19
dec
Seneste opdatering: 20/12-12 kl. 1133
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Streamingen taget ned kl 19.45, den lommer op igen hvis nødvendigt. Og så har jeg selv fået en Bambuser-konto, så jeg kan streame fra mobilen til bloggen, hvis jeg skulle havne i noget, der var interessant nok.

Hvad det hele drejer sig om i Gøteborg, hvad man skal udlede af den pêle-mêle af sex, dominans, chikane, ære, kultur og etnicitet, det får vi måske aldrig at vide, og i al fald ikke af svenske medier. Jeg ved ikke med danske, for jeg har ikke set dem. Vi ved, det er næsten 100 % indvandreroptøjer, men ikke engang det, siger svenske medier. Gøteborg er en by med over 30 % af udenlandsk afstamning, og få svenskere har været involverede, det ses også på amatørvideos, men jeg kan spå én ting med sikkerhed: dette er kun ganske små begyndelsessymptomer, mindre jordrystelser, der vil blive til et skælv en ustoppelig opløsning af en by, flere byer og så et land.

Vi lever i nuet, om fjorten dage er det glemt, mens det vokser videre udenfor rampelyset og smuldrer fundamentet for alt Sverige hidtil har kendt. Der er intet nyt i det, men det bliver stadig ikke taget alvorligt, hvad svenske medier og politikere er den bedste illustration på. Når man tænker demografien, er det også svært at se, hvad de skulle gøre andet end at sløre og indsukre virkeligheden, jævnfør Stephen Spender citatet nedenfor.

Göteborg är en krutdurk som bara väntar på att explodera. Vi har sett lite krutstänk blixtra senaste året men snart kommer den riktigt stora explosionen utav våldsdåd där. Det lär följa en del otrevligare saker till följd utav uthängningarna som skett. Flickorna som blivit uthängda har äldre bröder och föräldrar som måste söka hämnd för vad som hänt deras döttrar. Några ger dottern skulden och skickar hem henne till det arabland de kommer ifrån och några kommer att skada eller kanske till och med döda någon utav dem som lagt upp bilderna när namnen på dem blir kända.

Det via nettet gennemlyste krisesamfund, jeg var ved at sige, ‘et blik ind i myretuen’, men i en myretue hersker der perfekt orden. Godt eller skidt? Er teknikken farlig, som Aftonbladet skriver, er det den menneskelige faktor, eller det det ligefrem to generationers katadtrofale politikere? Selvfølgelig instrumentaliserer teknikken et ‘instant hysteria society’, men hysterikerne og de sociale forudsætninger skal være til stede for mediet. Og man forstår selvfølgelig, at den er virkelig torn i øjet på AB’s socialdemokratiske censurfilter, ikke mindst Cantwells.

Optøjerne fra i går fortsatte i mindre skala, og de fortsætter i morgen. To skoler er lukket, folk samles. Byen er under hård krisehåndtering af politiet. Man kan iagttage det også på MSM GT.SE og Gøteborgsposten. Nedsättande konton sprider sig i Sverige. Många ungdomar har samlats – spänt läge. Just nu: Sammanstötningar mellan polis och ungdomar. Vid 14-tiden försökte en mindre grupp tända eld på en svensk flagga.

Gøteborg: Et unordisk raseri

Voldsforsker Ragnhild Bjørnebekk på Politihøgskolen reagerer på sinnet som ungdommene viser.- Det er en litt unordisk måte å reagere på, vi tenker ofte ikke så sterkt på hevn og raseri. Utfra det jeg kunne observere, så var det et veldig sterkt raseri, sier Bjørnebekk til VG Nett. – Dette minner mer om opptøyene i England, Frankrike og Hellas, hvor man ser en sjanger av opptøyer som vi vanligvis ikke har hos oss.Voldsforsker om Instagram-bråket: Veldig sterkt raseri

På et debatforum kommenterer en svenske mediers håndtering af optøjerne:

Väldigt märklig film faktiskt. Lägg märke till att varenda en med arabiskt/afrikanskt utseende får ansiktet dolt med en grå cirkel. Men ett par tre svenskliknande personer i samma klunga har INTE ansiktet dolt. Helt sjukt! Medias censur jobbar verkligen på ett imponerade högtryck just nu! Alltså rent ärligt, medierapporteringen i Aftonbladet/Expressen kan inte ligga långt efter Nordkoreas fasoner i dessa dagar.

På Studio Ett tjatar de vidare om hur hemskt det är att hängas ut på nätet, trots att dagens händelser inte har ett smack med det att göra. Dagens händelser är ett vanligt MENA-bråk, invandrade förortskids som kastar sten och skjuter raketer mot polisen. Har inte ett smack med Facebook eller Instagram att göra. Vad media desperat försöker få detta till är att det är “svenska ungdomar som är upprörda över att det finns intima bilder och kommentarer på någon tjejkompis på nätet”. Någon som tror på det? Räck upp hand.

Även i dag har hundratals tonåringar samlats i Göteborg som följd av att flera ungdomar blivit uthängda och sexkränkta på flera sociala medier. Människorna har samlats alldeles i närheten av det för dagen stängda Framtidsgymnasiet. En stund efter lunch utbröt bråk mellan ungdomar och polisen nära gymnasiet. Stämningen var uppskruvad och knallskott och raketer brändes av. En kvinnlig anställd på stadsdelsförvaltningens individ- och familjeomsorg berättade för TT att folk försökte storma handikappingången, som ligger i samma område som Framtidsgymnasiet. Av säkerhetsskäl beslutades därför att låsa lokalerna.- Vi kan inte gå ut. Vi är inlåsta, sade den anställda till TT.En gripen efter nytt gatubråk

Ære og kvindekontrol

Jo mere man ser de forskellige instagrammer (de slettes, så kommer der andre) desto mere drejer det sig om sex, magt og kontrol- chikane er også kontrol. En kamp om kvinder, der foregår uden om ørerne på Sveriges mange Gudrun Schymanner og fuldstændigt ignorerer dem. Det nye Sveriges unge kvinder – de indfødte – farver det blonde hår sort og taler svensk med mellemøstlig dialekt for at passe ind i fremtidslandet. Så dybt griber deres forældres forrædderi ind i deres liv.

Video fra i eftermiddags

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] I was wrong – Göteborg not Malmø. But it is muslim immigrants and honor-craphttp://snaphanen.dk/2012/12/19/live-streaming-fra-goteborg/ …   @liberty_dane @lillasolstrale Ok, Frihed, you have proof of […]

Peter Andersen
11 years ago

Det hér viser jo bare, med alskens tydelighed, at Helmuth Nyborg har ret og svenskernes IQ er dalende…

Men det vidste vi jo godt…

Börje
Börje
11 years ago

Skulle inte förvåna mig om våra snälla politiker nu kommer att dela ut svenska flaggor och tändstickor till “ungdomsgängen”-

Morani ya Simba
Morani ya Simba
11 years ago

“En kamp om kvinder, der foregår uden om ørerne på Sveriges mange Gudrun Schymanner og fuldstændigt ignorerer dem. Det nye Sveriges unge kvinder – de indfødte – farver det blonde hår sort og taler svensk med mellemøstlig dialekt for at passe ind i fremtidslandet.”

Yeb Steen. Bloede han-kvinder har ingen chancer der. Enten bliver skandinaviske maend til vikinger igen eller ogsaa kommer de allernederst i hirakiet som “kvinder” ikke engang kan foede boern. Det er FANDME flot klaret af vores virkelighedsfjerne Kumbaya IDIOT politikere….

Läsare
Läsare
11 years ago

Bilden på flaggbränningen finns att finna om man googlar på just bränna svenska flaggan.
Jag vet inte varför någon brytt sig med tuschpenna, men bilden ovan är inte tagen i Sverige. Varför lägger ni in en fejk-bild till något som uppenbarligen inte är verifierat?

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Måske drejer det sig bare om, at det egyptiske forår er eksporteret til Sverige?

Balder
11 years ago

@Johnny

Tak. Ja, dit svar bekræfter min formodning.

Så vi (I) er nået dertil nu hvor integrationen er begyndt at virke, så faren for en racekrig er overstået…

Balder
11 years ago

“Det står nærmest i rubrikken: 500 indvandrerelever i krænkelsesoptøjer i Gøteborg” Jo tak. Men det virker stadigvæk lidt mystisk. Og billederne er måske lidt forvirrende ind imellem, det kunne godt se ud som om de har en masse “hvide” indvandrere også. Hvordan er det med deltagelse af etniske Svenskere? Jeg har stadigvæk ikke noget helt klart billede. Men det sker altså at der er nogle detaljer der går tabt for mig i det svenske. Jeg synes i øvrigt at de alle sammen ser ekstremt velklædte ud, er det sådan en slags lukusoprør, sådan noget Britney Spears agtigt ungdomsoprør? Ok, beklarer,… Read more »

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  Balder

Många bosnier etc. i Göteborg. Ganska vita, eller? Det finns också en del svenskar, finnar etc. i förorterna, och dessa brukar bli rätt “integrerade”. Eller är det de blonda “förortsmadrasserna” (pardon my French) som du tänker på?

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
11 years ago

Välkommna till det nya Sverige.

Balder
11 years ago

@falkeøje Det er jo meget fint med alle disse spådomme og fromme ønsker, men kunne du ikke forsøge et øjeblik at være lidt mere seriøs, og fortælle lidt om hvordan rollefordelingen i en sådan borgerkrig efter din mening vil komme til at se ud? Indtil videre går jeg ud fra at du ligesom forestiller dig at det bliver danskere mod indvandrere. Men hvilken rolle vil politiet og hæren spille, eller EU-gendarmeriet? Gider du forklare? Indtil jeg hører argumenter for det modsatte, mener jeg at en borgerkrig er mulig, men at den i givet fald først vil være venstrefløjen mod finanseliten,… Read more »

falkeøje
falkeøje
11 years ago
Reply to  Balder

Vi gjorde det godt under krigen.
Vi talte ikke meget om det, heller ikke indbyrdes, men det virkede.
Vist fremkaldte det nogle clearingmord, men havde vi den praksis
i dag, så var fjenden ikke så skrydende som nu!!!

falkeøje

PBr
PBr
11 years ago
Reply to  falkeøje

Tænkte det nok, du har ikke en dyt brugbart at komme med, selv direkte adspurgt vrøvler du bare ubrugelige fraser af dig.

Balder
11 years ago

Sverige gør det meget bedre end Danmark. Det ser da ud til at de etniske Svenskere er vældigt godt integreret i det multikulturelle samfund. Sort og hvid og brun og gul hånd i hånd mod fjenden. Hvem fjenden er har jeg heller ikke fundet ud af. I Danmark ser man sjældent en så blandet forsamling gå amok. Nu har jeg ikke fulgt så meget med i det her, men er der nogen der sådan i få ord kan forklare hvilken rolle kulturbekrigerne spiller i det her drama? Jeg er ærlig talt lidt forvirret omkring hvordan det her skal tolkes. Det… Read more »

Prudentius
11 years ago

Multikulturalisterne skal vælge imellem orden-civilsamfund og multikultur.

De kan tydeligvis ikke få begge dele.

Og meget snart kan de kun få en af delene: Kronisk uhelbredelig multikultur.

Svenskerne udgør fortroppen, vi lunter lunt bagefter.

falkeøje
falkeøje
11 years ago
Reply to  Prudentius

Og så en dag vil de tæmme folket med våbenmagt –
dermed er krigen erklæret, og vi får forhåbentlig vor borgerkrig.

falkeøje

K
K
11 years ago

Ta fram batongen istället och röj!

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x