6
jan
Seneste opdatering: 7/1-13 kl. 1618
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Historikeren, mag.art. Adam Wagner er landsformand for Dansk Samling. Han fortæller om, da folketinget med en henvisning til en FN-konvention følte sig nødsaget til at give en gruppe statsløse flygtninge dansk indfødsret, hvorved det endnu engang blev klart, at Danmark som en retlig enhed og som selvstændigt land er under nedbrydning. Der henvises til menneskerettigheder og FN-konventioner; men det glemmes, at folkeslagene også har en ret, nemlig retten til at være til. Denne ret ønsker Dansk Samling at . Adam Wagner taler om: Menneskeret eller folkeret – Dansk Samling og tidens strid.

Foredraget er et års tid gammelt, men – desværre, kan man sige, – helt aktuelt gennem statsborgerskaberne til palæstinenserne, der fik dansk statsborgerskab efter en konvention, der kun efterleves af 24 ud af verdens 197 lande, og Thorning regeringens øgede indtag af udlændinge. Adam Wagner er landsformand for partiet Dansk Samling (1936), et parti der leverede mange modstandsfolk mod nazismen, bla. Niels Fiil fra Hvidstengruppen.


“Det håller inte i längden”

Det er ikke som med det store indtag af kriminelle, hvor man først bygger flere fængsler, så giver man mildere domme eller lukker folk ud før tid, så der bliver flere kriminelle på gaderne.(Se “Hitchens’s Law med den nyttige tommelfingerregel “Any politically sensitive statistic will be manipulated”.) Sverige er på vej imod at inddrage folks fritidshuse, som loven giver tilladelse til i nødsituationer. Loven siger næppe noget om nødsituationer, der er skabt af 40 års svenske regeringer. I princippet ikke meget anderledes end alt det andet asyleriet har taget fra svenskerne og givet til vildt fremmede mennesker. Det er svært at nære illusioner om, at mangel på boliger eller Sverigedemokraterne vil stoppe Riksdagens vanvid, det vil først bunden af pengekassen eller en større katastrofe, man knapt kan forestille sig endnu.

På två år spås 10 000 fler fastna i Migrationsverkets mottagningssystem. Personer med beviljade uppehållstillstånd som borde få flytta ut till kommunerna. Men bostadsbristen stoppar dem – ett problem som ter sig olösligt. Tusentals människor kommer inte vidare från verkets anläggningsboenden eller liknande. I fjol fanns cirka 6 000 sådana fall. Migrationsverkets prognos är illavarslande: En ökning till 9 000 i år och till 16 000 året därpå. Nyanlända får inte bostäder, Migrationsverkets upphandling av tillfälliga boenden ska överprövas. (Se også: Söndagskrönika: Egen härd är inte din.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Høgsbro
Høgsbro
9 years ago

Tænke sig at forveksle Nasjonal Samling og Dansk Samling. Min farfar (DS) og mormor (NS) ville rotere i sine grave.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  Høgsbro

Ja ja så er det godt. Navne betyder faktisk noget fordi de leder associationstanker når man møder noget ukendt. Jeg havde aldrig hørt om Dansk Samling men udover det kristne som ikke specielt er min sag, så lyder det som et parti jeg kunne støtte. Siden DS har eksisteret siden 1936 kan jeg godt forstå de holder fast i navnet men jeg ville ikke have anbefalet nogen at bruge navnet idag.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Jeg var lidt skeptisk overfor navnet Dansk Samling (…”Nasjonal Samling”) men det er tydeligvis ikke ligefrem det samme. Derudover fuldstaendig enig m Adam Wagner i at vi er sovset ind en masse konventioner der indskraenker folkestyret. Desuden enig i Fjordmand’s udtalelse om Sverige som voksende trussel mod “brødrene” i Norge, Danmark, Finland. Det er helt, helt galt…..

Frank P
Frank P
9 years ago

Sverige af i morgen bliver kaos, og svensken skal se ind i det. Spørgsmålet er så om kaos vil se tilbage ind i svensken.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x