28
jan
Seneste opdatering: 28/1-13 kl. 2157
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der har i Europa været tale om både mord og mordforsøg på homoseksuelle begået af indvandrere, så man skulle tro de berørte var interesserede i at få forbryderne hængt ud, men nej, så vigtigt er det alligevel ikke. Varm luft og Radikale floskler klarer problemet. Elefanten i rummet hedder Koranen og homoseksualitet. Politikerne skal kræve af imamer, at de tager afstand fra de citerede skriftsteder, men det bliver en kold dag i Helvede inden. Allerslev og politiledelsen har af ren fejghed uddelegeret homoseksuelles sikkerhed til deres eget private initiativ, de kan få et fakkeltog, et hallelujah og en homoparade fra Rådhuset og den svage og inkpompetente borgmester, der er det levende argument imod 29-årige, ledende politikere. Blandt homoseksuelle ser man den samme fordeling som blandt jøder af dem, der vil sige sandheden om deres plageånder, og dem der vil tie, cirka fifty-fifty. Erkendelsen kalder åbenbart på psykologhjælp, kendsgerninger kan ikke bidrage med noget.

“Snakke, snakke, snakke, forklare, forklare, forklare, oplyse, oplyse, oplyse. Politikernes ideer til at løse problemet med hadforbrydelser starter og slutter altid med et dialogmøde. … overfaldet på radioværten Marcel Juul Østergaard i denne uge er langtfra enestående… Og der er flere lavpraktiske ting, man kunne gøre. Ting, som kunne gøre en forskel her og nu. Vi ved, hvor de fleste overfald finder sted. Som regel omkring homobarer…

Studiestræde i København er ifølge statistikken et særlig risikabelt sted. Ét forslag kunne være at lukke af for biler fredag og lørdag mellem 22 og 7 om morgenen, så det ikke er muligt at cruise gennem gaden og råbe skældsord og trusler, og så bilen er lidt længere væk, når voldsmanden skal slippe af sted. Homofobi: Luk Studiestræde, “så det ikke er muligt at cruise gennem… råbe skældsord og trusler”

Og bøsse-vantro safari?

A man who was subjected to homophobic abuse by a group of men claiming to be “Muslim vigilantes” has come forward to police. The Metropolitan Police issued an appeal after a video of the harassment was uploaded to YouTube. Last Thursday, detectives urged the victim to come forward as “a crucial witness”. East London ‘Muslim vigilantes’ homophobia victim makes contact with police, Muslim vigilante gang attacks ‘could escalate’, police warn.The deafening silence of the Left over the ‘Muslim Patrol’. East London Mosque condemns homophobia, yet advertised four anti-gay speakers last month alone.

Det var den lille The Commentator der først bragte historien den 16 januar. Nu hvor den har nået alle medier, er der som sædvanlig problemer for MSM med at kreditere den oprindelige kilde: “Muslim Patrols” – How we led the news cycle.

Første kritiske anmeldelse af Lisa Bjurwald

Hun er fredet. Der er ingen af mikrofonholderne, der tør kritisere hende. Før Lars Åberg i dag (Dispatches forleden), og selv Åberg betaler sit lille skålpund kød til nydeligheden med sætningen der begynder med “Hos dem, som ser politiker som naiva dårar och journalister.” – “There is nothing that an intellectual less likes to change than his mind, or a politician his policy.” (Dalrymple)

Skrivbordskrigarna handlar mycket om språkbruk, men extremism, islamisering och antirasism hör till de begrepp som här ges glidande betydelser mer förankrade i känslosamhet än i nykter problematisering. På sidan 18 heter det, apropå svenska nynazister, att ”vill man använda uttrycket extremist korrekt bör man alltså reservera det för våldsbejakande grupperingar.” Redan på nästa sida upphävs denna definition när Bjurwald skriver om ”de flesta länder med en stark extremhöger, inklusive Sverige”. Och längre fram, på sidan 136, konstateras att ”vad som faktiskt är extremism är alltså subjektivt”. Hennes slutsats att extremhögern har rört sig från nätets utkanter till samhällets mitt blir i ljuset av detta inte invändningsfri. Lars Åberg: Lisa Bjurwald | Skrivbordskrigarna – hur extrema krafter ­utnyttjar internet.

Dawah* for Kristne, jøder og dyr i Hillerød
Det var i Hillerød at islam blev reformeret, nu genopstået som en ikke-missonerende religion:

For at forbedre islams image stiller en gruppe unge op på Torvet på lørdag mellem klokken 10 og 14. – I en tid, hvor islam ikke har det bedste ry, vil en gruppe unge gerne fortælle om alle islams gode sider.Derfor har cirka 15 unge fra Østervang og København besluttet at markere profeten Muhammeds fødselsdag ved at stille et lille telt op på Torvet i Hillerød på lørdag den 26. januar mellem klokken 10 og 14. Forbipasserende vil blive tilbudt både kaffe, roser og gaver. Ali Majid understreger dog, at gruppen ikke er ude på at missionere: “Nej, vi vil bare gerne dele gaver ud – til alle: Kristne, jøder, dyr – ja, alle!”Profeten Muhammed skal fejres på Torvet i Hillerød (*Dawah)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Nils

Ikke uden perspektiv.
Dog er indre opgør aktuelt noget mere barske i islam end indenfor kristendom. Kristendom havde tredvieårskrig, og lidt mere, men i omfang og antal opgør, er den langt fra islams niveau. Dette er min umiddelbare vurdering, uden belæg.
Men ikke uden perspektiv.

Nils
Nils
9 years ago

Apropos dyrenes dag i Hillerød, så burde de gøre det noget mere nede i Cairo, altså sleske for de kristne i stedet for at forfølge dem.

I øvrigt burde alle vi protestanter påtage os islam – så modbydeligt det end må forekomme for de fleste at kalde sig muslimer – og så gennemprotestere lortet indtil der kun er det acceptable tilbage, ligesom vi gjorde med kristendommen.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Nils
Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Psykologhjælp er ikke nok.
Få er mandfolk og vil og kan gribe ind, som vi kan konstatere, jvf. episoderne aa… ann. anm. b, ba…nk. nl.zwc…ååå nej1, åååah nej nej 283 og så videre og så videre, set herfra.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Navn og e-mail fungerer her, der er dog stadig ofte mobil udgaven dukker op, og den er svær at komme ud ad.
Kræver nyt log ind, eller flere gange, rigtig mange gange, klikken på- exit mobile edition linket.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

http://www.sydsvenskan.se/sverige/regeringen-infor-tuffare-asylpolitik/

Steen, normalt plejer denne blog at kunne huske navn og e-mail-adresse
fra svar til svar, men det ser ikke ud til at fungere pt. Er det noget,
der kan ordnes?

På forhånd tak 😉

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Den ubehagelige virkelighed begynder så småt at trænge sig på, selv i det politisk korrekte og normalt så virkelighedsfornægtende Sverige http://ekstrabladet.dk/nationen/article1909325.ece Svensk minister: stop for fattig-flygtninge Sverige forventer mere end 50.000 asylansøgere i år – men nu vil Sverige gøre det sværere at få asyl Af: Thomas Harder Læserne på Sydsvenskans hjemmeside er overvejende tilfredse med de stramninger af asyl- og indvandringspolitiken, minister Tobias Billström nu lancerer. Af de 421 læsere, der har svaret, hvad de føler efter at have læst, at færre somaliere fremover skal have asyl, at flere afviste ayslansøgere skal sendes hjem og at forsørgelseskravet til familiesammenførte… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Regeringen åbner for sluserne: Nu skal der uddeles statsborgerskaber http://denkorteavis.dk/2013/regeringen-abner-for-sluserne-nu-skal-der-uddeles-statsborgerskaber/ Efter at regeringen på en række områder har slækket på den stramme udlændingepolitik, VKO-flertallet førte, er turen nu kommet til uddeling af statsborgerskaber. Folketingets partier indkaldes i løbet af kort tid Trine Bramsen oplyser, at Folketingets partier inden for kort tid vil blive indkaldt til forhandlinger om ændringerne i de krav, der fremover skal stilles for at opnå dansk statsborgerskab. Nu skal det være lettere at få et dansk statsborgerskab, fastslår både Socialdemokratiets indfødsretsordfører, Lennart Damsbo-Andersen og den socialdemokratiske formand for Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik, Trine Bramsen. Der skal… Read more »

Prudentius
9 years ago

Men hvad kan Allerslev egentlig stille op? Ikke nok med hun er personligt ideologisk forpligtiget på multikulturalismen, hun er også medlem af et parti hvor bare de mindste antydninger af at det multi-etniske paradis slår revner, er det samme som en underskrevet og indsendt udmeldelsesblanket. Til sidst sidder hun på multikulturalistiske stemmer, multikulturalister har været nede og sætte deres kryds ved hendes navn, og de forventer hun agere/regere som en multikulturalist. Så længe europæerne ved valg efter valg sender multikulturalister ind på magtens korridorer, ja så kører den multikulturelle stat videre, lokalt som nationalt. Den bliver dyrere og dyrere, dårligere… Read more »

Skjoldungen
9 years ago

Denne Marcel Juul Østergaard er – foruden at være bøsse – radiovært på DanMarx Radio. Man kan derfor tvangfrit gå ud fra, at hen er overbevist islamofil, stemmer på og propaganderer for et islamofilt parti. Og hem skulle vi have ondt af…? – No way!. Hen ligger som hen har redt og må tage konsekvenserne!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x