25
jan
Seneste opdatering: 26/1-13 kl. 0440
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udvekslingseleven, Nick Townsell fra USA, fik en chokerende oplevelse i bus 6A på vej mod Nørreport Station i København.Fire drenge af anden etnisk herkomst end dansk omringede den 20-årige amerikaner [kinesisk] og endte med at overdynge ham med slag og spark. Imens så Nick Townsells medpassagerer passivt til.Fyldt bus så passivt til mens dreng fik bank

Nick Townsell har forladt Danmark. Der er et andet grimt tilfælde her: Disse mænd mistænkes for groft overfald på gravid kvinde. Se om tilskuersyndromet her: Genovesesyndromet.

Munir Awad kendt skyldig
Jeg kan ikke udtale mig om, hvor vidt Awad er skyldig eller ej. Den bevisførelse jeg hørte, var ødelæggende for de tre andre’svenskere’, de er skyldige som ind i Helvede, men jeg hørte ikke lydoptagelser af Awad selv. For hans skyld taler dels hans forhistorie stærkt, som jeg har skrevet om her, og dels det selskab han var i. Risikoen for et justismord forekommer lille.

31-årig terrordømt fik ikke noget ud af at anke til landsretten. Munir Awad, der nu er kendt skyldig i landsretten, nægtede at udtale sig under byretssagen. I landsretten har han dog taget bladet fra munden og bedyret sin uskyld. Nu skal Østre Landsret i gang med at udmåle en passende straf. Dommen vil falde 31. januar. Straffen vil formentlig komme til at ligge omkring 12 års fængsel.Fjerde mand i JP-terrorsag kendt skyldig

26.01.2013 020833

Terrordømt: Sådan blev jeg stemplet som JP-terrorist

Terrordømte Munir Awad var tavs under sagen, men talte ud og appellerede til nævningene i 11. time

Efter turen til Afrika i 2007 begyndte en ny tid for Munir Awad i en forstad til Stockholm.- Mit liv ændrede sig drastisk. Jeg blev kendt som “terroristen, der begik kriminalitet”, og fik mange kontakter i det radikale miljø.- Jeg blev overvåget af politiet og Säpo fra en terrorvinkel. Myndighederne havde stemplet mig, og jeg blev vældig omtalt i medierne, sagde Awad i retten, før de ni nævninge begyndte voteringen. Munir Awad begyndte at omgås de tre andre dømte i terrorsagen, der skaffede ham en lejlighed og penge og billetter til pilgrimsrejsen til Pakistan i 2009.

– Jeg lavede indsamlinger sammen med dem og sendte penge ud af landet.De tre andre dømte i JP-terrorsagen er 46-årige Mounir Dhari, 39-årige Sahbi Zalouti og 32-årige Omar Aboelazm, der fik 12 års fængsel i byretten. Landsretten udmåler straffen til Munir Awad den 31. januar.Terrordømt: Sådan blev jeg stemplet som JP-terrorist. Forsvarsadvokat i terrorsag kalder nævninge i terrorsag fordomsfulde. Terrormisstänkt svensk nekar.

Indiske muslimer truer litteraturfestival over Rushdie

Muslim groups in India are threatening to target the Jaipur Literature Festival later this week unless it withdraws invitations to writers who supported Sir Salman Rushdie at last year’s event.

Sir Salman was forced to withdraw from the festival last year after police said they had received intelligence reports of a plot by Islamic fundamentalists to assassinate him for ‘heresies’ in his controversial novel ‘The Satanic Verses’.
The author, who is expected to visit India this week for the film premier of his Booker-winning novel ‘Midnight’s Children’, later accused the Indian government of cowardice in giving in to extremist threats but also claimed Congress leaders had circulated a false threat to maximise the party’s Muslim vote during last year’s Uttar Pradesh state elections.Muslim clerics have now warned of new protests if invitations to four authors – Hari Kunzru, Ruchir Joshi, Amitava Kumar and Jeet Thayil – who read from ‘The Satanic Verses’ in support of Sir Salman at last year’s festival are not withdrawn. Muslims threaten to target Jaipur Literature Festival over Sir Salman Rushdie

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kaell
9 years ago

Tilstandene i Sverige synes at blive værre og værre. Selve viljen til modstand over de indtrængende muslimer synes at være brudt – i det mindste hos de toneangivende politikere og mediefolk. Studiet af mafiauvæsenet i Italien siger noget om islamisternes fremfærd i Europa. Italiens førende mafiaekspert, politikeren og sociologen Nando dalla Chiesa, siger ifølge Morten Beiter (Weekendavisen, 18/1 2013) om Ndranghetaens fremfærd i Norditalien:
“Kolonisatorens viirkelige styrke består, klassisk set, i de koloniseredes svaghed. Også selv om disse i teorien har loven og statens voldsmonopol på deres side.” Udskift Ndranghetaen med islam for tydelighedens skyld.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Se om tilskuersyndromet her: Genovesesyndromet.” Folk kunne have ringet til politiet fra en mobil, ingen tvivl om det. Men jeg mener hovedansvaret ligger hos politikerne. Dels er der jo det velkendte med at de importerer en voldelig og klan-baseret kultur men det jeg tænker på her er at retten til selvforsvar i Danmark reelt er ikke-eksisterende. Jeg er ikke ekspert på juraen her men det er mit indtryk at man meget nemt kan komme i juridiske problemer hvis man griber ind og en overfaldsmand kommer til skade. Det synes, igen uden at jeg har undersøgt sager nærmere, at være som… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Jeg nævner teknisk grej, registrering som væsentlig, mine motiver udtrykkes der da skepsis over for: http://www.uriasposten.net/archives/44390 …Dernæst en motivdel i ønsket om dokumentering, hvilket just nævnte optage- og sendeudstyr er egnet til. Det er givet et aspekt som både historiestudiet, med et engang i faget forekommende krav, for specifikke typer forlæg, om belæg for ytringer, og konklusioner, samt igen livserfaringer har sat sit præg på…. Jeg synes ikke jeg har konfrontation som ledende motiv, hvad andre der umiddelbart nævner destruktion af kommunikationsmuligheder som en god ide, synes mere præget af. I min tolkning, naturligvis. Skepsis og motiver er noget interessant… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  Peter Buch

???

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

I tilknytning til tilbageholdenhed ved episoder hvor nogle hævder de straks vil gribe ind, nævner jeg, at dokumentering af det skete er vigtig, at en meget lille sender, der videregiver registreret lyd, eller lyd og billeder, sendt trådløst til modtagere synes mig oplagt, kameraer i busser er måske gode, men jo mere materiale, og potentielt jo flere steder kriminelle vises frem jo større grundlag for sikker identifikation. At jeg selv ikke ytrer jeg umiddelbart vil springe frem, og hjælpe ofre/tilbageholde voldsudøvere har blandt meget andet baggrund i egne lidelser. Lyd- og billed-optagelses udstyr fås i meget små udgaver, trådløs overførelse… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Som 12 årig omkring 1967 deltog jeg i et Københavner-mesterskab i løb, mit første, jeg blev nr. 2, diplom haves endnu, og brugte tid på at holde de for store bukser oppe. Jeg løb stærkt også i 1975, forfulgt af overfaldsmænd. Farfar var i en periode en ganske god mellemdistanceløber.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Bonderøv, danskernes parti, nogle kommentatorer er fremmende det ene og andre det andet, det kan give lidt af puslespil-værdikamps-proriterings-særheder og er baggrund for vor specifikke vinkling, perspektiver og alt i den skuffe.
Meget af den slags fnidder tager focus, fra det der kunne være mere væsentligt.

http://snaphanen.dk/2013/01/26/maste-vanja-sig-vid-tanken-pa-moske/#comment-186695

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

…hovedansvaret ligger hos politikerne.
Vælgerne har valgt dem.

Henviser til kommentar også på:
http://www.uriasposten.net/archives/44550

Godt.
Næste kunne være med opfordring til ansvarlige borgere om at glemme deres klagelyst lidt, og selv blive de og det samfundet overvejende er grundet af og i.
Statens rolle må formindskes drastisk af flere årsager, dels er den hjælp der gives virkeligt uformående ikke at regne for meget i forhold til selve apparatets størrelse, dels er der nu engang et andet engagement til stede når tingene er tæt på og ikke blot ordnes ved stats-systemets uendelige strøm af bevillinger.
Venlig hilsen
Peter Buch

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  Peter Buch

“Statens rolle må formindskes drastisk af flere årsager..” Helt enig. Og et område er at den skal holde op med at retsforfølge folk der forsvarer sig selv eller andre mod et igangværende overfald. Med mindre de naturligvis går helt amok EFTER at truslen er elimineret men den slags sager vil være få og nemme at identificere uden at skrive for mange regler. Som med det gamle citat om porno, man vil kunne genkende når folk har misbrugt selvforsvarsargumentet. Idag findes retten til selvforsvar reelt ikke. Foretrækker iøvrigt når du skriver direkte hvad du mener og ikke væver så meget. Men… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Ja, ja, det er for dårligt ikke at skrive direkte, det er også, et tilsyneladende ringe fungerende, forsøg på at få andre til at tænke, selv tænke over sagerne, det er der også i det.

Statens rolle er mere omfangsrig end få linjer kan beskrive, dog kunne en begrundelse for staters eksistens være hjælp til uformående.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“..forsøg på at få andre til at tænke, selv tænke over sagerne, det er der også i det.” Det forstod jeg det også som. Faren herved er naturligvis når det så bliver uklart hvad man forsøger at sige. Fx. er jeg enig med dig i din manglende enthusiasme for Danskernes Parti. Men først var jeg ikke sikker på om du mente at jeg skulle have noget med dem at gøre. Denne association ville jeg naturligvis gerne betakke mig for. Jeg ved ikke præcis hvad de står for men jeg er ikke meget for at være enig med en udbryderfraktion fra… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  Peter Buch

“…hovedansvaret ligger hos politikerne.
Vælgerne har valgt dem.”

Det har du jo helt ret i. Men så er vi ude i en diskussion om at danskere er for slappe og mangler rygrad. Det er min holdning at det er tilfældet men det er for diffust til at man kunne begynde at ændre det på en rimelig tidsskala (i.e. en der ikke skal tælles i årtier).

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Helt enig. Min væven og righoldige kommentering, der ikke altid forgår i et klart og tydeligt sprog, hvor klarhed og tydelighed ville være at foretrække, sker (også), fordi samfundsdebat, ikke udelukkende bør ske med holdninger givet i klart og tydeligt sprog. Dannelsesprojektet nogle har taget op, kunne nævne dette. Når der, herfra tolket, er mere at hente i at lave undersøgelser, analyser, studier, projekter og karriere, over diverse end eksempelvis at bringe reel hjælp til uformående, og virkelig prioritere at forsøge at hæve niveauet generelt, er det klart mit næsten enlige pip, som jeg opfatter det, virker sært. Det er… Read more »

Johannes Brahe
Johannes Brahe
9 years ago

Varför ingriper ingen när folk misshandlas? För att staten straffar de för övervåld som vid undsättning av nödställd skadar angriparen. Journalisterna efterfrågar civilkurage men hetsar mot svenskar och européer som organiserar sig mot kriminaliteten och kallar dem nedlåtande för medorgargarden etc. När sedan busen är gripen och du har vittnat, lyder domen 75 timmars samhällstjänst för den kriminelle, 150 timmars samhällstjänst för dig och en anmärkning i brottsregistret. De dömda får dessutom naturligtvis reda på din identitet. Lik förbannat måste man ingripa. Men européerna har sin egen stat emot sig och tar dubbla risker. Vad vi behöver är nya politiker.

Rebikanataro
Rebikanataro
9 years ago
Reply to  Johannes Brahe

Att ingripa har en mening i ett sammanhang.
Något sammanhang som gör det meningsfullt att ingripa existerar inte.
För att logiskt kunna förstå det nya samhället måste man använda en begreppsapparat som är olaglig att uttrycka offentligt.
Hela offentligheten är någonting totalt främmande.

Johannes Brahe
Johannes Brahe
9 years ago
Reply to  Rebikanataro

Intressant tankegång. Och helt sant. Hmm.

NielsC
NielsC
9 years ago

Åh det er så sødt når Munir Awad taler om ‘pilgrimsrejsen’ til Pakistan. Hvorfor rejste de ind i Pakistan fra Iran, hvorfor bestak de de første politimænd de mødte?
I et interview med Cage prisoners fortalte han, at arrestionen efter hans opfattelse skyldes amerikanerne, fordi muslimer jo da burde rejse frit imellem alle muslimske lande.

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Ikke alle udlændinge er kriminelle. Herboende amerikanere og kinesere har en lavere kriminalitetsrate end de indfødte. Den nu fordrevne Nick Townsell var begge dele. Det er de forkerte udlændinge, vi har inviteret indenfor. Er der nogen, der tænker på Danmarks omdømme?

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Anonymous

Kommer der folk hertil kunne tanker om Danmarks omdømme været indgået i overvejelserne for deres ankomst.

For de der ikke er tilrejsende, de allerede i Danmark levende, kan Danmarks omdømme også være en problematik, de kunne nævne, adspurgt eller selv fremført.

Danmarks omdømme indgår i et endnu ukendt antal menneskers bevidsthed.

http://www.youtube.com/watch?v=FqH34-yLLME

Stadig i same båd, bus er det da.

Frank P
Frank P
9 years ago

Utaknemmelige lømler. Her kommer de med al deres destruktive had og prøver at smadre det gode samfund vi har opbygget. Bare tænk over noget så avanceret som rindende vand, der kommer ud af vores haner og som har den bedste kvalitet i verden. Bare tænk over kloaker, veje, fortorv, og alt hvad vi har skabt i vores fællesskab. De bruger løs af det uden at tænke over det. De har alle muligheder, og de sætter slet ikke pris på at leve i et land som Danmark. Utaknemmelige små svin… føj hvor er det sygt og væmmeligt.

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  steen

Hæhæ… genusfotografens side er ikke færdigloaded i skrivende stund, men man venter jo gerne.

Salig Christopher Hitchens havde en anekdote om Samuel Johnsson, forfatteren til den første engelske ordbog. Der var bred enighed om at værket var en milepæl og han modtog roser fra nær og fjern. Han modtog også en delegation af ærværdige borgermadammer, der ville lykønske ham med, at han ikke havde medtage sjofle ord i sin ordbog.

“Mine damer,” svarede Johnsson, “jeg lykønsker Dem med at De vidste hvad de skulle lede efter.”

Erling
Erling
9 years ago
Reply to  steen

Hæhæ… genusfotografens side er ikke færdigloaded i skrivende stund, men man venter jo gerne.

Salig Christopher Hitchens havde en anekdote om Samuel Johnsson, forfatteren til den første engelske ordbog. Der var bred enighed om at værket var en milepæl og han modtog roser fra nær og fjern. Han modtog også en delegation af ærværdige borgermadammer, der ville lykønske ham med, at han ikke havde medtage sjofle ord i sin ordbog.

“Mine damer,” svarede Johnsson, “jeg lykønsker Dem med at De vidste hvad de skulle lede efter.”

Erling
Erling
9 years ago
Reply to  Erling

Min aften er reddet. Her er et lille udvalg, og undskyld til Snaphanens svenske læsere, men det er altså klassehumor. Bra skrivet, och helt sjuka bilder. Men jag är egentligen inte så förvånad – det är ju Danmark som diskuteras. Det här är fan så jävla sjukt. Tack Genusfotografen för att du uppmärksammar denna skandal. Det är inget annat än mansförakt att tro att män behöver lockas med köttsliga lustar för att ta sig ut och fiska. Fan för patriarkatet. Fattar man inte att det här är helt sjukt, kvinnoföraktande och vidrigt förutom att det är helt humorfritt så är… Read more »

Erling
Erling
9 years ago
Reply to  Erling

Et par perler mere: Detta är helt bisarrt!? Vad har detta med fiskeri att göra? Varför ska unga kvinnor stå nakna och fiska? Är det mäns våta dröm att fånga stora fiskar och att där ska finnas en ung naken kvinna? Jag blir riktigt arg på denna skittidning som delvis förstör för mitt fritidsintresse genom att blanda in nakna tjejer. Förståelsen för sportfisket är redan idag för liten bland de oinvigda och detta bidrar till missuppfattningarna. Jag kan lova att den, ibland gigantiska, upphetsning jag känner när jag fått en fin fisk inte på nåt sätt är av sexuell natur.… Read more »

anno
anno
9 years ago
Reply to  Erling

Fisk & Fri sender en regning 🙂
http://www.genusfotografen.se/

Erling
Erling
9 years ago
Reply to  Erling

Stort! Og manden forstår naturligvis ikke hvorfor han skal betale for at bruge 30 (!) højopløsningsbilleder fra et kommercielt website. Hans øvrige blogindlæg er også gode, lidt ligesom en Find Holger-bog: man stirrer på billedet og prøver at gætte, hvilket element der i virkeligheden er et stort, dunkende mandslem. Man skulle tro han aldrig havde hørt om Freud. Her et tankevækkende eet: http://www.genusfotografen.se/wp-content/uploads/2012/12/tips_mamavspappa.jpg Bemærke forskellen i ansigtsudtrykket på svenske mødre hhv. fædre: sidstnævnte ligner nogen, der lige har modtaget en livstidsdom. Her er een af de svære: http://www.genusfotografen.se/wp-content/uploads/2012/12/tips_biltema.jpg Og hvad er der så galt med dette billede? Ens første tanke… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

OT Fra den muntre afdeling 😀 http://www.bt.dk/udland/svenskerne-raser-over-dansk-fiske-porno Svenskerne raser over dansk ‘fiske-porno’ Af Berit Hartung Torsdag den 24. januar 2013, 11:14 Lækre sild, der poserer med nyfangede fisk, får svenskerne til at se rødt. Nøgne kvinder med store fisk mellem benene falder ikke i god jord på den anden side af sundet. Vores svenske søstre og brødre bryder sig nemlig ikke om, at det danske magasin om lystfiskeri Fisk og Fri, hver måned på deres hjemmeside bringer et foto af en nøgen eller temmelig afklædt kvinde med et kæmpemæssig fisk. Den danske lystfisker-gimmick møder nemlig kritisk i Sverige. – Det… Read more »

Eyvind Dk
9 years ago

Satans til sjakaler!

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x