7
jan
Seneste opdatering: 7/1-13 kl. 1614
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rooftopping? It’s just jaw-dropping! Vertigo-inducing pictures taken by rooftopper who wants to take photography to new heights

Globalisering 1: Uhrskov om Centern og Miljöpartiet

Sverige har de nu to partier, der gÄr ind for helt fri, global indvandring til Sverige.

Det svenske Miljöpartiet har i flere Ă„r advokeret for fri indvandring fra hele verden. Det hedder sĂ„ledes i deres partiprogram, at ”Miljöpartiet vill skapa ett Sverige dĂ€r alla Ă€r vĂ€lkomna; oavsett var du kommer ifrĂ„n, vem du Ă€lskar eller om du har nĂ„gon funktionsnedsĂ€ttning.” Det er til at forstĂ„. Andet kan man ikke sige. I den sĂŠrlige opstyltede svenske stil udtaler Miljöpartiets migrationpolitiske ordfĂžrer Maria Ferm, at ”Jag vill bli en solidarisk röst för mĂ€nskliga rĂ€ttigheter och skapa en vĂ€rld för vĂ„ra barn att vara stolta över.”

Nu er ogsĂ„ det svenske parti Centern sprunget med pĂ„ vognen. I midten af december 2012 gik Per Ankersjö, talsmand for partiets idĂ©programgruppe, ud med denne melding ifĂžlge det svenske Aftonbladet: ”Alla begrĂ€nsande regler kring invandring slopas [afskaffes].

Förslaget ska ses som en fortsĂ€ttning pĂ„ det migrationspolitiska program som partiet presenterade förra Ă„ret. DĂ„ gjordes berĂ€kningar som visade pĂ„ en framtid med 40 miljoner invĂ„nare i Sverige.” 40 millioner ”svenskere” i stedet for de nuvĂŠrende godt 9,5 millioner, hvoraf allerede ca. 20 procent er ikke-etniske svenskere. Den er svĂŠr at stikke…….To svenske partier gĂ„r nu ind for helt fri indvandring til Sverige!

Globalisering 2: Dansk kunstner globaliseret i MalmĂž

(klik evt. pĂ„ grafik) Hvad man ikke gĂ„r glip af ved heller ikke at have Facebook. SkĂŠrmbillederne er tilsendt. Kunstner Brinchs viden om MalmĂž stammer i al fald ikke fra denne blog. Havde den gjort, ville han have vidst, at der var 338 rĂžverier i MalmĂž 2012, og at MĂžllan er et hotspot for dem. Der kan ske meget vĂŠrre ting end et lille rĂžveri. GĂ„r man i biografen i MalmĂž, kan man komme til at se sĂ„dan ud. Men han laver ‘projekter’ som BrĂŠndt bĂžrnehave og Burn Out Parking, hvor han kunne nĂžjes med at udstille en gade i MalmĂž med nogle af dens 115 brĂŠndte biler.

Der var engang i yngre, uskyldigere dage, hvor jeg idealiserede kunstnere. Det var indtil jeg havde mĂždt tilpas mange af dem. Brinch gav et i sammenhĂŠngen ubetaleligt interview for halvandet Ă„r siden. Salige er de fattige i Ă„nden, for Himmeriget er deres. og det ser ud til, at det ligner MalmĂž og indersiden af en dansk gennemsnitskunstners hoved….

Jes Brinch, kunstner: VĂŠk med flaget, vĂŠk med asylansĂžgninger, vĂŠk med nationalstaterne,

14/8-10 P1 Morgen – Vor tids udfordringer set fra oven (Jes Brinch).

Mikkel Clausen, P1: Jes Brinch, du er nu ude i rumkapslen, du har overblik over vores klode. Du kigger ned pÄ vores verden, du har joysticket i hÄnden, du kan med et enkelt ryk Êndrer udsyn, og du kan ogsÄ sende en laserstrÄle afsted, og fÄ noget til at forsvinde. Du kan ogsÄ fÄ nye ting til at opstÄ. Eller du kan fÄ gamle ting tilbage igen. Jeg giver dig magten nuover den klode vi har. Du har kritiseret forskellige ting, mellem forskellige kulturer. Nu har du magten til at lave om pÄ det. Hvad ville du gÞre?

Jes Brinch, kunstner: AltsÄ, fÞrst og fremmest ville jeg fjerne nationalstaterne. Det ville nok vÊre nummer et, og sÄ ville jeg hÊve uddannelsesniveauet overalt. Det tror jeg virkelig er vejen frem.

Mikkel Clausen: Hvorfor vil du fjerne nationalstaterne?

Jes Brinch: Jamen fordi det fĂžrer til pseudo-konflikter, jo.

Mikkel Clausen: AltsÄ, du vil oplÞse begrebet nationalitet. At der er et land med en bestemt


Jes Brinch: Ja, nu er vi ikke lĂŠngere danskere, vi er bare mennesker. Hele flokken. SĂ„dan er det.

Mikkel Clausen: SĂ„ vĂŠk med flaget, vĂŠk med


Jes Brinch: – Ja, for fanden.

Mikkel Clausen: Og grĂŠnseovergangen, den er selvfĂžlgelig allerede fjernet.

Jes Brinch: VĂŠk med passet, vĂŠk med paspolitiet, vĂŠk med visumansĂžgning, vĂŠk med asylansĂžgning – men alle nationalstater, det jo ikke kun den danske jeg ville fjerne, det var hele lortet pĂ„ en gang ik’.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

KĂŠre Jacob tak. Der var flere interessante spĂžrgsmĂ„l i dit indlĂŠg nogle, som jeg kan tilslutte mig, og andre, som vist krĂŠver en lĂŠnger diskussion b.la. “skyld og skam,, som, er et etisk og filosofisk spĂžrgsmĂ„l som man har diskusseret lige siden Sokrates. 1). Hvem er mennesket? 2). Hvad er rettigheder ( og pligter),? 3). Hvad er menneskerettigheder? Svaret er, at de ved vi faktisk ikke! a). Hvad er etik? b). Hvad er moral? ” skyld og skam,,. Svaret er, at det ved vi faktisk ikke. Men de “menneskerettigheder,, der er grundlaget for den europĂŠiske kulturforstĂ„else af begreber, som moral… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

En mor i UK har liget fÄet livstid
for at tĂŠske sin 7 Ă„rige sĂžn ihjel
fordi han ikke kunne huske koran
vers udenad. Igen ser vi, at islam er
besat af djĂŠvelen – den sorte sten Allah.

LarsS
LarsS
10 years ago

MĂ„ lige anbefale denne kortfilm af svenske Gabiella Bier.

Bo-Bi Bar er scenen og tomatjuice, elefantbajer, Sverige, enhedslisten, DF, muslimer, Kina, nazityskland og marxisme er blot et lille udvalg af de mange krydderier der vÊlter ned over betragteren pÄ den lille halve time underholdningen varer.

Jeg tager gerne en bajer i selskab med Kaj!

http://www.svt.se/dokumentarfilm/se-program/del-1-236

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Ja, det var nĂždvendigt, men formentlig ikke tilstrĂŠkkeligt…

Menig 442
Menig 442
10 years ago

“De stod pĂ„ lur”
“Jeg skreg dem ind i hovedet”
I multikulturens navn er det forkastelig at opdele mennesker i “dem og os”. Men pĂ„ den anden side er det rart, at kunne prĂŠcisere, at nĂ„r gerningsmĂŠndene er “dem” og “de” sĂ„ er det i hvert fald ikke “os”.

Tim Pallis
Tim Pallis
10 years ago
Reply to  steen

Jeg hÄber at den overraskelse kommer fÞr jeg skal herfra. Det ville jeg gerne opleve.

Victor
Victor
10 years ago

HĂŠĂŠh – Navnet “Allah” er nu blevet kĂžbt i Holland:

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21200970/___Allah__wordt_merknaam__.html

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

Globalisering2:
RĂ€ttvisa!!

Prudentius
10 years ago

“Ellers er det sgu en dejlig by…”

Brinch udtrykker lige prĂŠcis min holdning til hele det multikulturelle sandslot: “Ellers” er det sgu en dejlig ide!

“Ellers”, som i hvis man ikke fik slĂ„et kraniet ind.

Chris
Chris
10 years ago

Det som miljöpartiet och centern slĂ€nger ur sig om migration Ă€r lika tossigt, som det de under mĂ„nga Ă„r slĂ€ngt ur sig om klimat. Alla ser det! Men, “varför gör de pĂ„ detta viset?” Allt som sĂ€gs och görs siktar pĂ„ valet 2014. Med SD’s intĂ„g pĂ„ arenan (helt ny spelplan) arbetar strategerna hos moderaterna för fullt, för att finna en lösning att bevara makten. Är miljöpartiets och centerns olika utspel en kamp om att fĂ„ vara med i moderatledd regering? Kolla vilka partier som styr region SkĂ„ne. LĂ€ser man mellan raderna, och ser man historiskt, Ă€r socialdemokraterna inte lika… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago
Reply to  Chris

Men, “varför gör de pĂ„ detta viset?” Om en taliban klĂ€r pĂ„ sig en afghansk armĂ©uniform, blir han dĂ„ automatiskt en armĂ©soldat och lojal med den afghanska armĂ©n och dess allierade? Nej, som vi har sett Ă€r han fortfarande en taliban, men en betydligt farligare taliban, som har kommit betydligt nĂ€rmare sina fiender. Fienderna har dessutom sĂ€nkt sin gard och litar i nĂ„gon mĂ„n (om Ă€n i avtagande grad) pĂ„ sin “kollega”. Det börjar bli dags att öppna ögonen och se de hĂ€r utspelen för vad de Ă€r, och jag tror att det Ă€r vad man har börjat göra till… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago
Reply to  Chris

“Är miljöpartiets och centerns olika utspel en kamp om att fĂ„ vara med i moderatledd regering?”

Att vissa ledande funktionÀrer inom centerpartiet (alltsÄ inte partiet och dess medlemmar eller vÀljare) kommer med sÄdana hÀr utspel mÄste nog snarare tolkas som försök att trasa sönder alliansen och att dessutom skapa allmÀn förvirring och defaitism i landet.

Chris
Chris
10 years ago

Kanske flirtar de tvĂ„ partierna med den grupp vĂ€ljare som ibland kallas “latteliberaler” (de Ă€r i högstra grad verkliga)
Deras husgud heter Johan Norberg, med kopplingar till nÀringslivets tankesmedja Timbro och magasinet NEO.
Johans fru Ă€r politisk strateg för (m)+(kd)+(c)+(fp)+(mp) – makten i Region SkĂ„ne.

Jag hoppas du ser skillnaden mellan det jag observerar och mina Äsikter i frÄgestÀllningen.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago
Reply to  Chris

I den mĂ„n latteliberalerna Ă€r nĂ„gon verklig grupp, sĂ„ Ă€r det knappast nĂ„gon ideologiskt övertygad grupp som nĂ„gon behöver flörta med, utan vad som brukar kallas nyttiga idioter eller lĂ€ttpĂ„verkade vindflöjlar. Dessutom Ă€r det inte “partierna”, Ă„tminstone inte i centerns fall, utan en mindre grupp som Ă€r ny i partitoppen, som försöker vrida partiet ur led. Det pĂ„gĂ„r som bekant ett uppror i centern. I Miljöpartiets fall hör man inte sĂ„ mycket talas om uppror och utspelet tycks inte ha pĂ„verkat vĂ€ljarstödet sĂ„ mycket, förmodligen pĂ„ grund av att vĂ€ljarna Ă€r miljömuppar som inte kan tĂ€nka sig att nĂ„gon frĂ„ga… Read more »

PK
PK
10 years ago

Een lĂŠste i Jyllands-posten en ganske interessant betragtning. Teolog Tine E. larsen, med et 15 Ă„rs kendskab tl indiske kvinders problemer afviser, at der er tale om et fattigdoms-og uvidenhedsproblem. Ang. VoldtĂŠgterne… Hun siger:”Den seneste folketĂŠlling fra 2011 viser , at der er sket et nyt fald i antallet af kvinder i nogle af de rigeste og mest veluddannede provinser. Derfor er problemet ikke fattigdomsrelateret. Selv om man er uddannet og har gĂ„et i en god skole, er man ikke nĂždvendigvis civiliseret.” jeg tĂŠnker pĂ„ at man hele tiden hĂžrer, som undskyldning for volden mod skandinavere( og andre) ,at det… Read more »

Johan den 1:e
Johan den 1:e
10 years ago

Annars blir vÀl nÀsta punkt att lÀgga in i principprogrammet, barnÀktenskap, om dÄrskapen inom detta parti fÄr fortsÀtta hÄllas som hitills.

Johan den 1:e
Johan den 1:e
10 years ago

Har Ă€ldre svenskar samma rĂ€ttigheter som yngre invandrare, för centern? Har sverigevĂ€nliga samma rĂ€ttigheter som PK-ister, för centern? Har utsatta kvinnor samma rĂ€ttigheter som inkommande förövare, enligt centern? Har judar samma rĂ€ttigheter som muslimer för centern? Har kristna traditioner samma rĂ€ttigheter som andra för centern. Har vĂ„ra kulturutövare samma rĂ€ttigheter som utlĂ€ndska kulturutövare. B l a att blanda sig i deras kulturutövande med vĂ„rt, som de gör hos oss. Har vĂ„rt folk samma rĂ€tt till identitet som andra folk, enligt centern? Jag bara frĂ„gar
 Troligen inte. För det Ă€r inte det centern efterstrĂ€var i egentlig mening. Friheter och rĂ€ttigheter för… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x