15
jan
Seneste opdatering: 15/1-13 kl. 2257
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En buss besköts vid Tygelsjö i natt och polisen utreder det som försök till mord.Vägspärrar sattes upp bland annat vid Pildammsvägen och vid motorvägen. – Tre skott har träffat bussen. Det verkar vara ett skarpt vapen. Alltså inget luftvapen, säger inre befäl vid Malmöpolisen. Busschauffören ska ha klarat sig från att bli skottskadad. Men vid beskjutningen tappade chauffören kontrollen över bussen och körde rakt in i en rondell. Polis söker väpnad man, Buss beskjuten med skarpt vapen. Malmø politi, pressefotos.

Lørdag blev bustrafikken i Landskrona indstillet, og er kun genoptaget “med ekstra vagter ombord på busserne”.(http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5408462 – bloggen kan desværre ikke håndtere billeder og linkindlejring indtil teknikken har været forbi.)
Norske elever i mindretal

Elver med norsk som morsmål er i min­dretall ved 54 av Oslos 125 grunnskoler. 16 skoler er nærmest for rene minoritetsskoler å regne, og sam­let utgjør ande­len minoritetsspråk­lige elever i Oslo-skolen nå 40,7 prosent.

Tall fra Utdan­ningse­taten i Oslo kom­mune viser at 23.000 elever tilhører språk­lige minoriteter av totalt 56.500 elever i Oslos grunnskoler. 62 pros­ent av de 23.000 mot­tar særskilt norskopplæring.

I august 2011 kom det frem at hele 13.000 barn i grunnskolen i Oslo kan så dårlig norsk at de må ha spe­sialun­dervis­ning. Dette til tross for at tre av fire er født i Norge:

Ifølge Utdan­nings­di­rek­toratet og Oslo kom­mune er tre av fire fremmed­språk­lige osloelever født i Norge. Men til tross for at de er født i lan­det, må seks av ti ha spe­sialtil­pas­set norskundervisning. I 2010 viste tall fra Utdan­ningse­taten at norskspråk­lige elever kan komme i min­dretall i Oslo-skolen i 2021 der­som den nåværende utviklin­gen fort­set­ter. Minoritetselever i flertall ved 54 av 125 grunnskoler i Oslo (Se også Politisk søvngængeri i Norge af Hege Storhaug.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

Ja nu är det illa. Nu blir enväldet snart totalt, om vi inte har kraft nog att kämpa emot.

Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

STATSMAKTEN SKJUTER SKARPA SKOTT MOT OSS FRIA MEDBORGARE.

http://avpixlat.info/2013/01/16/koordinerad-kampanj-for-inskrankningar-i-tryck-och-yttrandefrihetslagarna-fran-kulturelit-och-statsmedia/

Totalt vansinne.

Vi är på väg mot en totalitär diktatur, om inget görs för att stoppa det.

NU.
  
Det är det som är målet med dagens störda politik.

En Waberisk Wabistisk diktatur.
Fruktansvärt.

Precis samma resonemang alla totalitära diktaturer använder sig för att kväsa medborgarna, yttrandefrihet och kritik av statsmakten , som motiverar våld och fängslande av samvetsfångar och oliktänkande.

MYCKET oroväckande.

Läs artikeln.

Björklund talade nyss i partiledardebatten, att vi bor i världens friaste land. Vilket rått skämt.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Johan den 1:e

Ja sikke en udsigt! Når jeg kører eksempelvis Tor Bundle er udgangspunktet før jeg eventuelt laver ændringer at kommentarer ikke kan skrives på Afpixlat, eller vidioer ses på Snaphanen for den sags skyld, og selv om jeg på den ene side synes det vil være godt at efterretningstjenester kan overvåge hele nettet, er det besværligt, navnlig for almindelige mennesker der ikke har ret megen indsigt i computeres teknik, overvågningsmetoder respektivt identificering, lokalisering med videre. At ytringsfrihed i bred forstand, samt informationsudveksling eller offentliggørelse, ikke bør kunne benyttes af kriminelle til at undgå opdagelse kunne og bør herfra set være udgangspunktet,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  steen

Uriasposten er på server i Texas, det er nok gennemtænkt, et stykke af vejen.

Det jeg (heller) ikke forstår er, hvorfor der ikke er flere ytringsfrihedstilhængere der støtter og etablerer eksempelvis flere Tor-servere til støtte for ikke-kriminelle folk i Kina, Indonesien, Iran og andre steder hvor censur åbenlyst foregår. En ting er en næsten ensrettet presse- a la the swedish way, noget andet de betydelig vanskeligere forhold andre steder på jorden.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Dagens gode grin / skratt 😀 Angående British Bunker Collaborations nyeste initiativ med et terrorsikret newsroom, der kan modstå de bitre frugter af den kulturberigelse den selvsamme public service gigant gennem mange årtier har set det som sin opgave at belære det britiske folk om og og opdrage det til stiltiende at acceptere – helt uden mindste hensyn nogensinde til deres – de tvangsindlagte, betalende kunders kultur, meninger og følelser angående dette helt uigennemtænkte og dybt uansvarlige eksperiment. Oh, the irony 😉 http://www.sappho.dk/uploads/images/Gallery/tegninger-2013/140113.jpg ( For vore svenske venner: Dette var ca. ordlyden, når BBC sendte sine illegale programmer til Danmark… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Så er det sagt!

Endnu en Ex-muslim fortæller os
sandheden om terror-organisationen islam.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=TXzDAhQPcX0

Cavatus
9 years ago

“Det kan vara svårt att säga vad som ligger bakom det här”. Men då kan jag tala om orsaken: En totalhavererad invandringspolitik!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x