5
jan
Seneste opdatering: 6/1-13 kl. 0921
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Cutting edge report with leading UK Journalist Andrew Norfolk(The Times) and the Sikh Awareness Society on sexual grooming gangs in Britain in response to the report released today by Sue Berelowitz, Deputy Children’s Commissioner, which fails to address the fact that there is an ethnic trend within the gangs. www.sasorg.co.uk

“I used to live in no 5 on this street…I had to move because my daughter (13), when she was walking down the road, taking the dog down to the big fields at the end of the road, there was this black car following her… “Oh..come on luv, come on luv”. And what would the police do? Nothing. Not a thing. Glassbombed in Burnley

Ikke nogen munter weekendfilm, men desværre uomgængelig. Love Jihad er et makabert udtryk, men det har en fyldig Wikipedia.

Almindelig jihad: 5000 buddhister myrdet på otte år i Thailand

Islamic Militants killed more than 5000 Buddhists including 50 Children, 150 Teachers and 450 Women in Thailand, so far in last eight years.

Successive governments of Thailand (a Buddhist Country) have spent more than 160 billion Thai Baht (1.00 THB = 1.79 INR / 1.00 USD = 30.59 THB) in the past eight years to quell the violence but the Islamic insurgency has rumbled on only to annihilate Buddhist community people in of Yala, Pattani and Narathiwat provinces in order to make a sovereign Muslim region there. Islamic States do not allow Temples, Pagodas, Churches or Synagogues anyway. Then, why a Buddhist State Thailand allowed so many Mosques there? Removal of all the epicentres of Terrorism is beneficial to the Modern States. Hinduexistence.

Det vilde Mellemøsten i Södertälje

En røver skudt i koma efter skud hovedet fra politiet, Hasan Guven. Hans Instagramkonto. Alle kendte fakta her. En del har MSM ‘glemt,’ og her er lidt førstehåndsinformation:

Jag var på plats när det skedde, tittade även på Audin efter flykten och vet precis vart skotten satt.Vill inte avslöja vem jag är men detta är fakta, gör vad ni vill med informationen.

1. Rånarna sköt första skottet
2. Den skjutna blev ej överkörd utan släpades med ca 1 meter.
3. Bytet blev 3 väskor med uppskattningsvis 50kg(!) guld
4. Rånarna bröt armen av butiksägaren Mario
5. Båda framdäcken sköts sönder av Polis
6. Rånaren blev skjuten framifrån genom bildörren där han tog skydd.
7. Polis kom springandes bla via Luna gallerian som ligger mellan polishuset och Telge huset.
8. Poliserna på plats var klädda i arbetsbyxa från Blåkläder och dessa 3 (Inte 5-8st) tillhör en specialenhet inom NOVA. Var i stan i annat ärende och var nära.

Det var aktivitet dagen innan med helikopter över stora delar av Södertälje, bla över motorvägen, Moraberg samt Ronna. Detta pågick många timmar.Det var även markresurser i rörelse. Poliserna på plats visste vad de gjorde.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] røveren Hasan Guven skudt af politiet under et røveri i Södertälje. Fem sidder anholdne. Jeg skrev kl. 18.40 i en kommentar i går: “Det er sådan noget, der udløser voldsomme, ugelange opstande i […]

Skåning
Skåning
9 years ago

Vilken jävla ynkedom, den här Times-journalisten. Han har alltså vetat precis hur läget ligger i 7-10 år, men han har inte skrivit om det pga rädslan av att “the far right” ska få vatten på sin kvarn. Hur många unga kvinnor hade kunnat räddas om det inte var för hans feghet?

Upananda Brahmachari - HE.

Sir, Namaste. Welcome. Sir/Madam, We are delighted and also proud of it that you have taken our site elements as source for the present item for your esteemed site. We think our joint efforts for an terror free and ideal peace mission against Arab Expansionism and Islamic Jihad can be fruitful through our continuous process of Evil of 9/11 or 26/11 and so on. Sir, with these words I would like to say you to extend some financial help for strength our further activities as actually we face a lot of financial trouble for some months ahead. If you please… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Om EU! He’s a real nowhere Man, Sitting in his Nowhere Land, Making all his nowhere plans for nobody. Doesn’t kave a point of view, Knows not where he’s going to, Isn’t he a bit like you and me? Nowhere Man, please listen, You don’t know what you’re missing, Nowhere Man, the world is at your command. He’s as blind as he can be, Just sees what he wants to see, Nowhere Man can you see me at all? Doesn’t kave a point of view, Knows not where he’s going to, Isn’t he a bit like you and me? Nowhere… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Ja, robotter går en lys fremtid i møde i hvert fald, så uddannelse inden for området er nok ikke et dårligt råd til unge.
http://www.exponerat.info/muslimer-i-sodertaljeranet-mot-guldbutiken/

Thomas Nydahl
9 years ago

Det är mycket fascinerande att följa de olika trådarna med anknytning till rånet. Den man som blev skjuten av polisen uppger på Facebook att moskén är något av det viktigaste i hans liv. Moské och väpnade rån fungerar tydligen bra ihop i val av livsstil. Och den väpnade rånarens vänner intygar förstås att han är “bästa killen, typ”. Ack, nog lär man sig – eller får bekräftat – något nygammalt varje dag. Vad ska vi lära barnbarnen? Att de ska försöka undvika att stå i skottlinjen? Att de ska skaffa sig en annan plats på jorden? Att de ska… ja,… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x