23
dec
Seneste opdatering: 24/12-12 kl. 1614
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Vilks – munter standhaftighed:

Linderborg skall naturligtvis få lägga ut sina texter precis som hon behagar utan att någon skall ta till psykiskt eller fysiskt våld. Men det är ofrånkomligt att hon retar upp folk och att det närmast är otänkbart att hon inte drabbas av motbjudande repressalier. Hennes styrka är att flera gånger i veckan prestera provokationer och kränkningar som just i det avseendet erbjuder stort läsvärde. Hon är på så sätt auktoriserad storkränkare. Jämför med mig som endast har – och då genom en rad tillfälligheter – åstadkommit en enda kränkning för fem är sedan. Hon vill förändra världen efter sin ideologiska utopi men hon är inte någon taktiker utan kastar sig kompromisslöst över det som irriterar henne. Hennes framställningar kännetecknas inte av några analyserande resonemang. Hon hämtar en fras här och en där och drar snabbt den slutsats hon har bestämt sig för. Så är provokationen klar.

Men jag har undrat förr om Linderborg verkligen lyckas med att vinna nya anhängare eller om det är så att allting förblir status quo, hennes påhejare hejar på och hennes motståndare blir indignerade och uppretade.Men sådant skall också finnas. 1600: De linderborgska hoten och andra

Har Linderborg mon helt rent mel i posen og andre knepiga frågor – se her.

*Hur kan det komma sig att Åsa Linderborgs mobilnummer är tillgängligt när hon påstår sig granska extrema sajter och bedriva någon form av krig mot “Högerextremister” ? Och om det skulle vara så, är det så svårt att byta nummer efter första hotet med tanke på att hon hävdar att det är ett stort problem? Brukar inte journalister som dessutom syns mycket i media ha icke-offentligt privat nummer?

Det er ved at dæmre i Sverige, at de egentlige ekstremister er en mindre klike, der befolker Riksdagen avisredaktionerne, kultur- og uddannelsesinstitutionerne. Fortroppen i multikulturkritikken kommer nedefra, og nu breder den sig endelig opefter i Sverige, det tog nogle årtier. Avantgarden er ligesom den var i Danmark derriere-garden, og der har sikkert lige så lidt som her nogensinde været noget flertal for multikulturen. Det er kun i mislykkede stater at Facebook og Twitter-revolutioner er romantiske for vores ‘eliter’, måske fordi de fører til endnu mere mislykkede stater, som også er romantisk. Svensk politik handler ganske vist lidt infantilt om, hvem der længst kan undgå at mene det samme som Sverigedemokraterne. Der er nu 1.843.705 (2008) udenrigsfødte i landet + de indenrigsfødte, landet værker i alle led, velfærden skranter, skoleresultaterne styrtdykker og økonomien går mod det værre. Statsminister Reinfeldt kan vælge SD-politik frivilligt eller lade sig tvinge af vælgerne og virkeligheden, mere indviklet er det ikke. Det har været åbenbart i årevis. Folkestyre er godt, når man tillader det at fungere: Statsministern vaknar sent, mycket sent. För sent?

Jul for små og store drenge

Mercedes-Benz Museum, Mercedesstrasse 100, 70372 Stuttgart, Baden-Württemberg, arkitekter Ben van Berkel og partner, Caroline Bo (2006). Klik. f. helskærm.

De tre nederste er fra Porsche Museet i også i Stuttgart.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
10 years ago

Avantgarden er ligesom den var i Danmark derriere-garden…

Arrière-garden.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Ok, det er Jul – så her kommer, der lidt til den
søde tand.

http://www.youtube.com/watch?v=bcrEqIpi6sg

Merry Christmas.

Keep Smiling!

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Un-merry Christmas to Christians from Islam Is Islam tolerant of Christianity? Muslims say yes, but what are the facts? Mullahs around the world warn Muslims not to respond to the words ‘Merry Christmas’. If Jesus is the ‘prince of peace’, it makes Mohammed look bad. In the last years of his life, Mohammed led and commanded violent aggression every six weeks. Mohammed was the ‘prince of jihad’. Muslims believe angels announced the birth of Jesus, but Muslims do not believe the Gospel where the angels said, “Peace on earth.” Peace with Kafirs is not possible. The Christmas greeting to Christians… Read more »

Jernhesten
10 years ago

Oh Lord, won’t you buy me
a Mercedes Benz
My friends all drive Porsches
I must make amends..

Kan du ikke lide Janis Joplin?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x