4
jan
Seneste opdatering: 4/1-13 kl. 1929
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Aggressive Secularism, Radical Islamism and Multiculturalism, Biskop advarer i ny bog om trefoldig trussel mod Vesten. Der er et par andre artikler, der i dag rækker lidt ud over vore eliters horisont, som man selv kan vurdere i Ulf Nilson-historien nedenfor. Nemlig Clifford D. May’s diskussion Beyond ‘Toxic Nationalism’ The Islamist threat is post-nationalist — and second to none med Robert D Kaplans The Return of Toxic Nationalism The spread of universal values is being rolled back on many fronts, from Russia to the Middle East. Der er ingen tvivl om, at nationalismen er på fremfart i verden, men ikke heller at det endnu mindst af alle steder er i Europa, det foregår:

Western elites believe that universal values are trumping the forces of reaction. They wax eloquent about the triumph of human rights, women’s liberation, social media, financial markets, international and regional organizations and all the other forces that are breaking down boundaries separating humanity. Tragically, they are really observing a self-referential world of global cosmopolitans like themselves. In country after country, the Westerners identify like-minded, educated elites and mistake them for the population at large. They prefer not to see the regressive and exclusivist forces—such as nationalism and sectarianism—that are mightily reshaping the future.

Ulf Nilson: Sverige – Sluten anstalt

Man skulle tro, at svensk journalistisk nestor, Ulf Nilson (f.1933), var gammel nok til selv at bestemme, hvor han ville skrive, men nej, vi er i Sverige. Han har skrevet en artikel til Dispatch International, nu kagler hele svensk journalistiks hønsegård, og Nilson har beskæmmende måtte trække i land: Ulf Nilson tar nu avstånd från Dispatch International. Man kunne ikke tænke sig et lignende hysteri i Danmark, eller bare i Norge. Nu begynder jeg virkelig at tro på, at svenske medier eller lignende aktører står bag ved, at Dispatch har været nede igen det sidste døgn. Nilson siger:

Det är ett misstag av mig. Jag hade inte riktigt klart för mig vad det var för en jävla publikation, då hade jag inte gjort det.— Jag fick en förfrågan om jag kunde skriva och som frilans, som man är numera, så tar man alla chanser man får. Men jag menar att det var dumt av mig, jag borde ha undersökt det bättre. Det kommer inte att hända igen, det är allt jag kan säga.

Det er der ikke enighed om:

Ulf Nilson fick för länge sedan frågan om han ville medverka i Dispatch International. Vi kom överens om att han skulle skriva krönikor två gånger i månaden, säger hon. Att han utan att meddela oss hoppar av offentligt, gör oss förstås rejält besvikna.

Hvorfor Ulf Nilson som 79-årig ikke under sig den luksus at vælge sin samvittighed frem for andre hensyn, er endnu en gåde. Hvad kan man true ham med, når man ikke kan ramme ham på brødet? Bortset fra det, viser Twitter-hysteriet endnu engang, at svensk offentlighed har svært ved at håndtere dissens, er domineret af en infantil mobningsmentalitet, der kun handler om hvem man kan omgås, ikke hvad man skriver. Det kan være glimrende reklame for Dispatch International, hvis første nummer vi stadig venter på fredag kl 13. Ikke-svenske medvirkende på Dispatch er i færd med at få sig en lektie i svensk demokrati, som vil give dem stof til lang tids eftertanke. Det gamle åndsdiktatur går ikke under uden larm, det vil underholde os undervejs. – Nilson har blandt mange andre skrevet bogen med den dagsaktuelle titel Sverige: Sluten anstalt, PDF, 288 sider, som Expressen vælger at overse i hans CV. Nilson skrev i islamfientlig tidning, Ulf Nilson i Dispatch I, Ulf Nilson tvingad till pudel efter första DI-krönikan, Ulf Nilson skriver för rasistisk nyhetssajt. Dispatch Internationals chefredaktör: Ulf Nilson visste vad vi är för tidning. – Talemåden Att göra en pudel.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Er der noget information om, hvad UN egentlig har skrevet til DI?

Peter Andersen
9 years ago

Så længe PK-eliterne har magten vil de naturligvis bruge den. Og nu gælder det bare om, at få os andre til at holde kæft.

Men de har ingen Plan B.

Deres egen stupide masseindvandring vil snart ramme dem selv lige i femøren. Men hellere det – åbenbart – end at indrømme man tog grueligt fejl mht. globaliseringen og det “åh så dejlige” multikulturelle ( læs islamiserede ) paradis.

Det står nu så lysende klart, at kun intimiderings og censur-våbnet kan bruges.

De må virkelig føle sig pressede…

Prudentius
9 years ago

Der er tydeligvis et besynderligt sammenfald imellem de vestlige eliters globalistiske humanitære-imperialisme og de islamiske revivalisters kalifatdrømme. Begge grupper ønsker og arbejder på globale magtstrukture, der skal tjene som fartøjer for deres egne ambitioner og (om)forme verden efter deres ideologiske systemer. Deres ideologiske systemer er så til gengæld voldsomt forskellige (om end begge særdeles anti-kristne), hvilket blandt andet skaber de enorme mængder af tabuer og løgne omkring islam og konsekvenserne af multikulturen, som vi lever med i Vesten. Det post-moderne møder det før-moderne og hæslig musik opstår. Hvem vinder kampen om kloden? Jeg både tror og håber at begge imperie-fraktioner… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Nu begynder jeg virkelig at tro på, at svenske medier eller lignende aktører står bag ved, at Dispatch har været nede igen det sidste døgn.” Sverige er utrolig men det er jo ikke bare Sverige. Tommy Robinsons faengsling maa da faa os til at spoerge helt banalt om Storbritanien stadig er et demokrati. Det ligner helt ekstremt en politisk faengsling saa “naivitetsmodellen” for at forklare europaeiske landes irrationelle adfaerd paa immigrationsomraadet er lidt presset. Det ligner noget der bare “skal” gennenfoeres uanset om det er i landenes interesse eller ej. Saa kommer Morten Uhrskovs argumenter jo til kort fordi det… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Mon ikke Ulf Nilson bare er blevet senil.

Selv en Svensker ved da lidt om hvordan Svensk appeasement virker.

Moské Ulf Nilson lever længe nok til selv at opleve det totale sammenbrud i Sverige, man har da lov at håbe.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Fegt kan man tycka, men hot om oinskränkt våld biter säkert också på gamla män.

En annan fråga och tips: Fokus är fortfarande på Syrien och i någon mån på nordafrika. Ibland hörs rapporter om ännu en massaker på kristna i norra Nigeria, men sällan hörs något om jihadistiska offensiver längre söderut i Afrika, men nu tycks det pågå förberedelser för ökad aktivitet över hela kontinenten:

http://allafrica.com/stories/201301030955.html

Morten - - -
9 years ago

Det er ikke fysisk vold, der intimiderer ældre mænd. Der er derimod tale om noget, vi i Danmark genkender som “Bonnichsen-effekten”. Når man går på pension, trues man af glemsel og isolation. Og det er et brat fald fra bevågenhed og prestige. Derfor vælger mange at afstemme deres holdninger med den herskende konsensus på Parnas, når de fratræder en position, der har gjort dem offentlige. Som efterretningschefen Bonnichsen i Danmark. – Fordi så kan man tilbringe sit otium som fortsat fejret middagsherre, blive bestilt til at holde foredrag, modtage invitationer til ferniseringer o. lign., og tilmed modtage priser. Vores side… Read more »

PFEP
PFEP
9 years ago

Det är väl antagligen bara en tidsfråga innan man i Sverige upprättar “uppfostringsläger” för oliktänkande. Det är med tanke på att Sverige 2012 tog emot 111000 nysvenskar bara en tidsfråga innan etniska svenskar tvingas ut ur sina bostäder i syfte att ge husrum för den omhuldade invandrade befolkningsersättning. Det är nog med bara en tidsfråga innan Sven och Svea Svensson i stället för att knyta näven i fickan, låser upp vapenskåpet och tar saken i egen hand! Vad vill man då göra? Det finns nära en miljon registrerade vapen i Sverige och det mot kring 50000 illegale dito. Sverige står… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x