16
jan
Seneste opdatering: 17/1-13 kl. 2322
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Self-styled ‘vigilantes’ patrolling streets of London, accosting women and vandalising public property. The group, which is attempting to cordon off ‘Muslim areas’, has dubbed itself ‘Muslim Patrol’. So far, the group has posted two videos to its new YouTube account which was set up in December 2012. The first video shows the destruction of advertising and vandalising of bus shelters, both displaying images of H&M push-up bras. The second video sees the ‘vigilantes’ approaching and harrassing members of the public for either consuming alcohol, dressing ‘inappropriately’, or being inebriated near a mosque.‘Muslim Patrol’ vigilantes attempt to control London streets, 16 January 2013

Gates of Vienna no longer online – online again !

Gates of Vienna is down for the moment. No one knows anything about it. Blogger may have done it or they may not have. Please do not send them emails about it as they don’t know more than this. It could be a technical glitch or an attack of some kind or active editorial actions by blogger. At this stage, none of us know yet. When information is available I will post it here immediately. “Blogger giveth, and Blogger taketh away.” Gates of Vienna no longer online

Ned skriver blandt andet til mig og andre læsere:

Based on the replies from the help forum, there seems to have been a major problem with Blogger last night. Many other blogs disappeared in the same fashion. I anticipate that this is most likely a technical glitch on Google’s part, based on the number and types of blogs that had the same thing happen to them last night. But we should know for certain within another day or two.

It’s also possible (but far less likely, in my estimation) that we were taken down for political reasons. If it was a deliberatetake-down, we will migrate to another platform with our own domain name. We back up the entire blog frequently, and the last backup was on Monday. So only a few posts will be missing when we restore.This is all that we know at present. I’ll send out more emails if I find out anything else. Dymphna will also send out Twitter messages.

Brott och straff
Af Thomas Nydahl

Att Skåne är särskilt hårt utsatt för kringresande ligor är ingen hemlighet. Tvärtom är det ett problem som dryftas också i de medier som annars är så snabba att lägga på locket. Min lokaltidning har just nu ett par mycket intressanta artiklar om vad som händer med de enskilda personer eller ligamedlemmar som grips och lagförs i Kristianstad. Här i staden är det framför allt två sorters kriminalitet som upprör, olika typer av stölder och de fula och motbjudande “besök” man gör hos äldre människor i akt och mening att lura ifrån dem allt från kontanter till ädelmetaller. Sådana övergrepp omtalas i pressen under samlingsnamnet “åldringsrån”.

Visserligen blev en guldbutik rånad under vapenhot igår, men det är inte den brottsligheten som är vanligast. I ingressen till gårdagens artikel om brott och straff läser jag:

“För asylsökande och andra icke-européer räcker det med lindriga brott för att dömas till utvisning. Men EU-medborgare kan vara vaneförbrytare eller begå grova stölder utan att utvisas. Orsaken är direktivet om den fria rörligheten.”

I den uppföljande artikeln idag står det:

“Med en specialpreparerad väska stoppades tjuven tre gånger på två veckor i olika affärer. Trots det slapp han utvisning. Orsaken – hans nationalitet. Åklagaren Marie-Louise Holmberg i Kristianstad har den senaste tiden yrkat på utvisning i flera fall där Kristianstads tingsrätt sagt nej. Hon betonar att hon inte krävt utvisning mot bättre vetande.”

Jag förstår att det handlar om “den fria rörligheten” inom Schengenområdet. Jag förstår men blir ändå inte klok på varför människor som förstör livet för andra och utgör en daglig plåga i vår stad, i vårt land, ska få så mild behandling, att de närmast kan betrakta den som en inbjudan om fortsatt brottslighet och fortsatt vistelse i Kristianstad.

Det finns ett prejudikat:

“Kristianstads tingsrätt lutar sig tillbaka på en dom från 2009, där Högsta domstolen inte ansåg att det var tillräckligt allvarlig brottslighet med fickstöld mot två åldringar för att utvisa en kvinna från ett EU-land.”

Det är kontanta besked. Vi vet hur framtiden ser ut. Men vi måste förstås inse att den kommer att bli avsevärt mycket värre än nutiden. När man från rättsvårdande myndigheter ger dessa individer och ligor en så mild behandling kan resultatet bara bli ett. Har vi bett om det? Ja, jag har röstat ja till EU-medlemskap, men jag menar inte att jag därmed givit en röst för en brottslighet som gör livet till ett oroligt och skrämt vardagsläge för många gamla människor, och för småhandlare eller andra individer som på stan får ta konsekvenserna av den förda politiken. Jag röstade inte ja till EU för att “få dela” vissa länders extrema brottslighet. I en ny folkomröstning skulle detta “delande” få kraftigt genomslag i opinionen, inte minst här i Skåne, det är jag övertygad om.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] lille fortsættelse fra forleden. Fra […]

Farbror Pelle
Farbror Pelle
9 years ago

En skrämmande och tankvärd liten video. Hur i H-e kan vanliga brittiska medborgare tolerera detta? Och var i H-e finns polisen när de som mest behövs? Extrajudiciella patruller kan inte tillåtas i ett civilserat land, inte under några former, och det borde vara den brittiska statens första mål, nämligen att utan minsta tvekan, med våld om så behövs, slå ner alla försök till att införa olika sorters “lagstiftning” – ja inte bara den brittiska, förresten. Personligen tycker jag att man borde ta i betydligt hårdare mot t. ex snorungarna på Seved i Malmö. Det räcker med att skjuta skallen av… Read more »

PFEP
PFEP
9 years ago

De der moralens vogtere har nok en fremtid som vejledere på systembolaget i Sverige, det eneste aktieselskab i verden der har som mål at gå i konkurs på grund af udebliven omsætning!

Nielsen
Nielsen
9 years ago

This video has been removed as a violation of YouTube’s policy prohibiting content designed to harass, bully or threaten.
Så uploaderen chikanerer, mobber og truer. ! ?
Man er ved at blive træt af googles politiske korrekthed.
Det kaldes CENSUR

Peter Buch, den strik
Peter Buch, den strik
9 years ago

Fjern mellemrum før com.

Use as needed, just give credit and do not edit.
http://www.politicalislam. com

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Mohammed’s Greatest Discovery, Part 1 Kenneth Roberts, Associate Writer What causes a Muslim woman to honor-kill the children she has borne and raised? The explanation is ‘the Stockholm Syndrome’. It is one of the secret keys of political Islam and Mohammed’s greatest discovery. The Stockholm syndrome or ‘capture bonding’ is a psychological paradox in which hostages develop empathy and positive feelings towards their captors, even to the point of adopting the captor’s oppressive ideology. One would expect captives to experience resentment and hatred towards an abuser, but that is not what occurs in the Stockholm syndrome. Rather, the Stockholm syndrome… Read more »

Peter Buch, den strik
Peter Buch, den strik
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Der mangler link:
Bill Warner, Director, Center for the Study of Political Islam
Permalink: /blog/mohammeds-greatest-discovery-part-1/
copyright (c) CBSX, LLC, politicalislam.com
Use as needed, just give credit and do not edit.
http://www.politicalislam.com

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

UPS! ja det glemte jeg!

Nyhedsbrev fra Bill Warner i dag
– undskyld.

Mvh. Allan Hansen.

Frank P
Frank P
9 years ago

SD 14 % i seneste meningsmåling!

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

UPS! Anonymous.

Var mig.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Den kan dog stadig ses på Ekstrabladet

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Hej Allan det var dit navn og din adresse jeg fik i navnefeltet her under dagen, ganske ubehageligt for mig vil jeg bare sige (har ikke sparet noget).
Keep up the good works og dansk hilsen fra Sverige….

Erling
Erling
9 years ago

Videoen er fjernet fra Youtube.

Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

Bara en fråga Thomas Nydahl.

Vad har blivit av Vilks blogg?????

Vet du?

Rune
Rune
9 years ago
Reply to  Johan den 1:e

Den ligger här: http://www.vilks.net/

Peter Buch, den strik
Peter Buch, den strik
9 years ago

Gates of Vienna skulle vel som andre konstant have mindst et mirror, der kan aktiveres såfremt det første stoppes. Ikke sådan forstået at hele bloggen nødvendigvis behøver være gengivet i mirror, blot det mest aktuelle, uden for mange billeder, videoer så selv små servere med mindre kapacitet kan vise siderne. At der optimalt hos den normale udbyder og de der har link til den ramte blog skulle blive ændret link til sådanne servere er klart, men næppe normalt for udbyderne/andre blogge, det er vist kun et mindre hurtigt klaret problem med hensyn til indstillingerne. Da en navnefælle er dukket op… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Jihad works both ways 🙂

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x