8
feb
Seneste opdatering: 8/2-13 kl. 1338
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SD næststørste parti blandt svenske LO-medlemmer

Det er ikke småting, LO har godt 1.4 mio medlemmer. Måske er deres Demonstration mot rasism och främlingsfientlighet mere en demonstration imod sossernes vælgertab.

Över 16 procent, eller var sjätte person, bland LO:s medlemmar skulle rösta på SD. Det innebär att partiet nu är det största efter S inom LO, rapporterar SVT. I en Sifo-undersökning utförd mellan början av september och början av oktober sade 12,2 procent av LO:s medlemmar att deras partisympatier låg hos SD. För en motsvarande period tre månader senare har andelen ökat med fyra procentenheter. – Därmed har SD gått om Moderaterna som det näst största partiet bland LO-medlemmarna efter Socialdemokraterna. SD näst störst bland LO-medlemmar

En stærkt højreorienteret svensker

Det er en smal sag at være stærkt højreorienteret i dag, man skal bare kritisere islam, så kan man mene hvad som helst om velfærd, skatter, fordelingspolitik,EU, abort og homobryllupper. Dispatch International blev kaldt stærkt højreorientet i TV-Avisen forleden – se video nedenfor. Går den ind for den korporative stat, for uniformerede gadekorps à la SA, racehygiejne, antisemitisme, etniske udrensninger, førerdyrkelse, mobilisering af befolkningen, kvinderne hjem i køkkenet og jugendbevægelser? Næh, den kritiserer de lyserødes bonkammerat, Muhammed. Det er den ene ting, der gør en højreorienteret i DR’s øjne. Hedegaard kalder sig forresten stadig venstreorienteret. Mikael Jalving interviewer i dag forfatteren Jan Sjunnesson i artiklen “Hvordan bliver svenskerne normale?” (ikke online)

Jeg selv ligger et sted mellem Labour og Konservative i Storbritannien, men i Sverige opfattes jeg som ekstrem.« »Men lad mig være konkret: Vi kunne f. eks. mindske indvandringen til dansk niveau, indføre en forfatningsdomstol, mere disciplin i skolen og tidligere karaktergivning, ansøge om medlemskab af Nato og gøre vores militær i stand til at forsvare svensk territorium i mere end en uge. Vi kunne også sænke skatten, især den på arbejde, mindske retten til sociale ydelser og allehånde bidrag, begrænse den offentlige sektor, tillade private universiteter og lærerhøjskoler, afregulere boligmarkedet, bekæmpe islamiseringen mere aktivt og ærligt, beskytte trykke-og ytringsfriheden, skærpe straffeloven, forsvare den seksuelle frihed, tillade købesex, lukke religiøse skoler, mindske statsfeminismens magt, udvide sikkerhedspolitiets beføjelser og bl. a. give dem bedre mulighed for at overvåge den voldelige venstrefløj og potentielle terrorister, afskaffe pressestøtten, indføre ret til hjemmeundervisning og overalt tynde ud i regeljunglen. Der er skam nok at gå i gang med.«.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
8 years ago

“Jeg selv ligger et sted mellem Labour og Konservative i Storbritannien, men i Sverige opfattes jeg som ekstrem.”

Ja, sådan er det jo!

Hvis man er bare det mindste kritisk over for det store samfundseksperiment der foregår i vore dage, er man pr. automatik ‘højreekstremist’. Hvorimod hvis man er HELT ude på den aller yderste venstrefløj, ja så er man aktivist!

Forstå det, den der kan…?

trackback

[…] Story: From extreme experiment to normal nation. Mikael Jalving interviewde ham i Jyllands Posten i “Hvordan bliver svenskerne normale?”. Her er bogens første […]

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Kære Jan.
For nogle år siden (2007/8)) skrev jeg i al beskedenhed en lille
pamflet med titlen ” ANTI-ISLAM. Demokrati eller tyranni
( frihed eller ufrihed) ca. 250 sider.
Den blev bandlyst efter børneværnet havde kaldt den en
“meget farlig bog,, ak ja, den fager nye verden.
Jeg har besøgt Amazon og kigget på din bog.
Man kan tilsyneladende læse bogen dér?
Det er en meget besynderlig titel du har givet din bog!
Er du historiker?

Mvh. Allan Hansen.

Jan Sjunnesson
8 years ago

Min bog The Swedish story: From extreme experiment to normal nation er nu ude på Amazon. De kan bestilla fra denna link:

http://www.amazon.com/Swedish-Story-extreme-experiment-normal/dp/1484873831/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1368717993&sr=1-1

Hilsen

Jan Sjunnesson
sjunne.com

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
Reply to  Jan Sjunnesson

Kære Jan.
For nogle år siden (2007/8)) skrev jeg i al beskedenhed en lille
pamflet med titlen ” ANTI-ISLAM. Demokrati eller tyranni
( frihed eller ufrihed) ca. 250 sider.
Den blev bandlyst efter børneværnet havde kaldt den en
“meget farlig bog,, ak ja, den fager nye verden.
Jeg har besøgt Amazon og kigget på din bog.
Man kan tilsyneladende læse bogen dér?
Det er en meget besynderlig titel du har givet din bog!
Er du historiker?

Mvh. Allan Hansen.

JensH
JensH
8 years ago

Mon ikke bare denne Jan Sjunnesson skulle udvndre til Danmark. Det virker noget nemmere end den ‘mission impossible’ han der lister op for forandringer i Sverige??

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Vort svenske broderfolk er ved at flå sløret fra øjnene.
Bedre sent end aldrig!!!

falkeøje

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x