han taler om. Rettroende muslimer har også forsøgt at myrde ham tre gange, og overfaldet ham korporligt i al fald en gang. Det lægger automatisk en dæmper på debattrangen.

Inger Støjberg vil nu TV-debattere med salafister, hun er naiv og grøn at stille op til debat med islamofascister, hvor det eneste hun burde gøre, var at beskytte sin befolkning imod dem, ideelt ved at sende den ud af landet på en enkeltbillet inden de anretter større ulykker. Den naturlige grænse for dialog, den går ved krigerklæringer (godt nok endnu kun verbale). Politikere skal overhovedet ikke debattere med typer, der er fjender af alle de pricipper de og dette land står for. Man må da håbe, at debatten i det mindste gør naivisten Støjberg lidt klogere, andet fornuftigt formål kan den ikke have, men det lader også til at være tiltrængt. Jeg ser frem til, at Støjberg foræller os lidt om “deres syge fortolkning af Koranen,” og hvad der er den rette efter hendes mening. Er det en fortolkning, at Koranen opfordrer til mord på vantro og døden for frafald?

Venstres Inger Støjberg får nu efter alt at dømme mulighed for at diskutere med en repræsentant fra den yderligtgående islamistiske gruppe, der kalder sig selv “Kaldet til Islam.”

“Jeg stiller meget meget gerne op i en debat, så jeg kan udfordre deres syge fortolkning af koranen. Det er på tide, at de stiller op, fremfor at være kujoner og gemme sig væk.”

“Nu er de tilsyneladende blevet sure på mig og vil forsvare sig. Det har jeg det fint med,” siger hun videre.Støjberg skal debattere med islamister

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
9 years ago

Hvilket Sverige vil du have, kan jeg læse.
Og een siger :”Hvilket Sverige har du?”

I Indien er der store protester efter en grusom massevoldtægt.
Od det kom på BBC.
I Sverige , efter massevoldtægter, er der stilhed. Det er ikke et emne, som interesserer
de dybt humane journalister og selvom Sverige er feminismes højborg, så er feministiske
mænd og kvinder ligeglade med voldtægter.
Måske har det noget at gøre med, at de ikke er racister?

NG
NG
9 years ago

@Allan Hansen

Hey Allan kunne du eventuelt oplyse hvad CH4`s dokumentar hedder, så vi andre har mulighed for at få del i goderne. Hvis det “almindeligt kendt” beklager jeg min uvidenhed.

HH
HH
9 years ago

Allan Hansens första inlägg kan jag skriva under på, tack! Men här kommer en annan röst. Boken är skriven av en känd fransk naturvetenskapsman vid namn Lecomte Du Noüy, lärjunge till Pierre och Marie Curie och med en massa vetenskapliga meriter. Boken heter “Att vara människa” och så här skriver han bl a: “När föreställningen om Guds allsmäktighet missuppfattas, blir den farlig. Den leder då tll en initiativdödande fatalism som är oförenlig med vad vi vet om utvecklingen. Islams principer förvandlar människan till en opersonlig levande maskin, blott obetydligt överlägsen insekterna. Mohammedanen misstror tänkandet i så hög grad att han… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago
Reply to  HH

HH. Tak, jeg burde læse den bog, som du omtaler.

Mvh. Allan Hansen

Magnus Andersson
Magnus Andersson
9 years ago

Många fel i första videoklippet, som det är häpnadsväckande att ett riksdagsparti släppt. Man får anta att det är personer i nationella rörelsen snarare än experter som SD låter göra sånt här eller den budget som överdriver besparingar minst 3 gånger… Några fel: Först följer ökningen från ca 12 000 uppehållstillstånd 1980 till 93 134 år 2011 följer en utveckling där alla länder haft ökning beroende på billigare transporter och fler kontakter mellan människor i olika länder. Även länder som stoppat invandring från t ex Mellanöstern eller andra avlägsna länder har alltså haft en dramatisk ökning. Denna video insinuerar att… Read more »

boeufhjerte
boeufhjerte
9 years ago

Magnus, jeg er enig med det meste af kritikken af den første video. Undtagen en ting: Uppehållstillstånd er ikke det samme som bruttoindvandring.

Svenskere skal naturligvis ikke søge om uppehållstillstånd for at flytte tilbage til Sverige. Heller ikke statsborgere fra Danmark. Norge, Finland og Island, så de tæller heller ikke med i Migrationsverkets statistik for uppehållstillstånd.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Det gik lige op for mig at to tilsyneladende helt forskellige ting måske er to sider af samme sag . ”Bosættere” , altså den israelske variation er måske det stærkeste hadsobjekt for store dele af det politiske spektum : Hvaffenoen bosættelser ? er det mon de 50 millioner arabiske bosættere i Europa som David Jano mener ska’ hold op deres imperialistiske fremtrængen på den oprindelige befolknings bekostning ? er det mon bosætterne på Nørrebro , i Gellerup parken eller i en af Odenses forstæder som han mener ska’ hold op med at etablere Kun-For-Os enklaver i det som engang var… Read more »

Jakob
Jakob
9 years ago

Pres avler modpres. Den eneste ukendte faktor er tiden…

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Svar til Nielsen: Kære Nielsen. Rolig nu, tag en dyb vejetrækning. Hvor absurd det end kan lyde, så er jeg faktisk pro. Muhammedaner, og samtidig hård islamkritiker!!! Det vil jeg gerne uddybe: 1). Når jeg kalder mig pro. Muhammedaner så det fordi; jeg ønsker frihed for alle muslimer herunder retten til, at kritisere islam eller forlade islam! Retten til uddannelse og faktuel oplysning, om hvad, der forgår ude for den islamiske verden. Faktisk forlader mange millioner muslimer i den vestlige verden – islam men de holder desværre lav profil (…) Man kan faktisk ikke klander den enkle muslime for, at… Read more »

Josefine
Josefine
9 years ago

Mycket välgjorda filmer. Tillsammans med vetskapen om vad mena-migranter går för så borde alla fatta vilket pisshål Europa kommer att bli att leva i om invandringen får fortsätta.

Menig 442
Menig 442
9 years ago

Kurven er gået ind i den eksponentielle fase, så der er ingen vej tilbage.
Med tiden finder den svenske PK-elite ud af, at de kan løbe fra deres tåbeligheder ved at konvertere til islam, mens resten må hen smægte en tilværelse som særbeskattede andenrangs borgere i det land de fik i arv af deres forældre.
Et godt råd. Da de vantro altid skal betale gildet, er det om at blive de første til at konvertere, inden der af økonomiske grunde lukkes af for tilgang. Muslimer betaler jo ikke skat.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

Der spørges om Sverige overhovedet har et valg.
Nej løbet er nok kørt, men det er bare ikke et valg at lade stå til!
Jeg kender folk, der opgivende trækker på skuldrene og siger at vi kan alligevel ikke ændre noget.
Så bliver jeg sur, for det er ens pligt at blive ved at gøren noget, jeg vil aldrig overgive mig og bare bøje nakken og lade som ingenting.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Lad mig sige det klart og tydelig!
Vi har ingen problemer med hinduer, buddhister
og jøder eller kineser i Europa.
Problemet, er terror organisationen
ISLAM.

Nielsen
Nielsen
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Jeg kaldte islam terrororganisation før du gjorde 🙂
For ordens skyld, er en muslim et skadedyr.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

For nyelig bragte Channel 4 News en udsendelse, der
viste, at stort set alt prostitution (slaver), våbenhandel, narkohandel
og menneskesmugling (slavehandel), i Europa bliver kontrolleret
af terror-organisationen islam. Det på trods af, at muslimerne
stadig kun udgøre ca. 10 % af den europæiske befolkning.
Samtidig ved vi, at muslimerne udgøre mere end halvdelen
af de indsatte i de europæiske fængsler.
Hvornår går det op for europæerne, at vi er under et
massivt angreb fra terror-organisationen islam?

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x