19
jan
Seneste opdatering: 20/1-13 kl. 0458
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A mother who tackled a leading historian on live television about immigration insisted last night that her family’s home town has become like a ‘foreign country’.On BBC1’s Question Time, Professor Mary Beard dismissed stories about the number of migrant workers overwhelming Boston as ‘myths’ and said ‘public services can cope’.But Rachel Bull, an office manager in Boston, who was in the audience, immediately challenged the Cambridge University classics professor, claiming hospitals and schools are struggling to cope in the Lincolnshire agricultural town. Our town’s like a foreign country and locals can’t cope with the immigrants, says mother after TV clash with academic on Question Time

GoV is down again

I see that Gates of Vienna is down again, due to “violation of terms of service”.

Denne blog overtræder Bloggers servicevilkår og er for øjeblikket kun åben for forfattere

Mali: “A complete basketcase”

“Don’t get pinned down in those failed states.” Ikke meget vi kan gør ved det. Nå, ja, hente lidt mere femtekolonne – såkaldte flygtninge – ind i Europa. Murderous Algerian jihadist kidnappers: “We’ve come in the name of Islam, to teach the Americans what Islam is”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
9 years ago

”Konspirationsteorier” hit, och ”konspirationsteorier” dit….. Samhällsplaneringar för samhällen och för nationer, av just alla möjliga olika slag, finns i de allra flesta nationer och samhällen som en absolut nödvändighet. Livs-planer finns också hos de flesta familjer och släkter, samt också hos de flesta individer. Så att ha ”planer”, och ”viljor”, kring om och hur ett samhälle, eller en familj, eller en enskild individs liv, skall gestalta sig, åt vilket håll det skall vandra, hur det skall kunna utvecklas på bästa möjliga sätt, är fullkomliga självklarheter. Ordet CON – som i ordet – conspiracy – , betyder ungefär – dold, eller… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Ang. Mali så tænker jeg lidt som den amerikanske kommentator på SUN at vi skal ikke forsøge at opbygge samfund i vores spejlbillede. Af mange og “dybe” årsager kunne det lykkes, sådan lidt tja tja, for briterne i Indien og andre steder i det 19. århundrede men er umuligt idag og lykkedes iøvrigt netop aldrig i islamiske lande, selv for briterne (sammenlign det uperfekte men reelle indiske demokrati med Pakistan. Samme kultur, etnicitet etc. Een vigtig forskel…). Men dels forstår jeg den franske indsats lidt som netop at gå ind, sprænge nogle islamiske “strongholds” i stumper og stykker og så… Read more »

Peter buch
Peter buch
9 years ago
Reply to  steen

Forhåbentlig giver det lidt omtale, der i den sidste ende giver flere læsere, og at endnu flere dermed får et bedre grundlag for bedømmelse af hvordan og hvorfor verden ser ud som den gør/oplysning.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Det burde være muligt at få nok skaffet kapital til egen/en eller flere andre udbyder(-e) der har bedre forhold, end de eksisterende, til gavn for ytringsfrihed, for blogge, utallige individer og grupper.
Internationalt samarbejde kunne forsøges på området.

Jernhesten
9 years ago

“We are at breaking point. It’s got to stop”

Det er nok ikke så meget det hun siger, som vi skal lægge mærke til.

Det er publikums reaktion!!!

Da Capo
Da Capo
9 years ago

På grund af at ‘Gates of Vienna’ er nede for anden gang, nu anklaget for brud mot Bloggers servicevilkår. ———————————————————— Gates of Vienna, Wednesday, December 26, 2012 — Radio Free Scandinavia As reported here last week, Gates of Vienna has received two emails from Sveriges Television (SVT), the Swedish state broadcaster. The first one was from the executive producer of “Agenda SVT”, and the second from a lawyer in SVT’s legal department. Both messages objected to a video embedded in a post from last spring entitled “A Loss of Faith in Sweden as a Democracy”, and cited copyright issues as… Read more »

Prudentius
9 years ago

“Its got to stop.” Helt rigtigt, importen af den tredje verden vil forvandle Europa til … den tredje verden! Henter man somaliere kan man regne med et nyt Somalia, pakistanere et nyt Pakistan, tyrkere et nyt Tyrkiet, palæstinensere et nyt Gaza osv. osv. osv. Vi har fået lidt af det hele og dermed (for) meget af Dar al islam. Det er logik for perlehøns, men ikke for multikulturalister. Et stop for masseindvandringen betyder samtidig et stop for de vestlige magteliters økonomiske/demografiske/politiske/religiøse ambitioner om et imperium funderet på menneskerettigheder og globalisme. Og et sådan stop kan de alene bringes til at… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
9 years ago
Reply to  Prudentius

Tak Prudentius! Jeg kan godt lide dine korte, præcise og nødvendige kommentarer.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Tim Pallis

Selv tak Tim Pallis! Jeg kan godt lide dine noget længere og mindst lige så nødvendige indlæg.

PFEP
PFEP
9 years ago

The point of no return is passed for a long time ago and the path back to a secure society will be almost impossible to point out, at least it will be a hard walk with a lot of victims in the tracks.

When and how I cant predict, but I surely can forecast pain, panic and a coming society that has to undergo a lot of seriously aftermaths in regard to the survivors there has to build a secure society based on trust, in the ruins of the multicultural Armageddon.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x