5
feb
Seneste opdatering: 6/2-13 kl. 1433
85 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bryssel 2012, 4 426

Alle oplysninger er fra vidner, pressen og Lars Hedegaard selv. Jeg håber, jeg kan tilføje noget selv, men henviser til medierne indtil da. Se også kommentarer på Document.no og HRS.no. og DR Deadline kl 22.30 i aften. Politiet udtaler sig først nu kl 18.30. LIVE kl. 18.30: Politiets presssemøde efter attentat på Lars Hedegaard.

Er jeg chockeret og rystet? Nej, resigneret fordi det var forventeligt, og en følelse af stærk sorg og vrede mod dem, der har gjort dette muligt. Når det nu endelig skulle være, så kunne det ikke være heldigere, men det er klart, at Hedegaard måtte rede sit eget liv. Et attentat har ikke været uventet for mig gennem de sidste syv-otte år, næppe heller for Lars Hedegaard. Vi har begge mødt over tyve akut livstruede mennesker i den tid, så vi er rigeligt forberedte, skriften på væggen er tydeligt aflæselig. Hvad er der, at gøre ved det? En masse og ingenting. Bliver det værre? Ja, det bliver desværre værre, andet skal man ikke bilde sig ind. Man kan være heldig mange gange, men ikke altid.

Vi befinder os kun ved begyndelsen af en lang udvikling, om man spørger sig selv, om de politikere der nu har bragt andres liv i fare ikke ender med at være lige så truede som dem. Tanken er vel ikke så ‘långsökt’ med mindre man ligefrem er blandt de politikere, der i dag korser sig, men hverken kan eller vil forhindre udviklingen. Multikulturen vil medføre politiske terrormord i Danmark, at det ikke er sket endnu, skyldes held, PET’s dygtighed og ikke mindst terroristernes uduelighed. Marie Krarup siger det med få ord:

Marie Krarup fortæller, at Lars Hedegaard og de andre medlemmer af Trykkefrihedsselskabet lever med visheden om, at de risikerer at miste livet for deres sag. – “Det er helt klart noget man har vidst fra begyndelsen, den her kamp er farlig. Det er jo netop derfor at kampen mod islamisme og ytringsfrihed er så vigtig. Det er derfor man fra starten har støttet Kurt Westergaard, der jo lever med beskyttelse,” siger hun. Venner i chok over attentat på Lars Hedegaard.

Dagens mordförsök på Lars Hedegaard var det sämsta som kunde inträffa för det rättänkande sällskap som har ett så stort inflytande i medielandskapet. Samtidigt som de måste ta avstånd från handlingen kan man i uppfostrande syfte balansera denna medkänsla med att påtala Hedegaards starkt kritiska inställning till Islam. Niklas Orrenius (Expressen) menar ”Kanske var det ett försök att mörda honom.” Ja, vem vet, kanske var det en kul grej. Lars Vilks : Ett mindre lyckat mordförsök

Det ringer på Hedegaards dør (han bor i etageejendom på Frederiksberg). En mand fortæller, han har en pakke til Hedegaard. Hedegaard går ned (eller lukker manden op til sin dør?) for at modtage pakken. Der står en yngre arabisk udseende mand i alderen 20-25 år. Hedegaard modtager pakken, hvorefter manden trækker en pistol og skyder to gange. Han rammer forbi. Så skyder han angiveligt igen, og pistolen klikker… Hedegaard slår ud med pakken og pistolen falder på gulvet. Efter håndgemæng får attentatmanden fat i pistolen igen. Og igen forsøger han at skyde, og pistolen klikker for anden gang. Herefter løber attentatmanden sin vej …Lars Hedegaard overlever skudattentat. Gerningsmanden ramte forbi – opdatering følger Kendt debattør forsøgt skudt på Frederiksberg. Nabo: Islamkritikeren Lars Hedegaard forsøgt skudt. Gunman fires at Danish anti-Islam writer Lars Hedegaard.Drabsforsøg ryster Geert Wilders. Douglas Murray: An assassination attempt on Lars Hedegaard. Andrew G. Bostom: Failed Assassination Attempt Against Lars Hedegaard. Mark Steyn:
Lars Man Standing, Just.

 05.02.2013 161932

»Det er efterhånden, hvad man kan forvente, når man prøver at sige sin mening

»Det er efterhånden, hvad man kan forvente, når man prøver at sige sin mening i det her land. Det kommer lidt bag på mig, at jeg skulle skydes, men det skulle jeg åbenbart«.

»Jeg gik til angreb på ham og slog ud efter hans hoved«, fortæller Lars Hedegaard, formand for Trykkefrihedsfrihedsselskabet.»Det er efterhånden, hvad man kan forvente, når man prøver at sige sin mening i det her land. Det kommer lidt bag på mig, at jeg skulle skydes, men det skulle jeg åbenbart«.

»Men da dørtelefonen ikke virker, åbner jeg et vindue for at finde ud af, hvad det er for noget. Jeg kan se, at der står en mand i en Post Danmark-rød jakke og siger, at han har en pakke til mig. Jeg siger, at dørtelefonen ikke virker, så jeg går ned for at åbne. Nede ved døren står en mand og siger, at han har en pakke til mig. Så giver han mig pakken, hvorefter han trækker en pistol og skyder efter mit hoved«, fortæller 70-årige Lars Hedegaard.Lars Hedegaard undrer sig over, at han ikke blev ramt.»Han affyrer et skud mod mig, men så står han og fumler med pistolen, og jeg tænker: Nu er gode råd dyre«, siger forfatteren, der derpå kom i håndgemæng med gerningsmanden.

»Han prøver at affyre et nyt skud, og jeg går til angreb på ham og slår ud efter hans hoved og så videre. Og som følge af det taber han pistolen inde i gangen, og jeg prøver febrilsk at få lukket hoveddøren. Men det kan jeg så ikke, fordi han stikker en fod i døren og tvinger den op. Han får fat i pistolen igen og står så og fumler med den for at affyre et skud. Jeg prøver så igen at gå til angreb, og så løber han sin vej. Sådan er det«, siger Lars Hedegaard.Lars Hedegaard fortæller: »Han trækker en pistol og skyder efter mit hoved«, Jeg er ikke forbavset.

Ta inn hele skjermen 05.02.2013 205059

“Jeg er rasende

Men jeg er først og fremmest rasende. Rasende, simpelthen. Tænk, at man skal udsættes for sådan noget i sit eget land. Tænk, at det er kommet til dertil. Politikerne har sørget for multikultur, og nu må jeg sige, at vi har fået multikultur, så det basker. Det, jeg har mest lyst til, det er at spørge flertallet i Folketinget: Hvad vil I gøre? Hvad vil I gøre mod det? Er det dét her, vi skal finde os i? Skal vi finde os i, at der kommer én i vores eget hjem med en pistol og trykker af, spørger Lars Hedegaard.Rystet og rasende Hedegaard: Sådan forsøgte han at dræbe mig.

Torben Mark Petersen: Et polisk attentat

 05.02.2013 154835

Lars Hedegaard utsatt för mordförsök

Af Thomas Nydahl

Idag klockan halv ett fick jag veta att Lars Hedegaard, ordförande för danska Trykkefrihedsselskabet och chefredaktör för Dispatch International, utsatts för ett mordförsök. Först klockan 13.45 släppte polisen information till pressen om det som hänt. Hedegaard är i Danmark en av de skarpaste och frispråkigaste kritikerna av islamismen och hans arbete har haft stor betydelse för många av oss. Hans böcker och gärningar har jag ofta skrivit om här i bloggen. Islamisterna menar allvar med sina hot. De skjuter för att döda. De hugger med yxa och kniv för att döda. Detta föranleder alla islamkritiker, också i Sverige, att tänka lite mer på den personliga säkerheten. Vilket skydd Hedegaard haft och har vet jag inte, men något har uppenbarligen fallerat.

Expressen har vaknat och skriver:

“Enligt danska TV2 inträffade skottlossningen klockan 11.21 utanför Hedegaards bostad i Köpenhamn. Enligt tv-kanalens källor utsattes den kände debattören för ett mordförsök. Ett 30-tal polisen uppges vara på plats. Enligt källor till TV2 lyckades en yngre man ta sig hela vägen fram till Hedegaards bostad genom att utge sig för att vara en budbärare som skulle lämna över ett paket. Då ska han ha försökt skjuta mot Hedegaard, men misslyckades. – Vi kan bekräfta en anmälan om skottlossning och undersöker omständigheterna, säger Jörgen Skov, polisinspektör vid Köpenhmanspolisen till Ekstrabladet.dk. Polisen jagar nu den misstänkta gärningsmannen i området. Polisen berättar för Ekstrabladet att gärningsmannen flydde från platsen efter att ha avlossat ett skott. Skytten ska även ha försökt skjuta ytterligare ett skott men pistolen klickade.”

Jag rekommenderar er att läsa denna tidningstext i sin helhet:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
85 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Celeste
9 years ago

This is a message to the admin. I came to your “Hedegaard forsøgt skudt af &” page via Google but it was hard to find as you were not on the front page of search results. I know you could have more traffic to your website. I have found a website which offers to dramatically increase your rankings and traffic to your site: http://seoaccelerator.net/order/ I managed to get close to 1000 visitors/day using their services, you could also get lot more targeted traffic from search engines than you have now. Their service brought significantly more visitors to my website. I… Read more »

Bo
Bo
9 years ago

Vi gav bort, tiotusentals mycket fina automatkarbiner, extremt fint tillverkade, gratis, utan en enda pfenning, Skattebetalarnas pengar: Varje värd 5000 kronor, eller mer. http://www.youtube.com/watch?v=1XTbgb7y7X8. Min AK-4 eller G3, var speciell. Den kunde skjuta mycket tätt. Extremt tätt. Jag anser att vissa Svensktillverkade AK-4 kunde skjuta under en Mil. Kanske 0,5 Mil. +/- 5cm på 200 meter utan kikare (siktet betyder inget egentligen), bevisligen. Betydde inget då. Hade extremt skarp syn. 1,5 utan korrektion. Fick inte guld, för det var en tidsbegränsning. Jag undrar hur tätt den kunde skjuta. Just min var nog speciell. Dock bra att Balterna fått fina gevär,… Read more »

Jag stödjer Lars
Jag stödjer Lars
9 years ago

Jag stödjer Lars Hedegård med lifvet, om jag får tillfälle till det.

http://www.youtube.com/watch?v=E89nlVmPeeU

Jo, andra svenska yxor är fina med, de är flera olika gamla märken.

Våra långskaftade yxor var berömda bland Väringar i Konstantinopel, i Skyddet av den Kristna Kejsaren. 🙂

Svensk Yxa; det finns flera märken.

Alla går att använda som vapen mot Zombierna.

Vi är kristna nu. Förr var vi inte kristna. Uppland var den sista regionen som inte var Kristen. Jag kommer därifrån, men är Kristen.

Se och lär av en äldre som sett mångkulturens förstörelse av samhället.

Bo
Bo
9 years ago

Så formas vi alla, män som kvinnor. Det är grundmaterialet och behandlingen till färdig produkt som bestämmer slutresultatet till stor del. Dock finns undantag till det bättre eller sämre. http://www.youtube.com/watch?v=mRA6RY2o9Lg En mycket symbolisk och sedelärande video som egentligen handlar om storskaligt smide, men som lika gärna kunde handla om människors sociala formning. “Scrap” eller “skrot” det är vi äldre. Tillsatserna är våra nya gener genom giftermål. Klämningen eller smidet, och den återupprepade upphettningen, det är vår tidiga barndom. Svarvningen eller fräsningen är vår senare personlighetsutveckling. Om man börjar med dålig malm, så är det osannolikt att man kan avsluta med… Read more »

Bergfast
Bergfast
9 years ago

Med anledning av olika slags – förbud – av olika slag, i samband med debatt om – yttrandefrihetskamp – . Jag vet inte. Det är lite märkligt ibland. Människan är en forskarnatur, och en jägarnatur, en undrande, funderande, reflekterande, sökande, letande, bläddrande och tittande omkring sig-, bakom – sig, framför – sig och vid- sidan om sig- natur, och samtidigt är människan en insikts-natur. Människan är också en kulturvarelse, en skapande, gestaltande, byggande, ritande, målande och sjungande, trallande, hoppande och skuttande och dansande natur. Särskilt barn är ofta konstnärer och forskare, samt vetenskapare och vet-sökare av stora mått. Att vilja… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Lille Hill-Nar IQ44. The Fool on the Hill! Se nu at få spist din supper før den bliver helt kold. Ynklig – ynkelig – ynkelig. Man kan ikke lade være med, at få lidt medlidenhed med dig. Du har jo kun din enfoldighed at trøste dig med – det må du leve med. Tag nu din fristil med i skole i morgen – måske kunne du få endnu et fire tal til din fire tals samling? Man kan godt forstå, at du gemmer dig bag “Kunsternavnet,, HillNar; ellers ville din mor nok stryge din lommepenge. Må Herren være med dig… Read more »

HH
HH
9 years ago

Som det skrivits ovan – en ny Kalmarunion! Tillsammans blir vi starka!! Minnesbilden sitter kvar från det tillfälle för en del år sen när man firade unionen just i Kalmar. Alla Nordens honoratiores syntes där och folk hade klätt sig i dåtidens kläder. Faktiskt finns minnen kvar av unionsdronningen Margareta/Margrete inte så långt bort från där jag bor. En byggnad som grävts ut och där man funnit rester av tidigare beboenden. Dock inte av unionsdrottningen. Det här är rester som formats av ett senare beslut av drottningen ifråga. Vad har vi inte förlorat genom våra förbaskade krig! Låt oss gå… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Som sagts ovan – en ny Kalmarunion! Kan inte glömma minnet som firades för en del år sen i Kalmar och där alla Nordens honoratiores samlats och folk hade klätt sig i stiliga kläder från forntiden. Unionsdrottningen Margareta/Margrete var verkligen Nordens kvinna! Faktiskt finns hennes minnen i en nu framgrävd byggnad inte så långt från där jag bor.
Nu måste vi sluta oss samman!

Santor
Santor
9 years ago

@ Hilmar.

Fortrød du eller blev dit rablende rant slettet?

Rofl …..

Bergfast
Bergfast
9 years ago

Stackars Europas folk. Och stackars svenskar också. Alla dessa krig. Trettioåriga kriget krävde massor av – dödsoffer – , liksom revolutionerna i övrigt, samt 1:a och 2:a kriget, och alla andra krig, före, efter och däremellan…. Med början av den s.k. – UPP-lysningstiden – så verkar i praktiken en allt större – NED- lysningstid – ha inletts? Vaddå – NED-lysning – ? Ja, hur pass – UPP-lysta – är egentligen dagens medborgare kring vad det innebär att vara en – mänsklig varelse – ? Den kommunistiska ideologin är väl den största – NED-lysning– av alla, och i praktiken en –… Read more »

Ven
Ven
9 years ago
Reply to  Bergfast

Du skulle ha glädje av att läsa Stefan Torssells krönikor på Avpixlat, i synnerhet de senaste om “Demokratins utveckling i Sverige” i 3 delar.

Bergfast
Bergfast
9 years ago
Reply to  Ven

Tack för tips. Ska läsa dem.

HH
HH
9 years ago

Till Allan H. Tack för det du skrev. Så vitt jag vet blev Voltaire förmögen genom att komma på blottorna i ett av franska staten ordnat lotteri. Tillsammans med ett antal vänner bildade han ett sällskap som snart kunde kvittera ut den enorma summan! Någon ateist var han inte, men han gillade inte dumheter och han ville ha klara linjer i sitt tänkande. Men Allan, är det inte märkligt att denne mans tankar fortfarande kan tända oss? Det finns fler! Nyss läste jag Arto Paasillinnas bok “De hängda rävarnas skog” som på ett Voltaireiskt sätt beskriver samtidens guld- och pengatransaktioner,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Fra Estrups knap http://da.wikipedia.org/wiki/J.B.S._Estrup#Attentatfors.C3.B8get_p.C3.A5_Estrup til pistolens klikken i den aktuelle sag, er det tilfældigheder, små ting der står mellem liv og hærværk med pludselig død.

Vi har en livsfarlig situation. check
Vi har muligheder for at sikre os et stykke. check

hansL
hansL
9 years ago

Nyhedsstrømmen maler videre, imorgen er sagen glemt. Lige nu er JP fyldt med ikke nyheder der har skubbet sagen ned på siden.

Bo
Bo
9 years ago

Förr var vi samlade i en union. Kalmar-unionen. Sedan splittrades vi i krig.

Min fördarders Marsch: Överste Posses Marsh: http://www.youtube.com/watch?v=mb7xrHoy5Lw

Bo
Bo
9 years ago

Jag skulle försvara Lars Hedegaard med mitt liv. Som Kungen av Sverige. Ingen tvekan. Jag försvarade Svenska Kungen förr. Ingen skillnad.

Bo
Bo
9 years ago

Det stämmer inte att vi Svenska män, är alla feglingar och bögar (bösser), som Finnarna säger.

Vi tar mycket skit innan vi reser oss. När det går för långt (var går gränsen?), då blir det reaktion.

Vad händer när Svensken Reser sig? Vad händer?

Bo

Bo
Bo
9 years ago

I Sverige är självförsvarsrätten kringskuren på det sättet att om man försvarar sig för livet, så kan man dömas för brott. Det finns många exempel. Anekdot: En gång försvarade sig en Svensk man mot en knarkare som attackerade hans familj med en yxa. Han sköt med ett hagelgevär så att stigmannen fick bly i röven. Tingsrätten försökte döma honom för vållade till kroppsskada. De menade att det var fel, för att han tydligen vänt sig om och fått skeet-hagel i röven. Dock blev han friad, mest för att stigmannen överlevde, för det var fina hagel i bössan. I mitt Sverige… Read more »

Bo
Bo
9 years ago

Vi skulle kunna skapa en ny Kalmar-Union V2, med Island, Norge, Finland, Sverige, Estland, Lettland, Litauen, Danmark och tillhörande öar som Färöarna, Svalbard och Grönland.

Kanske Skottland med.

Kanske Polen ?

Det skulle hålla tror jag.

Bättre än EU, för vi har större gemensamt ursprung och förståelse. Kultur och sånt.

Bo
Bo
9 years ago

Tvinga alla invandrare att svära trohetsed till värdlandet. Även Europeiska invandrare skall avtvingas trohetsed för rättvisans skull. Om de vägrar, så är det persona non grata och deportation som gäller. Om de bryter trohetseden som de svurit, deportation inklusive familj. Dubbelt medborgarskap skall inte finnas. Om man får äran att få bli Svensk eller Dansk medborgare, måste man ge upp sitt gamla medborgarskap. Medborgarskap skall prövas hårt. Bara de som kan anses vara assimilerade och trogna landet, skall få äran av att få bli upphöjda till medborgare i landet. Dock anser jag att det Nordiska samarbetet skall bestå, som ett… Read more »

Jacob A
9 years ago

Prøv at tjeck den her tråd hos Informeren. Adskillige “progressive” som bebrejder Hedegaard selv:

http://www.information.dk/450214

Eller medierne, fordi de jo ikke “giver plads” til de stakkels indvandrere, som så bliver presset til at myrde… Og så overdriver jeg ikke en gang retorisk.

Det er fame forstemmende:-(

Bo
Bo
9 years ago

Nu skall Danska PET och Svenska SÄPO börja inse allvaret och agera därefter. Återinför gränskontroll och krav på ID, det är politikernas plikt. Avlyssna utvalda muselmaners telefoner och datorer, gör regelbunden husransakan i deras bostäder, visitera dem regelbundet när de rör sig utomhus. Utvisa dem och deras familj, när de begår brott som kan ge även kortare fängelsestraff. Detta är extremt effektivt eftersom de är närmast medfött patologiskt kriminella. Polisen skall hänga dem i nacken som blodiglar. Om de använder krypterad datorkommunikation,som inte enkelt kan forceras, blockera deras uppkoppling. Punktmarkering är det enda sättet. Husransakan, visitation, kontroll av bidragsfusk, körkortskontroll.… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Endnu engang må man sige at medierne gør alt for at snakke udenom. Hele Lars Hedegaards livsforløb er beskrevet, hvis nogen ellers havde glemt det, for at guide læserne frem til den “rigtige” konklusion. Samtidig med at politiet gør sig store anstrengelser for at klarlægge det totalt manglende motiv.

Hvis medierne derimod sagligt fremlagde islams fortrædeligheder i forbindelse med terrorangreb på Danske såvel som udenlandske islam kritikere ville befolkningen være bedre tjent men det er naturligvis ikke en publicservice kanals opgave.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Dette terrorangreb er tilsyneladende begået UAFHÆNGIGT , af en eller flere personer , uden at disse har været medlemmer af eller haft kontakt med en organisation . Angrebet har alle kendetegnene af en ”amatør” udførelse , men før man griner videre er det vigtigt at huske på , at det ofte er amatører som får nye ideer . Denne slags uafhængige angreb er meget vanskelige at forhindre , fordi der ikke er nogen organisation som kan trævles op . Terrorangreb er IKKE det samme som politisk mord . Som mordforsøg virkede det ikke ret godt , men som terrorangreb virker… Read more »

Kenneth
Kenneth
9 years ago

Vi er alle med dig. Du er et ikon og forgangsmand!

Ven
Ven
9 years ago

Lars Hedegaard är en hjälte i det politiska opinionsarbete han utför.

Dessutom är jag mycket imponerad av att han slog till mördaren i huvudet så han tappade pistolen!

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Svar til HH: ” Teologen betragter synd først fremmest som en forbrydelse imod Gud, mens moralfilosoffen betragter synd som modsætningen til fornuften,,. – Thomas Aquinas: Summa teologica. Filosoffen og forfatter Francois Marie deVoltaire(1694-1778) førte et kaotisk liv, selv om han som oplysningstidens erklærede fyrste var en lysets og klarhedens mand. Det starter allerede med hans fødsel. De lærde kan stadig ikke ens om, hvornår og hvor han blev født, og om hans far også virkelig var hans far. Forvirringen slutter ikke med det. Da hans amme mor ikke anså ham for levedygtig, døber hun ham selv i hast, og det… Read more »

HH
HH
9 years ago

Gud är död. Nietzsche. Det stod målat på en universitetsmur i USA. Under hade någon annan skrivit: Nietzsche är död. Gud. Voltaire (Francois-Marie Arouet) har alltid varit min favorit. Läs bara “Candide” t ex och annat som denne man, vilken ansåg människor uppfostringsbara, har skrivit. Men han har INTE präglat satsen “Jag ogillar vad du säger, men är beredd att gå i döden för din rätt att säga det”. Det var hans väninna som inte tyckte om Voltaires antiklerikalism, men ändå stödde hans rätt till att ha denna inställning. Den bok han skrev om den svenske krigarkungen Karl XII –… Read more »

Slyrgraff
Slyrgraff
9 years ago

“Desværre-øhhe, heldigvis ramte gerningsmanden ikke” sagde islamBonichen. Ak ja, hvad hjertet er fuld af, løber kæften over med.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Tilråder stadig:
Afspærrede konstant overvågede områder om muligt nær væbnede styrker, eller Hedegaard.

Som kaptajnen sagde i eventyret under posten Soldat, – …Der er en reception derude, bed dem ringe til mig, så kommer I ind. Dyp kortet i dippen, for første adgang, han gav dem et kort.
Klart nok….-.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

“Tænk, at man skal udsættes for sådan noget i sit eget land.”

Ja, vi måste nog tyvärr inse att det är exakt det här som hela tiden har varit målet för Baader-Meinhof-ligans politiska och kulturella grenar.

Prudentius
9 years ago

Hæsligt, absolut hæsligt! Og en sikker vejviser til den permanente samfundstilstand af gennemtrængende etnisk, religiøs og politisk vold, der venter os alle sammen, lidt længere nede af multikulturens sliske. Ja, en tilstand som der for så vidt allerede er taget hul på.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Om ordets magt, ordnes “tid,, og ordets afmagt. “Every man should think what he liks and say what he thinks,,. Spinoza (1632-77). ”I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it”. Med denne sætning knæsatte den franske filosof Voltaire (1694 – 1778), det som er den vestlige verdens vigtigste princip: nemlig ytringsfriheden! Hvorfor er den det? Det er den fordi: ytringsfriheden er moder til al frihed! for hvis man fjerner den, er der reelt ingen frihed tilbage! – kun skind frihed! (..) underforstået: den dag mennesker ikke længer taler sammen om… Read more »

Robin Shadowes
9 years ago

Sannolikt finns gärningsmannen nu på Nörrebro, där han får hjälp att gömma sig av både klanen och sina muselmanska “bröder”. Men det är väl där man bör rikta in sig på att söka. Slå ned på alla moskéer, främst sådana som finns i källare. Polisen borde gå hårt fram bara för att göra dem nervösa. Störa all kriminell verksamhet. Spola ut råttan från sitt gömställe.

Eyvind Dk
Eyvind Dk
9 years ago

Håber at PET eller politiet har et billed af idioten og at Lars kan genkende ham!

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  steen

Og Politken er allerede igang med at projicere skylden for attentatet over på ofret:

“Terrorekspert: »Jeg fandt Hedegaards adresse på under et minut«”

http://politiken.dk/indland/ECE1889707/terrorekspert-jeg-fandt-hedegaards-adresse-paa-under-et-minut/

Og mit modspørgsmål vil være: Hvorfor skulle det ikke være nemt at finde Lars Hedegårds addresse??? Hedegård deltager i den frie offentlige debat i et frit og demokratisk samfund, og laver intet ulovligt. Så han har da ingen grund til at leve skjul, eller hur???

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  steen

Det der undre mig er hvordan kan Niklas Orrenius slippe afsted med at kalde Dispatch International racistisk.

JensH
JensH
9 years ago

Jørgen James Bon(d)nichsen:

“Drabsforsøget var ikke nødvendigvis politisk, mener tidligere PET-chef.”

http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/article5154133.ece+

Så prøv ordet “religiøst”, min gode James.

Bergfast
Bergfast
9 years ago

Hur vet man att händelsen är sann?

Hur vet man vem attentatsmannen är?

Skulle muslimer och islam kunna anse sig själva – vinna – någonting på ett sådant attentat? ( T ex ett gott rykte, goda relationer eller en ökad vilja hos befolkningen att vilja ansluta sig till deras islam?)

Bergfast
Bergfast
9 years ago
Reply to  steen

steen: ..”Jeg lader dig står til skræk og advarsel.”… Oj då. Kanske det är på sin plats att säga tack. Att inte ta för givet allt vad som politiskt verkar hända och ske i världen är nog ibland nödvändig att göra. Allt som sker är ibland inte som det kan verka att vara. Att ibland vara lite skeptisk inför vissa händelser är nog enbart sunt. Att jag har råkat hamna i sällskap med någon vänsterföreträdare i detta fall, där jag helt enkelt undrar över om man verkligen helt utan tvivel kan vara så tvärsäker på vem attentatsmannen kan vara, det… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
9 years ago
Reply to  steen

I kommentarerne til Informations artikel var der tidligere mindst 20 kommentarer vedr. “false flag operation” o.lign. – kl. 16:00 var de alle slettet af Information – http://www.uriasposten.net/archives/44813#comment-1381937

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Bergfast

Det er meget mærkeligt og mistænkeligt, at vi er så underinformeret, som tilfældet er. Så underinformeret, at der er plads til gale spekulationer. Vi kan ikke vide hvorfor, men vi har et enkelt indicium: Politiet udsendte i førstningen svensk signalement af gerningsmanden, noget med “rød jakke” og “mørkt hår”. Her udelod politiet ganske bestemte detaljer om gerningsmanden, fordi de faldt på politisk motiverede relevanskriterier, som de hedder på nysprog. Her kom en klog person af journaliststanden – fra BT, såmænd – os imidlertid til undsætning, idet han snedigt spurgte personalet i Zoologisk Have, hvilket udseende de flygtende personer skulle have,… Read more »

Kimpo
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Henne i en dansk kiosk kom vi til at snakke om, hvordan perkerne smider ugeblade op dagen for tidligt, så de danske kiosker er nødt til at følge med. Politiet havde jo lissom ikke tid til den slags, når de ikke engang kunne passe på ham debattøren. En veninde havde set en anden forbrydelse og ringet til politiet, men de havde ikke tid. Jeg sagde min mening om sagen, og pigen svarede at hun altid sagde SIN højt og klart og havde et familiemedlem, der var gode venner med HA. Utilfredsheden breder sig – heldigvis. I hvert fald i Under-Danmark.… Read more »

Erling
Erling
9 years ago

Endnu en kandidat til titlen som Verdens Ringeste Jihadi.

Og kudos til Lars Hedegaard for at gå løs på ham. Som Jimmy Hoffa sagde, skal man flygte fra en mand med en kniv og angribe en mand med en pistol. De færreste er koldblodige nok til at følge det sidste råd.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  Erling

“Som Jimmy Hoffa sagde, skal man flygte fra en mand med en kniv og angribe en mand med en pistol.”

Det vidste jeg ikke han havde sagt. Men det giver kanon-god mening. Og ja, ret godt gået af Lars Hedegaard faktisk.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago
Reply to  Erling

Hoffa som “överlevnadsexpert”…okej… 😀

Detta styrker väl teorin att han senast överfölls med kniv eftersom han fortfarande springer, nästan 100 år gammal!

Skämt å sido är nog det viktiga att agera, fantastiskt att Hedegaard hade sådan närvaro!

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Hoffa som “överlevnadsexpert”…okej”
Nej der har han ikke så meget troværdighed. Men “charge a gun, flee a knife” giver nu god mening.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago

Har du egen erfarenhet? Det är IMO inte så enkelt.. Jag skulle snarare säga att det viktiga är att göra *något* – att ta ett beslut..(skall du välja bland flera GM..”always aim at their leader”) och knivar längre än 7 cm bör man ha respekt för, yes 😉

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Har du egen erfarenhet? Det är IMO inte så enkelt…”

Jeg har ikke “skarp” erfaring i knivkamp, altså har ikke været i en. Jeg er kampsportsmand og har undervist i selvforsvar og har trukket blankt (i Tanzania vhor det er normalt at gå m kniv og machete) mod landevejsvøvere, en folkemængde der var ved at omringe mig og såmænd en leopard. Men ingen af gangene kom det til fysisk kontakt 🙂 Men jeg synes ideen om “væk fra kniv, hen mod pistol” giver god mening. Man kan ikke flygte fra en kugle mens en kniv er rigtig slem i nærkamp.

Santor
Santor
9 years ago

@ Morani ya Simba.

Det er endvidere vigtigt at man har gjort op med sig selv hvordan man vil reagere før en voldelig begivenhed indtræffer. Det gør at man handler mere eller mindre på rygraden og hvis man så samtidigt har noget erfaring fra kampsport eller selvforsvar er man langt bedre rustet til at imødegå en angriber.

Jeg kan anbefale Krav Maga. Det er hurtigt lært og det er yderst effektivt!

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Santor, enig i at det er en kæmpefordel at have gjort op med sig selv hvad man vil gøre i en “skarp” situation. Jeg har besluttet at en knivmand vil blive forsøgt uskadeliggjort uden hensyntagen til hans sikkerhed og førlighed. En knivkamp er pr. definition livsfarlig. Der har været et par sager fra Danmark hvor professionelle boksere blev stukket ihjel hvilket viser hvor farlig situationen er når en kniv bliver trukket så jeg mener man har ret til at agere som om man er i livsfare hvis en modstander trækker en kniv (Jeg mener man da ER i livsfare). Jeg… Read more »

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago

@Morani ya Simba “Man kan ikke flygte fra en kugle mens en kniv er rigtig slem i nærkamp.” Det är inte heller så lätt att träffa ett rörligt objekt. Jag har personlig erfarenhet av distraktion + evakuering mot väpnat överfall. Nu är jag iofs god löpare. Är verksam bla i 3e världen, så incidenter är ju (som vit “target”) en del av vardagen. @Santor Jag vet inte om man skall bestämma i detalj. När jag diskuterat ovan incident med säkerhetsfolk har de betonat vikten av att handla. Att ha rutiner inlärda är bra, men något av det farligaste man kan… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
9 years ago

Tak til Santor og Morani ya Simba vedr. omtalen af Krav Maga. Rigtig interessant … jeg vil anbefale det til mine teenagedøtre; den ene af dem har trænet karate i et par år, men dette lyder til at være mere effektivt in real life. Selv er jeg nok blevet for gammel til den sport, så jeg vil nøjes med at få taget det jagttegn, som jeg har haft planlagt at gøre de sidste par år.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

PisseNisse, ja hvis du har lidt afstand så helt sikkert løb. “Charge a gun, flee a knife” er jo ikke en regel der er mejslet i sten. Nærkamp er jo ligesom taktik noget hvor nogle situationer gør een mulighed bedre og ander situationer en anden. Jeg forstod ikke helt det med at du løber i den 3. verden?? Det lyder spændende, fortæl endelig 🙂 (Jeg er vild med Africa, særligt Tanzania) Svend Andersen, jeg ville bestemt anbefale Krav Maga selvom min personlige erfaring m denne art er relativt begrænset. Den militære version er indført i den danske hær. Jeg har… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

@ Morani ya Simba. Ja, knivkamp er uforudsigeligt og yderst farligt at indlade sig på, men hvis man bliver taget på sengen er der ingen vej udenom og så er selv den mindste træning guld værd. Fordelen er som oftest at angriberen ikke regner med modstand og derfor ikke selv har gjort sig den ulejlighed at træne 🙂 Som du nævner skal man ikke se bort fra at man selv kan blive straffet hvis man smadre en angriber til plukfisk. Derfor er det vigtigt ikke at gå amok men hele tiden at holde hovedet koldt, selv når adrenalinen pumper. Det… Read more »

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago

@Morani ya Simba: Jag ser nu att det jag skrev kan tolkas som att jag är verksam som löpare, men jag är bara verksam (Asien). I den mån jag löper i min verksamhet är det tyvärr bara risk 😀 Men som sagt, jag har förmånen att vara rätt snabbfotad. Jag skäms inte (OK lite kanske) över att jag tagit till harvärjan någon gång, det som räknas är att jag kan skriva dessa rader nu och delta i denna intressanta diskussion. Man vill ju gärna bryta sina åsikter, och se vad som kan förbättras till nästa incident. @Santor: Jo tack jag… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

PisseNisse, jeg synes IKKE du skal skamme dig over at have taget flugten. For mig at se har du kun “ære” på spil hvis du risikerer at efterlade en anden, fx. en kæreste eller ven, forsvarsløs. Hvis ikke du har noget i klemme er der ingen grund til at risikere brækket næse, flækket øjenbryn eller langt værre blot for bevise at du er “hård.” Kom hjem i eet stykke og lad være med at forsvare en tilfældig fortovsflise hvis der ikke står noget på den du er nødt til at forsvare. Vores æresbegreb er anderledes end det orientalske og forsvares… Read more »

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago

@ Morani ya Simba: Jo, du har självfallet rätt, och om evakuering är rätt strategi så är det. I detta fall fungerade det..men visst är det retsamt att behöva retirera. I tredje världen är det ju en ständig kamp om det mesta på gatan..kunder, plats, färdmedel..humor och lite basic street smarts räcker långt, medan svaghet exponerar dig för problem. Du hamnar sist i kön hela tiden, eller värre framstår som soft target. Som vit västerlänning antas du tillhöra en rik men svag, blödig klan utan backup. Och som du skriver är kampidealen annorlunda runt om i världen; ofta känner sig… Read more »

HH
HH
9 years ago

Men Herreguuud! Ska Lars Hedegaard inte ha rätt att framföra sina åsikter utan risk att bli beskjuten – vad i Herrans namn händer med våra länder? Som någon skrev ovan – vi heter alla Lars nu.
Rent ut – vi vill inte ha era värderingar, vi vill inte ha era moskéer, vi vill inte ha er musik och er konstiga uppfattning om hur kvinnor ska vara klädda och den undantagsställning de har i era länder. Det där kan ni ha för er själva hemma hos er MEN INTE HÄR I SKANDINAVIEN! Eller Europa som helhet förresten. Tack och adjö!

Eyvind Dk
Eyvind Dk
9 years ago

SATANS til djævleyngel!!!

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Borgerkrigen i Danmark er begyndt.
Først Westergaard, nu Hedegaard.
Nu må danskerne tage sig sammen, vi kan ikke bare sidde
stille og vente på, at muslimerne likviderer os uden at gøre
passende gengæld.

falkeøje

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

“Kommunismen var ingenting i forhold til islam. Nu bliver jeg opsøgt i mit hjem og udsat for dødstrusler. Jeg blev aldrig truet på den måde tidligere.

79årig frikirkepræst og islamkritiker, der gentagne gange er blevet overfaldet i sit hjem. Klide:: Kristeligt Dagblad.

Skjoldungen
Skjoldungen
9 years ago

Der kommer en rigtig god skudløsning i morgen.

falkeøje
falkeøje
9 years ago
Reply to  Skjoldungen

Du tænker på statsministeren og alle de andre uduelige politikere
vi har?
Vi er ilde stedt, hvis vi ikke tager sagen i egen hånd!!!

falkeøje

Thomas Nydahl
9 years ago

På skånska sidan av sundet har jag publicerat detta om mordförsöket:

http://nydahlsoccident.blogspot.se/2013/02/lars-hedegaard-utsatt-for-mordforsok.html

Nu är det hög tid att sluta leden och att tänka på den personliga säkerheten. Islamisterna menar verkligen vad de säger, de vill döda oss.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

“Islamisterna menar verkligen vad de säger, de vill döda oss.”

Ja, helt enig. Folk troede jo heller ikke på hvad Hitler sagde. “Arrhh, det mener han ikke rigtigt…” Men vildt, huh..

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Jeg har flere gange sagt til Lars Hedegaard, at
han burde få sig et hemmeligt nummer.

Mvh. Allan Hansen

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  steen

Jeg tænkte først “wow, politiske attentater er kommet til Danmark” men de var her jo allerede med mordforsøget på Kurt Vestergaard. Jeg tror ikke det her får folk til at “vågne” mere end stormen på OUHs skadestue eller overfaldet på Vestergaard. Samfundet kan nok benægte sig hele vejen til Balkan, figurativt. Iøvrigt flot reaktion af Hedegaard at han får slået pistolen til jorden. Han skulle have givet ham en håndkant i halsen lige efter. Men flot. Churchill sagde at det var opildnende at blive beskudt så kuglerne vislede forbi. Jeg får squ helt lyst til at spørge Lars Hedegaard om… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Vi er alle Lars nu!

Ketil
Ketil
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Ja, alle dere som skriver med fullt navn har den æren.

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago

Svenska s.k. journalister kan alltid sjunka ännu djupare. Sydsvenskans rubrik:

“Islamfientlig besköts i Danmark”

http://www.sydsvenskan.se/danmark/islamfientlig-beskots-i-danmark/

85
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x