2
feb
Seneste opdatering: 3/2-15 kl. 2024
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Spørgsmålet kan blive aktualiseret på et sekund og når som helst. Hvis og når en større ulykke rammer landet og statsministeren står frem på skærmen og siger: “Nu må vi stå sammen.” Stå sammen med jer selv, politikere!

Højst tænkelige scenarier: Et større ‘vellykket’ terrorangreb, f.eks. ‘Mumbai-attentatet’ på JP/Politiken, omfattende opstande som i Frankrig og England, et mord på en politiker eller en kunstner, som i Holland og Sverige, eller hvis Kurt Westergaard var blevet dræbt. Det kan være, når man vågner i morgen. Hvad vil befolkningen svare statsministeren?

02.02.2013 043657Formelt er masseindvandringen demokratisk besluttet, den er vedtaget af valgte politikere presset af små, aktive lobbygrupper, men reelt har der aldrig været noget folkeligt flertal for den. Politikerne har været voldsomt ude af takt med befolkningen.

Spørgsmålet er altså, hvor megen politisk legitimitet den har i praksis, når den kommer under pres, for ikke at tale om, om den overhovedet har moralsk legitimitet.

Havde den ligesom EF (EU) i 1972 været forelagt for befolkningen, var den blevet forkastet af næsten 70 procent af stemmerne, det viser syv Galluper i tiden 1983-2001 og undersøgelsen på skærmbilledet fra 2002. Burde man ikke have spurgt og hvorfor gjorde man det ikke? Fordi man ville have fået nej? Skal man bøje sig for et mindretalsdiktat, bare fordi det nu engang til overflod er blevet gennemført? Her lapper det filosofiske og moralske ind over det politiske. (klik grafik f. større billede)

Et parlament kan forbeholde sig ret til at køre et folkeflertal over, når det skønner at det tjener et højere formål og ikke er meget store beslutninger, det sker hele tiden. Spørgsmålet er, om masseindvandringen er et højere gode, og om den er så lidt indgribende i almenvellet, at man kan forsvare at negligere et flertal. Hvis svaret er ‘nej’, så har alle et problem, ikke mindst det mindretal, der påtvang landet deres vilje, og problemet vil blive synligt i kriser.

Om 37 år er der en million indvandrere og efterkommere i Danmark. I Sverige er allerede mellem 20 og 30 % af befolkningen radikalt ændret på én generation, og der er ikke noget dokumenteret, folkeligt medejerskab til det. Kunne nogen have samlet flertal for det, hvis de havde spurgt Svensson i 1985? Det er helt utænkeligt.

Splittelsespotentilalet i et mindretals omvæltning af landet turde være enormt. Kan svensk multikultur klare et stormvejr? Jeg tror, den er et forældreløst barn, når noget går rigtig galt, jeg kan ikke forestille mig dem, der ikke ville forlade den hurtigere end et torpederet skib, og den mediepolitiske elite vil være de første, der tager benene på nakken. Det er dem, der er mere solidariske med den 3 verden og FN-konventioner, end deres eget folk, men som når det kommer til stykket ikke er solidariske med andre end sig selv.

Vi har set utallige overbeviste multikulturalister, der ikke i praksis vil have med den at gøre, bare tænk på Margrethe Vestager, Helle Thorning og Mette Fredriksens børns skoler. Tænk på trofaste SF-forældre på Nørrebro, der truer med at flytte, hvis deres børn skal sammenlægges i ‘en sort skole.’ (Ja til multikultur – nej tak til Blågård Skole.) Hvem står de sammen med? Åbenbart ikke med andre end sig selv. Skulle jeg være solidarisk med et politisk kup, som kupmagerne selv ikke vil vide af?

“Nu må vi stå sammen.” Det er en opfordring, der er rettet til ens samvittighed. Jeg er en god demokrat, der hæfter for flertalsbeslutninger, også dem jeg har skrevet og stemt imod. Derfor ved jeg ikke, hvad jeg vil svare den dag jeg vågner op til en statsminister, der appellerer til min solidaritet. Står jeg også fadder til deres multikulturelle DAMP-barn? Regn ikke med det på forhånd.

Jeg hælder til, at masseindvandringen ud fra enhver betragtning var demokratisk illegitim andet end den formelle: De var folkevalgte. AMID Working Paper Series 17/2002, Danskernes holdninger til indvandrere.En oversigt. Hvad mente danskerne om multi-danmark for 12-15 aar siden .)

En diskret, svensk revolution

Indtil for 15 timer siden ville minister Billströms udtalelser være ekstremistiske, men når de sidste er kommet med, så har det altid været sandt og jeg er stadig en højreekstrem jernrørsblogger for at have sagt det i femten år. Det er ikke sådan at blive medlem af det lukkede, gode selskab, hvis det er det, man vil.

Det er vigtigt, der bliver lagt mærke til det så M ikke taber valget for stort, men det er også vigtigt der ikke bliver lagt mærke til det, for det er det modsatte af hvad de mente i går, for et år og for ti år siden. Nu splittes riksdagspartiernes mangeårige falanks, det er enhver mand for sig selv og i den store, vilde flugt. Svensk etablissement og presse får et kollektivt apoplektisk tilfælde, leder efter knivene og redningsbådene. Lisa Bjurwalds øjene vil rulle rundt i hovedet og skue mod det himmelske lys, og EXPO vil skrive jeremiader om Reinfeldt, Breivik, Fjordman, Dispatch og Avpixlad og ikke et ord om Julia Caesar, for folk skal ikke få smarte ideer.

Vil gammelpartierne slippe levende fra det? It’s showtime, Sverige skulle tage entré. Hvad skal med med Dramatan og Lars Noren og svenske krimier med et anarkosyndikalistisk menneskesyn, når man har Riksdagen? Billström kommer næppe til hverken at formindske tilstrømningen til Sverige eller stoppe flugten til SD. Det er kun retfærdigt, at det er for sent for ham og hans parti. De har arbejdet hårdt for at opnå den nuværende situation:

Moderaterna vill minska invandringen till Sverige. Hur det ska gå till är en av huvudfrågorna för den arbetsgrupp som ska utforma partiets integrations- och migrationspolitik inför den kommande valrörelsen.Migrationsminister Tobias Billström, som leder gruppen, menar att ”volymen” måste sänkas för såväl den höga asylinvandringen som anhöriginvandringen.

Hur ska det gå till?– Det är det vi ska titta på. Idag är Sverige ett av de länder som tar emot flest asylsökande inom EU. Det är inte hållbart. En färsk genomgång i tidningen Dagens Samhälle visade att var tredje moderat kommunstyrelseordförande anser att Sverige borde ta emot färre flyktingar.Migrationsministern: Dagens asylinvandring inte hållbar. Nu svarar Billström på flyktingkritiken.

Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson kommenterar. “Jag är förvånad över vilken syn man har på missnöjet inom både sitt eget parti och bland väljarna. Man verkar tro att de är hur lättlurade som helst, att de går på den här finten hur många gånger som helst. Det handlar om rent skrupellöst bondfångeri som jag inte tror går hem. Vare sig Reinfeldt eller Billström sitter inne med några lösningar på problemen kopplade till massinvandringen – de är snarare en del av problemet, och detta vet naturligtvis både väljare och lokalt arbetande moderater runt om i landet. Man försöker blidka välgrundad intern opinion med några köttben, det är inte snyggt. Samtidigt visar erfarenheten att väljarna föredrar originalet framför kopian, så egentligen ska vi nog bara tacka och ta emot” Moderaterna stramar åt invandringspolitiken efter väljarflykt till SD.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Hvad er det næste, der sker i Sverige? Et militærkup mod landssvigerne i Riksdagen er ikke længere udenfor tankens rækkevidde, men mange ting kan tænkes i de interessante tider, vi lever i. Personligt kunne jeg godt tænke mig at se de hovedskyldige i en retssal, for hvad er, når det kommer til stykket, masseindvandringens demokratiske legitimitet? Var der nogen, der spurgte dig om, hvad du mente? Hvem ejer multikulturen? […]

trackback

[…] andet end, at den aldrig blev forelagt befolkningen demokratisk, den ville nemlig have stemt imod. Ejerskabet er derfor helt og holdent politikernes, og de vil ikke kunne lide det, når dagen kommer. Derfor […]

trackback

[…] på befolkningen. Havde de spurgt den danske i 1983, havde de fået et “nej.” Hvem vil eje en brugt multikultur? Jeg føler nul ejerskab og nul fælleskab med de politikere, der har kuppet […]

trackback

[…] vil ikke have noget stort medejerskab til en sådan ulykke, da de aldrig blev spurgt. (Se Hvem ejer multikulturen?) Trevor […]

trackback

[…] procent politikerskabt problem. “Multikulturen”, som islam kompromitterer igen og igen, har ikke i ét sekund siden 1983 haft det folkelige flertal bag sig, som ville have gjort dagens situation lettere at håndtere […]

Gertrud Galster
7 years ago

Kommentar til Snaphanens artikel 2.2.2015 “Hvem ejer multikulturen?”

“Formelt er masseindvandringen demokratisk besluttet, den er vedtaget af valgte politikere….” ….. “Havde den ligesom EF (EU) i 1972 været forelagt for befolkningen, var den blevet forkastet af næsten 70 procent af stemmerne, det viser syv Galluper……..”

???
NEJ!
Masseindvandringen er en del af den meget omfattende aftale, som EF handlede på plads med Den Arabiske Liga 1973-78, den såkaldte Europeisk-Arabiske Dialog i Damaskus. Den blev fra dansk side underskrevet af Anker jørgensen i 1978.

Kilde: Artikel af cand. psych. Ruth Berring i tidsskriftet Dansk Kultur juni 2000

trackback

[…] man tænker på, at dette er skabt af en klike af politikere og do-gooders henover hovedet på et demokratisk flertal, er det skandaløst. En ringe trøst er det, at svenske politikere er langt, langt værre. Man må […]

trackback

[…] på Slotsholmen indtil de har bevist det modsatte. Er vi da i krig med vores politikere? De erklærede den i 1983, men vi har ikke helt svaret dem […]

trackback

[…] bortser fra, at der aldrig har været noget demokratisk flertal for introduktionen af islam i Danmark, og at hans avis har medvirket hans avis har medvirket til en muligvis blodig konflikt over […]

trackback

[…] er blevet spurgt og at der aldrig er målt noget folkeligt flertal for masseindvandringen.(Se Hvem ejer multikulturen?) Multikulturalisterne er kørt hen over demokratiet uden skrupler, ja i Sverige er den statslige […]

trackback

[…] hvilket resultat kunne de ikke ende med? At de har inviteret millioner af besættere, uden at have nogen som helst demokratisk opbakning? Ooh La […]

trackback

[…] har rigtignok problematiseret masseindvandringes demokratiske legitimitet, men det er en af de diskussioner, der ikke kan føres, ligesom diskussionen om dødsstraffen ikke […]

trackback

[…] overvejelse. er det ikke nok for muslimer i Danmark, som gør vel i at huske at de overhovedet er her mod et udtrykkeligt, folkeligt flertals ønske,  er det bare […]

trackback

[…] til, blandt andet fordi jeg mener, at masseindvandringen ikke har nogen demokratisk legitimitet, fordi der aldrig har været målt noget folkeligt flertal for den. Muligheden foreligger altså, at jeg melder mig ud af samtalen og overlader resterne af den til […]

trackback

[…] under 40 tror antagelig at masseindvandringen er resultatet af et demokratisk flertals beslutning. Der har aldrig været målt noget flertal for indvandringpolitikken, selv ikke den i dag, men når det ikke kan diskuteres mere offentligt, er det fordi de der har […]

trackback

[…] har tidligere fraskrevet mig ethvert medejerskab til multikulturen under henvisning til 18 meningsmålinger foretaget i om dansk fremmedpolitik mellem 1985 og 2002. På intet tidspunkt viser de flertal for den førte fremmmedpolitik. Selvom man skulle mene det […]

trackback

[…] Hvem ejer  multikulturen i Sverige, den dag igen vil eje den. Når den sidste jøde har forladt Malmø og ingen længere prøver at stoppe de indvandredeetniske selvtægtsmord i Gøteborg eller korruptionen i Södertälje? Rosenberg er ikke dum, han tænker selektivt, men han kender godt svaret. Han belærer i SR, at demokrati er ‘beskyttelse af mindretal,’ det er ikke løgn, men det er vel først og fremmest respekt for et flertallets stemme, inden man installerer enorme mindretal uden at spørge det. Rosenberg kan ikke lide ordet ‘folket’, fordi det udelukker andre folk. Om et svensk folk kan man derfor ikke tale… Read more »

trackback

[…] borgerlige. I 2050 er der en million indvandrer og efterkommere i Danmark, og der har aldrig været noget folkeligt flertal for det. Det svarer i mine øjne til, at politikerne havde meldt os ind i EU i 1972 uden en […]

trackback

[…] kan, er at få mig til at opfatte dem som legitime landsmænd. Jeg er ikke særlig – der har aldrig været noget demokratisk flertal for […]

trackback

[…] og stemt imod det, ikke er tale om at vinde eller tabe, kun om hvor stort vi vil tabe. Hvordan vil det multikulturelle mindretal, der har kuppet flertallet, gøre multikulturen til en succeshistorie? Det ved jeg virkelig ikke, jeg ved kun, at det nemmeste […]

trackback

[…] men for islam er fundamentet ekstra skrøbeligt i krisetider af den uheldige grund, at der aldrig blev indhentet noget folkeligt mandat for, at de skulle befinde sig her. Det er potentielt eksplosivt. […]

trackback

[…] til et opgør med forrædderiet, og det kan blive langt og bittert, så gør jeg ingen illusioner, det multikulturelle mindretal, der kuppede demokratiet og førte deres vilje […]

trackback

[…] til Danmark er genneført uden folkeligt mandat, ja endog imod et kendt flertal. Der er ingen, der vil forholde sig til det faktum, og slet ikke Det Konservative Folkeparti, der […]

Bergfast
9 years ago

Det här med hat, och hatande, samt hatuppvigling som verktyg, samt också skräck som verktyg, med syfte både att skapa förvirring, samt handlingsförlamning, alternativt att försöka frammana krigsviljor, kampviljor eller stridsviljor av olika slag, där man då effektivt utmålar en – fiende -, av vilket slag det än vara må, i så absolut negativ dager som möjligt, det är nog ganska så gammalt fenomen i mänsklig historia. T ex på riddartiden, och just mellan s.k. riddare, förekom nog ett medvetet förolämpande, kränkande, hånande, bespottande samt förlöjligande av en – fiende -, som man då ville – utmana på duellering på… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

Det är samma sak här. Mångkulturalisterna vägrar att själva leva i den mångkultur dom påtvingar resten av folket. Förra året förslog SD i 2 kommuner, minns inte exakt vilka men har för mig det var en i Skåne och en annan uppåt landet, kanske Värmland eller nåt liknande, att sjuklöver-politikerna skulle ta emot ensamkommande i sina egna hem och betala för dem själv. Samtliga mångkulturalister röstade ned förslaget. Önskar att i detta läge SD hade varit aggressivare och gett dem en dos av deras egen medicin och anklagat dem för att vara rasister och främlingsfientliga. Vet även att en del… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

“Moderaterna vill minska invandringen till Sverige” Det er jo godt nyt for Svenskerne, selvom en sådan ændring i udlændingepolitiikken mildest talt kommer noget sent. Men er det også -på den korte bane- godt nyt for Danmark, Indtil nu har vi i Danmark kunnet ‘ligge lidt i ly’ af Sverige, mht- tilstrømningen af asylansøgere, (of dertil hørende familiesammenføringer), i den forstand, at Sverige var et langt mere attraktivt land at søge asyl i. Hvis Svenskerne (og Nordmændene) nu strammer op, samtidig med den røde regering i Danmark lemper, så må vi jo nok forvente en voldsom stigning i tilstrømningen til Danmark,… Read more »

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
9 years ago
Reply to  JensH

Ja, de vil jo helst være i nærheden af de andre fra landsbyen derhjemme.

SD går frem.
DF går frem.

Mon vi når det?

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  JensH

Nu er der så bare det ved det, at svenskerne ikke kommer til at stramme op. Den debat de tager hul på nu, kommer til at strække sig helt frem til valget. Den kommer til at fremstå som helt og aldeles absurt teater – selv for en dansk radikal. Men hvis de strammede op – engang i fremtiden – ville deres fæller i både Danmark og Norge ligesom miste den sidste rest af legitimitet og Skandinavien blive et sted man bare ikke tog op til mere. Derfor er Sverige pt. skadelig for os allesammen!

Prudentius
9 years ago

“Det er dem, der er mere solidariske med den 3 verden og FN konventioner, end deres eget folk, men som når det kommer til stykket ikke er solidariske med andre end sig selv.”

Præcis! Hvilket sørgeligt, latterligt og smerteligt forræderi.

Under bragende skåltaler og endeløs selvforherligelse har man udleveret sine egne landsmænd til vold, voldtægt og forstødelse fra deres eget land.

Og man fortsætter sgu … lidt endnu.

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Vær Beredt!!! Det lærte vi som spejdere, og til vores store stolthed opdagede vi senere at se vore ledere med armbind, stålhjelm og maskinpistol d. 5. maj 1945. De var beredte, det skal vi andre også være. Politikerne har svigtet os og fejlet, så straf er mindre end retfærdigt. Vi har atter igen fået trusler fra Al Quida om angreb på danske interesser. Et sådant angreb bør retfærdigvis hævnes, ligesom angrebet på helt sagesløse mennesker, men alle i denne konflikt er lige sagesløse og skyldige. Et udmærket mål i første omgang vil være de mange og store ghettoer, vi nu… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  falkeøje

falkeøje, verbalt skyder du meget. Men du har aldrig lært kunsten at sigte ville jeg sige. Winston Churchill havde perioder i 1930erne hvor han var overbevist om at Europa var fortabt. Vi er ikke slået endnu….

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Jeg kan trøste dig med, at jeg skyder særdeles godt endnu,
selvom jeg er opereret for grå stær.
Winston Churchill gav ikke op, selvom han havde svære
vanskeligheder, men han sejrede til sidst.
Ham har vi frihedselskende meget at lære af.

falkeøje

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  Anonymous

“Jeg kan trøste dig med, at jeg skyder særdeles godt endnu,”

Hehe, vel talt (men geværernes tid er ikke kommet endnu og kommer måske ikke hvis vi er heldige…)

“Ham har vi frihedselskende meget at lære af.”

Ja det har vi. Mildest talt. Han har den fornemmeste plads i Frihedskampens Pantheon. Og vi, hans beskedne studenter, har heller ikke givet op endnu.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Migrationsministern: Dagens asylinvandring inte hållbar.”

Er Sverige ved at vågne? Måske. Håbet blomster evigt…

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Nej, svenskarna i allmänhet har inte vaknat ännu, trots att det puffats på dem ganska länge nu.
Men, fler och fler utsätts för verkligheterna bakom multikulti-experimentet, det experiment som de främsta förespråkarna håller sig så långt som möjligt ifrån …

Ingen kommer dock att klara sig undan i längden. Man kan undra hur många försvarstal som ligger klara för publicering när det börjar utkrävas ansvar från dem som drev på multikulti-utvecklingen i mitt land, Sverige.

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x