7
jan
Seneste opdatering: 7/1-13 kl. 1614
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rooftopping? It’s just jaw-dropping! Vertigo-inducing pictures taken by rooftopper who wants to take photography to new heights

Globalisering 1: Uhrskov om Centern og Miljöpartiet

Sverige har de nu to partier, der går ind for helt fri, global indvandring til Sverige.

Det svenske Miljöpartiet har i flere år advokeret for fri indvandring fra hele verden. Det hedder således i deres partiprogram, at ”Miljöpartiet vill skapa ett Sverige där alla är välkomna; oavsett var du kommer ifrån, vem du älskar eller om du har någon funktionsnedsättning.” Det er til at forstå. Andet kan man ikke sige. I den særlige opstyltede svenske stil udtaler Miljöpartiets migrationpolitiske ordfører Maria Ferm, at ”Jag vill bli en solidarisk röst för mänskliga rättigheter och skapa en värld för våra barn att vara stolta över.”

Nu er også det svenske parti Centern sprunget med på vognen. I midten af december 2012 gik Per Ankersjö, talsmand for partiets idéprogramgruppe, ud med denne melding ifølge det svenske Aftonbladet: ”Alla begränsande regler kring invandring slopas [afskaffes].

Förslaget ska ses som en fortsättning på det migrationspolitiska program som partiet presenterade förra året. Då gjordes beräkningar som visade på en framtid med 40 miljoner invånare i Sverige.” 40 millioner ”svenskere” i stedet for de nuværende godt 9,5 millioner, hvoraf allerede ca. 20 procent er ikke-etniske svenskere. Den er svær at stikke…….To svenske partier går nu ind for helt fri indvandring til Sverige!

Globalisering 2: Dansk kunstner globaliseret i Malmø

(klik evt. på grafik) Hvad man ikke går glip af ved heller ikke at have Facebook. Skærmbillederne er tilsendt. Kunstner Brinchs viden om Malmø stammer i al fald ikke fra denne blog. Havde den gjort, ville han have vidst, at der var 338 røverier i Malmø 2012, og at Møllan er et hotspot for dem. Der kan ske meget værre ting end et lille røveri. Går man i biografen i Malmø, kan man komme til at se sådan ud. Men han laver ‘projekter’ som Brændt børnehave og Burn Out Parking, hvor han kunne nøjes med at udstille en gade i Malmø med nogle af dens 115 brændte biler.

Der var engang i yngre, uskyldigere dage, hvor jeg idealiserede kunstnere. Det var indtil jeg havde mødt tilpas mange af dem. Brinch gav et i sammenhængen ubetaleligt interview for halvandet år siden. Salige er de fattige i ånden, for Himmeriget er deres. og det ser ud til, at det ligner Malmø og indersiden af en dansk gennemsnitskunstners hoved….

Jes Brinch, kunstner: Væk med flaget, væk med asylansøgninger, væk med nationalstaterne,

14/8-10 P1 Morgen – Vor tids udfordringer set fra oven (Jes Brinch).

Mikkel Clausen, P1: Jes Brinch, du er nu ude i rumkapslen, du har overblik over vores klode. Du kigger ned på vores verden, du har joysticket i hånden, du kan med et enkelt ryk ændrer udsyn, og du kan også sende en laserstråle afsted, og få noget til at forsvinde. Du kan også få nye ting til at opstå. Eller du kan få gamle ting tilbage igen. Jeg giver dig magten nuover den klode vi har. Du har kritiseret forskellige ting, mellem forskellige kulturer. Nu har du magten til at lave om på det. Hvad ville du gøre?

Jes Brinch, kunstner: Altså, først og fremmest ville jeg fjerne nationalstaterne. Det ville nok være nummer et, og så ville jeg hæve uddannelsesniveauet overalt. Det tror jeg virkelig er vejen frem.

Mikkel Clausen: Hvorfor vil du fjerne nationalstaterne?

Jes Brinch: Jamen fordi det fører til pseudo-konflikter, jo.

Mikkel Clausen: Altså, du vil opløse begrebet nationalitet. At der er et land med en bestemt…

Jes Brinch: Ja, nu er vi ikke længere danskere, vi er bare mennesker. Hele flokken. Sådan er det.

Mikkel Clausen: Så væk med flaget, væk med…

Jes Brinch: – Ja, for fanden.

Mikkel Clausen: Og grænseovergangen, den er selvfølgelig allerede fjernet.

Jes Brinch: Væk med passet, væk med paspolitiet, væk med visumansøgning, væk med asylansøgning – men alle nationalstater, det jo ikke kun den danske jeg ville fjerne, det var hele lortet på en gang ik’.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Kære Jacob tak. Der var flere interessante spørgsmål i dit indlæg nogle, som jeg kan tilslutte mig, og andre, som vist kræver en længer diskussion b.la. “skyld og skam,, som, er et etisk og filosofisk spørgsmål som man har diskusseret lige siden Sokrates. 1). Hvem er mennesket? 2). Hvad er rettigheder ( og pligter),? 3). Hvad er menneskerettigheder? Svaret er, at de ved vi faktisk ikke! a). Hvad er etik? b). Hvad er moral? ” skyld og skam,,. Svaret er, at det ved vi faktisk ikke. Men de “menneskerettigheder,, der er grundlaget for den europæiske kulturforståelse af begreber, som moral… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

En mor i UK har liget fået livstid
for at tæske sin 7 årige søn ihjel
fordi han ikke kunne huske koran
vers udenad. Igen ser vi, at islam er
besat af djævelen – den sorte sten Allah.

LarsS
LarsS
9 years ago

Må lige anbefale denne kortfilm af svenske Gabiella Bier.

Bo-Bi Bar er scenen og tomatjuice, elefantbajer, Sverige, enhedslisten, DF, muslimer, Kina, nazityskland og marxisme er blot et lille udvalg af de mange krydderier der vælter ned over betragteren på den lille halve time underholdningen varer.

Jeg tager gerne en bajer i selskab med Kaj!

http://www.svt.se/dokumentarfilm/se-program/del-1-236

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Ja, det var nødvendigt, men formentlig ikke tilstrækkeligt…

Menig 442
Menig 442
9 years ago

“De stod på lur”
“Jeg skreg dem ind i hovedet”
I multikulturens navn er det forkastelig at opdele mennesker i “dem og os”. Men på den anden side er det rart, at kunne præcisere, at når gerningsmændene er “dem” og “de” så er det i hvert fald ikke “os”.

Tim Pallis
Tim Pallis
9 years ago
Reply to  steen

Jeg håber at den overraskelse kommer før jeg skal herfra. Det ville jeg gerne opleve.

Victor
Victor
9 years ago

Hææh – Navnet “Allah” er nu blevet købt i Holland:

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21200970/___Allah__wordt_merknaam__.html

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Globalisering2:
Rättvisa!!

Prudentius
9 years ago

“Ellers er det sgu en dejlig by…”

Brinch udtrykker lige præcis min holdning til hele det multikulturelle sandslot: “Ellers” er det sgu en dejlig ide!

“Ellers”, som i hvis man ikke fik slået kraniet ind.

Chris
Chris
9 years ago

Det som miljöpartiet och centern slänger ur sig om migration är lika tossigt, som det de under många år slängt ur sig om klimat. Alla ser det! Men, “varför gör de på detta viset?” Allt som sägs och görs siktar på valet 2014. Med SD’s intåg på arenan (helt ny spelplan) arbetar strategerna hos moderaterna för fullt, för att finna en lösning att bevara makten. Är miljöpartiets och centerns olika utspel en kamp om att få vara med i moderatledd regering? Kolla vilka partier som styr region Skåne. Läser man mellan raderna, och ser man historiskt, är socialdemokraterna inte lika… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago
Reply to  Chris

Men, “varför gör de på detta viset?” Om en taliban klär på sig en afghansk arméuniform, blir han då automatiskt en armésoldat och lojal med den afghanska armén och dess allierade? Nej, som vi har sett är han fortfarande en taliban, men en betydligt farligare taliban, som har kommit betydligt närmare sina fiender. Fienderna har dessutom sänkt sin gard och litar i någon mån (om än i avtagande grad) på sin “kollega”. Det börjar bli dags att öppna ögonen och se de här utspelen för vad de är, och jag tror att det är vad man har börjat göra till… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago
Reply to  Chris

“Är miljöpartiets och centerns olika utspel en kamp om att få vara med i moderatledd regering?”

Att vissa ledande funktionärer inom centerpartiet (alltså inte partiet och dess medlemmar eller väljare) kommer med sådana här utspel måste nog snarare tolkas som försök att trasa sönder alliansen och att dessutom skapa allmän förvirring och defaitism i landet.

Chris
Chris
9 years ago

Kanske flirtar de två partierna med den grupp väljare som ibland kallas “latteliberaler” (de är i högstra grad verkliga)
Deras husgud heter Johan Norberg, med kopplingar till näringslivets tankesmedja Timbro och magasinet NEO.
Johans fru är politisk strateg för (m)+(kd)+(c)+(fp)+(mp) – makten i Region Skåne.

Jag hoppas du ser skillnaden mellan det jag observerar och mina åsikter i frågeställningen.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago
Reply to  Chris

I den mån latteliberalerna är någon verklig grupp, så är det knappast någon ideologiskt övertygad grupp som någon behöver flörta med, utan vad som brukar kallas nyttiga idioter eller lättpåverkade vindflöjlar. Dessutom är det inte “partierna”, åtminstone inte i centerns fall, utan en mindre grupp som är ny i partitoppen, som försöker vrida partiet ur led. Det pågår som bekant ett uppror i centern. I Miljöpartiets fall hör man inte så mycket talas om uppror och utspelet tycks inte ha påverkat väljarstödet så mycket, förmodligen på grund av att väljarna är miljömuppar som inte kan tänka sig att någon fråga… Read more »

PK
PK
9 years ago

Een læste i Jyllands-posten en ganske interessant betragtning. Teolog Tine E. larsen, med et 15 års kendskab tl indiske kvinders problemer afviser, at der er tale om et fattigdoms-og uvidenhedsproblem. Ang. Voldtægterne… Hun siger:”Den seneste folketælling fra 2011 viser , at der er sket et nyt fald i antallet af kvinder i nogle af de rigeste og mest veluddannede provinser. Derfor er problemet ikke fattigdomsrelateret. Selv om man er uddannet og har gået i en god skole, er man ikke nødvendigvis civiliseret.” jeg tænker på at man hele tiden hører, som undskyldning for volden mod skandinavere( og andre) ,at det… Read more »

Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

Annars blir väl nästa punkt att lägga in i principprogrammet, barnäktenskap, om dårskapen inom detta parti får fortsätta hållas som hitills.

Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

Har äldre svenskar samma rättigheter som yngre invandrare, för centern? Har sverigevänliga samma rättigheter som PK-ister, för centern? Har utsatta kvinnor samma rättigheter som inkommande förövare, enligt centern? Har judar samma rättigheter som muslimer för centern? Har kristna traditioner samma rättigheter som andra för centern. Har våra kulturutövare samma rättigheter som utländska kulturutövare. B l a att blanda sig i deras kulturutövande med vårt, som de gör hos oss. Har vårt folk samma rätt till identitet som andra folk, enligt centern? Jag bara frågar… Troligen inte. För det är inte det centern eftersträvar i egentlig mening. Friheter och rättigheter för… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x