30
jan
Seneste opdatering: 30/1-13 kl. 1327
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bryssel 2012,

Hun satte livet på spil for at blive fri og for at blive kristen, nu må hun leve under konstant politibeskyttelse. Læs om Sabatina James, der taler i Trykkefrihedsselskabet 2. marts.

Det seneste tiår er en række velformulerede og modige eks-muslimer stået frem, og har fortalt om islam og om prisen for at forlade Muhammeds lære. Vi kender alle Ibn Warraq, Wafa Sultan og Ayaan Hirsi Ali. Endnu et navn bør føjes til rækken: Den pakistansk-fødte Sabatina James.

Efternavnet er ikke hendes eget, men et hun har taget af sikkerhedsgrunde. Siden sit brud med sin familie og med islam har hun nemlig levet med konstante dødstrusler og skiftende adresser. Hvem er den unge, smukke kvinde så?…. af Katrine Winkel Holm, Sappho.

Manuel Valls: “Mange imamer vil blive udvist”

French Interior Minister Manuel Valls has said that Paris is set to deport a string of radical religious imams as part of a fight against “global jihadism”. “Several radical foreign preachers will be expelled in the coming days,” Valls told a Brussels conference called to tackle extremism in Europe on Tuesday, without identifying any of the individuals concerned.

“I don’t confuse this radical Islam with the Islam of France but there is a religious environment, there are Salafist groupings, who are involved in a political process, whose aim is to monopolise cultural associations, the schooling system,” he added.France to deport ‘radical foreign imams’to fight against “global jihadism”. Manuel Valls : «Plusieurs prédicateurs radicaux étrangers vont être expulsés dans les prochains jours», HIGH LEVEL CONFERENCE – 29 JANUARY 2013, BRUSSELS “EMPOWERING LOCAL ACTORS TO PREVENT VIOLENT EXTREMISM”

Særlig Inger Støjberg skal her lægge mærke til, at det drejer sig om ‘salafister’ og jihad, der bemæmpes inden for Frankrigs grænser. Nyttigt til at forberede hende på hendes eget fremtidige virke. Hun kommer selv til at smide sådanne ud, hun er bare ikke klar over det endnu. Den bevægelse vi ser nu, er det lange tilbagetog fra multikulturalismen, det kan strække sig over de næste 10-15 år, og om ikke så mange år, bliver det lige så svært at finde en multikulturalist, som det var at finde en kommunist den 31 december 1991.Kun de aller færreste vil til den tid minde hele kødranden af drømmere og romantikere om, hvad de ellers lige sagde i forgårs. Den politiske institutuion opretholder sig selv, ikke mindst selv via amnesi, fortrængning og venlig diskretion fra pressens side. Politikere laver nogle tusinde børn i deres levetid, men de er kræsne med hvem de vedkender sig fadderskabet til, en bro hist og en reform her og ellers Den Blå Bog, Ridderkors og bisættelse fra Arbejdsmuseet. Bare tænk på – nå ja.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] (tysk, utekstet) Se også Sabatina James i København: ‘Thou shalt die for your happiness’, Sabatina James – mellem islam og kristendom, Sabatina James interviewet af Elisabeth […]

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Digt der skulle være dukket op på Sappho, i går under kommentarer, kan gentages her, tilbage fra 1990erne..:

Kærligheden er en- gave.
Ikke noget med at- have.
Den kan kun gis’ og ikke beholdes.
Den kan bare ikke for-voldes.

Peter A
9 years ago

Ja, uden tvivl en veltalende kvinde. Men gør hun en signifikant forskel?

Johansen
Johansen
9 years ago

Sabatina James ser ud som en gudinde og har talegaver som en gudinde:

http://www.youtube.com/watch?v=f0ZVFFHtzJQ&feature=youtu.be

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Der er trods alt også lidt, at glæde sig over.
Det er en stor glæde, at se de mange (millioner),
som hvert år flygter fra islam til den frie verden
– efter 1400 års fangeskab.
Dear Sabatina James welcome to the world of freedom!
Keep smiling.

Poul
Poul
9 years ago

Er man interesseret (og på Facebook) kan man følge den stærke kvinde her: http://www.facebook.com/SabatinaJames
Hun opdaterer jævnligt med mange interessante indlæg.

Anonymous
Anonymous
9 years ago

BTW.

Steen har et rigtigt informativt link ( Brussels conference ) i posten om Frankrigs nye initiativ – Det er en samling af PDF filer på omkring 50 sider let læselig.

Crass Børsting
Crass Børsting
9 years ago

Vedr. Sabatina kan man citere en af de gamle høvdinger i mediebranchen: – Det skal jo ikke komme folk til skade, at de ser lidt godt ud.

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Hvad angår Sabatina, kan man citere en af de gamle krigere i mediebranchen: – Det skal jo ikke komme folk til skade, at de ser lidt godt ud.

skræp
skræp
9 years ago

# Falkeøje. Jeg er ved at give dig ret.

falkeøje
falkeøje
9 years ago
Reply to  skræp

Se på Balkan.
Der har de forskellige kulturer boet dør om dør i masser af generationer,
alligevel slog de med største fornøjelse hinanden ihjel, da chancen bød
sig.
Havde Nato ikke grebet ind, så havde de været i krig endnu.
Selvom der går både 100 og 200 år, så vil der i Danmark være spændinger
mellem muslimer og danskere, hadet forsvinder aldrig.

falkeøje

Santor
Santor
9 years ago

Jow Jow, lad os nu se hvor mange det kommer til at dreje sig om.

;Mit gæt er at det allerhøjst bliver 10 – 15 af de værste. Så kan den franske regering altid sige at de prøvede.

For at det skal virke så skal de kriminelle, de uintegrerbare og imamerne ud.

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Santor

“For at det skal virke så skal de kriminelle, de uintegrerbare og imamerne ud”

I så fald skulle Frankrig jo repatriere millioner af indvandrere. Det er nok ikke realistisk. Nej, Frankrig må jo nok affinde sig sig med, at de cirka 800 “zones sensibles” er at betragte som “Republikkens tabte territorier”, og så søge at inddæmme problemerne til de områder. Hvordan ved jeg ikke, men de Franske politikere har ikke andet valg, og så kan den nuværende politiske elite så bare håbe på, at det ikke bliver i deres tid det bryder sammen.

Hanne65
Hanne65
9 years ago

“I don’t confuse this radical Islam with the Islam of France…”
Islam of France?
Det finnes kun én islam. Dessverre.

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Borgerkrigen synes at nærme sig.
Den er uundgåelig!!!

falkeøje

Morten - - -
9 years ago
Reply to  falkeøje

Gammelt vrøvl.

– – –

skræp
skræp
9 years ago

Ja vist vil politikerne forsøge at unddrage sig ansvaret for deres nuværende, kriminelle politik, men det vil ikke lykkes dem. Verdenshistoriens største forræderi kommer ikke til at gå ustraffet for sig.
For politikerene må man så blot håbe at det bliver domstolene- og ikke befolkningerne som tager sig af dem.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Først begynder de, næsten ud af det blå, at bombe islamister til salami i Mali. Og nu vil de kyle radikale islamister ud af Europa. France is on a roll here!! VIVE la grande nation!!

Prudentius
9 years ago

Med al respekt Simba, udtryk som “radikale islamister” får min udødelige sjæl til krympe sig sammen som brunt gammelt krøllet kaminklart avispapir.

Alt andet please: Jihadister, salafister, revivalister, fundamentalister, ortodokse muslimer, pligttro muslimer, rettroende muslimer, muhammedanere, muhammefans, korantro, seriøse muslimer, teokrater, sharia-tilhængere, Allah-slaver, troende muslimer, etc. etc. etc.

Bare ikke noget med “islamister”, “radikale”, “ekstreme”, “ekstremister”, eller nogen med en “syg fortolkning af koranen”, jeg be-be-ber dig!

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  Prudentius

Ja ja, fair nok. “radikal” “islamist” er lidt som at tale om en “ekstremitisk nazist.” Tillad mig at forklare kort hvorfor jeg bruger udtrykket islamist. Tim Pallis og andre har fået mig til at tænke at hvad jeg her kalder en islamist faktisk er en troende muslim. Men som fx. programmet Det Slører Stadig illustrerer er der nogle muslimer der er inden for pædagogisk rækkevidde (jeg tænker på pigerne i programmet, ikke de der har truet dem). De opfatter sig selv som muslimer så, selvom det måske er faktuelt rigtigt at islamister er de det følger islams foreskrifter tættest og… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Splitning af egen lejr, foregår fra de tidligste tider. Før nogen fandt på…indsæt selv…var der splitning. Selv falkeøje skriver ikke hele folket var med. Det, at hele folket er med, har samme syn på dette og hint, at alle er hedninge, osv. er der nogle, der gerne vil have gældende siden den anden person dukkede op på territoriet, der senere blev Danmark efter isens tilbagetrækning. Når der ikke er større områder den oprindelige befolkning bebor, hvortil der er grænser, optimalt ydre og indre grænser, med mulighed for småvariationer bag , og ønske om styring af befolknings tal og art, sker… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Jo det tror jeg du kan have ret i. Hvor der er et magtvakuum vil nogen glide ind og udfylde det. Og det handler ikke om at have “alle med” men kun “nok” til at samfundet kan påvirkes i en, for os, civiliseret retning og ikke det modsatte. Strategi, ligesom økonomi og sociologi, er meget langt fra en eksakt videnskab. Det er lange kæder af sandsynligheder…:-)

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x